2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canimm sagolasinn. ya sende mi??? benimde agzimdan hep bole cikacak gibi oluyo her nedensee... bakalim hayirlisi olsun ins.. donunce yazarim ins hemen:CüvCüv:

bademim canım başın sğolsun tekrar acını hatırlatmak istemiyorum Allahım yeniden yavrular nasip tsin inş sana

Stardust oğlun olacağı kesinleşmiş tebrikler canım.

teşekkür ederiz ilsu teyzemissssss Şeniz

teşekkürler canım ... inşallah bugün rahat uyursun :teselli:

saol tatlımmmm , hoşbuldum diyebilseydim keşke benneyaptımki

selam kızlar,
drden güzel haberler dönen star dust gaydin jasmincin hepinizi tebrik ediyorum. sağlıkla devam eder inş hamileliklerimiz.
hasta arkadaşlar geçmiş olsun..

teşekkürler canım , senin miniğinki dekesinleşti dimi artık ?????

geçmiş olsun canım .. ister istemez hep kötüye yoruyoruz artık en ufak bir şeyi benneyaptımki
Allah hepimizin , bizden de çok miniklerimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

Benimde idrarımda bakteri varmış bende ilaç kullancam kızlar...

canım sana da çok geçmiş olsun a.s. ilacı takibini yapan dr.un mu verdi ?

hadi yaaa , ilaç vermedi mi ... peki alternatif tıptan , yani doğal yoldan yerimseniben , yardım almana da mı izin vermedi ?? e nasıl geçecekmiş bu durum hayret bi şey yaaa :1closedeyes:
inşallah bugün bir güzel uyursun canım Şeniz

İyi ya işte. Yakında doğuma gidersin:) Oğluşun kesin di mi bu sefer?

ahahaha senden önce doğuracaktım tickera göre :roflol:
dr. önce cinsiyetiyle ilgili bir şeyler söylediler mi dedi , biz de söylediler ama bir de siz söyleyin dedik , iyi o zaman erkek bu dedi ve ispatlanmış oldu umuyoruz :1rolleyes:
aynı şehirde olup görüşemediğime yandığım oldun .. şiir gibi konuştum dimi sırnaşık şey

comebabyle tanıştık bileeeeeee :teytey:
o kadar tesadüf olduki onunla tanışmamız da , gitmeden ona özelden mesaj atmıştım tuzla ilgili dr.un ( dr.larımız aynı ) ne dedi ve ben çıkarsam bana tel.dan mesaj atar mısın dye cep tel.u yazmıştım.. onun kontrolü 23ündeydi yanlış hatırlamıyorsam , keşke bugün felan olsaydı da karşılaşsaydık diye geçmişti içimden .. tam tel.mun sesini kıstım ve çantama koydum tel.nun ışığı yanıp sönüyor bi de baktım comebaby arıyor , oradaymış o da hihoyyyt ağrısı vardı çok , dr. apandistten şüphelenmiş ama idrar yolu enf. yada kum da döküyor olabilirsin demiş ve ağrı kesici vermişti bugüne kadar kullanması için .. biraz önce aradım konuştuk , bugün test sonucu çıkacaktı yarına kalmış , yarın haber verecek .. ağrısı var , o gün baya rengi uçuktu rahatsızlıktan , dr. istirahat vermiş , bayaaa bi süre gelemeyebilirmiş buraya , onu da iletmemi istedi .. yarın sonucu çıkınca haber verecek bana .. ben de yazarım buradan size ..
inşallah sonraki gelişlerimden birinde buluşuruz seninle Şeniz

COMEBABY'den haber var ....
comebaby ile ctesi günü dr.umuz aynı olunca karşılaştık tesadüfen .. rahatsızdı , ağrısı vardı çok .. dr. apandistten şüphelenmiş idrar sonucu bugün çıkacaktı , yarına kalmış .. kum da döküyor olablirmiş yada İYE olabilirmiş o yüzden ağrı kesici vermişti sadece .. sonu için beni arayacak , bildiririm ben de sizlere .. uzun süre olamayacak , dr. istirahat vermiş , gelemem topice bir süre dedi ..
selamları var , ben de ileteyim dedim ..

stardustcım teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için canım, senin oğluşunda hayırlı olsun, saglıkla kucagına al inş..

star dust canım iyi haberlerle dönmüşsün canım sevindimoğluşun nasıldı canım benim 3 gündür gözümün önünden gitmiyor ilk defa renkli ultrasonda yakından gördüğüm için yavrum çenesini açıp kapattı elini bi ara başına götürdüayaklarını yukarı çekip indirddaha önce bebeğimi karartı olarak görüyordum drumun eskilerden olduğu için

Bende hissediyorum ama babası hissedemiyo yazık o kadar çok bekliyoki göbüşümün başında :))) . Acaba onlar ne zaman hissederler,çok sabırsız benim eşim :teselli:

benim eşim 19. haftada hissetmeye başladı yanlız benim oğluşum öyle bir vuruyorki sıçrıyorum bazen..eşimde elini koyduğunda benim hissettiğim her hareketini hissediyor...yakında sizin babada bu güzel duyguyu yaşar canım..

Bende hissediyorum ama babası hissedemiyo yazık o kadar çok bekliyoki göbüşümün başında :))) . Acaba onlar ne zaman hissederler,çok sabırsız benim eşim :teselli:

canım sen hissette o bırak geç hissetsin evin içinde göbüşünde fazladan bir elle geziyorsun hissettikleri zamankaydirigubbakcemile3

ben ne zaman hissederim yafffff....kafamçokkarıştı17.haftam bitecek benimde.neye benziyor hissetmek anlamadım ki....öfffffff bir kereceik vursa bebişim,bu akşam sinemaya gittik o kadar sese belki tepki veriri dedim yok gene vermedi zaten bidaha gitmem bebeğimin içten içe bana kzıdığını fark ettim :):çok üzgünüm:

canım merak etme o içerde daha yüksek ses duyuyor sürekli elektirik süpürgesi veya saç kurutma makinesi çalışıyormuş gibi ses çıkıyormuş

canım sen hissette o bırak geç hissetsin evin içinde göbüşünde fazladan bir elle geziyorsun hissettikleri zamankaydirigubbakcemile3
evet canım aynen öyle çok güldüm vallasırnaşık şey

vurur canım yakında vurur daha önce hiç yaşamadığın çok enteresan birşey önce gaz gibi geliyor ama sonra fark ediliyor.

canım merak etme o içerde daha yüksek ses duyuyor sürekli elektirik süpürgesi veya saç kurutma makinesi çalışıyormuş gibi ses çıkıyormuş

yapma yaa yazık ama yaaa:çok üzgünüm:benim oğluşumun kafası şişiyor orda doğduğunda da biizmkini şişircek desenehihoyyytama olsun gene de hissetmek istiyorum artık yafffff kaydirigubbakcemile3

star_dust kullanıcısından alıntıdır...
hadi yaaa , ilaç vermedi mi ... peki alternatif tıptan , yani doğal yoldan , yardım almana da mı izin vermedi ?? e nasıl geçecekmiş bu durum hayret bi şey yaaa
inşallah bugün bir güzel uyursun canım

yok güzelim ben adama a desem adam bana b diyo böyle bi doktor kızımda ben hastalık nedir bilmezdim güzelim işte her hamilelik bir geçmiyomuş bunu öğrendim sabırlı ve sakin olamaya çalışyıorum kafamı dağıtmaya bişeylerle meşgul olunca stresten uzak durmaya çabalıyorum neyse 4 ay sonra ahlasakta vahlasakta bu veletler çıkacak içimizde kök salmadılar yaa ayıla bayıla geçecek ah bi zaman geçse ahh:1rolleyes::1rolleyes:

Iyi akşamlar herkese.bugün vakit bulup giremedim.eskileri oku oku bitmedi valla.cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum.hasta olan arkadaşlarada çok çok geçmiş olsun

evet canım aynen öyle çok güldüm vallasırnaşık şey

valla canım sürekli karnımda fazladan bi el var

yapma yaa yazık ama yaaa:çok üzgünüm:benim oğluşumun kafası şişiyor orda doğduğunda da biizmkini şişircek desenehihoyyytama olsun gene de hissetmek istiyorum artık yafffff kaydirigubbakcemile3

canım inş yakında hissedersin meleğim çok hareketli benim ordan oraya dönüp duruyor geceleri diyorum kızım azıcık durda uyuyayımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu içerdeki ses olayına arkadaşımın dru söylemiş bebiş uyumuyordu yanına saç kurutma makinası çalıştırıp koyun içerdeki sesle aynı olur demiş

Ben bu hafta izinliyim.işlerimi hallediyorum.bugün sağlık olcağına gidip dosya açtırdım.bir dahaki aya tetonoz aşısı olucam.

kızlar ben ugün hasdtanede aşı olacaktım ama aşı bitmiş sağlık ocağına gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…