canım ilk önce geçmiş olsun inş çok önemli bişey çıkmaz.inş bebeğinin cinsiyetini de öğrenirsin.yazarken kızınıda görürsün yazıyordum.allah mı söyletti ne güzel haberlerini bekliyoruz.
tamam canım hadi güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.:teytey:canimm sagolasinn. ya sende mi??? benimde agzimdan hep bole cikacak gibi oluyo her nedensee... bakalim hayirlisi olsun ins.. donunce yazarim ins hemen:CüvCüv:
Stardust oğlun olacağı kesinleşmiş tebrikler canım.
yok canım ne yaptıysam uyuyamadım deli gibi saat 4 kadar forumda dolaştım durdum bugün doktora gidicem saat 2,30 randevum var doktoruma gerekirse yalvarıcam bana uyku hapı felan versin delircem bu gidişler geceleri vakit geçmek bilmediği gibi uyku olmayıncada gücün kuvvetin kesiliyo ve çabuk hasta oluyosun:bbo: bende kendimi anlayamıyorum hayır olsun şu 4 ayda bi geçse allahım:Saruboceq: he karnımdakide ben huysuzum o benden huysuz herhalde huysuzluğum onada yansıyo((canıım hem gözün aydın artık rahat rahat oğluşum diye sevebilirsin maşallah oğluşuna
GÜNAYDINN ARKADAŞLAR..
star_dust HOŞ GELDİN CANIMM..BEBİŞİNİN İYİ OLMASINA ÇOOK SEVİNDİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIRSIN CANIM İNŞ.
DİLARACIM GEÇMİŞ OLSUN.İNŞ ENKISA ZAMANDA ATLATIRSIN CANIMM
GÜZEL Bİ GÜNLER GEÇİRMEK DİLEĞİYLE...
selam kızlar,
drden güzel haberler dönen star dust gaydin jasmincin hepinizi tebrik ediyorum. sağlıkla devam eder inş hamileliklerimiz.
hasta arkadaşlar geçmiş olsun..
kızlar tekrar selam..ani değişiklikler yasıorum bugunlerde..sabah işe gittim..2 saat sonra tuvalete çıktım ve çamaşırım baya ıslanmıştı-su gb..tabi hemen panik oldum, zaten dun eşimle alışveriş merkezinde baya gezdik diye altımda haff b agrıda vardı, korktum haliyle..hemen izin aldım ve eşimle dr a gittik..şimdi evden yazıorum..dr alttan muayne etti neyseki b rahim agzı açıklığı falan çıkmadı ama mantar enf. kapmışım.bu su gb akıntı olmasına sebeb oluomuş.b şükür ettikten sonra aylık muaynemize gectik.Serramın detaylısına baktı, herseyi yerinde, 306 gr olmuş.kafa ölçüsüne göre 19+1, diğer ölçülere göre 19+4 çıkıyor kızım. Dr çok kilo almamış olmamın iyi oldugunu söyledi, cunku bu aydan sonra baya kilo alıcakmışız.4 boyutlu resmine baktık ama nedense yuzu anlaşılır değil hala:=(merak ediorum kızımı..neyse Allaha şükür saglıklı, ve bende 2 gunluk istirahatteyim..
Benimde idrarımda bakteri varmış bende ilaç kullancam kızlar...
merhaba kızlar işte geldim:) herşey yolunda bebişim şuan sağlıklı düzgün çıktı günüyle uyumlu kilosuda 410 gram olmuş 20+3 çıktı günümüzde doktorum da kız dedi sağlıklı sıhatli olsunda sorun değil zaten kızım diye seviyodum ilk doktor öyle demişti doğru tuttu delikafaduldenbenim doktor çok cins ne yaptım ne ettiysem hiç bi ilaç yazmadı delirdim ne dediysem bana tersini diyo başım dertte beni anlamıyo bu doktor ya miydem diyorum akşam ekmek yeme yağlı yemekler yeme zaten yemiyorum uyku uyuyamıyorum diyorum duş al yat işte kalın yastıkta uyu az ye sık ye sanki bilmiyorum ben yaa hiç bir şikayetimi dindirecek bişey vermiyo doğal yöndende olmuyo allahım yaaa-tatlicadiarzu-
İyi ya işte. Yakında doğuma gidersin:) Oğluşun kesin di mi bu sefer?
Bende hissediyorum ama babası hissedemiyo yazık o kadar çok bekliyoki göbüşümün başında :))) . Acaba onlar ne zaman hissederler,çok sabırsız benim eşim :teselli:
Bende hissediyorum ama babası hissedemiyo yazık o kadar çok bekliyoki göbüşümün başında :))) . Acaba onlar ne zaman hissederler,çok sabırsız benim eşim :teselli:
ben ne zaman hissederim yafffff....kafamçokkarıştı17.haftam bitecek benimde.neye benziyor hissetmek anlamadım ki....öfffffff bir kereceik vursa bebişim,bu akşam sinemaya gittik o kadar sese belki tepki veriri dedim yok gene vermedi zaten bidaha gitmem bebeğimin içten içe bana kzıdığını fark ettim :):çok üzgünüm:
evet canım aynen öyle çok güldüm vallasırnaşık şeycanım sen hissette o bırak geç hissetsin evin içinde göbüşünde fazladan bir elle geziyorsun hissettikleri zamankaydirigubbakcemile3
ben ne zaman hissederim yafffff....kafamçokkarıştı17.haftam bitecek benimde.neye benziyor hissetmek anlamadım ki....öfffffff bir kereceik vursa bebişim,bu akşam sinemaya gittik o kadar sese belki tepki veriri dedim yok gene vermedi zaten bidaha gitmem bebeğimin içten içe bana kzıdığını fark ettim :):çok üzgünüm:
canım merak etme o içerde daha yüksek ses duyuyor sürekli elektirik süpürgesi veya saç kurutma makinesi çalışıyormuş gibi ses çıkıyormuş
evet canım aynen öyle çok güldüm vallasırnaşık şey
yapma yaa yazık ama yaaa:çok üzgünüm:benim oğluşumun kafası şişiyor orda doğduğunda da biizmkini şişircek desenehihoyyytama olsun gene de hissetmek istiyorum artık yafffff kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?