2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bugün doktora gittim başkasına.bebeğimi doya doya gördük.herşeye baktım.kuşum 20 haftalık olmuş.330 gr olmuş.kesin erkek.yarın fırsat bulursam.bebeğimin fotosunu ve göbeğimin fotosunu koyarım.

Bugün doktora gittim başkasına.bebeğimi doya doya gördük.herşeye baktım.kuşum 20 haftalık olmuş.330 gr olmuş.kesin erkek.yarın fırsat bulursam.bebeğimin fotosunu ve göbeğimin fotosunu koyarım.

kız bende bugün doktordaydım benim bebişimde 20 haftalık ve 330 gram

maşallah canım bende yarın foto eklicem meleklerimiz gün geçtikçe büyüyohihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Canım,bende mide yanmasından mahvoldum bugün.Ben de Renni Duo kullandım birkaç kez ve dün bitince,bugün sağlık ocağına gidip hem bir doktora sorar hem yazdırırım diye düşündüm.Sağlık ocağındaki doktor benim doktorun sınıf arkadaşı çıktı.))Ama kendi doktorum kullanabileceğimi söylemeden yazamayacağını söyledi.Doktorumu aradım,ulaşamadım.Senin doktor kullanılabileceğini söylemiş...Valla Renni Duo bana çok iyi geliyor.Bu geceyi bir atlatsam...

merhabalar. bişe merak ettim ya genelde mide yanması şikayeti olanlar 20 haftalıklar.ama ben o yangınları istifra dönemimde yaşadım.berbat bişeydi.doktorum bana sabah aç karna pulcet verdi.ve inanın geçti.halen dahada kullanıyorum.ve o mide yanmalrımdan eser yok. 17 haftalığım. ama şimdi bırakınca sizin haftalığa gelince genemi başlıcak merak ettim

Günaydın güzel anneler
ben bugun baya erken geldim işe :))

nesquik ilac alma canım doğal yollardan hastalığı atmaya bak

günaydın güzel anneler...
Gününüz aydın oldun...........
Sağlık dolu mutlu ve huzurlu bir gün sizin olsun............

günaydın annelerin en güzelleri
galiba bugün takvimlerimiz normale dönmüş:)))
hepinize mutlu günler diliyorum
ben bugün kısmetse dobler için gidiyorum.
yetişebilirem tekrar gelip yazmaya sonucu yazarım.
saat 2 de randevu o yzüden belki yetişemem ,ama inşallah erken gelir size de yazarım
dua ediyorum her şey güzel olsun diye.
dün gece kabus gördüm durdumç
aklımda hep olumsuz şeyler vardı.
eşime topikteki kötü haberleri anlatmıştım.
bir daha yasak ,hiç kötü bir haber okumaycaksın dedi
inşallah hep güzel şeyler olur
herkesin hayatında

ben bir şey daha soracağım.sabah uyandığımdan bu yana bebeğim de hareker var ama en çok dao hareket ederken alt kısımda kıpırtılar oluyor korkuyoum bir şey yok değil mi?
hem bebeğim karınımın en altında ve ortasında hareket ediyor ,hem de alt kısımda ki bu hareket nedir acaba ?
allahım korusun.var mı fikri olan

herkese gunaydınnnnhihoyyyt
dün gece lapa lapa yagan kar'ın ardından bugun ıstanbulda soguk bır guneş varŞeniz
veeeeeee esım bugun yenı bır ıse basladı allahın ıznıyle sukurler olsundelikafadulden:Saruboceq:
allahım hıcbırımızın agzının tandını bozmasın ınsallah:Saruboceq:
bu arada dun gece kalcama ve belıme cok kotu kramplar gırdı acaba bu nasıl gecer
şutarafagitti

korkma canım bızımkıde aynı dun temızlık yaptım butun gun yerınde durmadı masallah bende korktum hıc bu kadar uzun sure hareket etmemıstı

Canım bende şimdi ilaç düzenimi değiştirdim sanki bende demir ilacımdan sonra yapıyo bu yanmalar o yüzden sabah elevit öğlen calsium -Mg gece yatarkende demirimi içicem sütümü zaten sabaha karşı içiyorum dolayısıyla demir emilimine etki etmez bakalım bu şekilde geçicekmi geçmezse bende almaya başlıcam iş yeri doktorumuza yazdırdım ilaçlarımı bakıcam artık duruma göre

Şekerim gündüzleride takıl sayfaya ya gece kuşu oldun tam sen gündüz görüşemiyoruz bu şekilde kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…