2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

mirmirmirmirgrip oldum ve boğazlarım davul gibi.Sizce eczaneye gidip gebelik için antibiyotik alsam mı ?senağlama

canım doktoruna sormadan alma antibiyotik bende grip im ama ne desem vermedi doktorum o yüzden ayakta atlatmaya çalışıyorum geçmiş olsun canım:teselli:

canım güzel haberlerini bekliyoruz bendede bebiş alt kısımlarda oynuyo ama akşam ne yaptıysa bilmiyorum sadece karnımın bi tarafı şişti eşimde gördü ne oldu karnına diyo karnımın orasını acıdan elleyemedim bile sonra ters tarafa yattım 2 dakika baktım hemen yattığım tarafa geldi acı dindi:) çok gerdi karnımı bi an korktum niye oldu diye ama geçti şükür artık normaldir bebişler iyice büyüdü bakalım sonraki haftalar ne olacak halimizdelikafadulden

canım gözün aydın hamileliğinin başından beri sende eşimle evdesin inşallah hayırlı bi yer olur sizler için bebeğinizin rıskı için bende hergün bekliyorum ne olur eşime bir iş diye ama yok 3 ay olmak üzere baya bi gerildik bu durumdan inşallah en yakın zamnada benim eşimde bulur:Saruboceq:

Son düzenleme:
gunaydin kizlar...dun aksam zor bir gece gecirdim. devamli uyandim, kabuslar falan. dun okuduklarimdan cok etkilendim. cok detayli okumamaya karar verdim yazilanlari bir sureligine, cok etkileniyormusum cunku farkinda olmadan anladim. en azindan biraz kendimi toparlayana kadar. atladigim seyler icin kusuruma bakmayin n'olur.

Anladım canım bugün gene düzeltceksin mecburen yoksa çok az kalmış senin doğumaaakaydirigubbakcemile3delikafadulden

HÜZÜNYILI TATLIM EŞİN İŞE BAŞLAMIŞ ÇOOOOOOOOK SEVİNDİM..BAK BEBİŞİN UĞUR GETİRDİ ALLAHIN İZNİYLE..ONLAR BİRER MELEK CANIM VARLIKLARIYLA HERŞEYİ YOLUNA SOKUYORLAR
ÇOK ŞÜKÜR...
ÇOK SEVİNDİM YENİ İŞİNİZ HAYIRLI OLSUN:lepi:

günaydın kızlar gece geç yattım hala uyukluyorum
bugün pepimiz için güzel bir gün olur inşallah
sorunsuz sağlıklı olsun
gaydincin sana özelden mesaj attım bakarsın canım

Günaydın kızlarrr....
bugün yoğun olurum herhalde ama sayfam açık olacak. umarım herkes iyidir..

bende öyle oluyorum canım hep .bademin bebeklerini kaybettiğini öğrendiğim gün hep bademi gördüm rüyamda , bana da sancı giriyomuş falan öyle gördüm .

kızlar cok sagolun cok tesekkur ederım allaha sukur esım bıraz ferahladı 3 aydır evdeydı artık patlamak uzereydı sıkıntıdan
dılara canım ınsallah senın esınde hayırlı bır ış bulur bır an once allahım meleklerımızın rıskını verıyo cok sukur:Saruboceq:

hüzün yılı canım hayırlı olsun
ne güzel bebekler şindiden
şans getiriyolar sevindim canımhihoyyythihoyyyt:CüvCüv:

Dilara kızının adını ne koyacaksın karar verdiniz mi

canım ben istiyorum ama öyle eşimle detaylı oturupta hiç konuşmadık:) eylül olacak büyük bi ihtimal demiştim ona öncedende eşime bebek kız olursa isim bana ayit erkek olursa sen koyarsın zavallım2. keredir bebeğin adını koyamıyor bu da kıs herhalde ister istemez benim dediğim olacakkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…