canım göztepe şubesi benim gittiğim a.s.canım hangi medical parkta
mirmirmirmirgrip oldum ve boğazlarım davul gibi.Sizce eczaneye gidip gebelik için antibiyotik alsam mı ?senağlama
günaydın annelerin en güzelleri
galiba bugün takvimlerimiz normale dönmüş:)))
hepinize mutlu günler diliyorum
ben bugün kısmetse dobler için gidiyorum.
yetişebilirem tekrar gelip yazmaya sonucu yazarım.
saat 2 de randevu o yzüden belki yetişemem ,ama inşallah erken gelir size de yazarım
dua ediyorum her şey güzel olsun diye.
dün gece kabus gördüm durdumç
aklımda hep olumsuz şeyler vardı.
eşime topikteki kötü haberleri anlatmıştım.
bir daha yasak ,hiç kötü bir haber okumaycaksın dedi
inşallah hep güzel şeyler olur
herkesin hayatında
ben bir şey daha soracağım.sabah uyandığımdan bu yana bebeğim de hareker var ama en çok dao hareket ederken alt kısımda kıpırtılar oluyor korkuyoum bir şey yok değil mi?
hem bebeğim karınımın en altında ve ortasında hareket ediyor ,hem de alt kısımda ki bu hareket nedir acaba ?
allahım korusun.var mı fikri olan
herkese gunaydınnnnhihoyyyt
dün gece lapa lapa yagan kar'ın ardından bugun ıstanbulda soguk bır guneş varŞeniz
veeeeeee esım bugun yenı bır ıse basladı allahın ıznıyle sukurler olsundelikafadulden:Saruboceq:
allahım hıcbırımızın agzının tandını bozmasın ınsallah:Saruboceq:
bu arada dun gece kalcama ve belıme cok kotu kramplar gırdı acaba bu nasıl gecerşutarafagitti
gunaydin kizlar...dun aksam zor bir gece gecirdim. devamli uyandim, kabuslar falan. dun okuduklarimdan cok etkilendim. cok detayli okumamaya karar verdim yazilanlari bir sureligine, cok etkileniyormusum cunku farkinda olmadan anladim. en azindan biraz kendimi toparlayana kadar. atladigim seyler icin kusuruma bakmayin n'olur.
HÜZÜNYILI TATLIM EŞİN İŞE BAŞLAMIŞ ÇOOOOOOOOK SEVİNDİM..BAK BEBİŞİN UĞUR GETİRDİ ALLAHIN İZNİYLE..ONLAR BİRER MELEK CANIM VARLIKLARIYLA HERŞEYİ YOLUNA SOKUYORLAR
ÇOK ŞÜKÜR...
ÇOK SEVİNDİM YENİ İŞİNİZ HAYIRLI OLSUN:lepi:
canım gözün aydın hamileliğinin başından beri sende eşimle evdesin inşallah hayırlı bi yer olur sizler için bebeğinizin rıskı için bende hergün bekliyorum ne olur eşime bir iş diye ama yok 3 ay olmak üzere baya bi gerildik bu durumdan inşallah en yakın zamnada benim eşimde bulur:Saruboceq:
Dilara kızının adını ne koyacaksın karar verdiniz mi
hüzün yılı canım hayırlı olsun
ne güzel bebekler şindiden
şans getiriyolar sevindim canımhihoyyythihoyyyt:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?