2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın kızlar gece geç yattım hala uyukluyorum
bugün pepimiz için güzel bir gün olur inşallah
sorunsuz sağlıklı olsun
gaydincin sana özelden mesaj attım bakarsın canım

Günaydın canımcım Bende uyku manyağı oldum 9 da yattım 12de kendi yatağıma geçtim sabah 7:30da uyandım nasıl ama öylede uyuyorum ya kendime şaşıyorum inan
Cevap verdim canımcım sana bakarmısın saol:1hug:

Hüzünyılı eşin iş egirmiş hayırlı olsun canımcım şu dönemde piyasa berbat iş bulmasına gerçekten çok sevindim inş. hayırlı bir yerdir.

kızlar işte kızımın resmi 10 tane resim var içinde bitek bu düzgün çünkü diğer resimlerinde doktor hep vücudundaki ölçümleri yaptığı için ne neresi olduğu belli değil bi taneyle idare edelim

hüzün yılı eşin işe baslamış tebrikler canım inş daim bir iş olur
Dilaracığım inş seninde eşin en kısa zamanda bulur, rahatlarsınız.

Hüzün yılı canım gözün aydın.
Inşallah bebeğinin uğuru ile çok gzüel yerler olurç
tabi dilara sana da canım hayırlı işler diliyorum eşin içn.
Siz de bana dileyin .artık ben de sinirler gerilmeye başladı işsizlik yüzünden
eşim mayıstan bu yana evde ,malesef iş yok o evde ben işte .
Inşallah bebeğim doğmadan ,ben işi bırkamadan işe girer.
Hayırlısı ile :)
dua ediyoruz allah büyük değil mi

Sweethome seninkide epey olmuş güzelim .
Şu sıraalrda da büyük bir işsizlik var gerçektende Allah yardımcınız olsun. Sen calışıyorsun iyiki de .

Kızına da maşallah dilaram..
Bende dün uğraştım resmi ekleyeyim diye o kadar tatlı ki tam yüzü vardı sadece göüntüde ama ekleyemedim .
Beceriksizliğim tuttu.neyse bir daha ki sefere artık

Hüzünyılı eşin iş egirmiş hayırlı olsun canımcım şu dönemde piyasa berbat iş bulmasına gerçekten çok sevindim inş. hayırlı bir yerdir.

kızlar cok sagolun cok tesekkur ederım ınsallah hayırlı olur bızım ıcın:Saruboceq:

sweethome seninkide epey olmuş güzelim .
şu sıraalrda da büyük bir işsizlik var gerçektende allah yardımcınız olsun. Sen calışıyorsun iyiki de .

evet çok şükür çalışıyorum.
Tabi kriz benim çalıştığım yeri de vurdu, stres bayağı ve üstene bir demaaşlarımızdan kesinti yapılıyor.
Yani aslında stres yapmamaya çalışıyorum
bebeğim inşallah doğmadan bütün olumsuzlıklar düzelecek teyzesi.hep öyle diyorum kendime .
Babamız da işe girerse inşallah bir an evvel hayırlısı ile herşye daha güzel olacak.
Allahım büyük diyorum yine.

sağol canım inşallah en kısa zamanda bulur iş dua etmekten başka çarem yok:Saruboceq:

canım işsizlik çok kötü allah yardımcımız olsun sen nereye kadr yolun sonu geliyo şurda çalışacan 2 ay daha allah yardımcın olsun canım zor iyi şeyler düşün kendi kafanı takma hepsi düzelcek ama bi açılsa işler:teselli:
Kızına da maşallah dilaram..
Bende dün uğraştım resmi ekleyeyim diye o kadar tatlı ki tam yüzü vardı sadece göüntüde ama ekleyemedim .
Beceriksizliğim tuttu.neyse bir daha ki sefere artık

teşekkür ederim canım sende koyarsın bebişin resmini kafa bi dağılınca insan ne yapıcağını unutuyo kolay değil:teselli:

canım ınsallah esın en kısa zamanda hayırlı bır ıs bulur krız hepımızı mahfettı malesef
ben normalde calısmıyorum sadece esım calısıyo 3 aydır evdeydı hep hazırı tukettık en sonunda sıgorta ıcın neresı olursa gırıcem dedı
malum doguma az kaldı sigorta bugun yarın bıtecektı cok sukur kısmet kapımıza geldı
kul sıkısmazsa hızır yetışmezmıs allaha sukurler olsun rabbım tum ışsızlere hayırlı kapılar acar ınsallah:Saruboceq:

Dilara ve swethome..inşallah eşleriniz biran önce iş bulur...
Biraz kriz dönemine denk geldi ama olsun her bebek rızkıyla gelir allahın izniyle..kriz olmayan yer yok gibi neredeyse...
Allah yardımcımız olsun

Dilara80 Maşallah kızçene ne güsel uzanmış öyle keyf yapıyo annesiihihoyyyt

sağol canım keyfi yerindeydi keretanın öyle bi inatçı olacakki doktor dün bastırıyo oda bacak arasını açmamak için okadar direniyoki artık karnım acıdı karnımı şişiriyom doktorda diyo sen kızından inatçısı dur bi bakalım diyo canım yanıyo dedim göstermicek herhalde derken neyse azda olsa biyerinden yakaladı gördüdelikafadulden

canım ben calısmıyorum esım calısmama pek sıcak bakmıyo
tum zamanımı evde gecırıyorum bı ara calısayım dedım sımdı hamısım dıye asla konusunu bıle konusamıyoruz napalım tek maaşla ıdare edıyoruz bunada sukur bunu bulamayan ınsanlarda var
:çok üzgünüm:

Dilara ve swethome..inşallah eşleriniz biran önce iş bulur...
Biraz kriz dönemine denk geldi ama olsun her bebek rızkıyla gelir allahın izniyle..kriz olmayan yer yok gibi neredeyse...
Allah yardımcımız olsun

inşallah canım tek dileğim bu bide şu varki insan çalışmasına alışınca bunca yıldır bi ekek bi evde belli bi yere kadar sabrediliyo kaynanamdan beter herşeye karışıyodelikafadulden delikafadulden delikafadulden

AYYY BENİM KIZIMI GÖRSENİZ ÇOK UYSAL...ÇOK SÖZ DİNLİYO Bİ ANDA SANIRIM VUCUDUNUN HER YERİ GÖRÜNÜYO.........HEM SIRTI Bİ BAKIYORUM YÜZÜ Bİ BACAK ARASI Bİ KOLU Bİ BACAĞI...........BEN DE DİYORDUM Kİ KIZIM HEMEN DOKTOR NERESİNİ İSTERSE SÖYLERSE HEMEN DÖNÜP GÖSTERİYO.........KIZIMI DAHİ SANMIŞTIMMkaydirigubbakcemile3
MEĞER Kİ İŞ KIZIM DA DEĞİL 4 BOYUTLU ULTRASONDAN DOLAYI İSTEDİĞİ AN İSTEDİĞİ YERİ GÖRÜNÜYORMUŞ.........:roflol::roflol:
AYY NE ÇOK GÜLDÜK DOKTORDA BU YÜZDENNN:roflol:

günaydın bayanlar hüzünyılı gözünaydın canım dilara ve swethome sizinde eşleriniz bir an önce iş bulurlar inşallah swethome iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz canım endişelenme canım benim o altımdaki ağrılar sürekli oluyor canım dün bende burdaki arkadaşlara sordum çoğunun da aynı şekilde oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…