,dilara maşallah meleyine kocaman olmuş annesi ya bende özledim kızımı ya..............haftasonu giderim heralde
canım ben calısmıyorum esım calısmama pek sıcak bakmıyo
tum zamanımı evde gecırıyorum bı ara calısayım dedım sımdı hamısım dıye asla konusunu bıle konusamıyoruz napalım tek maaşla ıdare edıyoruz bunada sukur bunu bulamayan ınsanlarda var:çok üzgünüm:
inşallah canım tek dileğim bu bide şu varki insan çalışmasına alışınca bunca yıldır bi ekek bi evde belli bi yere kadar sabrediliyo kaynanamdan beter herşeye karışıyodelikafadulden delikafadulden delikafadulden
diloşum masallah prensesıne ınsallah saglıkla gelır nazlı kızımız:asigim:
günaydın bayanlar hüzünyılı gözünaydın canım dilara ve swethome sizinde eşleriniz bir an önce iş bulurlar inşallah swethome iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz canım endişelenme canım benim o altımdaki ağrılar sürekli oluyor canım dün bende burdaki arkadaşlara sordum çoğunun da aynı şekilde oluyormuş
AYYY BENİM KIZIMI GÖRSENİZ ÇOK UYSAL...ÇOK SÖZ DİNLİYO Bİ ANDA SANIRIM VUCUDUNUN HER YERİ GÖRÜNÜYO.........HEM SIRTI Bİ BAKIYORUM YÜZÜ Bİ BACAK ARASI Bİ KOLU Bİ BACAĞI...........BEN DE DİYORDUM Kİ KIZIM HEMEN DOKTOR NERESİNİ İSTERSE SÖYLERSE HEMEN DÖNÜP GÖSTERİYO.........KIZIMI DAHİ SANMIŞTIMMkaydirigubbakcemile3
MEĞER Kİ İŞ KIZIM DA DEĞİL 4 BOYUTLU ULTRASONDAN DOLAYI İSTEDİĞİ AN İSTEDİĞİ YERİ GÖRÜNÜYORMUŞ.........:roflol::roflol:
AYY NE ÇOK GÜLDÜK DOKTORDA BU YÜZDENNN:roflol:
günaydın bayanlar hüzünyılı gözünaydın canım dilara ve swethome sizinde eşleriniz bir an önce iş bulurlar inşallah swethome iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz canım endişelenme canım benim o altımdaki ağrılar sürekli oluyor canım dün bende burdaki arkadaşlara sordum çoğunun da aynı şekilde oluyormuş
bende üniversite bittiğinden beri çalışıyorum.......
Işim çok rahat ama ben evde olmayı özledim çok..son 2-3 ay daha sabredeyim ondan sonra uzun bi süre evde olacağım çok şükür
Kıslar bakın bi yazı buldum sanırım 20. hafta mide yanmaları gerçekten bebeğin saçlanması ile ilgili
aşağıdaki yazı 20. Hafta bebeğin gelişimi ile ilgili
Kafa ve vücut lanugoları yani kıllanmaları artmaktadır. Fetüsün saçlar uzamaya başlamıştır. Yeni doğan bir bebek gibi uyku ve uyanıklık dönemleri vardır. Yaklaşık 450 gram olmuştur.
Ayak uzunlukları gövdenin 1/6 sını oluşturur. Fetüsün boyu 240 mm’dir.
dilara maşallah fıstığına kocaman olmuşşşşŞeniz
bende bugün giderim akşama kızlar gidince, çok özledim kızımı:asigim:
Teşekkür ederim arkadaşalr umarım herşey çok gzüel olur.
Neyse benden bugünlük bu kadar işim çok
biraz işlerimi hafifleteyim.meleğimi görmeye gideceğiz.
Bakalım uslu kızım neyapıyormuş benim.
çok tatlı özledim tekmelerini görmeyi.
Hoşçakalın.
Yetişebilriem yazarım size sonuçlaır yoksa yarın sabah görüşürüz.
Bye bye
kızlar ben fetus dinleme cihazı almaya karar verdim,babyshoptan bunu bir hamileye eşi sevgililer güün ühediyesi almış gene bir topikten okudum :ecrin_bebek: bebeğin kalp sesi tekmesi hıçkırığı herşeyi dinleniyormuş ve de kayda çekebiliyormuşsunuz zaten ben meraklının tekiyim artık yataktan hiç çıkmam kızlar:sm_cool:
bu arada hasta olan herkese geçmiş olsun :çok üzgünüm:ben çok rahatsızım her hapşırdığımdan canımcan can gidiyo boğazlarımda şiş diye,hapşırırken karnımı tutuyorum ne alakasya annelik iç güdüsüyerimsenibendilara80 canım Allah sağlık ve huzuur versin hem bebeğine hem sana...
kızlar şimdi benim yerimde olsaydınız ne yapardınız burdaki drun renkli usgsi var evin çok yakınında hemen maddi olarakta diğer drla arasında 100 ytl farkediyor yani daha az ama drdan memnun olan kadar aşırı derecede memnun olmayan çok çok şikayet var geçen gittiğimde çok memnun kaldım bizide tanıyor eşim marangoz işlerini yapıyordu.bizi detaylı usg için başaka bir dra gönderdi izmirde .ama kendi drumunda bilgilerinden çok memnunun hamile kalınca hemen bana iğne verdi bebeği düşürmeyeyeim diye çok ilgili çok seviyorum drumu çok da güveniyorum onun hakkındada ufak birkaç şikayet duydum ama birde usgsi eski 1 saat uzaklıktaki bir yerde drum doğum içinde onun bulunduğu hastane çok güzel ve özel hastane gibi çok beğendim yani arada kaldım 15 gün içöinde karar vermem lazım çünki ikiside beni ayrıntılı usg için farklı yerlere gönderdi
kızlar şimdi benim yerimde olsaydınız ne yapardınız burdaki drun renkli usgsi var evin çok yakınında hemen maddi olarakta diğer drla arasında 100 ytl farkediyor yani daha az ama drdan memnun olan kadar aşırı derecede memnun olmayan çok çok şikayet var geçen gittiğimde çok memnun kaldım bizide tanıyor eşim marangoz işlerini yapıyordu.bizi detaylı usg için başaka bir dra gönderdi izmirde .ama kendi drumunda bilgilerinden çok memnunun hamile kalınca hemen bana iğne verdi bebeği düşürmeyeyeim diye çok ilgili çok seviyorum drumu çok da güveniyorum onun hakkındada ufak birkaç şikayet duydum ama birde usgsi eski 1 saat uzaklıktaki bir yerde drum doğum içinde onun bulunduğu hastane çok güzel ve özel hastane gibi çok beğendim yani arada kaldım 15 gün içöinde karar vermem lazım çünki ikiside beni ayrıntılı usg için farklı yerlere gönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?