2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

dilara maşallah meleyine kocaman olmuş annesi ya bende özledim kızımı ya..............haftasonu giderim heralde
,
sağol canım baya büyümüştü bende inanamadım 4 haftadırda görmeyince bi an dondum bu kadar beklemiyodum

bende diyorum vakit geçirmek amcayıla bi işbulsam 2 aylıkğına tanıdık bi yere gireyim diyorum fazla parada istemem benim eşimde izin vermiyo helede bu halimle asla bizimde para durumu ancak ben doğum yapana kadar idare eder sonrasını düşünmek bile istemiyorum

bende üniversite bittiğinden beri çalışıyorum.......
Işim çok rahat ama ben evde olmayı özledim çok..son 2-3 ay daha sabredeyim ondan sonra uzun bi süre evde olacağım çok şükür

vallahı cok dogru soyluyosun canım artık bızde hafıften atışmaya baslamıstık sıkıntıdan ne yapacagını sasırdı esımkaydirigubbakcemile3
ama ne yalan sölım benım ısıme yaradı sagolsun butun ışlerımı ısteklerımı yerıne getırdı:asigim:

diloşum masallah prensesıne ınsallah saglıkla gelır nazlı kızımız:asigim:

sağol canım teşekkür ederim :asigim::1hug:

inşallah derincim inşallah dua ediyorum zamanı var dememkki bekliyoruz işlerin açılmasını:Saruboceq:

günaydın kızlar harika bir gün diliyorum hepimiz içinnnnŞeniz

dün ki kötü ruh halimi atıp Aybalam için hep neşeli olmak istiyorum ki çileğim de üzülmesin benimle birlikte
sizlerde öyle yapın üzmeyelim yavrularımızı anneleriiiiiiikaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5

arkadaşlarım gelicek öğleden sonra işleri yaparken bakıcam arada sizede:1hug:
yavaş yavaş yazın yetişemiyom sonraklava::smiley-cool:

ilahi melek sabah sabah güldürdün beni kızkaydirigubbakcemile3ultrasondan dolayı tabiki benim kendi drumunki renkli olmadığı için 4 aydır bebeğimi karartı olarak görüyordum cuma günü burada renkli ultrasona girince inanılmaz şok oldum yaaaaabayıldık resmen çenesini açıp kapattı ayaklarını yukar çekti indirdi kolunu başına götürdü indirdi.......ben ve eşim mest olduk :dance::sm_cool:

Kıslar bakın bi yazı buldum sanırım 20. hafta mide yanmaları gerçekten bebeğin saçlanması ile ilgili
aşağıdaki yazı 20. Hafta bebeğin gelişimi ile ilgili

Kafa ve vücut lanugoları yani kıllanmaları artmaktadır. Fetüsün saçlar uzamaya başlamıştır. Yeni doğan bir bebek gibi uyku ve uyanıklık dönemleri vardır. Yaklaşık 450 gram olmuştur.
Ayak uzunlukları gövdenin 1/6 sını oluşturur. Fetüsün boyu 240 mm’dir.

derin canım cok tesekkur ederım cok sagola.s.

bende diyorum vakit geçirmek amcayıla bi işbulsam 2 aylıkğına tanıdık bi yere gireyim diyorum fazla parada istemem benim eşimde izin vermiyo helede bu halimle asla bizimde para durumu ancak ben doğum yapana kadar idare eder sonrasını düşünmek bile istemiyorum[/QUOTE]

vallahı zaten fazla para vermıyor hıc bır yer krız var deyıp mecburu kabul edıyoruz ınan verdıklerı para mılyar degıl bıde taa bahçesehıre gıdıp gelıcek hergun arabayla evde kira ınankı bazen sasırıyorum yınede sukurler olsun azda olsa ısteklerımızı yapıyoruz allahın bereketı cok buyuk eksıltmıyo artırıyo hep:Saruboceq:

bende üniversite bittiğinden beri çalışıyorum.......
Işim çok rahat ama ben evde olmayı özledim çok..son 2-3 ay daha sabredeyim ondan sonra uzun bi süre evde olacağım çok şükür

canım benden tavsiye bebeğini belli bi zamana kadar kendi ellerinle büyütmendir şahsen ben inanın kızım 4 yaşı bitti 5 ten gün aldı bunca senedir 1 kere anneme bıraktık oda annem çok ısrar etti o yüzden halen istiyo ben vermiyorum:) kıyamam ben yavruma kendin emeğimle kendi çabamla büyütmek isteğimdir hep tek arzumda bu inşallah bu bebişimide kimseye muhtaç olmadan kendim büyütürüm

dilara maşallah fıstığına kocaman olmuşşşşŞeniz

bende bugün giderim akşama kızlar gidince, çok özledim kızımı:asigim:

Allahım yaaa içim içime sığmıyor zaten gelişmelerini okuyunca böyle her gün okuyorum bende bu ne harika bir duygudur:asigim: severimmmm onun saçlarını benn:asigim:Şeniz

Teşekkür ederim arkadaşalr umarım herşey çok gzüel olur.
Neyse benden bugünlük bu kadar işim çok
biraz işlerimi hafifleteyim.meleğimi görmeye gideceğiz.
Bakalım uslu kızım neyapıyormuş benim.
çok tatlı özledim tekmelerini görmeyi.
Hoşçakalın.
Yetişebilriem yazarım size sonuçlaır yoksa yarın sabah görüşürüz.
Bye bye

dilara maşallah fıstığına kocaman olmuşşşşŞeniz

bende bugün giderim akşama kızlar gidince, çok özledim kızımı:asigim:

teşekkür ederim canım:1hug: git gör bebişini özlenmeden durulmuyoki:) şimdi bana 25 haftalıkken gel dedi çok üzüldüm(((( bi aşı varmış o yapılcak bide şeker yüklemesi yapılcakmış inşallah herşey iyi olur şu aşı ne aşısı onu sormayı unuttum telaştan

görüşürüz canım güzel haberlerini bekliyoruz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlar ben fetus dinleme cihazı almaya karar verdim,babyshoptan bunu bir hamileye eşi sevgililer güün ühediyesi almış gene bir topikten okudum :ecrin_bebek: bebeğin kalp sesi tekmesi hıçkırığı herşeyi dinleniyormuş ve de kayda çekebiliyormuşsunuz zaten ben meraklının tekiyim artık yataktan hiç çıkmam kızlar:sm_cool:

bu arada hasta olan herkese geçmiş olsun :çok üzgünüm:ben çok rahatsızım her hapşırdığımdan canımcan can gidiyo boğazlarımda şiş diye,hapşırırken karnımı tutuyorum ne alakasya annelik iç güdüsüyerimsenibendilara80 canım Allah sağlık ve huzuur versin hem bebeğine hem sana...

kızlar şimdi benim yerimde olsaydınız ne yapardınız burdaki drun renkli usgsi var evin çok yakınında hemen maddi olarakta diğer drla arasında 100 ytl farkediyor yani daha az ama drdan memnun olan kadar aşırı derecede memnun olmayan çok çok şikayet var geçen gittiğimde çok memnun kaldım bizide tanıyor eşim marangoz işlerini yapıyordu.bizi detaylı usg için başaka bir dra gönderdi izmirde .ama kendi drumunda bilgilerinden çok memnunun hamile kalınca hemen bana iğne verdi bebeği düşürmeyeyeim diye çok ilgili çok seviyorum drumu çok da güveniyorum onun hakkındada ufak birkaç şikayet duydum ama birde usgsi eski 1 saat uzaklıktaki bir yerde drum doğum içinde onun bulunduğu hastane çok güzel ve özel hastane gibi çok beğendim yani arada kaldım 15 gün içöinde karar vermem lazım çünki ikiside beni ayrıntılı usg için farklı yerlere gönderdi

teşekkür ederim geçmiş olsun canım yat dinlen dinleme cihazı güzelmiş al bakalım işe yarıyomu :)

bence kendi doktorundan vaz geçme canım benim tavsiyem eski olabilir ama her işi görüyo o aletlerde bence özlediğin zaman bebişini ayda bir renkli usg ye girersin ama doktorunu bırakma ben şahsen bırakmazdıma.s

bende yaklasık 7 yıldır ayni işyerinde calışıyorum. 2 ay önce izne ayrılacağım sonrası içinse oan ki sartlara bakıp bir karar vereceğiz.

Canım zor bir seçim gerçekten ama sen kendin şartlarınızı önüne koy o şekilde düşün yani 1 saatlik mesefeye gidiyorsun + muayne ücreti çok yüksek diyorsun diğer doktorunda şartlarını düşün kıyaslamanı öyle yap
Usg cihazının renkli olması doktorlar için çok fazla fark etmiyormuş onlar siyah beyazda daha iyi görüyorlarmış eğitimlerinide o aletler ile alıyorlarmış zaten renkli usg ler anne adayları için cezbedici oluyor
Seni sürekli takip eden doktorunla iletişimin daha iyiyse bence onunla devam edebilirsin canım bu benim fikrim sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…