AYYY BENİM KIZIMI GÖRSENİZ ÇOK UYSAL...ÇOK SÖZ DİNLİYO Bİ ANDA SANIRIM VUCUDUNUN HER YERİ GÖRÜNÜYO.........HEM SIRTI Bİ BAKIYORUM YÜZÜ Bİ BACAK ARASI Bİ KOLU Bİ BACAĞI...........BEN DE DİYORDUM Kİ KIZIM HEMEN DOKTOR NERESİNİ İSTERSE SÖYLERSE HEMEN DÖNÜP GÖSTERİYO.........KIZIMI DAHİ SANMIŞTIMMkaydirigubbakcemile3
MEĞER Kİ İŞ KIZIM DA DEĞİL 4 BOYUTLU ULTRASONDAN DOLAYI İSTEDİĞİ AN İSTEDİĞİ YERİ GÖRÜNÜYORMUŞ.........:roflol::roflol:
AYY NE ÇOK GÜLDÜK DOKTORDA BU YÜZDENNN:roflol:
bence kendi doktorundan vaz geçme canım benim tavsiyem eski olabilir ama her işi görüyo o aletlerde bence özlediğin zaman bebişini ayda bir renkli usg ye girersin ama doktorunu bırakma ben şahsen bırakmazdıma.s
Günaydınlarrrrrrrrr
çok tuhaf bir gece yaşadım ben .. sabaha karşı genelde tuvalet ihtiyacıyla uyanır sonra sağa sola döner tekrar uyurdum . yine öyle oldu fakat bu kez uyuyamadım , çünkü hem çok sıkışıktım hem de uyanmadan hemen o saniyelerde ilginç bir rüya gördüm .. birisine Bademi anlatıyordum , çok üzülmüştüm , derdimi paylaşır gibiydim , o da bana dediki , herkes çok üzüldüm diyor , yaygaralar kopuyor , bunun ona faydası yok , hadi kalk birazdan ezan okunacak yasin oku onlar için dedi ... ve ben inanılmaz bir tuvalet hissiyle uyandım , saate baktım 5.30 , ya ezan okundu yada okunacak bu sıralar diye dşündüm .. sonra bekledim biraz galiba okunmuş ben yatayım en iyisi yasini sabah okuyayım dedim , bir ağırlık vardıki üzerimde sormayın .. yatar yatmaz ne ağırlık kaldı ne uyku , kalktım tırnaklarımdaki ojeleri sileyim derken ezan okundu , tüylerim üperdi .. Allah kabul etsin okudum yasin ve devamındaki sureleri ..
sizleri de unutmadım yerimseniben buradan nickleri aklıma gelen hepiniz için de dua ettim ..
sonra bir uyku geldi size anlatamam ,daha yatağa girmeden gözlerim kapanıyordu , uyudum ve 10 gibi uyandım ..
ama hala bir tuhafım .. Allah hayırlara çıkarsın hepimizin sonunu ..
ben bir şey daha soracağım.sabah uyandığımdan bu yana bebeğim de hareker var ama en çok dao hareket ederken alt kısımda kıpırtılar oluyor korkuyoum bir şey yok değil mi?
hem bebeğim karınımın en altında ve ortasında hareket ediyor ,hem de alt kısımda ki bu hareket nedir acaba ?
allahım korusun.var mı fikri olan
herkese gunaydınnnnhihoyyyt
dün gece lapa lapa yagan kar'ın ardından bugun ıstanbulda soguk bır guneş varŞeniz
veeeeeee esım bugun yenı bır ıse basladı allahın ıznıyle sukurler olsundelikafadulden:Saruboced
allahım hıcbırımızın agzının tandını bozmasın ınsallah:Saruboceq:
bu arada dun gece kalcama ve belıme cok kotu kramplar gırdı acaba bu nasıl gecerşutarafagitti
bende üniversite bittiğinden beri çalışıyorum.......
Işim çok rahat ama ben evde olmayı özledim çok..son 2-3 ay daha sabredeyim ondan sonra uzun bi süre evde olacağım çok şükür
Günaydınlarrrrrrrrr
çok tuhaf bir gece yaşadım ben .. sabaha karşı genelde tuvalet ihtiyacıyla uyanır sonra sağa sola döner tekrar uyurdum . yine öyle oldu fakat bu kez uyuyamadım , çünkü hem çok sıkışıktım hem de uyanmadan hemen o saniyelerde ilginç bir rüya gördüm .. birisine Bademi anlatıyordum , çok üzülmüştüm , derdimi paylaşır gibiydim , o da bana dediki , herkes çok üzüldüm diyor , yaygaralar kopuyor , bunun ona faydası yok , hadi kalk birazdan ezan okunacak yasin oku onlar için dedi ... ve ben inanılmaz bir tuvalet hissiyle uyandım , saate baktım 5.30 , ya ezan okundu yada okunacak bu sıralar diye dşündüm .. sonra bekledim biraz galiba okunmuş ben yatayım en iyisi yasini sabah okuyayım dedim , bir ağırlık vardıki üzerimde sormayın .. yatar yatmaz ne ağırlık kaldı ne uyku , kalktım tırnaklarımdaki ojeleri sileyim derken ezan okundu , tüylerim üperdi .. Allah kabul etsin okudum yasin ve devamındaki sureleri ..
sizleri de unutmadım yerimseniben buradan nickleri aklıma gelen hepiniz için de dua ettim ..
sonra bir uyku geldi size anlatamam ,daha yatağa girmeden gözlerim kapanıyordu , uyudum ve 10 gibi uyandım ..
1 satlik mesafe zor oluyor birde renkli usg aklımı karıştırıyor parayı pek düşünmüyorum eşim isterse 500 gitsin diyor adamda aşırı derecede çocuk hasreti olduğu için sağol canıma.s.Canım zor bir seçim gerçekten ama sen kendin şartlarınızı önüne koy o şekilde düşün yani 1 saatlik mesefeye gidiyorsun + muayne ücreti çok yüksek diyorsun diğer doktorunda şartlarını düşün kıyaslamanı öyle yap
Usg cihazının renkli olması doktorlar için çok fazla fark etmiyormuş onlar siyah beyazda daha iyi görüyorlarmış eğitimlerinide o aletler ile alıyorlarmış zaten renkli usg ler anne adayları için cezbedici oluyor
Seni sürekli takip eden doktorunla iletişimin daha iyiyse bence onunla devam edebilirsin canım bu benim fikrim sositososito
kızlar işte kızımın resmi 10 tane resim var içinde bitek bu düzgün çünkü diğer resimlerinde doktor hep vücudundaki ölçümleri yaptığı için ne neresi olduğu belli değil bi taneyle idare edelim
hüzün yılı eşin işe baslamış tebrikler canım inş daim bir iş olur
Dilaracığım inş seninde eşin en kısa zamanda bulur, rahatlarsınız.
Kıslar bakın bi yazı buldum sanırım 20. hafta mide yanmaları gerçekten bebeğin saçlanması ile ilgili
aşağıdaki yazı 20. Hafta bebeğin gelişimi ile ilgili
Kafa ve vücut lanugoları yani kıllanmaları artmaktadır. Fetüsün saçlar uzamaya başlamıştır. Yeni doğan bir bebek gibi uyku ve uyanıklık dönemleri vardır. Yaklaşık 450 gram olmuştur.
Ayak uzunlukları gövdenin 1/6 sını oluşturur. Fetüsün boyu 240 mm’dir.
bende yaklasık 7 yıldır ayni işyerinde calışıyorum. 2 ay önce izne ayrılacağım sonrası içinse oan ki sartlara bakıp bir karar vereceğiz.
Günaydınlarrrrrrrrr
Günaydınlarrrrrrrrr
Nesli ne sorunun var canım?
Paylaşabilir misin?
sagol neslıcım cok tesekkur ederım hayırdır ne sorunun var?
eyetkiner canım 30. hafta değil 32. hafta istirahat alabilirsin hem o zaman sigortan işlemeye devam eder tüm haklarından yararlanmış olursun sonrasında çıkmak istersen gene çıkarsın canım ama bence 32. hafta istirahat açtır o zaman çık 2 ay doğumdan önce 4 ay doğumdan sonra iznin var onları kullan sonrasında çıkacaksan çıkarsın gene hem 4 aylık maaşınıda almış olursun canımcım sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?