2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Günaydınlarrrrrrrrr
çok tuhaf bir gece yaşadım ben .. sabaha karşı genelde tuvalet ihtiyacıyla uyanır sonra sağa sola döner tekrar uyurdum . yine öyle oldu fakat bu kez uyuyamadım , çünkü hem çok sıkışıktım hem de uyanmadan hemen o saniyelerde ilginç bir rüya gördüm .. birisine Bademi anlatıyordum , çok üzülmüştüm , derdimi paylaşır gibiydim , o da bana dediki , herkes çok üzüldüm diyor , yaygaralar kopuyor , bunun ona faydası yok , hadi kalk birazdan ezan okunacak yasin oku onlar için dedi ... ve ben inanılmaz bir tuvalet hissiyle uyandım , saate baktım 5.30 , ya ezan okundu yada okunacak bu sıralar diye dşündüm .. sonra bekledim biraz galiba okunmuş ben yatayım en iyisi yasini sabah okuyayım dedim , bir ağırlık vardıki üzerimde sormayın .. yatar yatmaz ne ağırlık kaldı ne uyku , kalktım tırnaklarımdaki ojeleri sileyim derken ezan okundu , tüylerim üperdi .. Allah kabul etsin okudum yasin ve devamındaki sureleri ..
sizleri de unutmadım yerimseniben buradan nickleri aklıma gelen hepiniz için de dua ettim ..
sonra bir uyku geldi size anlatamam ,daha yatağa girmeden gözlerim kapanıyordu , uyudum ve 10 gibi uyandım ..
ama hala bir tuhafım .. Allah hayırlara çıkarsın hepimizin sonunu ..

bence kendi doktorundan vaz geçme canım benim tavsiyem eski olabilir ama her işi görüyo o aletlerde bence özlediğin zaman bebişini ayda bir renkli usg ye girersin ama doktorunu bırakma ben şahsen bırakmazdıma.s

evt dilaracım bende vazgeçemiyorum aslında drumdan çok seviyorum birde bu çevrede başka seçeneğim yok renkli usg için birdaha şansım yok çünki birtek burdaki drda var şimdi 15 gün sonra ona gitmezsem çok ayıp olacak zaten beni görünce çok kızdı şimdiye kadar nerdeydin dedi o yüzden kendi druma devam edersam o drun karşısına çıkamam artık:1no2:

canım hayır olsun rüyan ve bu arad duanı Allahım kabul etsin

canım bende iki yerde hissediyorum daha öncede paylaşmıştım
bence yukardaki eli daha güçsüz aşağıdaki ayağı tpinip duruyo paşamkaydirigubbakcemile2
bende bayağı aşağıda hisedyorum ama büyüdüler annesi
sağ tarafıma yatınca sağa kayıyor sağda sertlik oluyor sol boş gerçektn tarifsiz şeyler yaşıyoruz

canım gözünüzaydın
allaha çok şükür rızkınız bol bereketli olsun

bende üniversite bittiğinden beri çalışıyorum.......
Işim çok rahat ama ben evde olmayı özledim çok..son 2-3 ay daha sabredeyim ondan sonra uzun bi süre evde olacağım çok şükür

evde olunca işi özlüyorsun işte olunca evi ama bebişlerimizi kucağımıza alınca işii özlemeyiz
ben kendimi böyle teselli ediyorumda

kızlar benimde büyük bir sorunum var benim için dua edremisiniz.

iyi yapmışsın canım baya bi etkilenmişsin bende çok böyle etkileyici rüyalarımdan sonra uyuyamam dua felan okurum anca öyle yatarım hayır olsun canım içini sıkma Allah akbul etsin
:teselli:

1 satlik mesafe zor oluyor birde renkli usg aklımı karıştırıyor parayı pek düşünmüyorum eşim isterse 500 gitsin diyor adamda aşırı derecede çocuk hasreti olduğu için sağol canıma.s.

kızlar benimde büyük bir sorunum var benim için dua edremisiniz.

canım hayır olsun nedir merak ettik inşallah kötü bişey değildir anlat belki rahatlarsın

maşallah kızına cnm ben de oğluşumu çook ösledim ama çok var daha 3 mart off off geçmiyo zaman :)))

hüzün yılı eşin işe baslamış tebrikler canım inş daim bir iş olur
Dilaracığım inş seninde eşin en kısa zamanda bulur, rahatlarsınız.

hüzünyılı cnm inşallah eşinin işi daim olur bebişin size şans getirmiş ne güzell...
dilara cnm eşin en kısa zamanda hayırlı biş iş bulur inşallah.

demekki benim mide yanmalarım onun için artış gösterdi akşam da çok kötüydüm şimdi de... saçlı bi oğluşum mu olcak ne ? :))))

bende yaklasık 7 yıldır ayni işyerinde calışıyorum. 2 ay önce izne ayrılacağım sonrası içinse oan ki sartlara bakıp bir karar vereceğiz.

ben de 5 yıldır aynı yerdeyim ama şimdiden yoruluyorum ben ama yine de 30. haftamda bırakmayı düşünüyorum.... anlayışlı bi patronum var kıyamaz bana:))))
ayy o günler bi gelsinde.... yazın temmuzun ortasında izmir nasıl yanıyor olacak var yaa.. yandık biz oğluşumlaa

günaydın cnm rüyan hayırlara vesile olsun inşallah yaşananların etkisinde çok kaldık muhtemelen onun etkisi rüyana yansıyan...
yasin i ve diğer dualarını allah kabul etsin cnm.:Saruboceq:

Son düzenleme:

Canım Allah hayır etsin ne güsel dua istemişler senden bebecikler sende yerine getirmişsin Allah kabul etsin canım saol bizler içinde etmişsin :1hug:a.s.

eyetkiner canım 30. hafta değil 32. hafta istirahat alabilirsin hem o zaman sigortan işlemeye devam eder tüm haklarından yararlanmış olursun sonrasında çıkmak istersen gene çıkarsın canım ama bence 32. hafta istirahat açtır o zaman çık 2 ay doğumdan önce 4 ay doğumdan sonra iznin var onları kullan sonrasında çıkacaksan çıkarsın gene hem 4 aylık maaşınıda almış olursun canımcım sengözlerimebaksanab

wavvv ben bunu hiç düşünmemiştim iyi fikir tatlım sağoll... o zaman 2 hafta daha takılırım tabiii....:1hug:

Nesli inşallah önemli bi sorun değildir canım allah yardımcın olsun ama saakınn üzülme bebeğini düşün tatlım

Tabikide haklarımızı kullanalım sonuna kadar kullanamayan bir sürü hamile var
Kıslar Beylikdüzündeyim bir kar yağıyo ki lapa lapa:) Süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…