Tabikide haklarımızı kullanalım sonuna kadar kullanamayan bir sürü hamile var
Kıslar Beylikdüzündeyim bir kar yağıyo ki lapa lapa:) Süper
Tabikide haklarımızı kullanalım sonuna kadar kullanamayan bir sürü hamile var
Kıslar Beylikdüzündeyim bir kar yağıyo ki lapa lapa:) Süper
kızlar yazıyım sonra silerim içim çok dolu birz boşaltmış olurum
eşim benim ailem için yüklü bir kredi çekmişti.biz nişanlıydık o zaman babam borcun altından kalkamamıştı babam her ay ödeyecekti bu 1.5 sene önce bu arada
ödeme miktarı eşimin maaşının üçte biriydi düşünün
bizde evlendik herşeyi a dan z ye kendimiz yaptık 40 000 borç ailelerin hiç faydası olmadı neyse ödedik allaha şükür bu arada babamınkinide ödüyoruz
araba alalım artık dedik aldık.eşim tusu kazandı maaşımız düştü ben işten çıktım zaten benimki anca öğrenim kredile bana yetiyordu
eşim bu ay çoook sıkıştı çok üzgün tabi bende aileme söyledim ama tık yok en azından bu aydan sonra siz ödeyin dedim
eşim çok iyidir banada yansıtmak istemiyor ama delireceğim sonuçta benim ailem
1.5 yıldır maaşının üçte birini veriyor hiç şikayet etmedi onun yaptığını kimse yapmaz
kızlar dua edin kusura bakmayın derdim var köşesi gibi oldu dua edin nolur
maşallah kızına cnm ben de oğluşumu çook ösledim ama çok var daha 3 mart off off geçmiyo zaman :)))
teşekkür ederim canım inşallah zaman akıp gider senin için:Saruboceq:
canım yazdıklarını okudum aslında ailen baya bi sorumsuzmuş diyebilirim en azından şimdi senin hamile olduğnu biliyolardır bence senin onlara demene bile gerek yok onların artık kızım sağ olun bunca zaman bize destek oldunuz sizinde yükünüz artıyor deyip ödemeye başlamaları lazım tabiki ailenin durumu nasıl onu bilemem belki aileninde ödeme durumu yoksa ondanda ödemeye yanaşmaya bilirler canım hakkınızda hayırlısı olur inşallah bian önce düzelir:teselli:
mirmirmirmirgrip oldum ve boğazlarım davul gibi.Sizce eczaneye gidip gebelik için antibiyotik alsam mı ?senağlama
herkese gunaydınnnnhihoyyyt
dün gece lapa lapa yagan kar'ın ardından bugun ıstanbulda soguk bır guneş varŞeniz
veeeeeee esım bugun yenı bır ıse basladı allahın ıznıyle sukurler olsundelikafadulden:Saruboceq:
allahım hıcbırımızın agzının tandını bozmasın ınsallah:Saruboceq:
bu arada dun gece kalcama ve belıme cok kotu kramplar gırdı acaba bu nasıl gecerşutarafagitti
kızlar işte kızımın resmi 10 tane resim var içinde bitek bu düzgün çünkü diğer resimlerinde doktor hep vücudundaki ölçümleri yaptığı için ne neresi olduğu belli değil bi taneyle idare edelim
Teşekkür ederim arkadaşalr umarım herşey çok gzüel olur.
Neyse benden bugünlük bu kadar işim çok
biraz işlerimi hafifleteyim.meleğimi görmeye gideceğiz.
Bakalım uslu kızım neyapıyormuş benim.
çok tatlı özledim tekmelerini görmeyi.
Hoşçakalın.
Yetişebilriem yazarım size sonuçlaır yoksa yarın sabah görüşürüz.
Bye bye
kızlar ben fetus dinleme cihazı almaya karar verdim,babyshoptan bunu bir hamileye eşi sevgililer güün ühediyesi almış gene bir topikten okudum :ecrin_bebek: bebeğin kalp sesi tekmesi hıçkırığı herşeyi dinleniyormuş ve de kayda çekebiliyormuşsunuz zaten ben meraklının tekiyim artık yataktan hiç çıkmam kızlar:sm_cool:
kızlar şimdi benim yerimde olsaydınız ne yapardınız burdaki drun renkli usgsi var evin çok yakınında hemen maddi olarakta diğer drla arasında 100 ytl farkediyor yani daha az ama drdan memnun olan kadar aşırı derecede memnun olmayan çok çok şikayet var geçen gittiğimde çok memnun kaldım bizide tanıyor eşim marangoz işlerini yapıyordu.bizi detaylı usg için başaka bir dra gönderdi izmirde .ama kendi drumunda bilgilerinden çok memnunun hamile kalınca hemen bana iğne verdi bebeği düşürmeyeyeim diye çok ilgili çok seviyorum drumu çok da güveniyorum onun hakkındada ufak birkaç şikayet duydum ama birde usgsi eski 1 saat uzaklıktaki bir yerde drum doğum içinde onun bulunduğu hastane çok güzel ve özel hastane gibi çok beğendim yani arada kaldım 15 gün içöinde karar vermem lazım çünki ikiside beni ayrıntılı usg için farklı yerlere gönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?