2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

nesli canım inşallah önemli bi sorun değildir ama ailevi olduğuna göre mutlaka senin için önemlidir. fazla kafana takmamaya çalış

Tabikide haklarımızı kullanalım sonuna kadar kullanamayan bir sürü hamile var
Kıslar Beylikdüzündeyim bir kar yağıyo ki lapa lapa:) Süper

haklısın cnm sağoll...
burada da akşam dolu yağdıı süperr ben kar yağışını izlemeye bayılırım ama izmirde yok:)))

neslicim anlayabiliyorum buna benzer bişeyi bende yaşadım.. alalh yardımcın olsun tatlım dualarım seninle...

neslı canım gercekten cok zor bır durum allah yardımcınız olsun
gercekten esın cok anlayıslı benım esımde aynen senın esın gıbı
gercekten cok zor ınsallah en kısa zamanda borcunuz ödenır:Saruboceq:

canım allah başka keder vermesin............
eşin gerçekten de çok iyiymiş maşallah...eşinin yaptığını herkez yapmaz...
ailen bu konuda çok duyarsız mış...ödeme güçleri varsa bence onlar ödemeli artık..........
ailenle konuş ve şu an bebek beklediğinizi zor durumda olduğunuzu eşine mahçup olduğunu ve kalan kredi borçlarını ödemeleri gerektiğini söylemelisin...
kızma ama eşinin iyi niyeti biraz süistimal edilmiş.

NesliVicdan Alıntı yapmadım canım sileceksin diye Ailenle konuşsan açık açık yani sen zaten çalışmıyosun e birde doğum olacak bür sürü masraf yaptınız görüyorlar bunları ama bazen dile getirmek gerekiyor eşin değil ama sen yanlız ailenle konuş bence
Eşinde takdir edilecek adam bu kadar sıkışmış genede sana bişiy dememiş sende birebir ailenle görüş durumunuzu izah et bence unutma artık öncelikleri eşine ve çocuğun olarak sıralamalısın sende bir aile oldun canım Dua edeceğiz tabikide senin için

canım hemen hemen aynı sıkıntı bendede var
ama üzülme çözersiniz inşallah zamanla
bebeğiniz size şanslı gelir inşallah

ailelerde de suç çok büyük ,nasıl teklif edebiliyorlar kredi çek diye kendim gibi üzüldüm .
bizimde ev için çektiğimiz kredi var canım çok zor geçrekten de maasını alıp yarısını resmen krediye ödüyorsun

kızlar selam..evdeyim ama rahat yok..yurtdışından yabancı misafirler bugün gelmişler, gidip sunum yapmam gerekio:=(..of yaa n guzel kırk yılda bir evdeydim serrayla..ya bu arada eve döndüğümde su demir hapı ile ilgili bişiy yazıcam..beni bekleyin anacııım:=)öptüm hepinizi güzel anneler..

mirmirmirmirgrip oldum ve boğazlarım davul gibi.Sizce eczaneye gidip gebelik için antibiyotik alsam mı ?senağlama

geçmiş olsun canım a.s. bence dr.una danışmadan gitme bi yere ilaç milaç almaya klava: ok kaydirigubbakcemile5

canımmm eşinin yeni bir işe girmesine çok sevindim kaydirigubbakcemile5, Rabbim kimseyi işsiz bırakmasın hem bu devirde hem de böyleyken ...
rahatsızlığın gün içinde fazla hareket ettiğinden yada hareketsiz kaldığından olabilir , bel fıtığın yok diimi ???

kıss dilooşş ( diloş dememin sakıncası yok umarım canım, ) ne kaaaa tatlı olmuş senin kızçenn tü tü dün gece uykuya biraz zor daınca kulaklarını çınlattım kaydirigubbakcemile5 naaptın , uyuyabildin mi bu gece canım ???

canım sivitimmmm , güle güle git iyi haberlerle dön inşallah :Saruboceq:
meleğini gör , yüreğine su serpilsin
ve çabuk dön buraya , güzel ve sağlıklı haberler bekliyoruz senden hihoyyyt

güzel bir olaymış bu ya yerimseniben daha önce de görmüştüm bir açık arttırma sitesinde galiba .. kaçıncı haftadan sonra kullanmak gerekiyor acaba ? bir de sakıncası felan yoktur dimi :uhm:

canım dr. memnuniyeti kişiden kişiye değişir .. benim ilk 2 tedaviyi yaptırdığım merkezdeki dr. neredeyse aile hekimimiz olmuştu , eltim ben ve eşimin bir akrabası hepimiz onda yaptırdık .. eltim inanılmaz memnundu , k.biraderimle felan dr.un arası çok iyi arkadaş gibilerdi , ama diğer akrabamız ve ben dr.un soğukluğundan , başının çok kalabalık olmasından ötürü çok fazla vakit ayırmamasından şikayetçiydik .. zaten eşimin zoruyla gittik oraya , herkes onda denedi ve başarılı oldu , biz de gidicez illa dedi ve 2 başarısız denememiz oldu 6 ay içinde .. sonra başka jinekolojik muayene vs. için kad.doğ. bölümünden başka bir dr.a gidecektim ki daha hast.ye girer girmez boğuluyormuşum gibi hissettim , darallar gelmeye başlamıştı ve bir daha o hastaneye eltimin doğumu haricinde gitmedim .. yani birinin çok memnun kaldığı dr.dan diğeri yada diğerleri memnun kalmayabiliyor . bir de bunu paylaşırsa kişi ilk gidecek olan önyargıyla gidiyor , haydi ayıkla pirincin taşını ...
ben olsam naaapardım .. yakınındaki dr.un usg si iyiyse takipleri ona yaptırır doğum için o iyi olan hastaneyi seçerdim , o dr.umun da gelip doğumu yapmasını rica eerdim eğer bu süre zarfında memnun kalırsam kendisinden .. kalmazsam da iyi olan hastanedeki diğer dr.la anlaşırdım doğum için ..
bak ben İzmirdeki dr.umdan memnunum diyebilirim , İst.da tedavi olduğum merkezin kurucu hekimi tavsiye etmişti bana onu , tüp bebek merkezi ve itinayla ilgilenirler bir şey olsa diye vazgeçmiyorum bi türlü bu dr.umdan .. ama bu son İst.a gidişimde tedavimi yapan dr.umla anlaştık , bi aksilik olmazsa doğuma İzmire gelmeye söz verdi hihoyyyt inan çok mutluyum , hiç ayıp olur mu acaba yada başka şeyleri düşünmüyorum , çünkü önemli olan benim iç rahatlığım ..
Ahkam kesmiş gibi olmuyorumdur umarım canım ama bence senin için nasıl rahat edecekse öyle davran ve düşünme burası küçük bi yer hep yüz yüzeyim insanlarla vs. gibi , sen belki bu olayı hayatın boyunca 1 kere yaşayacaksın , onun da tadını çıkar ve hiç bir şeyin gölgelemesine izin verme Şeniz

bazen onlara o kadar kızıyorum ki anlatamam
durumları yok babam emekli kredi zaten onun maaşından çok
annemde yeni dükkan açtı kriz vurdu pek iş yok
işte olan benim kocama oluyor beni üzmemek için devamlı şakaya vuruyor ben onun devamlı uyumasından anlıyorum çok bunaldı
tekrar sağolun kızlar

canımmm eşinin yeni bir işe girmesine çok sevindim kaydirigubbakcemile5, Rabbim kimseyi işsiz bırakmasın hem bu devirde hem de böyleyken ...
rahatsızlığın gün içinde fazla hareket ettiğinden yada hareketsiz kaldığından olabilir , bel fıtığın yok diimi ???

canım cok sagol cok tesekkur ederım hayır bel fıtıgım yok ama dun bıraz fazla hareket ettım dedıgın gıbı buyuzden olabılıra.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…