2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

neslıcım canım gercekten senı cok ıyı anlıyorum
buna benzer seyler benımde basıma gelıyo ama kendı aılem degıl akrabalarım yuzunden
artık esım onların ısteklerını ışlerını yapmaktan helak oluyo bende bıktım ama esım yınede sesını cıkarmıyo zavallı
artık fenalık geldı bıde nankorluk var hıc cekılmıyolar bazen dıyorum nıye sankı yakına geldım uzaktayken daha rahattım:çok üzgünüm:

canım çok haklısın ama burasoı çok farklı ben burdaki drlara gitmiyorum diye hastanede ilaçlarımı bile yazdıramadım kime gidiyosan git o yazsın denildi hatta şikayetçi olmuştum şimdi bu dra gidersem doğumuda burda yapmam gerekiyor yoksa diğer drum kabul etmez öyle birşeyi ona gitmeyi bırakırsam yani 9 ay boyunca kim 100 ytlyi alıyorsa o giriyor doğuma işin kötüsü burdaki dr akrabamız 9 ay botyunca ona gitmiş doğum başlamıiş hemde sezeryan girmemiş kızın doğumuna hemde kanaması varmış allahtan burdaki ikinci dru çağırmışlarda doğuma girmiş küçük biyer olduğu için 2 tane k doğumcu varŞeniza.s.

canım hayır olsun rüyan ve bu arad duanı Allahım kabul etsin

Stardust duaların için Allah razı olsun .

iyi yapmışsın canım baya bi etkilenmişsin bende çok böyle etkileyici rüyalarımdan sonra uyuyamam dua felan okurum anca öyle yatarım hayır olsun canım içini sıkma Allah akbul etsin
:teselli:

star dust canım doğru dr memnuniyeti kişiden kişiye değişiyor bana iyi gelen sana iyi gelmiyor ayvalıkta biçok kişi erol hoca sayesinde erol tavmergen tüp bebekle bebek sahibi oldu bizde hadi gidelim dedik 4 sene önce aşılamalar yumurta takibi tüp bebek 2 sene boyunca resmen bittik yok genetik testler sadece onlara 1 milyar vermiştikki hemde 3 sene önce o zaman eşim 5 milyarda kredi çekmişti bizimde vardı 7 milyar kadar ama maalesef 2 sene boıyunca erol hocada bebek sahibi olamadık allah istemeyince hiçbirşey olmuyor ve biz 2 sene boyunca kredi ödedik nasılkoyuyoırdu olmayan çocuğa diye ve kredi bitti eylülde ekimde hamile kaldım şükürler olsunki oooooooooo amma uzatmışım beee yaramı deştin star dust canım tabii bide bu arad egede bir tüp bebek daha denedik tüp bebek deyince artık tüylerim diken diken oluyor allah kimseyi uğraştırmasın o yolda

canım cok sagol cok tesekkur ederım hayır bel fıtıgım yok ama dun bıraz fazla hareket ettım dedıgın gıbı buyuzden olabılıra.s

o zaman biraz dinlen canım .. dr.um demişti ki " ne kadar hareket edersen , ayaktakalırsan gezersen o kadar süre dinlen .. dengeli olursa hiç bir sorun yaşamazsın , hiç hareket olmazsa o da sorun olur " .. bir de canım dik oturmaya çalış , kanepede kaykılarak oturunca oluyor bende de aynısı benneyaptımki

o zaman canım gelebilirsen ayda 1 felan İzmire gel 4 boyutlu usg için , doğum için de o iyi hastane senin içine sinecekse bundan sonra takiplerini orada yaptır ..
en olmadı orda usg sini beğendiğine git , doğum için İzmire gel 1 gün öncesinden felan .. ama sezaryen felan olursan sonra dönüş zor olur dimi :uhm:

süpppppppper hihoyyyt ammman maşşşallah diyelim
hakkaten senin kociş de pek alışmış rahatlığa , şurda 4-5 ay sonra beklesin uyku diye ..
bu arada diğer arkadaşların yorumlarından gördüm , inşallah eşin ennnnnnn yakın zamanda , hayırlı ve daimi bir iş bulur canım :Saruboceq:

star dust genel cerrahiyi kzandı ama severek gitmiyor zaten istediği bölüm değildi ortopedi istiyordu
galiba eylül tusuna tekrar girecek oğlumuz doğsun inşallah herşey yoluna girecek
kazanırsa o bölüme gidecek inşallah
birz riskli bir karar ama insan sevdiği mesleği yapmalı

slm kızlarrr tüm hastalara geçmiş olsun acaba 4 boyutlu ultrason kaçıncı haftada bakılıyorki bana daha doktorum demedi 21. haftada çağırıdı onuda randevuyla radyoloji uzmanı bakıyormuş ama bizim geliş gidişimiz sıkıntılı oluyor diye randevu almayın gelince ben bakarım dedi zaten hastanede bir ultrason var:çok üzgünüm:her zaman diyorum ALLAHA emanet artık hımm istanbulda kar varmış karın alası yine malesefki burda foto çeksemde koysam aralıktan beri toprağın rengini görmedik bir daha

ya istanbulun neresinde bu karlar ALlah aşkına ben bahçeleivlerde oturuyorum kar mar görmedik

bu arada tütütütütü bebeğine ve sana çok güzelsiniz Allah size bağışlasın :)

canım bilmez miyimmmmm kaydirigubbakcemile5
biz de 4 senedir uğraşıyoruz .. yapılan yumurta takipleri çeşitli testler ve mikroenjeksiyondan başka şansımızın olmadığını öğrendiğim o gün .. ilk zamanlar nasıl hevesliydim , sanki ilk denememde en olmadı 2.sinde kessssin olacaktı .. olmadı nitekim :1no2:
yavaş yavaş kırılan umutlar , eşimin ameliyat olmasına rağmen halen normal gebelik elde edemeyişimiz , aradan 1 sene geçip de 3. deneme ve son olur inşallah bu deyip bahçecide soluk alıp ondan da bir sonuç alamayınca ve dahası yum.top.iş.den sonra küçük bir iç kanama geçirip de yaşadığımız korkular .. sonra herşeyi atışım bir kenara ve histeroskopi derken laparoskopi ameliyatı oluşum ve kimse paniklemesin ve durduk yerde tedavi olacağımı öğrenmesin diye kimseye söylemeden altından kalkmaya çalışmamız .. yeni bir tedavi olumlu sonuçlandı derken filmin burada mutlu sonla bitmeyip daha bir action ve gerilim haline dönüşmesi kaydirigubbakcemile3
erol beyi duymuştum ben basından felan , iyi bir dr.muş sanırım .. ama sizin kısmetinizde doğal yoldan gelecek bir melek varmış , inşallah yaşanılan tüm o sıkıntı dolu günleri unutturacak size , hepimize :1rolleyes: :Saruboceq:

inşallah istediği bölümü kazanır eşin ..
ben de aynı fikirdeyim seninle , sevdiği mesleği yapınca insan hem psikolojik olarak daha iyi hissediyor kendini hem de işine kendini vermesi zor olmuyor , verimli de oluyor .. dilerim eylül ayı uğurlu gelir
..

Kıslar tekrar denedim bakalım çıkcakmı??

çıktı bu kez canım kaydirigubbakcemile5
resimler çok güzel , özellikle de sen ve göbişin çok tatlısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…