geçmiş olsun canım a.s. bence dr.una danışmadan gitme bi yere ilaç milaç almayaklava: ok kaydirigubbakcemile5
canımmm eşinin yeni bir işe girmesine çok sevindim kaydirigubbakcemile5, Rabbim kimseyi işsiz bırakmasın hem bu devirde hem de böyleyken ...
rahatsızlığın gün içinde fazla hareket ettiğinden yada hareketsiz kaldığından olabilir , bel fıtığın yok diimi ???
kıss dilooşş ( diloş dememin sakıncası yok umarım canım,) ne kaaaa tatlı olmuş senin kızçenn tü tü dün gece uykuya biraz zor daınca kulaklarını çınlattım kaydirigubbakcemile5 naaptın , uyuyabildin mi bu gece canım ???
canım sivitimmmm , güle güle git iyi haberlerle dön inşallah :Saruboceq:
meleğini gör , yüreğine su serpilsin
ve çabuk dön buraya , güzel ve sağlıklı haberler bekliyoruz senden hihoyyyt
güzel bir olaymış bu ya yerimseniben daha önce de görmüştüm bir açık arttırma sitesinde galiba .. kaçıncı haftadan sonra kullanmak gerekiyor acaba ? bir de sakıncası felan yoktur dimi :uhm:
canım dr. memnuniyeti kişiden kişiye değişir .. benim ilk 2 tedaviyi yaptırdığım merkezdeki dr. neredeyse aile hekimimiz olmuştu , eltim ben ve eşimin bir akrabası hepimiz onda yaptırdık .. eltim inanılmaz memnundu , k.biraderimle felan dr.un arası çok iyi arkadaş gibilerdi , ama diğer akrabamız ve ben dr.un soğukluğundan , başının çok kalabalık olmasından ötürü çok fazla vakit ayırmamasından şikayetçiydik .. zaten eşimin zoruyla gittik oraya , herkes onda denedi ve başarılı oldu , biz de gidicez illa dedi ve 2 başarısız denememiz oldu 6 ay içinde .. sonra başka jinekolojik muayene vs. için kad.doğ. bölümünden başka bir dr.a gidecektim ki daha hast.ye girer girmez boğuluyormuşum gibi hissettim , darallar gelmeye başlamıştı ve bir daha o hastaneye eltimin doğumu haricinde gitmedim .. yani birinin çok memnun kaldığı dr.dan diğeri yada diğerleri memnun kalmayabiliyor . bir de bunu paylaşırsa kişi ilk gidecek olan önyargıyla gidiyor , haydi ayıkla pirincin taşını ...
ben olsam naaapardım .. yakınındaki dr.un usg si iyiyse takipleri ona yaptırır doğum için o iyi olan hastaneyi seçerdim , o dr.umun da gelip doğumu yapmasını rica eerdim eğer bu süre zarfında memnun kalırsam kendisinden .. kalmazsam da iyi olan hastanedeki diğer dr.la anlaşırdım doğum için ..
bak ben İzmirdeki dr.umdan memnunum diyebilirim , İst.da tedavi olduğum merkezin kurucu hekimi tavsiye etmişti bana onu , tüp bebek merkezi ve itinayla ilgilenirler bir şey olsa diye vazgeçmiyorum bi türlü bu dr.umdan .. ama bu son İst.a gidişimde tedavimi yapan dr.umla anlaştık , bi aksilik olmazsa doğuma İzmire gelmeye söz verdi hihoyyyt inan çok mutluyum , hiç ayıp olur mu acaba yada başka şeyleri düşünmüyorum , çünkü önemli olan benim iç rahatlığım ..
Ahkam kesmiş gibi olmuyorumdur umarım canım ama bence senin için nasıl rahat edecekse öyle davran ve düşünme burası küçük bi yer hep yüz yüzeyim insanlarla vs. gibi , sen belki bu olayı hayatın boyunca 1 kere yaşayacaksın , onun da tadını çıkar ve hiç bir şeyin gölgelemesine izin verme Şeniz
[
kıss dilooşş ( diloş dememin sakıncası yok umarım canım,) ne kaaaa tatlı olmuş senin kızçenn tü tü dün gece uykuya biraz zor daınca kulaklarını çınlattım kaydirigubbakcemile5 naaptın , uyuyabildin mi bu gece canım ???
teşekkür ederim :asigim: canım diloşta diyebilirsin nasıl kolayına gidiyosa:) sorma canım dün zaten 3 saatlik uykuya duruyodum akşam rezene yaptım yemekten sonra onu içtim saat 11 dede bir bardak ballı süt iştim ılık sonra benim kızın uykusu geldi dedim hadi yanına yatayımda uykum yok nasılsa biraz daah oturum buraya girer kimler var muhabbet eder yatarım diyodum meğer benim okadar uykum varmışki yatağa girmemle uykuya dalmam bir olmuş benim kız tabi beni uyandırmaya çalışmış kızdan önce ben uyumuşum anlıcan kız beni uyutmuşdelikafadulden :roflol: sonra eşim sabah diyo güya kızı uyutmaya gittin kendin uyudun kızı ben uyuttum diyo benim başıma kaldı dedim babası değilmisin allah alalh uyutcan tabi dur dedim karnımdakşi doğsun o zman görürsün dedimdelikafadulden
canım hayır olsun rüyan ve bu arad duanı Allahım kabul etsin
Stardust duaların için Allah razı olsun .
iyi yapmışsın canım baya bi etkilenmişsin bende çok böyle etkileyici rüyalarımdan sonra uyuyamam dua felan okurum anca öyle yatarım hayır olsun canım içini sıkma Allah akbul etsin
:teselli:
Canım Allah hayır etsin ne güsel dua istemişler senden bebecikler sende yerine getirmişsin Allah kabul etsin canım saol bizler içinde etmişsin :1hug:a.s.
amin canlarım Allah hepimizin dualarını kabul etsin ve her ne yaşıyor yada yaşayacaksak hepimize en hayırlısını versin :Saruboceq:
Kıslar biraz önce çektim delikafadulden
güsssselim resimleri ben mi göremiyorum yoksa eklerken bir hata mı oluştu acaba :uhm:
kızlar benimde büyük bir sorunum var benim için dua edremisiniz.
sorunun neydi acaba derken ilerleyen sayfalarda yazdığını ve sildiğini gördüm , neyseki beyaz melekin alıntısından okuduğum kadarıyla çooook zor durumda kalmışsın canım ... Allah geçekten sabır versin , inşallah ailen gereken parayı bulurlar yada dediğin gibi bundan sonra ödeyebilirler kredinin kalanını sen de ailene husumet beslemek zorunda kalmaz ve eşine mahçup olmazsın .. eşini çok takdir ettim , nice eşler var duyuyoruz orada burada verdikleri 3 kr.un hesabını yapan , Allah ondan binlerce kere razı olsun , bu konuda anlayışlı davrandığı için ve ona katbekat fazlasını versin ailen için yardım ettiğinin :Saruboceq: bu arada tebrikler yine eşine , hangi bölümü kazandı tus sınavında ??
sanırım ailenin bu durumda yapacak bir şeyi yok ama sen yine de hamileliğini bahane et , durumumuz şöyle-böyle de ve başka kardeşlerin varsa onlar yardım etseler annene-babana bu konuda olmaz mı acaba:uhm:
dualarımda olacaksın canım .. inşallah bir an önce bu sıkıntılarınızdan kurtulursunuz ..
canım cok sagol cok tesekkur ederım hayır bel fıtıgım yok ama dun bıraz fazla hareket ettım dedıgın gıbı buyuzden olabılıra.s
canım çok haklısın ama burasoı çok farklı ben burdaki drlara gitmiyorum diye hastanede ilaçlarımı bile yazdıramadım kime gidiyosan git o yazsın denildi hatta şikayetçi olmuştum şimdi bu dra gidersem doğumuda burda yapmam gerekiyor yoksa diğer drum kabul etmez öyle birşeyi ona gitmeyi bırakırsam yani 9 ay boyunca kim 100 ytlyi alıyorsa o giriyor doğuma işin kötüsü burdaki dr akrabamız 9 ay botyunca ona gitmiş doğum başlamıiş hemde sezeryan girmemiş kızın doğumuna hemde kanaması varmış allahtan burdaki ikinci dru çağırmışlarda doğuma girmiş küçük biyer olduğu için 2 tane k doğumcu varŞeniza.s.
teşekkür ederim :asigim: canım diloşta diyebilirsin nasıl kolayına gidiyosa:) sorma canım dün zaten 3 saatlik uykuya duruyodum akşam rezene yaptım yemekten sonra onu içtim saat 11 dede bir bardak ballı süt iştim ılık sonra benim kızın uykusu geldi dedim hadi yanına yatayımda uykum yok nasılsa biraz daah oturum buraya girer kimler var muhabbet eder yatarım diyodum meğer benim okadar uykum varmışki yatağa girmemle uykuya dalmam bir olmuş benim kız tabi beni uyandırmaya çalışmış kızdan önce ben uyumuşum anlıcan kız beni uyutmuşdelikafadulden :roflol: sonra eşim sabah diyo güya kızı uyutmaya gittin kendin uyudun kızı ben uyuttum diyo benim başıma kaldı dedim babası değilmisin allah alalh uyutcan tabi dur dedim karnımdakşi doğsun o zman görürsün dedimdelikafadulden
star dust canım doğru dr memnuniyeti kişiden kişiye değişiyor bana iyi gelen sana iyi gelmiyor ayvalıkta biçok kişi erol hoca sayesinde erol tavmergen tüp bebekle bebek sahibi oldu bizde hadi gidelim dedik 4 sene önce aşılamalar yumurta takibi tüp bebek 2 sene boyunca resmen bittik yok genetik testler sadece onlara 1 milyar vermiştikki hemde 3 sene önce o zaman eşim 5 milyarda kredi çekmişti bizimde vardı 7 milyar kadar ama maalesef 2 sene boıyunca erol hocada bebek sahibi olamadık allah istemeyince hiçbirşey olmuyor ve biz 2 sene boyunca kredi ödedik nasılkoyuyoırdu olmayan çocuğa diye ve kredi bitti eylülde ekimde hamile kaldım şükürler olsunki oooooooooo amma uzatmışım beee yaramı deştin star dust canım tabii bide bu arad egede bir tüp bebek daha denedik tüp bebek deyince artık tüylerim diken diken oluyor allah kimseyi uğraştırmasın o yolda
star dust genel cerrahiyi kzandı ama severek gitmiyor zaten istediği bölüm değildi ortopedi istiyordu
galiba eylül tusuna tekrar girecek oğlumuz doğsun inşallah herşey yoluna girecek
kazanırsa o bölüme gidecek inşallah
birz riskli bir karar ama insan sevdiği mesleği yapmalı
Kıslar tekrar denedim bakalım çıkcakmı??
gaydin sen kaç kilo aldın canım
hafta olarak aynıyız merak ettim
boyunda uzun sanırım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?