benimde 170 ama senden daha kilolu duruyorum
ya belkide bana öyle geliyo neyse bu kilo olayınıda takıntı yaptım
vazgeçmem gerekiyo artık
Hepinize tünaydınnnn,anca fırsat buluyorum yazmaya.Sabah erkenden üçlü testimiz için gittik,eşim göstermiş sonuçları doktora herşey güzel çok şükür.Kan değerim 11.6 çıkmış ama yinede şurup yazmış doktor bana ya.Nasıl içicem bilmiyorum. Birde ultrasonda bebişim 20+1 ve 340 gram çıkmış bunada şaşırdım.Daha cuma günü gittim 250 gramdı bu kadar hızlı büyür mü acaba ?
Hepinize tünaydınnnn,anca fırsat buluyorum yazmaya.Sabah erkenden üçlü testimiz için gittik,eşim göstermiş sonuçları doktora herşey güzel çok şükür.Kan değerim 11.6 çıkmış ama yinede şurup yazmış doktor bana ya.Nasıl içicem bilmiyorum. Birde ultrasonda bebişim 20+1 ve 340 gram çıkmış bunada şaşırdım.Daha cuma günü gittim 250 gramdı bu kadar hızlı büyür mü acaba ?
hayrola canım ne gibi bir sıkıntı var ? Allah hayra yorsun
CANIM ÇOK KÜÇÜK MM LİK HATALI ÖLÇÜMLER FARKLI KİLOLAR ÇIKARTABİLİYOR O YÜZDEN ÇOK TAKILMA BUNLARA...2-3 GÜNDE 100 GRAM ÇOK YÜKSEK...
SAĞLIKLA GELSİN OĞLUN CANIM
çiçekcim farklı ultrasyonda bakıldıysa değişik çıkabiliyor sağlıcakla gelsin oğluşun
Canım sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim kullan dediyse kullanıcaksın yada doğal yolla desteklemeye çalışacaksın canımcım tercih senin tabi
Bende de bebek düşündüğümde testlerimde düşük çıkmıştı 2 torba içtim o şuruplardan sabah akşam tek kullanımlık bilirim ama inan zevkle alıyordum :) hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?