2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Gaydin maşallahhh göbüşün büyümüş çok da tatlı olmuş canım çok yakışmış..

Manzara ve kar harika kışı hiç sevmiyoum ama beni tek mutlu eden şey kar kara ve görüntüsüne bayılıyorum

gaydin maşallah canım bebişine de göbüşünede çok şeker olmuş göbüşün

erkek kardeşim oturdu 4-5 sene b.düzünde istanbulun kış köşesi diyorduk biz oraya, şimdi de kurtköyde ev alıp taşındılar kurtköy ün de b.düzünden farkı yokkaydirigubbakcemile3 Diyoruz nerde soğuk var orayı buluyorsunuz :lepi: burada hava harika oluyor o kar yağıyor diyor :icecream:

bizim kızlar hala gelmediler aybalam çok acıktı gelsinler yolacam onlarıklava:

benimde 170 ama senden daha kilolu duruyorum
ya belkide bana öyle geliyo neyse bu kilo olayınıda takıntı yaptım
vazgeçmem gerekiyo artık

Kıslar tşkler güsel sözleriniz için evet ya inanın hergün büyüyomuş gibi geliyo bana farklılaşıyo sanki siyahtan bile belli oluyo şirkettekilerin elleri sürekli karnımda kaydirigubbakcemile3 hissetme ümidiyle

Hepinize tünaydınnnn,anca fırsat buluyorum yazmaya.Sabah erkenden üçlü testimiz için gittik,eşim göstermiş sonuçları doktora herşey güzel çok şükür.Kan değerim 11.6 çıkmış ama yinede şurup yazmış doktor bana ya .Nasıl içicem bilmiyorum. Birde ultrasonda bebişim 20+1 ve 340 gram çıkmış bunada şaşırdım.Daha cuma günü gittim 250 gramdı bu kadar hızlı büyür mü acaba ?

CANIM ÇOK KÜÇÜK MM LİK HATALI ÖLÇÜMLER FARKLI KİLOLAR ÇIKARTABİLİYOR O YÜZDEN ÇOK TAKILMA BUNLARA...2-3 GÜNDE 100 GRAM ÇOK YÜKSEK...
SAĞLIKLA GELSİN OĞLUN CANIM

Canım sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim kullan dediyse kullanıcaksın yada doğal yolla desteklemeye çalışacaksın canımcım tercih senin tabi
Bende de bebek düşündüğümde testlerimde düşük çıkmıştı 2 torba içtim o şuruplardan sabah akşam tek kullanımlık bilirim ama inan zevkle alıyordum :) hihoyyyt

kızlar bence türkiye standartlarında 170 uzun bir boy
devamlı muhabeti geçiyor fikrimi söyleyim dedim
bence 165 de uzun
yeni nesil daha uzun geliyor ama bizi yaşıtlarımızda anca bu kadar olur uzun

CANIM ÇOK KÜÇÜK MM LİK HATALI ÖLÇÜMLER FARKLI KİLOLAR ÇIKARTABİLİYOR O YÜZDEN ÇOK TAKILMA BUNLARA...2-3 GÜNDE 100 GRAM ÇOK YÜKSEK...
SAĞLIKLA GELSİN OĞLUN CANIM

çiçekcim farklı ultrasyonda bakıldıysa değişik çıkabiliyor sağlıcakla gelsin oğluşun

Sağolun ama kafam karıştı ne bilim,doktorumda net bişey söylemiyo gittiğimde tam kaç hafta kaç günlük diye bi dahakine sorucam ama sorduğumdada yine haftasını söylüyo :) .En yakın arkadaşımın temmuzun 4ünde nikahı var ve benim oğluşum nikahtan önce gelirse :bbo:. Birde kan şuruplarının çok kilo aldırdığını duymuştum burda duydum galiba buda doğru dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…