2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım ne güzelişye iki hafta birden atlamışın bebişin 2 hafta önce doğacak ne güzel
keşke bende atlasam bebişimi kucağıma alsam

kızlar sezeryan olunca kaç hafta önce bebeği alıyorlar

bademin konusunu bende okudum tıkandım hiç bir şey de yazamadım ALLAH yardımcısı olsun . sezeryanda bebeği 38. haftada alıyorlar ama ben doktorumla görüşüp tam haftasını beklemek istiyorum ne kadar geç olursa o kadar iyi benim için taşınacaağım hemde doğudan batıya döneceğiz tam haziran sonu çok zor olucak benim için

canım bazı bebekler önden gıdebılıyo olabılır ultrason hata payını 3 gun verıyormus galıba senınkı baya bı onde yanlıs olacagını sanmıyorum
kan ılaçları fazla kılo aldırmıyo ılk hamılelıgımde de bunda da kullanıyorum kılom hala aynı kılonun kısının yapısıyla alakası varŞeniz

benim bebeğimde hep 1 hafta önde gidiyor
peki doğum günümü ultrasyona göre mi ayarlıyacağız yoksa sat a göre mi

Sen kaç kilosun canımcım kemiklerin iri olabilir ondan da kilolu duruyo olabilirsin

yok canım kemiklerim iri değil bileklerim ince
hatta fazla ince 4 kilo aldım ben 64 oldu:CüvCüv:
hızlı aldım da ondan
gecen ay hiç göbek yoktu
bir anda büyüdü göbeğim
sanırım bana bu yüzden büyük geliyoa.s

Bilmiyorum ama birden hızlıca büyümeye başladı sanki göbeğim yani 19. haftadan sonra hergün büyüyo gibi geliyor bana kendi atletlerim kısa oluyo eşimden giyiyorum geceleri yoksa sırtım çok açılıyo uyanıyorum bu sefer kaydirigubbakcemile3

alttan cıtcıtlı atlet giyiyorum bende yoksa sırtım ve belim açılıyor:))

Badem 17-18 haftalık civarıydı canım

benim bebeğimde hep 1 hafta önde gidiyor
peki doğum günümü ultrasyona göre mi ayarlıyacağız yoksa sat a göre mi

zaten normal doğum düşünüyorsan sancın filan başladığında yada suyun gelince gidiyorsun
bebeğin canı ne zaman isterse geliyor
erkek çoçuklar daha geç doğar diye duymuştum
çoğumuz beklenen tarihte doğurmayız hralde

ewt beklenen tarihde genelde olmuyor benim kızım 2 emmuzdu verilen doğum tarihi ama 12 temmuzda sezeryan oldun beklesem yürüyerek kendi çıkacaktı heraldekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…