- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Hepinize tünaydınnnn,anca fırsat buluyorum yazmaya.Sabah erkenden üçlü testimiz için gittik,eşim göstermiş sonuçları doktora herşey güzel çok şükür.Kan değerim 11.6 çıkmış ama yinede şurup yazmış doktor bana ya.Nasıl içicem bilmiyorum. Birde ultrasonda bebişim 20+1 ve 340 gram çıkmış bunada şaşırdım.Daha cuma günü gittim 250 gramdı bu kadar hızlı büyür mü acaba ?
Sağolun ama kafam karıştı ne bilim,doktorumda net bişey söylemiyo gittiğimde tam kaç hafta kaç günlük diye bi dahakine sorucam ama sorduğumdada yine haftasını söylüyo :) .En yakın arkadaşımın temmuzun 4ünde nikahı var ve benim oğluşum nikahtan önce gelirse :bbo:. Birde kan şuruplarının çok kilo aldırdığını duymuştum burda duydum galiba buda doğru dimi
melekcim badem bir topic açmış , onu okuyordum bende.
Sağolun ama kafam karıştı ne bilim,doktorumda net bişey söylemiyo gittiğimde tam kaç hafta kaç günlük diye bi dahakine sorucam ama sorduğumdada yine haftasını söylüyo :) .En yakın arkadaşımın temmuzun 4ünde nikahı var ve benim oğluşum nikahtan önce gelirse :bbo:. Birde kan şuruplarının çok kilo aldırdığını duymuştum burda duydum galiba buda doğru dimi
Sen kaç kilosun canımcım kemiklerin iri olabilir ondan da kilolu duruyo olabilirsin
benim bebeğimde hep 1 hafta önde gidiyor
peki doğum günümü ultrasyona göre mi ayarlıyacağız yoksa sat a göre mi
ewt beklenen tarihde genelde olmuyor benim kızım 2 emmuzdu verilen doğum tarihi ama 12 temmuzda sezeryan oldun beklesem yürüyerek kendi çıkacaktı heraldekaydirigubbakcemile3zaten normal doğum düşünüyorsan sancın filan başladığında yada suyun gelince gidiyorsun
bebeğin canı ne zaman isterse geliyor
erkek çoçuklar daha geç doğar diye duymuştum
çoğumuz beklenen tarihte doğurmayız hralde
alttan cıtcıtlı atlet giyiyorum bende yoksa sırtım ve belim açılıyor:))
Badem 17-18 haftalık civarıydı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?