ewt beklenen tarihde genelde olmuyor benim kızım 2 emmuzdu verilen doğum tarihi ama 12 temmuzda sezeryan oldun beklesem yürüyerek kendi çıkacaktı heraldekaydirigubbakcemile3
benim bebeğimde hep 1 hafta önde gidiyor
peki doğum günümü ultrasyona göre mi ayarlıyacağız yoksa sat a göre mi
hüzün yılı senin bir ölü doğumun var o zor olmuştu ya
duyduğuma göre ölü bebek zor doğarmış
canlı bebek kendini ittirdiği için kolay çıkarmış
eğer korkmuyorsan yap canım en sağlıklısı
ultrasona gore canım cunku bebegın gelısımı önden gıdıyo
sezeryan ısteyınce genelde 2 hafta önce alınıyo bebekler bende sezeryan ıstıyorum ama henuz doktorumla konusmadım
cogu doktor normal doguma gırmıyo malesef ebeler halledıyo
benım doktorum gırıyormus öle duydum ama henuz kendıısıne sormadım eger doktorum gırerse dogumuma normal dusunuyorum
zamanında sağlıkla gelsinler de ben bir yengeç kız çocuk annesi olarak deneyimlerime dayanarak hemen söyleyeyim benim kızım altı kuru karnı tok bir ağlayan bebek ti ve halen öyle kızım sanki küçük emrah filmlerinden fırlamış gibi devamlı gözünde yaş bekliyor kesinlikle kızmaya disipline sokmaya gelmiyor anında zaten beni kimse sevmiyo havasına giriyo yani yengeç çocukları genelde böyle heralde .yengeç insanı çok var bizde hepside aynı uzun lafın kısası ben biraz kasıp normal doğum tarihim 23 temmuz bekleyip sezeryana girmeyi düşünüyorum eğer doktor karşı çıkmazsa sezeryan 38 haftada alınıyormuş yoksabeni güldürdün bi ağlıyorum bi gülüyorum
benim oğlumunda doğum tarihi 2 temmuz
ama sanki haziranda doğum yapacak gibi hissediyorum
allah o günlere gelmemizi nasip eder inşallah
:Saruboceq::Saruboceq:
bende normal doğumdan nekadar korksamda
normal istiyorum ama doktorum sen şimdiden
bel ağrısı çekiyosan normal doğuramassın dedi
yürüyorum akşamları arılarım azaldı
belki olur bakalım zamanı gelince görücez:CüvCüv:
özel hastanelerde kendi doktorun yaptırıyor normal doğumu........
Ama devlette ebeler
ben cikolatayı cok sevıyorum. hamıle olmadan once oldugu gıbı sımdı de hergun yıyorum bazen fazla yıyorum 2-3 tane . bır zararı olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?