2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benimde göbeğim hep açıkta büyük eşortman giyiyorum düşüyo atlet hep kısa göbek hep firarda kaydirigubbakcemile2

ewt beklenen tarihde genelde olmuyor benim kızım 2 emmuzdu verilen doğum tarihi ama 12 temmuzda sezeryan oldun beklesem yürüyerek kendi çıkacaktı heraldekaydirigubbakcemile3

beni güldürdün bi ağlıyorum bi gülüyorum
benim oğlumunda doğum tarihi 2 temmuz
ama sanki haziranda doğum yapacak gibi hissediyorum
allah o günlere gelmemizi nasip eder inşallah
:Saruboceq::Saruboceq:

benim bebeğimde hep 1 hafta önde gidiyor
peki doğum günümü ultrasyona göre mi ayarlıyacağız yoksa sat a göre mi

ultrasona gore canım cunku bebegın gelısımı önden gıdıyo
sezeryan ısteyınce genelde 2 hafta önce alınıyo bebekler bende sezeryan ıstıyorum ama henuz doktorumla konusmadım
cogu doktor normal doguma gırmıyo malesef ebeler halledıyo
benım doktorum gırıyormus öle duydum ama henuz kendıısıne sormadım eger doktorum gırerse dogumuma normal dusunuyorum

hüzün yılı senin bir ölü doğumun var o zor olmuştu ya
duyduğuma göre ölü bebek zor doğarmış
canlı bebek kendini ittirdiği için kolay çıkarmış
eğer korkmuyorsan yap canım en sağlıklısı

evet canım benım dogumum cok cok zor oldu
aynen dedıgın gıbı bebek kendını ıttıkce dogum kolaylasıyo
ama cansız bebek malesef yolu bulup cıkamıyo
dogumdan korkmuyorum cunku zoru bastan yasadım
ınsallah bu sefer daha kolay olacagını umuyorum allahın ıznıyle sagsaglım alırım bu sefer yavrumu kucagıma
:Saruboceq:

bende normal doğumdan nekadar korksamda
normal istiyorum ama doktorum sen şimdiden
bel ağrısı çekiyosan normal doğuramassın dedi
yürüyorum akşamları arılarım azaldı
belki olur bakalım zamanı gelince görücez:CüvCüv:

Canım seni takip eden doktor doğumuna giriyo sadece son aşamada giriyormuş yani ebeler seni doğuma hazırlıyor ondan sonra bebeğin çıkış anı doktorun tarafından yapılıyor normal doğumda dahi.
Ben doktoruma ilk bunu sordum doğum gecede olsa geliyomusunuz dedim normal doğumlar genelde gece olur kendi takibimdeki hastamın doğumuna tabikide giriyorum dedi benim içinde çok önemlidir doktorumun yanında olması hastane tercihimizde zaten doktorlarımız için karar verdik 9 ay bizi tanıyorlar tabikide onlar olacak yanımızda yoksa vermem para felan klava:kötükedihüso

beni güldürdün bi ağlıyorum bi gülüyorum
benim oğlumunda doğum tarihi 2 temmuz
ama sanki haziranda doğum yapacak gibi hissediyorum
allah o günlere gelmemizi nasip eder inşallah
:Saruboceq::Saruboceq:
zamanında sağlıkla gelsinler de ben bir yengeç kız çocuk annesi olarak deneyimlerime dayanarak hemen söyleyeyim benim kızım altı kuru karnı tok bir ağlayan bebek ti ve halen öyle kızım sanki küçük emrah filmlerinden fırlamış gibi devamlı gözünde yaş bekliyor kesinlikle kızmaya disipline sokmaya gelmiyor anında zaten beni kimse sevmiyo havasına giriyo yani yengeç çocukları genelde böyle heralde .yengeç insanı çok var bizde hepside aynı uzun lafın kısası ben biraz kasıp normal doğum tarihim 23 temmuz bekleyip sezeryana girmeyi düşünüyorum eğer doktor karşı çıkmazsa sezeryan 38 haftada alınıyormuş yoksa

artık sezeryana prenses doğum diyorlar
teknoloji geliştiği için anneler ertesi gün ayağa kalkıyolarmış
normal doğumdan korkanlar bence sezeryan olmaları mantıklı yani..
ben illaki normal istiyorum inşallah hiç korkmuyorum
tabi seni o zaman görecez demeyin çoğu şeye alerjim var narkoz beni etkileyebilir çok korkuyorum inşalah sezeryan olmak zorunda kalmam

canım bende cok bel agrısı cekıyorum acaba normal doguma engel olmasının nedenı nedırfisfisfis

ben özelde yaptım dogumumu ama ebeler yaptırdı
benım dogumum ramazan bayramının 2.gunu sabah oldu 1.gun hastaneye yatış yaptım
sanırım doktor nöbetcıydı kendı doktorum ve hastanem corludaydı
bayram dıye ıstanbula gelmıstık bu yuzden burda acıl yapmak zorunda kaldım

Son düzenleme:
kızlar benim dr um ayrıntılı ultrasyondan hiç bahsetmedi yani gir falan diye .
eğer o derse mi girmemiz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…