2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar benim dr um ayrıntılı ultrasyondan hiç bahsetmedi yani gir falan diye .
eğer o derse mi girmemiz gerekiyor

Ayrıntılı ultrasonu herkesın yaptırmasında fayda var dıye bılıyorum ılsu. benım doktorum kendısı yapıyor. aylık kontrollere gıttıgımde parca parca tum organlarını ıncelıyor.

merhaba biz geldik.
çok şükür herşet güzel dedi.doktorumuz.
bende amniyosentez fikrinni hiç düşünmeyeyim değil mi dedim.evet dedi.
acil doğum çıktı.beni bekletmemek için hemen aldı sonuçlara baktı ve çıktı.
o yzüden aklımda tetanoz aşısı sorusu vardı soramadım.sağlık olsun bir ar asorarım telefonda inşallah.
bizim yaramaz tam masaya yatarken ben koşturarak gittim diye kendini kastı.ağrı yapmtı zaten anladım.
ve durmadan bacakalrını yukarı çekiyor ve elinden geldiğince gösterememeye çalıştı.
galiba ölçüm yapan kişi erkeke diye utandı kızım:))))
ama kıza benziyor ,göstermeme konusunda inat ediyor dedi.
:)
çok şekerdi.maşallah.içim rahat etti.
birde doktora iki eli orada mı iyi mi dedim.iyi merak etme dedi.gösterdi ama tam da anlayamadım.
yavrucuğumun size selamı var teyzeleri çok şükür iyiymiş.

canım cok sukur guzel haberlerle gelmene sevındım masallah mınık kızına:asigim:

gözün aydın canım bak endişeli günler geride kaldı.kızın sapasağlam masallah
artık keyfini çıkart

kızlar sız fast food yıyormusunuz ıcınde sosıs salam ketcap mayonez vs olan

arada bir mc.donaldsa gidiyorum sadece cola yerine şeftalili ıcetea içiyorumnaniknanikketçap zaten sevmem.meyveli sodayı tüketiyorum her 2 günde 1.sabhalrı kahvaltımı h,ç ihmal etmem ve günde 1 bardak süt mutlaka...süüt sevmem o yüzden minik kutuda kamışlı olursa içiyorum kaydirigubbakcemile3sosis salam ben sevmem.ama tost yaparken haftada bir sucuklu yapıp yerim :1rolleyes:

kızlar bu arada bebek bende sagdaymıs. solda degılmıs. sagda olunca kız tezı buna gore tutuyor. bır de bılgısı olan var mı mutlaka ya sagda ya da solda mı olur. ortada olamaz mı

Canım çok sevindim hayırlı haberler almana ne güsel maşallh kızçene o daha neler yapıcak ilerde kim bilir arkadaşım 8 aylık diyorki eşimle oturuo elimize gelen organları tahmin ediyoruz diyor popişi çok tatlı diyo ayağını elini kafasını heryerini dokunarak hissediyormuş düşünebiliyormusunuzdelikafadulden:teytey:

7. aydan sonra ayağını elini tutabilirmişin karnında çok belli oluyormuş
ne güzel hihoyyythihoyyyt

swethome maşallah tatlı yavruna çok şükür herşey yolunda..tebrikler...

Bu arada ben şeker,cikulata,tatlı,.çok severdim...ama hamile kaldığımdan bu yana çok tiksindim...sevmiyorum artık..........geçen kayınvalidem bize bisürü çikulata almış evde öylece duruyor açmadım bile..eskiden olsa 1 saat içinde hepsi biterdi...

Ben pek tatlı yemiyorum...bi zararı veya eksikliği olmaz heralde...
Oysa eskiden gece yarısı tatlı krizine girerdim

bebeklerınızın cınsıyetını hıc ogrenmemıs olmak ıstermıydınız. dusunuyorum da dogumda ogrenmek ayrı bır heycan guzel bır sey olurdu aslında. gercı o zaman gıysıler vs bıraz sıkıntı olurdu renk olayı ama guzel bı heycan olurdu

bende aynen böle sordum doktorumakaydirigubbakcemile3
oda bana sen sureklı hep sagda yada solda yatabılırmısın ıllakı rahatsız olur dönersın dedı
çok utanmıstım

ben bebeğimi sağda yada solda olduğunu hissediyorum
zaten hareketleride hep aynı yerde değil
bi göbeğimin orda bi aşağıda bi sağ tarafımda oluyor
yeri bolken bol bol hareket etsin
yakında edemeyecek kadar büyüyecek inşallah kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…