2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bugün yoğunum kızlarr pek katılamadım...umarım herkes iyidir...
ben hiç anlamıyorum bebişim sağda mı solda mı....:)))

benimki de miskin sanırım artıkk bende pek hissetmiyorum... çokkk üzülüyorumm

ayne canım yerlerı varken bol bol yaramazlık yapıyolar köse kapmaca oynuyolar bızımle:asigim:
yerlerı kalmayınca kazanan bız olucaz gercı ozamanda rahat durmuyolar bı tekme atıyolar sankı ucan tekme karnından fırlayıp cıkcakmıs gıbı oluyokaydirigubbakcemile3

benimki de miskin sanırım artıkk bende pek hissetmiyorum... çokkk üzülüyorumm

canım ben o haftalarda pek hissetmiyordum
inanki 2 hafta sonra durmayacak
ben oğluşuma tembel derken beni utandırdı günün çoğunda hissediyorum bazen ayaktayken bile hissettiğim olyor
seninkide seni utandıracak annesi

canım ben o haftalarda pek hissetmiyordum
inanki 2 hafta sonra durmayacak
ben oğluşuma tembel derken beni utandırdı günün çoğunda hissediyorum bazen ayaktayken bile hissettiğim olyor
seninkide seni utandıracak annesi

ayy inşallah canım ne güzell söylüyorsun walla.. inşallah onu derinden hissetmek sanırım dünyanın en güzel şeylerinden biri diğeri de kucağımıza alacağımız gün gerçekleşecek :Saruboceq:... oyyy kurban olurum ben onaa yaa :1hug:

Bence uyurken hareket etmiyorlar..bu tıbben mümkün değil...........(şaka şaka)
hareket ettiklerini sanmam dr.hareket etmezse endişelenme uyuyordur falan diyorlar çünkü...24 saat içinde hareket etmezse dr a başvurulmalıymış..tabi 22.haftadan sonra

selam arkadaslar.. bugun bende doktora gittim idrar yollarimda cok buyuk bi sorun yokmus sukur. bol su tavsiye edildi. ekg ye aldilar beni. o da gayet normal cikti. ama malesef ultrasona giremedim. uygun bulunmadii. daha yeni gormusum cocuga zararli diyolar. sinir oldum. kavga edecektim nerdeysee.. yaa turkiye gibi tibbin gelismis oldugu bi ulkede herkes giriyo nerdeyse 15te bir. burda 30 yil geride olan bi ulkede zararli die almiyolar yaa sinirlerim zipliyoo!!!

huzun yili tebrik ederim esin ise girmis canimm. darisi olmayanlarin basinaa... gecmisi okuyamadim henuz. birazdan okuyup gelirim..

maşalllah canım ne güzel bi güzel haber daha alalh güzel haberlerden ayırmasın bizi:Saruboceq::1hug:

canım cok tesekkur ederım Şeniz
ıyı olduguna sevındım sınırlenme canım sakın ol 1 hafta sonra gıdersın sendekaydirigubbakcemile5

gözün aydın canım bak endişeli günler geride kaldı.kızın sapasağlam masallah
artık keyfini çıkart

gozun aydın sweethome :)) yolu nerdeyse yarıladık hatta cogumuz yarıladı ınanamıyorum :)

canım cok sukur guzel haberlerle gelmene sevındım masallah mınık kızına:asigim:

gözün aydın swethome darısı başımıza

swethome maşallah tatlı yavruna çok şükür herşey yolunda..tebrikler...

Hepinize teşekkür ederim.
inşallah hp beraber ,doğuma gider ,hep beraber sağlık ve mutlulukla çocuklarımız büyütürüz.
ve en güzeli bebekelrimzie ne yedireceğiz ne içireceğiz diye konuşurken hep destek oluruz.aynen bu günlerde olduğu gibi.
çok şükür ben iyi haber aldım.hepimzie de her zaman bir birimize iyi haberler verelim inşallah.a.s.a.s.a.s.a.s.

İYİ OLMANA SEVİNDİM TATLIM...
GEÇMİŞ OLSUN BOL SU İLE ATLATIRSIN ALLAHIN İZNİYLE...
BEBİŞİNİ GÖREMEMENE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA....SİNİR ŞEYLER........NE OLACAK BAKSALAR 2 DK....
NEYSE TATLIM SAĞLIK OLSUN DA:1hug:

çok sevindim canım ne güzel için rahatlamıştır azda olsa inşallah bebişinide görürsün üzülme :teselli: ben şimdiden 5 hafta nasıl beklicem diye sabrediyorum(

amin canım ınsallah bu gunlerde temmuz hamışlerı topıgının ıyı haberlere ıhtıyacı var hepımız gerıldık ıyıce

kızlarr size bi müjdem var söylemeyi unuttum............
Ablam 30 yaşında..1 oğlu var 6 yaşında şimdi akşam birlikte kan testi yaptırdık ablama.....kızım abla oluyor bana bir yeğen daha geliyor çok mutluyum..hem kızımla arkadaş olurlar aynı senenin çocukları olacaklar çünkü.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…