2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

galiba doğu türk ülkeleinde yaşıyorsun
ama avrupa ve amerikada da ultrasyona 1 ayda önce izin vermiyolar canım
gelişmişlikle ilgili değil galiba
bebeğin sağlıklı ise boşver sabret canım
bende 3 haftadır görmedim gidip testlerimizi oluyoruz kan idrar...
ama eşim ultrasyona girmeme izin vermiyor
zararlı olduğunu düşünütor

sılacım idrar yolları için en güzel ilac BOL SU içmek kesinlikle .
bebeğin içinde faydalı bolca iç dur sen:)

ay bu çok güzel bi haber ya vallahi çok sevindim keşke benimde öyle bi şansım olabilseydi kızımın kuzenleri olurdu arkadaş yoldaş sırdaş vallahi yazarken bile gözlerim doldu maşallah ablana ne güzel aranızda ikibuçuk ay felan olacak hiç bişey değil ya annen varya nasıl seviniyodur kızlarını böyle bide torunlar oh maşallah ay ben sizden çok sevindim hihoyyyt hihoyyyt belkide ben bunu çok isteyipte olmadığından:çok üzgünüm:

Teşekkür ederiz kızlar...
5 haftalık hamiş çıktı ablamda ikinci meleğine kavuşacak....
Inşallah sağlıkla kavuşur o da hepimiz gibi yavrusuna...

gaydin canım resimlerini gördüm süpersin sadece göbiş var maşallah meleğinle sana kar yağıyomu orda hava kapadı burda belki başlamıştır bi bak camdankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

beyaz melek bu çok güsel bi haber , hem kendi bebeğinin emde yiğen sevincin olucak neşeli bi yaz olucak baya sizin için.:dance:

Dilara bu çok güzel bi duygu canım birlikte büğüteceğiz kızlarımızı.............bu arada onun bebeğine de kız demiş oldum ama içimden öyle geçti...
Sen de çok şanslısın dilara yani kızların 2 kız kardeş çok süper bişey....onlar çok güzel şeyler paylaşacaklar birlikte

Teşekkür ederiz kızlar...
5 haftalık hamiş çıktı ablamda ikinci meleğine kavuşacak....
Inşallah sağlıkla kavuşur o da hepimiz gibi yavrusuna...

bende ilk öğrendiğimde 5 haftalıktımfisfisfisİşallah onunda kızı olurda daha iyi arkadaş olurlar hem de zaten oğlu varmış umarım istiyorsa o da kıız olur :1rolleyesnun da adı Ödül olur Çok güzel hadi bakalım aranızda fazla ay farkı da yok Allah tamamına erdirsin ve sende iyi klavuz olursun deneyimlerle ablışıne

melekcım tebrık ederım canım bebısın yalnız buyumıcek

tebrikler Melekcim ,teyze oluyorsun Öykü de abla oluyor .

beyaz melek bu çok güsel bi haber , hem kendi bebeğinin emde yiğen sevincin olucak neşeli bi yaz olucak baya sizin için.:dance:

:lepi:ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLAR YA ÇOK MUTLUYUM...
EVDE SIKILACAKTIM TEK BAŞIMA ŞİMDİ Bİ ABLAMDA Bİ BENDE BÜĞÜTÜRÜZ BEBİŞLERİ..HEM ARKADAŞ OLURLAR NE GÜZELLL YAdelikafaduldendelikafadulden

inşallah canım bide kızı oluyomuş ohh keyfinize diyecek olmaz allah nazarlardan saklasın rabbim sağlıkla gelsin minikler:Saruboceq: inşallah benim kızlarımda birbirine destek olur hiç bir zamana başkalarına ezdirmezler muhtaç olmazlar kendinleri sım sıkı sarılırlar birbirlerine:Saruboceq:

Melekcim isteyerek mi hamile kaldı yoksa süpriz mi oldu

EVET İLSU ZATEN OĞLU 6 YAŞINDA OLDU ZAMANI GEÇMİŞTİ BİLE 2.KELEBEĞİN..
İLK BEBEĞİ 3 SENE DE OLDU,,,KORUNMADIKLARI HALDE...
AMA 2.BEBEĞİ DENEMEYE BAŞLADIKLARI İLK AYDA ONLARA MERHABA DEDİ..KISMET İŞTE..ÇOK SEVİNDİM BEN

EVET TATLIM İNŞALLAH Bİ KIZI OLUR...
HAYIRLISI TABİ YİNE DE...
SAĞLIKLA GELSİN MELEKLERhihoyyyt

canım ben o haftalarda pek hissetmiyordum
inanki 2 hafta sonra durmayacak
ben oğluşuma tembel derken beni utandırdı günün çoğunda hissediyorum bazen ayaktayken bile hissettiğim olyor
seninkide seni utandıracak annesi

ayy inşallah canım ne güzell söylüyorsun walla.. inşallah onu derinden hissetmek sanırım dünyanın en güzel şeylerinden biri diğeri de kucağımıza alacağımız gün gerçekleşecek :Saruboceq:... oyyy kurban olurum ben onaa yaa :1hug:

ne güzel melekcim abla kardei büyütürsünüz çocukları artık
benimde eltimle aramda 4 gün var oda hamile aynı yaştayız aynı yıl evlendik
çok şaşırmıştık aynı gün bile doğuma gidebiliriz
benim oğlum onunda kızı olacak bukadar herşey denk gelir yani
istesen olmaza.s:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…