selam arkadaslar.. bugun bende doktora gittim idrar yollarimda cok buyuk bi sorun yokmus sukur. bol su tavsiye edildi. ekg ye aldilar beni. o da gayet normal cikti. ama malesef ultrasona giremedim. uygun bulunmadii. daha yeni gormusum cocuga zararli diyolar. sinir oldum. kavga edecektim nerdeysee.. yaa turkiye gibi tibbin gelismis oldugu bi ulkede herkes giriyo nerdeyse 15te bir. burda 30 yil geride olan bi ulkede zararli die almiyolar yaa sinirlerim zipliyoo!!!
huzun yili tebrik ederim esin ise girmis canimm. darisi olmayanlarin basinaa... gecmisi okuyamadim henuz. birazdan okuyup gelirim..
kızlarr size bi müjdem var söylemeyi unuttum............
Ablam 30 yaşında..1 oğlu var 6 yaşında şimdi akşam birlikte kan testi yaptırdık ablama.....kızım abla oluyor bana bir yeğen daha geliyor çok mutluyum..hem kızımla arkadaş olurlar aynı senenin çocukları olacaklar çünkü.....
kızlarr size bi müjdem var söylemeyi unuttum............
Ablam 30 yaşında..1 oğlu var 6 yaşında şimdi akşam birlikte kan testi yaptırdık ablama.....kızım abla oluyor bana bir yeğen daha geliyor çok mutluyum..hem kızımla arkadaş olurlar aynı senenin çocukları olacaklar çünkü.....
Teşekkür ederiz kızlar...
5 haftalık hamiş çıktı ablamda ikinci meleğine kavuşacak....
Inşallah sağlıkla kavuşur o da hepimiz gibi yavrusuna...
melekcım tebrık ederım canım bebısın yalnız buyumıcek
tebrikler Melekcim ,teyze oluyorsun Öykü de abla oluyor .
beyaz melek bu çok güsel bi haber , hem kendi bebeğinin emde yiğen sevincin olucak neşeli bi yaz olucak baya sizin için.:dance:
Dilara bu çok güzel bi duygu canım birlikte büğüteceğiz kızlarımızı.............bu arada onun bebeğine de kız demiş oldum ama içimden öyle geçti...
Sen de çok şanslısın dilara yani kızların 2 kız kardeş çok süper bişey....onlar çok güzel şeyler paylaşacaklar birlikte
Melekcim isteyerek mi hamile kaldı yoksa süpriz mi oldu
bende ilk öğrendiğimde 5 haftalıktımfisfisfisİşallah onunda kızı olurda daha iyi arkadaş olurlar hem de zaten oğlu varmış umarım istiyorsa o da kıız olur :1rolleyesnun da adı Ödül olur Çok güzel hadi bakalım aranızda fazla ay farkı da yok Allah tamamına erdirsin ve sende iyi klavuz olursun deneyimlerle ablışıne
canım ben o haftalarda pek hissetmiyordum
inanki 2 hafta sonra durmayacak
ben oğluşuma tembel derken beni utandırdı günün çoğunda hissediyorum bazen ayaktayken bile hissettiğim olyor
seninkide seni utandıracak annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?