2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kızlar 5 haftalık hamileyken beta hcg niz kaç çıktı.........
Ablamın çok yüksek geldi bana ikiz olmasın..........
3580 çıktı son adeti 11 ocak

Benimde çok sevdiğim bir arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı tutmuş 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gidecekler kaçız olduğu belli olacak nasıl sevindim anlatamam hep bi arkadaşımla birlikte büyütelim istiyordum çocuklarımızı nasip olucak inş. çok güsel bir duygu çocuklarımızın arkadaşlarının olması inş. onlarda bizim gibi sıkı sıkı arkadaşlıklar yapabilirler

NE GÜZEL YAAA ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN....
SÜPER BİŞEY:lepi:

benımde kuzenımle eltısı aynı gun sancılanıp doguma gıttıler yan yana aynı anda dogurmuslar ıkısınınde oğlu oldu arda ve samirkaydirigubbakcemile3

İNŞALLAH CANIM ALLAH TÜM HAMİLELERE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...
TEBRİK EDERİM ARKADAŞINI DAdelikafadulden

okurken yazmadan geçemedim....umarım ikizdir istiyorsanız eğer ama benim 5 haftalık değerim 10.332 çıkmıştı.....ama minik kelebeğim tekkaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederiz kızlar...
5 haftalık hamiş çıktı ablamda ikinci meleğine kavuşacak....
Inşallah sağlıkla kavuşur o da hepimiz gibi yavrusuna...

ayy maşallah canım ne güzell bi haber bu böylee .. benim ablam da düşünüyoo inşallah en kısa zamanda bende onun güzell haberlerini paylaşırım kıslarr ablama da dua edermisiniz hamişlerin duası kabul olur derler ben buna çok inanıyorum...:1hug:

bu arada bızde 3 kuzen hamıleyız aramızda 1 er ay var en buyuklerı benım oğlusum
gecen sene kuzenım teyzem ve ben hamıleydık yıne aramızda 1 er ay vardı en kucuklerı benım oğlumdu ama ömru yokmus yavrumun onlar bebeklerını kucaklarına aldılar ben hastaneden kucagım bomboş cıkmıstım allahım cok acı rabbım kımseye yasatmasın sımdı gözumun onunde buyuyolar kocaman oldular benım oğlumda yasasaydı 1 yasında olucaktısenağlama

ABLAMIN İLK COCUU ERKEK ADI DA ARDA ÇOK ŞEKER....
KIZ OLURSA ADINI BAHAR KOYALIM ANNE DİYORMUŞ......................
SANIRIM KREŞTEN Bİ ARKADAŞI....kaydirigubbakcemile3
YOKSA NERDEN ÇIKTI BAHAR İSMİ....

Demekki benim değerim çooooooooook düşükmüş...ben hamile olduğumu bile inanmadım.........
Adet günümde test yaptım ve değer:11 çıktı düşünebiliyormusunuz...
Ne sevindim ne üzüldüm..
Beta hcg:11 ben hep 300-500 lü rakamlara alışmışım ya...
Benim beta tablom şöyleydi..

1.gün (adet günü)=11
2 gün sonra:54
2 gün sonra:108
2 gün sona=256
2 gün sonra 614..........
5-6 haftalıkken 1000-1500 arası anca oldu betamm

Melekcim tam hatırlayamıyorum ki ben şimdi ne desem yanlış olur ben zaten 8 haftalıkken doktora gittim 7 haftalıkkende kan testi yaptırdım evden bakayım kan testi sonucuma sana yarın yazarım canımcım

Gaydin göbüşün çok tatlıııııııı,maşallah boyda uzun olunca ne güzel durmuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…