herkese gunaydınnnnhihoyyyt
dün gece lapa lapa yagan kar'ın ardından bugun ıstanbulda soguk bır guneş varŞeniz
veeeeeee esım bugun yenı bır ıse basladı allahın ıznıyle sukurler olsundelikafadulden:Saruboceq:
allahım hıcbırımızın agzının tandını bozmasın ınsallah:Saruboceq:
bu arada dun gece kalcama ve belıme cok kotu kramplar gırdı acaba bu nasıl gecerşutarafagitti
Gaydın bizim evin 5 km uzağında alabalık tesisi var..güveçte pişiriyorlar biz her haftasonu ordayız...süper...........
bende üniversite bittiğinden beri çalışıyorum.......
Işim çok rahat ama ben evde olmayı özledim çok..son 2-3 ay daha sabredeyim ondan sonra uzun bi süre evde olacağım çok şükür
galiba doğu türk ülkeleinde yaşıyorsun
ama avrupa ve amerikada da ultrasyona 1 ayda önce izin vermiyolar canım
gelişmişlikle ilgili değil galiba
bebeğin sağlıklı ise boşver sabret canım
bende 3 haftadır görmedim gidip testlerimizi oluyoruz kan idrar...
ama eşim ultrasyona girmeme izin vermiyor
zararlı olduğunu düşünütor
canım bazı bebekler önden gıdebılıyo olabılır ultrason hata payını 3 gun verıyormus galıba senınkı baya bı onde yanlıs olacagını sanmıyorum
kan ılaçları fazla kılo aldırmıyo ılk hamılelıgımde de bunda da kullanıyorum kılom hala aynı kılonun kısının yapısıyla alakası varŞeniz
ağırlıklı sezeryan düşünüyorum normal doğumdan çok korkuyorum nedense
merhaba biz geldik.
çok şükür herşet güzel dedi.doktorumuz.
bende amniyosentez fikrinni hiç düşünmeyeyim değil mi dedim.evet dedi.
acil doğum çıktı.beni bekletmemek için hemen aldı sonuçlara baktı ve çıktı.
o yzüden aklımda tetanoz aşısı sorusu vardı soramadım.sağlık olsun bir ar asorarım telefonda inşallah.
bizim yaramaz tam masaya yatarken ben koşturarak gittim diye kendini kastı.ağrı yapmtı zaten anladım.
ve durmadan bacakalrını yukarı çekiyor ve elinden geldiğince gösterememeye çalıştı.
galiba ölçüm yapan kişi erkeke diye utandı kızım:))))
ama kıza benziyor ,göstermeme konusunda inat ediyor dedi.
:)
çok şekerdi.maşallah.içim rahat etti.
birde doktora iki eli orada mı iyi mi dedim.iyi merak etme dedi.gösterdi ama tam da anlayamadım.
yavrucuğumun size selamı var teyzeleri çok şükür iyiymiş.
kızlar bu arada bebek bende sagdaymıs. solda degılmıs. sagda olunca kız tezı buna gore tutuyor. bır de bılgısı olan var mı mutlaka ya sagda ya da solda mı olur. ortada olamaz mı
bebeklerınızın cınsıyetını hıc ogrenmemıs olmak ıstermıydınız. dusunuyorum da dogumda ogrenmek ayrı bır heycan guzel bır sey olurdu aslında. gercı o zaman gıysıler vs bıraz sıkıntı olurdu renk olayı ama guzel bı heycan olurdu
kızlarr size bi müjdem var söylemeyi unuttum............
Ablam 30 yaşında..1 oğlu var 6 yaşında şimdi akşam birlikte kan testi yaptırdık ablama.....kızım abla oluyor bana bir yeğen daha geliyor çok mutluyum..hem kızımla arkadaş olurlar aynı senenin çocukları olacaklar çünkü.....
Kızlar 5 haftalık hamileyken beta hcg niz kaç çıktı.........
Ablamın çok yüksek geldi bana ikiz olmasın..........
3580 çıktı son adeti 11 ocak
Günaydınlarrrrrrrrr
çok tuhaf bir gece yaşadım ben .. sabaha karşı genelde tuvalet ihtiyacıyla uyanır sonra sağa sola döner tekrar uyurdum . yine öyle oldu fakat bu kez uyuyamadım , çünkü hem çok sıkışıktım hem de uyanmadan hemen o saniyelerde ilginç bir rüya gördüm .. birisine Bademi anlatıyordum , çok üzülmüştüm , derdimi paylaşır gibiydim , o da bana dediki , herkes çok üzüldüm diyor , yaygaralar kopuyor , bunun ona faydası yok , hadi kalk birazdan ezan okunacak yasin oku onlar için dedi ... ve ben inanılmaz bir tuvalet hissiyle uyandım , saate baktım 5.30 , ya ezan okundu yada okunacak bu sıralar diye dşündüm .. sonra bekledim biraz galiba okunmuş ben yatayım en iyisi yasini sabah okuyayım dedim , bir ağırlık vardıki üzerimde sormayın .. yatar yatmaz ne ağırlık kaldı ne uyku , kalktım tırnaklarımdaki ojeleri sileyim derken ezan okundu , tüylerim üperdi .. Allah kabul etsin okudum yasin ve devamındaki sureleri ..
sizleri de unutmadım yerimseniben buradan nickleri aklıma gelen hepiniz için de dua ettim ..
sonra bir uyku geldi size anlatamam ,daha yatağa girmeden gözlerim kapanıyordu , uyudum ve 10 gibi uyandım ..
ama hala bir tuhafım .. Allah hayırlara çıkarsın hepimizin sonunu ..
Benimde çok sevdiğim bir arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı tutmuş 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gidecekler kaçız olduğu belli olacak nasıl sevindim anlatamam hep bi arkadaşımla birlikte büyütelim istiyordum çocuklarımızı nasip olucak inş. çok güsel bir duygu çocuklarımızın arkadaşlarının olmasıinş. onlarda bizim gibi sıkı sıkı arkadaşlıklar yapabilirler
kızlar benimde büyük bir sorunum var benim için dua edremisiniz.
Kizlar ben de bugun doktor kontriolum vardi bir aydan sonra. haftaya persembe de cinsiyetini ogrenecegiz insallah.
kalbini dinledi sadece. Rutin kontroldu ultrason degildi. 160 atiyor. heralde kiz:) hani oyle derler ya. cidden cok merak ediyorum. ayirdigimdan degil, sadece ogrensem de boyle pembis pembis ya da mavis mavis alsam diye sabirsizlaniyorum. insan ogrenince kizim ya da oglum diye seviyor. simdilik bizimkizi gizli:)
3lu test icin kan verdim. Allah ima bin suklur rahatim. sadece gece uykusuzluk cekiyorum ayaklarim yaniyor. galiba hep evdeyim ya yormuyorum kendimi. oyle olunca da uyuyamiyorum ne kadar yorgun da olsam. ates basiyor geceleri. ama o gun misafir vs cagirmissam misil misil uyuyorum. ayaktayim ya.
ben bol bol misafir cagirayim bari.
selsincim ilk kaçıncı haftada cinsiyet tahmini yapmışlardı?
canım bebişinin iyi olduğuna sevindim allah nazarlardan korusun rabbim inşallah cinsiyetinide öğrenirsin tatlım o günde gelir inşallah :teytey: Şenizbenim gece uykusuzluğum sanadamı bulaştı dün gece uyumuşum biraz iyi geldi bugünde dışarı çıktım hemde iki sefer 2 katta merdiven çık in bide kayınvaledemin merdivenleri yemekti ev işiydi inşallah bugecede mışıl mışıl uyurum sende bol bol misafir ağırlar madem iyi geldiğini düşünüyorsunkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?