2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canim cok sevindim. Allah kimseyi issiz gucsuz birakmasin. Darisi diger is arayan tum arkadaslarimizin ve eslerinin basina. Issizlik cok zor hele eve para getiren sadece sensen.

melekcim adına çok sevindim. duygulandım.hatta bian kıskandım.çünkü ben ve tüm ailem bu duyguyu yaşamayı 5 yıldır her ay bekliyoruz.ama malesef ablamın bebeişi olmuyo. kız kardeşim 2 ledi. benimde inşallah 2 olacak ama onada daha tık yok. sen anlatınca aklıma geldi. hayırlısı olur inşallah.inşallah bi gün bizde ablamdan böle bi haber alırız

Gaydın bizim evin 5 km uzağında alabalık tesisi var..güveçte pişiriyorlar biz her haftasonu ordayız...süper...........

Kizlar ben de bugun doktor kontriolum vardi bir aydan sonra. haftaya persembe de cinsiyetini ogrenecegiz insallah.

kalbini dinledi sadece. Rutin kontroldu ultrason degildi. 160 atiyor. heralde kiz:) hani oyle derler ya. cidden cok merak ediyorum. ayirdigimdan degil, sadece ogrensem de boyle pembis pembis ya da mavis mavis alsam diye sabirsizlaniyorum. insan ogrenince kizim ya da oglum diye seviyor. simdilik bizimkizi gizli:)

3lu test icin kan verdim. Allah ima bin suklur rahatim. sadece gece uykusuzluk cekiyorum ayaklarim yaniyor. galiba hep evdeyim ya yormuyorum kendimi. oyle olunca da uyuyamiyorum ne kadar yorgun da olsam. ates basiyor geceleri. ama o gun misafir vs cagirmissam misil misil uyuyorum. ayaktayim ya.
ben bol bol misafir cagirayim bari.

Gaydın bizim evin 5 km uzağında alabalık tesisi var..güveçte pişiriyorlar biz her haftasonu ordayız...süper...........

ooo Bomba desene güveçte süper olur alabalık tesislerinde bi şey daha var fırında yapıyorlar güveçte oda süper olur bayılırım sen anlamışsındır ondan da ye benim için harikadır ya
Sakaryada okudum ben giderdik alabalık tesislerine ahhh ahhh :bbo:

ya kızlar bu arada bende dün üçlü testimi aldım .acaba hemenmi doktora göstersem.çünkü bidahaki kontrolüm 3 hafta sonra napmalıyım?

bende üniversite bittiğinden beri çalışıyorum.......
Işim çok rahat ama ben evde olmayı özledim çok..son 2-3 ay daha sabredeyim ondan sonra uzun bi süre evde olacağım çok şükür

Beyaz Melekcim ben de oyleydim. 2002 de mezun oldum. haziranda. temmuzun 15'inde ise basaldim. gerci 2005 te 6 ay icin ingiltere'ye gittim ama 2007 Mayis'a kadar yogun bir tempoda calistim ama evlenince aBD olacagi icin ve mudurumle anlasamadigim icin ciktim. ama ev batti bana. ne para harcayabildim, ne dedigim gibi aksama kadar keyif yapabildim. arkadslarim hep calisiyorlar. patladim resmen.

simdi bebesim buyusun biraz hemen ise girecegim. cok ozlemisim kendi parami kazanmayi. esim ne kadar hani hic esirgemese de insanin kendi parasini harcamasi baska oluyor. hic gozume gorunmezdi fiyati, hani begendiysem. (tabi ucuk bir sey de degil ama) ama calismayi birakinca sanki hakkim yokmus gibi hissediyordum. Yanlis tabi ama gene de kurtulamadim bu histen.

sıla_84 kullanıcısından alıntı
selam arkadaslar.. bugun bende doktora gittim idrar yollarimda cok buyuk bi sorun yokmus sukur. bol su tavsiye edildi. ekg ye aldilar beni. o da gayet normal cikti. ama malesef ultrasona giremedim. uygun bulunmadii. daha yeni gormusum cocuga zararli diyolar. sinir oldum. kavga edecektim nerdeysee.. yaa turkiye gibi tibbin gelismis oldugu bi ulkede herkes giriyo nerdeyse 15te bir. burda 30 yil geride olan bi ulkede zararli die almiyolar yaa sinirlerim zipliyoo!!!

huzun yili tebrik ederim esin ise girmis canimm. darisi olmayanlarin basinaa... gecmisi okuyamadim henuz. birazdan okuyup gelirim..

arkadaşlar bu h.sonu dr.uma usg neden zararlı , ısı iletimi oluyormuş ondan mı diye sordum ..
o da dediki " usg zararlı değil , biz ses dalgası gönderiyoruz nesi zararlı olabilir bunun , sadece 4 boyutlu usg de bebeğin kan dolaşımına bakıldığı zaman ısı iletimi oluyor , uzun süreli yapılırsa zararlı .. bunun dışında usg hangi boyutlu olursa olsun zararı yok " ...

Son düzenleme:

2 hafta önce demek temmuzun başı demekkkk:bbo:.Yeterki sağlıklı olsunda gelsin oğluşum.Bakalım ben o şurubu nasıl içicem,eşim bide müjde verir gibi arıyo ilaçlarını aldım diye :dilcikar:.Benim için eziyet resmen

ağırlıklı sezeryan düşünüyorum normal doğumdan çok korkuyorum nedense

Bende ilsucum hemde çoookkk korkuyorum bu doğum konusunu ne zaman konuşmalı acep doktorla

Canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına

kızlar bu arada bebek bende sagdaymıs. solda degılmıs. sagda olunca kız tezı buna gore tutuyor. bır de bılgısı olan var mı mutlaka ya sagda ya da solda mı olur. ortada olamaz mı

Benim bebişimde heryerde annecik,arada solda pıt ediyo arada sağa kayıyo rahatlar tabi geziniyolar :)

Ben çatlardım zaten en son öğrendim size göre,ona göre adapte oluyosun hemen cinsiyetine göre bakıyosun herşeye ayakkabı,kıyafet ne bilim öğrenmeyenlerde var yalnız ben bekleyememmmmmm

Melekcim gözünüz aydın,kızına arkadaş ne güzel.Benimde dayımın kızı var 2.5 yaşında biraz cadıdır ama benim oğlum gelir onun hakkındannnn :))

Kızlar 5 haftalık hamileyken beta hcg niz kaç çıktı.........
Ablamın çok yüksek geldi bana ikiz olmasın..........
3580 çıktı son adeti 11 ocak

Benim 5 haftalıktı öğrendiğimde ve 2800 civarıydı canım korkma yani

Canim gercekten Badem ve bebisleri icin en buyuk iyiligi sen yapmissin. Ruyanda gormen de cok ilginc. gercekten melekler mi soyledi kulangian nedir?
Bazen benim de oyle olurdu. Hani hevesle namaz kilmak istersin ama sabah namazina kalkmazsin ya. bir gece dedim Allah'im sabah namazina kalkmak istiyroum ama gercekten kalkmak istoyorudm boyle insallah kalkarimd egil. yattim. gece birsey beni oyle hizla durttu ki irkildi uyandim. O erece. 1 sn sonra ezan basladi. Ya ne garip bir his o. Ozlelikle uyandirildim, cok istedigi icin. Sonra gittim bor calar saat aldim ama oyle caliyordu ki ben degil butun apartman uyanir sesine. eski tiplerden.

çok sevindim tebrikler arkadaşına ..

beyaz melek senin ablanı da tebrik ederim .. ikiz midir bilemiycem , eğer tedaviyle olan gebelik olsaydı sonuca göre rahatlıkla yorum yapabilirdim ama normal gebeliklerde bu iş nasıl oluyor , hiç bir fikrim yok ....
1 haftasonra gözlenecektir keseler , Allah nasıl uygun gördüyse onu versin ...

kızlar benimde büyük bir sorunum var benim için dua edremisiniz.

Neslicim annenlerin evet hepsini odemeye durumlari olmayabilir amma esini ustune de yikmak ne kadar dogru. Acaba hani nasil olsa oduyor diye mi rahatlar, yoksa cidden mi cok kotu durumdalar? Sen bunu daha iyi bilirsin. Yani kredil alinirken bunun bir de odemesi var, maaslar eve giren para belli diye dusunmuslerdir sanirim. Yok nasil olsa damat doktor diye dusunmuslerse bunu dahareketlerinden en iyi sen anlarsin.

En azindan hepsini odeyemeseler bile yarisini ucte ikisini odemelerini teklif et. Biz de odeyemiyoruz artik bunaldik, adam geceleri uyku uyuyamiyor bunalima girecek, ayrica cok mahcup oldum esime, biraz elinizden geleni yaptiginizi gosterin el birligi ile bitirelim su krediyi de. Ayrica da yanlis anlasilma olmasin ama bu kredi meselesinden de kardeslerini vs haberdar et. Yani boyle bir durum var annemlerin bize su kadar borcu var diye. tamam kredi 40 milyardir ama geri odemesi en az 65 milyar falandir. yani bu sekild ebir alacaginiz olduguinu herkes bilsin. Evet kimse kimsenin yakasina yapismiyor ver ver diye ama dunyanin bin turlu hali var adamcagizin yaptigi da araya gitmesin.

Hatta ailenle konusun, tek sen degilsin ya cocuklari. herkes 3-5 birseyler katsin ayda. krei parasi ciksin ortaya. baban organize etsin siz hic karismayin. sonra her ay milleti aramak vs insanin sinirini bozar.

Ayrica sikisiklik olmadan odenmez boyle seyler. herkes disini sikacak.

canım bebişinin iyi olduğuna sevindim allah nazarlardan korusun rabbim inşallah cinsiyetinide öğrenirsin tatlım o günde gelir inşallah :teytey: Şenizbenim gece uykusuzluğum sanadamı bulaştı dün gece uyumuşum biraz iyi geldi bugünde dışarı çıktım hemde iki sefer 2 katta merdiven çık in bide kayınvaledemin merdivenleri yemekti ev işiydi inşallah bugecede mışıl mışıl uyurum sende bol bol misafir ağırlar madem iyi geldiğini düşünüyorsunkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Kizlar size bir sey anlatacagim lutfen si zde deneyim.

hani su yuzuk testini vs duymussunuzdur. ben ona hic ihtimakl vermem ve sacma bulurdum. gecen gun Ahani meshur bir acik artirma sitesi var ya orada baby gender prediction yazdim. bebek cinsiyeti tahmini yani.

bir kadin 3,5 dolara bir sey satiyordu. hep bilmis. musteri geri donuslerini okudum. iste 5 cocuklu birinin bebek cinsiyeti vs vs bir suru kisi yazmis tutmus. isin ilginci erkek kadin, hamile vs degismiyor. herkese uygulanabilir. tabi tutmayan bir iki kisi de olmus ama tutmus genelde.

ozellikle iki uc cocuklular denerse daha iyi olur.

ayrica bu yontem dusuk, kurtaj, dis gebelik vs vs tum bebekleri sirasiyla soyluyor.

yani bende GBG cikti. girl boy girl. ilk bebek dis gebelikti ama girl imis. ikinci boy. gorecegiz haftaya.

simdi yontemi yaziyorum.

neyse satin aldim. yontem emailime geldi bildigimiz yuzuk yontemi imis. ama gobegine tutmuyorsun.

Kolunuzu paralel bir sekilde masaya bilegin disa bakacak sekilde koyunuz. Igne vurunur gibi.avuc iciniz yukari bakacak. sonra bir zincire yuzugunu gecirin. kolye gibi ucunda yuzuk sallansin. bileginin ustunde sarkit ve sabitle kolyeyi. sonra yuzuk hareket etmeye basliyor. sanirim ilk once dairesel hareket ediyor. sonra ya enine ya da boyuna harekete basliyor.

kemigine dik hareket yani bileginde saga sola salinim yaparsa kiz,
kemigine paralel yonde yani bilegine dik hareket yaparsa erkek.

mesela bir hareketi yapiyor ya sonra duruyor ya da tekrar dairesel hareket etmeye basliyor. bu yeni bebegi haber veriyor demek.
tekrar dik ya da paralel hareket ediyor. bu da 2. bebek.

iste durana kadar yapiyor bu hareketi.

Dun buradaki bir ablamla konsutuk. kadin bu konularda asmis. yani bu konularda derken bi psiko tedavi, bedenin enerjisi, uzak dogu danslari, sporlari. Thai muzigiyle ruhu dinlendirme vs vs gibi seylerle ugrasiyor ve bunlarin derslerini veriyor. hani kadin vucut enerjisi konusunda vs ozel egitimler almis.
\
Yaninda olsam cinsiyetini tahmin ederdim dedi. nasil dedim e erkek ve kiz bebegin enerjisi farklidir dedi. anlarsin sen bile anlarsin ama beyninin boz olmasi lazim on yargisiz olman lazim dedi. hatta bunu babaannelerimiz yuzukle yaparlarmis dedi.

Bak sen dedim demek dogru olabilir. bu enerji olayina inanirim da yuzuk nasil aciga cikariyor bilemiyorum.

Ben misafiri cok severim zaten. Ah esler evde olmasa, esler hep evde. ogrenci olduklari icin. benimki okulda olsa diger arkadasinki evde oluyor denk gelmiyor pek misafir. ancak ciftler olarak gorusebiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…