2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım yüzük olayını ben denemiştim ama normal göbek yoluyla kız çıkıyodu yarın eşim uyurken denerim eşim böyle şeyleri pek sevmiyo o yüzden o uyurken yaparım yazarım bunuda deneyim:)

Haklısın canım,gündüzleri giremiyorum bir süredir.Bundan sonra gündüzleri daha sık girmeye çalışıcam... a.s.

a.sa.sa.s ahh canim iste benimde bildigim aynen bole. turkiyedeki doktorumla dialog halindeyim hep zaten. bi problem olsa uyarirdi beni. ama nedense buralarda bole. bu arada ozbekistandayim. allahim hayirla saglikla ulkeme kavusmayi nasip etsin ins:Saruboceq:

ya kızlar bu arada bende dün üçlü testimi aldım .acaba hemenmi doktora göstersem.çünkü bidahaki kontrolüm 3 hafta sonra napmalıyım?

canim hemen gostermelisin. gerci benim bugun uclu testim vardi. haftaya da ayrintili ultrasonum var. doktor bu haftadan sonra 3 hafta sonra cagirdi. yani uclu test kan alimindan uc hafta sonra. ama sen sonuclari aldinsa ara sor bakalim belki fakslamani vs ister.

bu yuzuk olayını bende denedım kız cıktı ama benım oğlusum olucak :asigim:
oyuzden ben ınanmıyorum acıkcası
kaydirigubbakcemile

ama canim sen benim yazdigimi okumamissin ki.

Canim bilegine mi denedin? bu bir. Tr de bilinen yontem gobektir ve bu farkli bir sey.

ikincisi de kiz cikma gibi bir durum yok bu islem tum bebekleri soyluyor sanirim kacirdin. senin ilk kaybettigin bebegin neydi?

Ayrica da bilekte tekrar dene bakalim. ilk ve ikinci dogru cikacak mi? \sonucta ilkinin de cinsiyeti belliydi degil mi?

ayy yüzük tutmaktan kolum ağrıdı
benim 4 çocuğum falan olacak galibadelikafaduldendelikafadulden gerçi olsa da fena olmaz hani ben severim kalabalık aileleri.sositososito
ben bu yöntemlerin hiçbirine inanmıyorum malesef kibele. sadece eğlence olsun diye yaptım. bence sen de bi daha düşün. eğer kız ve erkek çocuğn yaydığı enerji farklı olduğu için tahmin edilebiliniyorsa ikinci üçüncü hatta dördüncü ve daha öncekiler nasıl tahmin edilebiliyor. yani ortada olmayan çocuklar nasıl enerji yayıyor da yüzüğü harekete geçirebiliyor:jeyyar:

bu arada kontrolünün iyi geçmesine sevindimkaydirigubbakcemile5sonuna kadar böyle devam eder inş:hooray:

canım cok tesekkur ederım Şeniz
ıyı olduguna sevındım sınırlenme canım sakın ol 1 hafta sonra gıdersın sendekaydirigubbakcemile5

çok sevindim canım ne güzel için rahatlamıştır azda olsa inşallah bebişinide görürsün üzülme :teselli: ben şimdiden 5 hafta nasıl beklicem diye sabrediyorum(

sılacım idrar yolları için en güzel ilac BOL SU içmek kesinlikle .
bebeğin içinde faydalı bolca iç dur sen:)

yorumlariniz icin tesekkur ederim kislar.. allahim hepimize hayirla saglikla nasip etsin bebislerimizi ins..kaydirigubbakcemile5

kibelecim tebrik ederim canim hersey yolundaymiss. ins senin gibi bende ogrenirim en kisa zamanda bebisimin cinsiyetini.

yuzuk olayini da deniycem tutsun yada tutmasin ne onemi var. eglence olur..:)

kibelacım cevabın için çok saolasın.dr um bişe dememişti. ama benim üçlü testim 4 günde çıktı sen niye 3 hafta bekliyosun ki anlamadım

sılacım sanada geçmiş olsun bendede var gibi o sorun hallecez bişekilde artık napalım. bu arada bende halen cinsiyetini bilmiyenlerdenim

kibelacım cevabın için çok saolasın.dr um bişe dememişti. ama benim üçlü testim 4 günde çıktı sen niye 3 hafta bekliyosun ki anlamadım

canim yok aslinda ben yanlis anlattim. bugun 3lu test ve ayrintili ultrason. simdi ikisni beraber yorumluyorm doktorum. uclu de risk cikip ayni sey ayrintili ultrasonda da cikarsa problem var diyor detayli inceleme yapiyor. birinden birinde cikmazsa risk degerlendirmesi.

dedi aslinda ben haftaya sonuclarin cikarsa bakarim ama beraber 3 hafta sonra degerlendiririz dedi. yani ben gene bakarim dedi. zaten sorun olursa arar. bence sen de bir sorsan iyi olur.

canim ben de inanmiyorum hic bir sey ultrasonda cinsiyetini gormedikten sonra bos.

eglence olsun diye.

kocama yaptim ona da aynisi cikti:)

Neyse ki haftaya öğreniyorsun canım
bu konuda merakın giderilmiş olacak
bu arada göbeğinde bi büyüme var mı yavaş yavaş büyümeye başlamıştı tahminimce
gerçi nisan annelerinin topiğine baktım bi tanesinin göbeği benimki kadar var yok çok minikti
kişiden kişiye değişiyor işte

merhaba kızlar nasılsınız? çok giremiyorum nete. kocişim hasta ona bakıyorum:)) ayrıca sağ kaburgamın altında bir ağrı başladı sırtıma doğru vuruyo 2-3 gündür. dr normal diyor. o yüzden çok oturamıyorum.

umarım herkes iyidir.

sılacım sanada geçmiş olsun bendede var gibi o sorun hallecez bişekilde artık napalım. bu arada bende halen cinsiyetini bilmiyenlerdenim

mirmirmirmir sana da gecmis olsun canim yaa. allahim hepimize sifa versin ins. ilac kullanmadan dogal yollarla tedavi olurus ins. saglikli olmalari en onemlisi elbette ama insan sadece bilmek istiyo dimi

merhaba canimm. ben kendi adima soliyim iyiyiz hamd olsun:Saruboceq: esine gecmis olsun rabbim acil sifa versin. kaburgan icinde doktor normal diyosa sorun edilcek bisi yoktur ins.:1hug:

canım gözünaydın ama cinsiyetini cidden merak ettim.ama tabi önemli olan sağlıklı olmanız kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…