neyse satin aldim. yontem emailime geldi bildigimiz yuzuk yontemi imis. ama gobegine tutmuyorsun.
Kolunuzu paralel bir sekilde masaya bilegin disa bakacak sekilde koyunuz. Igne vurunur gibi.avuc iciniz yukari bakacak. sonra bir zincire yuzugunu gecirin. kolye gibi ucunda yuzuk sallansin. bileginin ustunde sarkit ve sabitle kolyeyi. sonra yuzuk hareket etmeye basliyor. sanirim ilk once dairesel hareket ediyor. sonra ya enine ya da boyuna harekete basliyor.
kemigine dik hareket yani bileginde saga sola salinim yaparsa kiz,
kemigine paralel yonde yani bilegine dik hareket yaparsa erkek.
mesela bir hareketi yapiyor ya sonra duruyor ya da tekrar dairesel hareket etmeye basliyor. bu yeni bebegi haber veriyor demek.
tekrar dik ya da paralel hareket ediyor. bu da 2. bebek.
iste durana kadar yapiyor bu hareketi.
Canım bende şimdi ilaç düzenimi değiştirdim sanki bende demir ilacımdan sonra yapıyo bu yanmalar o yüzden sabah elevit öğlen calsium -Mg gece yatarkende demirimi içicem sütümü zaten sabaha karşı içiyorum dolayısıyla demir emilimine etki etmez bakalım bu şekilde geçicekmi geçmezse bende almaya başlıcam iş yeri doktorumuza yazdırdım ilaçlarımı bakıcam artık duruma göre
Şekerim gündüzleride takıl sayfaya ya gece kuşu oldun tam sen gündüz görüşemiyoruz bu şekilde kaydirigubbakcemile5
sıla_84 kullanıcısından alıntı
selam arkadaslar.. bugun bende doktora gittim idrar yollarimda cok buyuk bi sorun yokmus sukur. bol su tavsiye edildi. ekg ye aldilar beni. o da gayet normal cikti. ama malesef ultrasona giremedim. uygun bulunmadii. daha yeni gormusum cocuga zararli diyolar. sinir oldum. kavga edecektim nerdeysee.. yaa turkiye gibi tibbin gelismis oldugu bi ulkede herkes giriyo nerdeyse 15te bir. burda 30 yil geride olan bi ulkede zararli die almiyolar yaa sinirlerim zipliyoo!!!
huzun yili tebrik ederim esin ise girmis canimm. darisi olmayanlarin basinaa... gecmisi okuyamadim henuz. birazdan okuyup gelirim..
arkadaşlar bu h.sonu dr.uma usg neden zararlı , ısı iletimi oluyormuş ondan mı diye sordum ..
o da dediki " usg zararlı değil , biz ses dalgası gönderiyoruz nesi zararlı olabilir bunun , sadece 4 boyutlu usg de bebeğin kan dolaşımına bakıldığı zaman ısı iletimi oluyor , uzun süreli yapılırsa zararlı .. bunun dışında usg hangi boyutlu olursa olsun zararı yok " ...
ya kızlar bu arada bende dün üçlü testimi aldım .acaba hemenmi doktora göstersem.çünkü bidahaki kontrolüm 3 hafta sonra napmalıyım?
bu yuzuk olayını bende denedım kız cıktı ama benım oğlusum olucak :asigim:
oyuzden ben ınanmıyorum acıkcasıkaydirigubbakcemile
neyse satin aldim. yontem emailime geldi bildigimiz yuzuk yontemi imis. ama gobegine tutmuyorsun.
Kolunuzu paralel bir sekilde masaya bilegin disa bakacak sekilde koyunuz. Igne vurunur gibi.avuc iciniz yukari bakacak. sonra bir zincire yuzugunu gecirin. kolye gibi ucunda yuzuk sallansin. bileginin ustunde sarkit ve sabitle kolyeyi. sonra yuzuk hareket etmeye basliyor. sanirim ilk once dairesel hareket ediyor. sonra ya enine ya da boyuna harekete basliyor.
kemigine dik hareket yani bileginde saga sola salinim yaparsa kiz,
kemigine paralel yonde yani bilegine dik hareket yaparsa erkek.
mesela bir hareketi yapiyor ya sonra duruyor ya da tekrar dairesel hareket etmeye basliyor. bu yeni bebegi haber veriyor demek.
tekrar dik ya da paralel hareket ediyor. bu da 2. bebek.
iste durana kadar yapiyor bu hareketi.
canım cok tesekkur ederım Şeniz
ıyı olduguna sevındım sınırlenme canım sakın ol 1 hafta sonra gıdersın sendekaydirigubbakcemile5
İYİ OLMANA SEVİNDİM TATLIM...
GEÇMİŞ OLSUN BOL SU İLE ATLATIRSIN ALLAHIN İZNİYLE...
BEBİŞİNİ GÖREMEMENE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA....SİNİR ŞEYLER........NE OLACAK BAKSALAR 2 DK....
NEYSE TATLIM SAĞLIK OLSUN DA:1hug:
çok sevindim canım ne güzel için rahatlamıştır azda olsa inşallah bebişinide görürsün üzülme :teselli: ben şimdiden 5 hafta nasıl beklicem diye sabrediyorum(
galiba doğu türk ülkeleinde yaşıyorsun
ama avrupa ve amerikada da ultrasyona 1 ayda önce izin vermiyolar canım
gelişmişlikle ilgili değil galiba
bebeğin sağlıklı ise boşver sabret canım
bende 3 haftadır görmedim gidip testlerimizi oluyoruz kan idrar...
ama eşim ultrasyona girmeme izin vermiyor
zararlı olduğunu düşünütor
sılacım idrar yolları için en güzel ilac BOL SU içmek kesinlikle .
bebeğin içinde faydalı bolca iç dur sen:)
kibelacım cevabın için çok saolasın.dr um bişe dememişti. ama benim üçlü testim 4 günde çıktı sen niye 3 hafta bekliyosun ki anlamadım
ayy yüzük tutmaktan kolum ağrıdı
benim 4 çocuğum falan olacak galibadelikafaduldendelikafadulden gerçi olsa da fena olmaz hani ben severim kalabalık aileleri.sositososito
ben bu yöntemlerin hiçbirine inanmıyorum malesef kibele. sadece eğlence olsun diye yaptım. bence sen de bi daha düşün. eğer kız ve erkek çocuğn yaydığı enerji farklı olduğu için tahmin edilebiliniyorsa ikinci üçüncü hatta dördüncü ve daha öncekiler nasıl tahmin edilebiliyor. yani ortada olmayan çocuklar nasıl enerji yayıyor da yüzüğü harekete geçirebiliyor:jeyyar:
bu arada kontrolünün iyi geçmesine sevindimkaydirigubbakcemile5sonuna kadar böyle devam eder inş:hooray:
sılacım sanada geçmiş olsun bendede var gibi o sorun hallecez bişekilde artık napalım. bu arada bende halen cinsiyetini bilmiyenlerdenim
merhaba kızlar nasılsınız? çok giremiyorum nete. kocişim hasta ona bakıyorum:)) ayrıca sağ kaburgamın altında bir ağrı başladı sırtıma doğru vuruyo 2-3 gündür. dr normal diyor. o yüzden çok oturamıyorum.
umarım herkes iyidir.
canım gözünaydın ama cinsiyetini cidden merak ettim.ama tabi önemli olan sağlıklı olmanız kendine iyi bakmerhaba biz geldik.
çok şükür herşet güzel dedi.doktorumuz.
bende amniyosentez fikrinni hiç düşünmeyeyim değil mi dedim.evet dedi.
acil doğum çıktı.beni bekletmemek için hemen aldı sonuçlara baktı ve çıktı.
o yzüden aklımda tetanoz aşısı sorusu vardı soramadım.sağlık olsun bir ar asorarım telefonda inşallah.
bizim yaramaz tam masaya yatarken ben koşturarak gittim diye kendini kastı.ağrı yapmtı zaten anladım.
ve durmadan bacakalrını yukarı çekiyor ve elinden geldiğince gösterememeye çalıştı.
galiba ölçüm yapan kişi erkeke diye utandı kızım:))))
ama kıza benziyor ,göstermeme konusunda inat ediyor dedi.
:)
çok şekerdi.maşallah.içim rahat etti.
birde doktora iki eli orada mı iyi mi dedim.iyi merak etme dedi.gösterdi ama tam da anlayamadım.
yavrucuğumun size selamı var teyzeleri çok şükür iyiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?