2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

geçmiş olsun canım dikkat et kendine sırt ağrıları ilkerki günlerimizde daha şiddetlencek sen iyi olda yeter görürşüz tatlım:1hug:

kolay değil canım yaşadıklarımız çektiğimiz acılar roman olur hikayemiz çok acıklı çünki inşallah bundan sonraki hayatımız çok mutlu sorunsuz geçer canım methetmek gibi olmasın eşim eşi bulunmayan bir insan ama çocuk olayı ömrümü bitirdi benim inşallah kötü günler bitiyor artık hayırlısı ile kucağımıza alalım bebeişlerimizi

canım öle merak ettimki seni annemde yemekteydik şimdi geldim hemen açtım ve güzel haberi aldım canım gözünaydın çok sevindim darısı başıma hihoyyyt:teytey:

Canim gobis buyuyor.hani artik buyuyp buyumemesini onemsemiyorum. 6. haftada bebegimi gorup 13. hafta olunca 2. randevum , gobis olmayinbca, hamilelik belirtisi olmayinca dedim bari gobis olsaydi hamile miyidim degil miyim icime su serpilirdi.Ama eminim artik bebis icerde. O yuzden gebegi takmioyorum. ama 14. hafta bittikten sonra buyumeye basladi. oncesinde hep icerdeydi. simdi soyle soyleyeyim. yan durunca goguslerimden ilerdeymis. esim soyledi.

yarin fotosunu cekip koyayim:)

kibelecim tebrik ederim canim hersey yolundaymiss. ins senin gibi bende ogrenirim en kisa zamanda bebisimin cinsiyetini.

yuzuk olayini da deniycem tutsun yada tutmasin ne onemi var. eglence olur..:)

Canim cok tesekkurler. Allah'a sukur simdi rahatim. In sallah haftaya da cinsiyeti ogrenirsem daha da mutlu olacagim. aslinda coktan belli de iste burada 18-19. haftadan once soylemiyorlar.

Senin ne zaman bir sonraki kontrolun?

Canim gecmis olsun.

Eger boyle bir sikintin varsa bu ilerde artabilir ama benim rakadasimin kullandigi bir yontem var ve cok ise yariyormus.

plates'e gidenler bilir. ben gitmedim ama soyle tarif edeyim. capi 60-80 cm olab deniz topu gibi bir sye dusunun. ama buyuuuuukkk. kocaman. ama uzerine oturacaginiz yukseklikte. hep ona oturuyor. o beli agritmiyormus. hani masanin yaninda duruyor sandalye gibi. oturacagi zaman onun ustune oturuyor. tani sandalye gibi degil ama cektigi bel agrilarina bakilirsa buna coktan razi.

Silacim hadi hayirlisi.

kizlar bir sey soracagim. ben Tr deki evime yazin gidince koltuklari yenileyecem. halilair da. cunku biz evlenince almadik. esimin bekarlik koltuklari. istikbalden almis. tas gibiler ama icime sinmiyor. bekar adam. kac sene kullanmis. yuzletmek de neredeyse almakla ayni fiyat olacak heralde.

ya konumuzdan biraz farkli ama bir arkadasim bebegi icin deri koltugu onermisti. deri koltugun cok rahat oldugunu bebek kussa bile yemek bile dokse hemen kolayca silindigi icin hep uzerinde yedirdigini vs soylemisti. deri koltuk olaniniz var mi?

deri yani. suni olsa olmaz. gercek olsa pis pis kokar gibime geliyor. hem terletir otururken. bilmiyorum kararsizim. ustelik de cok pahali. bellona da 5.5 milyar falan.

günaydın güzel hanımlar nasılsınız.
bebeklerimzi ne yapıyorlar.
hepinize günaydın bebişlerrrrrrrr
öpyorum minick ellerinziden

gunaydin meleklerin anneleri.nasilsiniz biz de iyiyiz.Kizim arada berede tekmeliyo annesini.İnsallah guzel bi gun olur hepinize mutlu gunlerrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

günaydın arkadaşlar bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben henuz bişey hissedemiyorum :çok üzgünüm: bugun tam 18 hafta doldu 2 kilo almısım hamile kaldıgımdan beri hafta sonu doktora gidicem inşallah çok merak ediyorum acaba normalmi herşey 1 aydır bebeğimi görmedim

gunaydin meleklerin anneleri.nasilsiniz biz de iyiyiz.Kizim arada berede tekmeliyo annesini.İnsallah guzel bi gun olur hepinize mutlu gunlerrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

ooo maşallah kıs sen uzun zamandır nerdesin girmiyosun kaçakdelikafadulden biz iyiyim çok şükür bebişte tekmeliyo yeterince ama benimki acıkınca daha çok açlığa gelemiyo herhalde boğazaına düşkün bişey olacakkaydirigubbakcemile3

canım oynuyodur ama sen ya anlayamıyosun hareketlerini yada ilk bebiş olanlar geç hissedermiş ondanda olabilir ama sen 18 haftalıksın şuan tekmeleri güçsüz tekme değilde belli bi tarafında pıt pıt atma ve bi tarafına kayma yada şişme daha çok olur ama şu 2 haftayı atlat daha çok rahat hissedeceksin takma kafana yada evdeysen yarım saat sağına ve soluna yat bi seğirme kıpırtı olacakmı bak bakalım gözlemle kendini ne gibi değişiklikler var nette okudum 22 haftaya kadar normal yazıyo ama 22 haftadan sonra halen bi ilerleme kıpırtı yoksa doktoruna söyle nasılsa bu haftada gidecekmişsin yinede söyle bişey der sana telaş yapma fealn gibi neyse canım baya çenem düştü herşey yolundadır telaş yapma annesi:1hug:

Belkide ben anlamıyorum canım haklısın ilk bebeğim elimi koydugumda kalp atısı gibi bişey pıt pıt ediyor ama gerçekten kalbinin sesimi hareketlerinin sesimi anlamıyorum dediğin gibi telaş etmemek lazım sanırım teşekkürler canım

canım arkadaşın doğru demiş deri koltuk rahat oluyo ama yazın sıcakta hiçte çekilmiyo benim dayımın koltukları öyle evin salonun büyük olacakki kokuyu fazla hissetmeyesin yani en az 40 metra karelik bi salonun varsa güzel duruyo koltuklar ama ben derim ki benim kızım hiç kusmadı öyle kusan salyalı bi çocuk olmadığı için ben koltuklarımı açıktı üstü rahattım ama bişeyler eline verirken kendi yemesi için meyva vs. işte o zman peluşlu koltuk örtüm var onu örterim bence daha güzel koltuklar var deri düşünme derim yinede sen bilirsin sanki beyaz meleğin koltukları deri gibime geldi ona sormak lazım o iyi belir nasıl temizlenmesi rahatmı oluyo kokuyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…