merhaba kızlar nasılsınız? çok giremiyorum nete. kocişim hasta ona bakıyorum:)) ayrıca sağ kaburgamın altında bir ağrı başladı sırtıma doğru vuruyo 2-3 gündür. dr normal diyor. o yüzden çok oturamıyorum.
umarım herkes iyidir.
kolay değil canım yaşadıklarımız çektiğimiz acılar roman olur hikayemiz çok acıklı çünki inşallah bundan sonraki hayatımız çok mutlu sorunsuz geçer canım methetmek gibi olmasın eşim eşi bulunmayan bir insan ama çocuk olayı ömrümü bitirdi benim inşallah kötü günler bitiyor artık hayırlısı ile kucağımıza alalım bebeişlerimizicanım bilmez miyimmmmm kaydirigubbakcemile5
biz de 4 senedir uğraşıyoruz .. yapılan yumurta takipleri çeşitli testler ve mikroenjeksiyondan başka şansımızın olmadığını öğrendiğim o gün .. ilk zamanlar nasıl hevesliydim , sanki ilk denememde en olmadı 2.sinde kessssin olacaktı .. olmadı nitekim :1no2:
yavaş yavaş kırılan umutlar , eşimin ameliyat olmasına rağmen halen normal gebelik elde edemeyişimiz , aradan 1 sene geçip de 3. deneme ve son olur inşallah bu deyip bahçecide soluk alıp ondan da bir sonuç alamayınca ve dahası yum.top.iş.den sonra küçük bir iç kanama geçirip de yaşadığımız korkular .. sonra herşeyi atışım bir kenara ve histeroskopi derken laparoskopi ameliyatı oluşum ve kimse paniklemesin ve durduk yerde tedavi olacağımı öğrenmesin diye kimseye söylemeden altından kalkmaya çalışmamız .. yeni bir tedavi olumlu sonuçlandı derken filmin burada mutlu sonla bitmeyip daha bir action ve gerilim haline dönüşmesi kaydirigubbakcemile3
erol beyi duymuştum ben basından felan , iyi bir dr.muş sanırım .. ama sizin kısmetinizde doğal yoldan gelecek bir melek varmış , inşallah yaşanılan tüm o sıkıntı dolu günleri unutturacak size , hepimize :1rolleyes: :Saruboceq:
merhaba biz geldik.
çok şükür herşet güzel dedi.doktorumuz.
bende amniyosentez fikrinni hiç düşünmeyeyim değil mi dedim.evet dedi.
acil doğum çıktı.beni bekletmemek için hemen aldı sonuçlara baktı ve çıktı.
o yzüden aklımda tetanoz aşısı sorusu vardı soramadım.sağlık olsun bir ar asorarım telefonda inşallah.
bizim yaramaz tam masaya yatarken ben koşturarak gittim diye kendini kastı.ağrı yapmtı zaten anladım.
ve durmadan bacakalrını yukarı çekiyor ve elinden geldiğince gösterememeye çalıştı.
galiba ölçüm yapan kişi erkeke diye utandı kızım:))))
ama kıza benziyor ,göstermeme konusunda inat ediyor dedi.
:)
çok şekerdi.maşallah.içim rahat etti.
birde doktora iki eli orada mı iyi mi dedim.iyi merak etme dedi.gösterdi ama tam da anlayamadım.
yavrucuğumun size selamı var teyzeleri çok şükür iyiymiş.
Neyse ki haftaya öğreniyorsun canım
bu konuda merakın giderilmiş olacak
bu arada göbeğinde bi büyüme var mı yavaş yavaş büyümeye başlamıştı tahminimce
gerçi nisan annelerinin topiğine baktım bi tanesinin göbeği benimki kadar var yok çok minikti
kişiden kişiye değişiyor işte
kibelecim tebrik ederim canim hersey yolundaymiss. ins senin gibi bende ogrenirim en kisa zamanda bebisimin cinsiyetini.
yuzuk olayini da deniycem tutsun yada tutmasin ne onemi var. eglence olur..:)
merhaba kızlar nasılsınız? çok giremiyorum nete. kocişim hasta ona bakıyorum:)) ayrıca sağ kaburgamın altında bir ağrı başladı sırtıma doğru vuruyo 2-3 gündür. dr normal diyor. o yüzden çok oturamıyorum.
umarım herkes iyidir.
Canim cok tesekkurler. Allah'a sukur simdi rahatim. In sallah haftaya da cinsiyeti ogrenirsem daha da mutlu olacagim. aslinda coktan belli de iste burada 18-19. haftadan once soylemiyorlar.
Senin ne zaman bir sonraki kontrolun?
canim benim tahlil sonuclarini haftaya doktora goturcez. o zaman doktoru ikna edeblirsem girerim bende ultrasona. yani haftaya sali heralde.. bakalim nasip..hihoyyyt
günaydın güzel hanımlar nasılsınız.
bebeklerimzi ne yapıyorlar.
hepinize günaydın bebişlerrrrrrrr
öpyorum minick ellerinziden
gunaydin meleklerin anneleri.nasilsiniz biz de iyiyiz.Kizim arada berede tekmeliyo annesini.İnsallah guzel bi gun olur hepinize mutlu gunlerrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
günaydın arkadaşlar bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben henuz bişey hissedemiyorum :çok üzgünüm: bugun tam 18 hafta doldu 2 kilo almısım hamile kaldıgımdan beri hafta sonu doktora gidicem inşallah çok merak ediyorum acaba normalmi herşey 1 aydır bebeğimi görmedim
Silacim hadi hayirlisi.
kizlar bir sey soracagim. ben Tr deki evime yazin gidince koltuklari yenileyecem. halilair da. cunku biz evlenince almadik. esimin bekarlik koltuklari. istikbalden almis. tas gibiler ama icime sinmiyor. bekar adam. kac sene kullanmis. yuzletmek de neredeyse almakla ayni fiyat olacak heralde.
ya konumuzdan biraz farkli ama bir arkadasim bebegi icin deri koltugu onermisti. deri koltugun cok rahat oldugunu bebek kussa bile yemek bile dokse hemen kolayca silindigi icin hep uzerinde yedirdigini vs soylemisti. deri koltuk olaniniz var mi?
deri yani. suni olsa olmaz. gercek olsa pis pis kokar gibime geliyor. hem terletir otururken. bilmiyorum kararsizim. ustelik de cok pahali. bellona da 5.5 milyar falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?