- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
maaşallah canım aybalana benim kızım tembel heralde o kadar şiddetli hissertmiyorum sabahları sol tarafıma yatınca hissediyorum dahaçok ama akşam annemden gelirken yürüyerek geldik yoruldu heralde bayağı bihareketlendi canım stress yapm a annesi herşey yolunda baka.s.
Hoşgeldinizz aybala hanım ve annesi :)).Bundan sonra demet ve kızı yok aybala ve annesi var ne güzel ya karar vermiş olmak.İyi olmasınada çok sevindim bu arada,maşallah.İnsan hissedince harika oluyo ben çok yoğun olduğum zamanda hissettiriyo bazen kendini ben burdayım dercesine gülüyorum,millette bakıyo noluyo diye :))). :1rolleyes:
günaydın kızlar ohh ne güzel yavaş yavaş konuyor bebişlerin isimleri bi ben koyamayacağım galiba hiç birşey beğenemedim henüz
maşallah canım kızına ne güzell büyüyorlarr
senin kızın maşallah daha hareketli sanırım benim oğluşum öyle çook hareket etmiyo babamız daha hissedemedi çok üzülüyo ama beklemekten başka çaresi yok :asigim:
inşallah en yakın zamanda eşimde bende daha net hissederiz :Saruboceq:
bebegın hareketlerını hıssedenler. nasıl bır sey ben anlayamıyorum
Canım güsel haberler almana çok sevindim hayırlısı ile Allah kucağına almanı, almamızı nasip etsin inş.
Aybala azeri ismi gibi geldi bana canım Azerimisiniz arkadaşım var burda ona sordum ay çocuğum demekmiş çocuk yerine bala derlermiş öğrendim yerimseniben
gaydin mıde yanması sıkayetın var sanırım sıkca. bır sey sorucaktım. elevıt ıcıyormusun onunla alakalı olabılır. ben elevıtı sabah ıctıgımde mıde yanması yapıyor bu nedenle ogle yemegınden 1 saat sonra ıcıyorum o zaman yanma yapmıyor. belkı o yuzden olabılır
çok kötü nefessiz kalmak , gece nefessiz kalıp boğulur gibi olduğumda genelde sırt üstü yatarken buluyorumkendimi acaba ondanmı diyorum? ya acaba burun tıkanıklığı için okyanus suyunun bi zararı olurmu alsam bi bilginiz varmı?
ınternetten alısverış yapan arkadaslar hangı bebek sıtelerinden alıyosunuz acaba bılgı verırmısınız?
günaydın kızlar . geceleri benim gibi nefessiz kalıp boğulma hissiyle uyanan varmı acaba
canım ben bir kere alışveriş yaptım kiraz bebeden aldım hemen bana telefonla dönüş yaptılar anında ve aldıklarım ertesi gün elime geçti ama bilmediğin markaları alma derim ben bir tanesinde hayal kırıklığı yaşadım albiminiler çok güzeldi a.s
canım bendede 1 ay öncesine kadar çok oluyodu ne yatabiliyo ne oturabiliyodum heran boğulcakmış gibi daralma hissi oluyodu böyle çarpıntım varmış gibi ben biraz psikolojik olduğunu düşündüm gündüzleri bile evin havasına katlanamıyodum biraz dışarda dolaşmak biraz arkadaş ortamlarına katıldım unutayım diye yinede pek faydası olmadı birde demir hapımı kullanayım dedim şükür o kadar değilimşimdi 1 aya yakındır kullanıyorum demir hapımı yavaş yavaş gitti sayılrı bence kansızlıktan oluyo ilacını ihmal etme içiyormusun ilaçlarınıbenneyaptımki canım bende günde 1 ke 2 şer damla burun spreyi kullanıyorum yani deniz suyu biraz faydası oluyo dene dünde dahiliye doktoruna gözüktüm tanıdık biri oda beni kulak burun boğazcı arkdaşına yönlendirdi gittim dedim benim alerjik rinitim var doktoruma söyledim ben onun için bişey veremem ilaç felan dedi dedim doğru demiş dedi kadın doğumcu ne anlasın burun tıkanıklığından dedi :) ben dedim tek şikayetim çok haşırıyorum rinitten dolayı bari şu hapşırığımı kesecek bişey istiyorum artık kasıklarım acıyo hapşırmaktan dedim oda bi tane nazocort diye bi damla yazdı tek bunu verebilirim dedi bu biraz işe yarar dedi bide onun kullanıcam
canım geçmiş olsun kansızmısın acaba ondan da tıkanma oluyor:uhm:
cnm teşekkür ederim. evet kansızlık var ilaçta kullanıyorum acaba yetersizmi bilemiyorum doktor kontrolümede baya var olmadı giderim bekleyemezsem.
Benimde akşamları çarpıntım oluyor ve nefes alışım zorlanıyor, kan hapımı kullanıyorum ama yinede yetmiyormuş doktorum kan takabiliriz dedi şimdi tekrar tahlillerim yapılacak ve sonuçlara göre kan takılacak bana da:1no2:
sanada çok geçmiş olsun cnm . doğal yollardan kan alalım bence ne kan yapıyomuş iyice araştıralım bildiğim pekmez var onu içelim artık bi kaşık günde bence yararı olur dut pekmezi al sende daha koyu oluyo çok sıvı değil ben bugün alıyim ilaç içer gibi içicem artık hergün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?