2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım aslında kız çocukları daha az hareket eder derler ama benimki kıpır kıpır:sm_confused::dance:
seninkide başlar yakında çok şükür iyice büyüdüler:lepi:
yapmamaya çalışıyorum canım hep iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah hepimiz kucağımıza sağlıkla alırız yavrularımızıŞeniz:asigim:

teşekkürler Aybalamın teyzesikaydirigubbakcemile3
evet hareketlerini hissetmek harika bir duygu, en güzeli de "annecim ben burdayım ve iyiyim beni merak etme sen" diyor gibi oluyor hissedince ve ben çok rahatlıyorum:lepi:

günaydın kızlar ohh ne güzel yavaş yavaş konuyor bebişlerin isimleri bi ben koyamayacağım galiba hiç birşey beğenemedim henüz

canım bizde beğenemiyorduk ama ben bu ismi rüyamda gördüm abisi kardeşini aybalam diye seviyordu babamızda çok beğendi abimizde ve hemen işte bu dedik sende duyduğun an diyeceksin eminim araştırmalara devam:lepi::içelim:

çok şükür büyüyorlar canım yaa
ilk bebeğin olduğu için belki de çok net hissetmiyorsun:sm_confused: ama eminim yakında oğlundan kuvvetli tekmeler yiyeceksin annesi sıkı durkaydirigubbakcemile5:lepi:

bebegın hareketlerını hıssedenler. nasıl bır sey ben anlayamıyorum

canım ilk bebek olduğu için belkide anlayamıyorsun:sm_confused:
ilk önce kelebek kıpırtıları gibi başlıyor sonra biraz daha kuvvetli hissediliyor balık gibi kayıyor benim kızım mesela arada:dance:ve de tekmeleri baya bi net hissediliyor:lepi:
inşallah yakında sende hissedersin harika bir duygu:içelim:

aminn canım hepimiz inşallahhhh:Saruboceq:
canım aybala eski Türklerde çok yaygınmış ay gibi güzel yavru anlamı da. Azerilerde de var fakat eski Türk ismi diye biliyorum benşutarafagitti

ilsu teşekkürler canım hepimizin yavruları çok güzelŞeniz

meleğim nerelerdesin ses ver merak ediyoruz seniiiii:uhm:

Son düzenleme:
çok kötü nefessiz kalmak , gece nefessiz kalıp boğulur gibi olduğumda genelde sırt üstü yatarken buluyorumkendimi acaba ondanmı diyorum? ya acaba burun tıkanıklığı için okyanus suyunun bi zararı olurmu alsam bi bilginiz varmı?

Canım evet mide yanmam var elevit içiyorum ama aç karnına değil kahvaltıdan hemen sonra alıyorum öğlen calsiumu alıyorum artık gecede demiri alıyorum ama yanmam dün de oldu ilaç calsium gece alıyoduk demiri öğlen değiştirdim yerlerini bakalım bi faydası olucakmı olmadı talcid felan alıcam yemek borusunda da oluyor yanma zor gerçekten ablamda da yanma olmuştu acaip saçlı yiğidomuz oldu sanırım benim oğluşta saçlı olacak aslında keltoş bebek olsun dedim hep çok severim çok tatlı oluyolar ama hayırlısı artık diyoruz yerimseniben

canım geçmiş olsun kansızmısın acaba ondan da tıkanma oluyor:uhm:

ınternetten alısverış yapan arkadaslar hangı bebek sıtelerinden alıyosunuz acaba bılgı verırmısınız?

canım ben bir kere alışveriş yaptım kiraz bebeden aldım hemen bana telefonla dönüş yaptılar anında ve aldıklarım ertesi gün elime geçti ama bilmediğin markaları alma derim ben bir tanesinde hayal kırıklığı yaşadım albiminiler çok güzeldi a.s

Dilara banada haftaya salı günü şeker yüklemesi yapılacak o zaman 22. hafta bitmiş olacak şimdiden düşündükçe midemi bulandırıyo şekerli su filan içmek nasıl olucak bilmiyorum cnm

günaydın kızlar . geceleri benim gibi nefessiz kalıp boğulma hissiyle uyanan varmı acaba

canım bendede 1 ay öncesine kadar çok oluyodu ne yatabiliyo ne oturabiliyodum heran boğulcakmış gibi daralma hissi oluyodu böyle çarpıntım varmış gibi ben biraz psikolojik olduğunu düşündüm gündüzleri bile evin havasına katlanamıyodum biraz dışarda dolaşmak biraz arkadaş ortamlarına katıldım unutayım diye yinede pek faydası olmadı birde demir hapımı kullanayım dedim şükür o kadar değilimşimdi 1 aya yakındır kullanıyorum demir hapımı yavaş yavaş gitti sayılrı bence kansızlıktan oluyo ilacını ihmal etme içiyormusun ilaçlarınıbenneyaptımki canım bende günde 1 ke 2 şer damla burun spreyi kullanıyorum yani deniz suyu biraz faydası oluyo dene dünde dahiliye doktoruna gözüktüm tanıdık biri oda beni kulak burun boğazcı arkdaşına yönlendirdi gittim dedim benim alerjik rinitim var doktoruma söyledim ben onun için bişey veremem ilaç felan dedi dedim doğru demiş dedi kadın doğumcu ne anlasın burun tıkanıklığından dedi :) ben dedim tek şikayetim çok haşırıyorum rinitten dolayı bari şu hapşırığımı kesecek bişey istiyorum artık kasıklarım acıyo hapşırmaktan dedim oda bi tane nazocort diye bi damla yazdı tek bunu verebilirim dedi bu biraz işe yarar dedi bide onun kullanıcam

Son düzenleme:

canım cok tesekkur ederım teslımatta bır sorun yasamadıysan bende guvenebılırım ozamana.s.
bende bılınmedık marka almaktan yana degılım albımını olabılıra.s

cnm içiyorum kan ilacımı ferum fortu sabahları aç içiyorum . dediğin gibi psikolojikte olabilir heralde bu aralar biraz sorunlar yaşadım ,burnumda tıkalı herşey üst üste geldi geceleyin halimi görsen cnm bi sıçrayış aniden camı açışım varki sanki boğuldum boğuluyorum, tek koırkum bebeğimin etkilenmesi umarım bebeğim etkilenmiyodur.

Kıslar bahsetmiştim 8 aylık olan bir arkadaşım var doktoru ona kesinlikle sağa veya sola doğru yat sırt üstü yatma sende tıkanırsın bebekte oksijensiz kalır demiş sağ veya sol yanınıza yatmaya çalışın sırt üstü ileriki aylarda tehlikelide oluyormuş. Bilgilerinizeee

cnm teşekkür ederim. evet kansızlık var ilaçta kullanıyorum acaba yetersizmi bilemiyorum doktor kontrolümede baya var olmadı giderim bekleyemezsem.

Benimde akşamları çarpıntım oluyor ve nefes alışım zorlanıyor, kan hapımı kullanıyorum ama yinede yetmiyormuş doktorum kan takabiliriz dedi şimdi tekrar tahlillerim yapılacak ve sonuçlara göre kan takılacak bana da:1no2:

sanada çok geçmiş olsun cnm . doğal yollardan kan alalım bence ne kan yapıyomuş iyice araştıralım bildiğim pekmez var onu içelim artık bi kaşık günde bence yararı olur dut pekmezi al sende daha koyu oluyo çok sıvı değil ben bugün alıyim ilaç içer gibi içicem artık hergün.

nur canım aynen bende camları açardım gecenin yarısında evde hava yokmuş gibi birde evin çok sıcaksa burnujn kuru kalır daha fazla hissedersin tıkanıklığı ben havanın güneşli zamanında kombiyi kapatıyorum gündüz kapalı akşam üstü açıyorum yatana kadar açık gecede kapatıyorum bide peteklere suluk aldım hergün onların içine sıcak su koyup peteğe asıyorum oda iyi geliyo artık kendi kendimize çareler üretmeye çalışıcaz bir birimizden yardım doktorlar bu gibi durumlarda yardımcı pek olamıyorlar hamilelik sebebiyle şu martta geçsede kombiler çalışmasa evin doğal havasında yararlansak ne iyi olur

Kıslar ben senelerdir kansızlık çektiğim için size tavsiyem kuru siyah çekirdekli üzüm yemelisiniz birde keçü boynuzu pekmezi çok faydalı oluyor ondan tüketmelisiniz. İnanın fark edecektir. :lepi:

teşekkürler nur inşallah hallederiz doğal yollarla:içelim:

meleğim hoşgeldin nerde kaldın anlat bakalım, inşallah iyi haberlerle gelmişsindirrrŞeniz

pekmez ve kırmızı et dedi dr um .haplardan daha etkiliymiş .
siyah kuru üzüm cekirdekli olanı
bunlar çok kan yapar aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…