2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Günaydın herkese. Kızlar aramızda şeker yüklemesi yapılan ve detaylı 4 boyutluya giren oldumu?

canım şeker yüklemesi 25 haftada yapılcak şuan için erken dedi doktorum 25 haftada gedi inşallah iyi çıkar ya şimdiden bende telaş yaptım glugoz içiriyolar içinede limon 2 bardak iç 1 saat bekle tuvalete gitmek yok kusmak yok kafamçokkarıştı inşallah tadı güzeldirde durabiliriz doktorum bana hiç bişey demedi sanırım ben detaylı usg yaptırmıcam dokturum zaten bebişin heryerini gösterdi çok şükür ölçümleri kemik işte kalp kapakçıkarı safra kesesi kordan çıkışları rahim ağzı hepsi + şuan o yüzden doktorumda bişey demedi test sonuçlarımda güzel çık 2 ve 3 lü testim herhalde gerek görmediki istemedi üstelik kendi yapıyomuş özel muaynannesinde ben bilmiyodum 200 ytl miş yoksa derdi muaynaneme bekliyorum diye o yüzden üstünde pek durmucam şekerimi yüklettireyimde geri önemli değil çok şükür bende usg görüyorum elini ayağını vücudunu allahım sağlıklı olmayı nasip etsin:Saruboceq:

Günaydın herkese. Kızlar aramızda şeker yüklemesi yapılan ve detaylı 4 boyutluya giren oldumu?

günaydın güzel anneler.ben geçen hafta 4 b ultrasona girdim.herşey normaldi.sadece bebeğin başında kist görüldü.doktorum bebeklerde olabileciğini 24.haftadada kaybolacağını söyledi.çok güzel 4b ultrason bebeği net görüyorsun.cd sini de verdiler.arada izliyorum ve çok mutlu oluyorum.

günaydın güzel annelerŞeniz

bende dün akşam gittim kızımı görmeye çok şükür iyiydi çileğim:asigim:

doktor amcası heryerini ölçtü inceledi, uzun bacaklı manken gibi bi kız olacak dedi:asigim::lepi:

adını da koyduk kızımın :asigim:AYBALA :asigim:

çok hareketli son 2 gündür hep kıpırtı halinde annesinin içini rahatlatıyo:sm_cool:
acıkıncada bir tekme:dance:
babası da elini koyduğunda hissediyor artık çok şükür yaa bu harika bir duygukaydirigubbakcemile5:lepi:

Rabbim benim aybalamı ve tüm yavrusunu bekleyenlerinde kuzucuklarını sağlıkla kucağına alabilmeyi nasib eder inşallahhhh:Saruboceq:

maşallah aybalamıza ne güzel güzel haberlerle başlamak allah kucağınada almayı nasip etsin canım herşey iyi olacak birde zaman geçse alsak şu bebişleri gezsek:) benim kızımın adıda sanırım kesin gibi eşim bişey demiyo eylül adına:)maşallah yavrularımıza

teşekkürler teyzesiiiŞeniz

Rabbim bi gösterse o günleri....
ben kötü birşey yaşadım bundan önce anlatmıştım hatırlarsanız, herneyse o yüzden çok ama çok korkuyorum...
Allah ın izniyle sağlıkla kavuşacağız yavrularımıza inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

ayy ben de çok severim eylül ismini canım çok yakışır kızına hayırlı olsun sağlıkla gelsin eylülümüz de inşallahŞeniz

Hoşgeldinizz aybala hanım ve annesi :)).Bundan sonra demet ve kızı yok aybala ve annesi var ne güzel ya karar vermiş olmak.İyi olmasınada çok sevindim bu arada,maşallah .İnsan hissedince harika oluyo ben çok yoğun olduğum zamanda hissettiriyo bazen kendini ben burdayım dercesine gülüyorum,millette bakıyo noluyo diye :))). :1rolleyes:

gaydin mıde yanması sıkayetın var sanırım sıkca. bır sey sorucaktım. elevıt ıcıyormusun onunla alakalı olabılır. ben elevıtı sabah ıctıgımde mıde yanması yapıyor bu nedenle ogle yemegınden 1 saat sonra ıcıyorum o zaman yanma yapmıyor. belkı o yuzden olabılır

günaydın kızlar ohh ne güzel yavaş yavaş konuyor bebişlerin isimleri bi ben koyamayacağım galiba hiç birşey beğenemedim henüz

maşallah canım kızına ne güzell büyüyorlarr
senin kızın maşallah daha hareketli sanırım benim oğluşum öyle çook hareket etmiyo babamız daha hissedemedi çok üzülüyo ama beklemekten başka çaresi yok :asigim:
inşallah en yakın zamanda eşimde bende daha net hissederiz :Saruboceq:

maaşallah canım aybalana benim kızım tembel heralde o kadar şiddetli hissertmiyorum sabahları sol tarafıma yatınca hissediyorum dahaçok ama akşam annemden gelirken yürüyerek geldik yoruldu heralde bayağı bihareketlendi canım stress yapm a annesi herşey yolunda baka.s.

Canım güsel haberler almana çok sevindim hayırlısı ile Allah kucağına almanı, almamızı nasip etsin inş.
Aybala azeri ismi gibi geldi bana canım Azerimisiniz arkadaşım var burda ona sordum ay çocuğum demekmiş çocuk yerine bala derlermiş öğrendim yerimseniben

ilk hamile kaldığım dönemde bende çok oluyordu burun tıkanıklığı kalorifer peteklerine su koymanın yanında havlu ıslatıp koyun yazıyordu bi sitede aklınızda bulunsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…