Dilara banada haftaya salı günü şeker yüklemesi yapılacak o zaman 22. hafta bitmiş olacak şimdiden düşündükçe midemi bulandırıyo şekerli su filan içmek nasıl olucak bilmiyorum cnm
dilaracım evim güneşli bende kapatıyorum gündüzleri ama gece açık tutuyodum düşük derecede , peteklerin üzerine su koyiyim bende onuda deniyim . haklısın cnm kış bitse artık bahar gelsin istiyorum daha rahat hafif gezeriz şimdiki gibi kalın kalın dahada ağırlaşıyoruz.hihoyyytnur canım aynen bende camları açardım gecenin yarısında evde hava yokmuş gibi birde evin çok sıcaksa burnujn kuru kalır daha fazla hissedersin tıkanıklığı ben havanın güneşli zamanında kombiyi kapatıyorum gündüz kapalı akşam üstü açıyorum yatana kadar açık gecede kapatıyorum bide peteklere suluk aldım hergün onların içine sıcak su koyup peteğe asıyorum oda iyi geliyo artık kendi kendimize çareler üretmeye çalışıcaz bir birimizden yardım doktorlar bu gibi durumlarda yardımcı pek olamıyorlar hamilelik sebebiyle şu martta geçsede kombiler çalışmasa evin doğal havasında yararlansak ne iyi olur
pekmez ve kırmızı et dedi dr um .haplardan daha etkiliymiş .
siyah kuru üzüm cekirdekli olanı
bunlar çok kan yapar aklınızda bulunsun
sanada çok geçmiş olsun cnm . doğal yollardan kan alalım bence ne kan yapıyomuş iyice araştıralım bildiğim pekmez var onu içelim artık bi kaşık günde bence yararı olur dut pekmezi al sende daha koyu oluyo çok sıvı değil ben bugün alıyim ilaç içer gibi içicem artık hergün.
ığğ çok kötü bişi arkadaşlar ben hamile kalmadan yaptırmıştım muhakkak yanınızda birisi olsun ve mümkünse tahlilden sonra gidip dinlenin aç karnına ilk ölçümü yapıyorlar ondan sonra şekerli suyu hemen içmenizi istiyorlar ondan sonra hareketsiz kalmanızı istiyorlar 1 saat ve 2 saat sonra tekrar ölçüm yapılyor.bu arad su çay vs içmek yasak, yemek yemek yasak bütün denge sarsılıyor. bütün gün havada dolaşıyor gibi hissediyorsunuz haberiniz olsun. umarım bişi çıkmaz hiçbirinizde.banada yapacaklar tekrar ama düşünmek istemiyorum şimdiden
:ecrin_bebek:
Bu konuda aranızda en dertli olanı benim. İlaç içemiyorum,bu konuyu konuştum doktorla şurup yazarım dedi dün yazmışta . Ben gerekmediği sürece kullanmak istemediğimi söyledim kan durumuna bi bakalım demişti üçlü test yaparken değerim 11.6 çıkmış diye hemen yazmış ya.Önceden 13 tü tamam azıcık düşmüş ama . Pekmez falan 1 kilo içmen lazım yetişmesi için demişti ama hergün kırmızı et yiyeceksen kullanma.Onu içmek bana ölüm gibi yanımda getirdim daha cesaret edip içemedim çantamda .Kırmızı eti denicem hergün zaten seviyorum bakalım ne olacak
cnm sanada çok geçmiş olsun ama bence iç ilacını çünkü ben kımızı eti çok yerim ve hala kansızım kırmızı ete pek güvenipte ilacını içmemezlik yapma bence pekmezi bende deniyeceğim bakalım .
Sizin kan değerleriniz nasıl kızlar,bundan sonra düşmeye başlar dedi doktorum bana.İlaçlar bide sabah akşam aç karnına içilecek ya ben aç karnına su bile içemem sabahları of ne problemliyim yarabbim.Cesaretimi toplayıp denicem ama ne zaman bakalım fisfisfis .
Melek hiç yazmadı hakkatten bugün yoğun mu acaba,bide siz giriş yapanları falan nerden görüyosunuz ya ben mi acemiyim acep :)))
canlarım merhaba............
Kusura bakmayın merakta bıraktım sizi...patronlarımız burdaydıııbilgisayarım onlara karşı açık duruyordu görmesinler diye yazamadım şimdi gittiler çooook şükür..rahatım artık kimseler yok.............
Ben ve öykü gayet iyiyiz ve muhteşem şekilde artık kızımı hissediyorum pır pır kızım benim....pıt pıt solda atıyo sonra bi kayma hissediyorum diyer tarafa çoook hafiff bi tekme gibi dokunuş..süper süper maşallah meleğime..
Kız melek 17+5im ben hissetmedim yaaaananiknaniknapsak bilmem ki alsam mı şu fetus dinleme cihazından :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?