2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Dilara banada haftaya salı günü şeker yüklemesi yapılacak o zaman 22. hafta bitmiş olacak şimdiden düşündükçe midemi bulandırıyo şekerli su filan içmek nasıl olucak bilmiyorum cnm

ığğ çok kötü bişi arkadaşlar ben hamile kalmadan yaptırmıştım muhakkak yanınızda birisi olsun ve mümkünse tahlilden sonra gidip dinlenin aç karnına ilk ölçümü yapıyorlar ondan sonra şekerli suyu hemen içmenizi istiyorlar ondan sonra hareketsiz kalmanızı istiyorlar 1 saat ve 2 saat sonra tekrar ölçüm yapılyor.bu arad su çay vs içmek yasak, yemek yemek yasak bütün denge sarsılıyor. bütün gün havada dolaşıyor gibi hissediyorsunuz haberiniz olsun. umarım bişi çıkmaz hiçbirinizde.banada yapacaklar tekrar ama düşünmek istemiyorum şimdiden
:ecrin_bebek:

dilaracım evim güneşli bende kapatıyorum gündüzleri ama gece açık tutuyodum düşük derecede , peteklerin üzerine su koyiyim bende onuda deniyim . haklısın cnm kış bitse artık bahar gelsin istiyorum daha rahat hafif gezeriz şimdiki gibi kalın kalın dahada ağırlaşıyoruz.hihoyyyt

pekmez ve kırmızı et dedi dr um .haplardan daha etkiliymiş .
siyah kuru üzüm cekirdekli olanı
bunlar çok kan yapar aklınızda bulunsun

ilsucum kırmızı et çok severim çokda yeriz bizim yemeklerde çok kullanılır yinede kansızım siyah kuru üzümü denerim ama sağol cnm .

Bu konuda aranızda en dertli olanı benim . İlaç içemiyorum,bu konuyu konuştum doktorla şurup yazarım dedi dün yazmışta . Ben gerekmediği sürece kullanmak istemediğimi söyledim kan durumuna bi bakalım demişti üçlü test yaparken değerim 11.6 çıkmış diye hemen yazmış ya.Önceden 13 tü tamam azıcık düşmüş ama . Pekmez falan 1 kilo içmen lazım yetişmesi için demişti ama hergün kırmızı et yiyeceksen kullanma.Onu içmek bana ölüm gibi yanımda getirdim daha cesaret edip içemedim çantamda .Kırmızı eti denicem hergün zaten seviyorum bakalım ne olacak

ayyy inanmıyorumm bende gezerim vitrinlere bakarım diyordum wc de yasak mı.. ayy ben sıkıntıdan çatlarımmm yaakafamçokkarıştı

bu arada midem berbat yanıyooo mirmirmirmir

melek çıktı mı kızlarr bişey yazmadan ayybende merak ettim şimdii

cnm sanada çok geçmiş olsun ama bence iç ilacını çünkü ben kımızı eti çok yerim ve hala kansızım kırmızı ete pek güvenipte ilacını içmemezlik yapma bence pekmezi bende deniyeceğim bakalım .

off yaaa çıkmam lazım yazmadan gitti yaaa inşallah iyidirrrrrrrsenağlama

kızlar hepinizi öpüyorum geldiğim de görüşürüz ama aklım melekte kalacakklava:

merhabalar kızlar ve kuzular,
demet maşallah aybalaya da sana da.
ya kızlar bu hareketler konusu beni de biraz endişelendiriyor.
ilk hissettiğimde 2 hafta önce acaip kuvvetliydi ve hemen babamıza da hissettirdik. ama iki haftadır o kadar kuvvetli vurmuyor. babamız heyecanla bekkliyor.
hem fazla da hareket etmiyor. günde 1 veya 2 defa hissediyorum. ayrıca tekme aralıkları da uzun oluyor.
benim kuzum çok mu sakin acaba yoksa merak mı etmem gerekiyor bunun nedenini.

Sizin kan değerleriniz nasıl kızlar,bundan sonra düşmeye başlar dedi doktorum bana.İlaçlar bide sabah akşam aç karnına içilecek ya ben aç karnına su bile içemem sabahları of ne problemliyim yarabbim.Cesaretimi toplayıp denicem ama ne zaman bakalım fisfisfis .

Melek hiç yazmadı hakkatten bugün yoğun mu acaba,bide siz giriş yapanları falan nerden görüyosunuz ya ben mi acemiyim acep :)))

canlarım merhaba............
Kusura bakmayın merakta bıraktım sizi...patronlarımız burdaydıııbilgisayarım onlara karşı açık duruyordu görmesinler diye yazamadım şimdi gittiler çooook şükür..rahatım artık kimseler yok.............
Ben ve öykü gayet iyiyiz ve muhteşem şekilde artık kızımı hissediyorum pır pır kızım benim....pıt pıt solda atıyo sonra bi kayma hissediyorum diyer tarafa çoook hafiff bi tekme gibi dokunuş..süper süper maşallah meleğime..

evet canım ilaçları aç karna içmek gerkiyo kesinlikle. sabah olursa da en etkilisi oluyormuş.
kızlar sabah namazına kalkıyorsanız eğer o zaman içmek mantıklı bence. hem aç hem sabah hem de hemen tekrar uykuya daldığımız için mide bulantısı yapmaz:icecream:

demetçim kızma kardeşine...
Aybalanı yerim senin geçmişi okudum maşallah oktordan iyi haberlerle gelmişsin çok mutlu oldum...
Allah korusun yavrularımızı

HEPİNİZE BENİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK MUTLU ETTİNİZ BENİ SİZİ ÇOK SEVİYORUMŞeniz

Kız melek 17+5im ben hissetmedim yaaaananiknaniknapsak bilmem ki alsam mı şu fetus dinleme cihazından :jeyyar:

kızlar benim kızımmm çok yaamaz olacak bunu hissediyorum demedi demeyin..............
şimdiden allah sakınsın nazardan çok hareketli bu birrrrrrrrrrrrrrr
bide gündüz sanırım sürekli uyuyor pek hareker etmiyor.....
Gece saat 7-8 gibi bi başlıyo sabaha kadar pıt oraya pıt buraya karnım inip çıkıyo resmen ya.....demek ki ne olacak..................
Gündüz uyuyup gece sabaha kadar beni başında asker edecek

hoşgeldin melekcim alışmışız seni sabahtan burada görmeye...
kızına da maşallahhh annesine ben buradayım demeye başladı demek ne güzell

Kız melek 17+5im ben hissetmedim yaaaananiknaniknapsak bilmem ki alsam mı şu fetus dinleme cihazından :jeyyar:

YA OLABİLİR CANIM TELAŞ ETME...16.HAFTADAN SONRA HİSSEDİLEBİLİR DEDİ BENİM DOKTORUM...........
AMA 22.HAFTAYA KADAR HİÇ HİSSEDİLMEYEDEBİLİR DEDİ..........
22.HAFTADAN SONRA DA HİSSETMEZSEN Bİ DANIŞIRSIN DOKTORA...
DEMEK BEBEĞİN ÇOK USLU OLACAK SEVİN BENCE....
ANNE KARNINDA NASILSA DOĞUNCA DA ÖYLE OLUYORMUŞ.ÇÜNKÜkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…