canlarım merhaba............
Kusura bakmayın merakta bıraktım sizi...patronlarımız burdaydıııbilgisayarım onlara karşı açık duruyordu görmesinler diye yazamadım şimdi gittiler çooook şükür..rahatım artık kimseler yok.............
Ben ve öykü gayet iyiyiz ve muhteşem şekilde artık kızımı hissediyorum pır pır kızım benim....pıt pıt solda atıyo sonra bi kayma hissediyorum diyer tarafa çoook hafiff bi tekme gibi dokunuş..süper süper maşallah meleğime..
kızlar benim kızımmm çok yaamaz olacak bunu hissediyorum demedi demeyin..............
şimdiden allah sakınsın nazardan çok hareketli bu birrrrrrrrrrrrrrr
bide gündüz sanırım sürekli uyuyor pek hareker etmiyor.....
Gece saat 7-8 gibi bi başlıyo sabaha kadar pıt oraya pıt buraya karnım inip çıkıyo resmen ya.....demek ki ne olacak..................
Gündüz uyuyup gece sabaha kadar beni başında asker edecek
kızlar gazenfer özcan vefat etmıs duydunuzmu ben dun aksam ızledım cok uzuldum gercekten mekanı cennet olsun:çok üzgünüm:
yapma yaaaasenağlamaöffff desene bir yıldız daha kaydı yazık yaaa:çok üzgünüm:Mekanı cennet melekler arkadaşı olsun diyelim ve Allah rahmet etlesin:a015:
hüzün yılı sen hangi doktora gidiyosun hangi hastaneye daha doğrusu???
1.5 aydır hastane de yatıyordu.dün akşam üzeri haber mesajı gelince gözlerim doldu.gerçekten unutulmayacak isimlerden birisiydi.Allah mekanını cennet etsin geri de kalanlara sabır versin.Tüm sevenlerinin ve yakınlarının başı sağolsun....kızlar gazenfer özcan vefat etmıs duydunuzmu ben dun aksam ızledım cok uzuldum gercekten mekanı cennet olsun:çok üzgünüm:
[sıze=3]kız melek onun için uykusuz kalmaya değer be kızzzhihoyyytcanım benim maşallah ama herkese söyleme kızzzzcadıarzuben kime bebeğim sağlıklı şöyle böyle desem inan o gece ağrıdan uyuyamıyorum herkes bir olmuyor canım benim allah korusun bende inanmaya başladım nazara valla kaldırdım bebeğimin fotolarını sositososito[/sıze]
[sıze=3] [/sıze]
melekçim çok güzel yazmışsın benim ilk oğlum hamileliğimde 5.ayıma kadar hissetmedim.doğdu aman ne kadar uslu dedim.1 yaşına geldi azıttı ve şuan 5 yaşında önüne geçemiyorum yaramaz mı yaramaz cevapları zaten beni susturuyor.bazen ne yapacağımı bilmiyorum.allahtan herkese sağlıklı a.suslu hayırlı söz dinleyen az yaramazlık yapan evlatlar nasip etmesi dileği ileYA OLABİLİR CANIM TELAŞ ETME...16.HAFTADAN SONRA HİSSEDİLEBİLİR DEDİ BENİM DOKTORUM...........
AMA 22.HAFTAYA KADAR HİÇ HİSSEDİLMEYEDEBİLİR DEDİ..........
22.HAFTADAN SONRA DA HİSSETMEZSEN Bİ DANIŞIRSIN DOKTORA...
DEMEK BEBEĞİN ÇOK USLU OLACAK SEVİN BENCE....
ANNE KARNINDA NASILSA DOĞUNCA DA ÖYLE OLUYORMUŞ.ÇÜNKÜkaydirigubbakcemile5
canım ben hiç içime böyle şeyler sokmuyorum allah korusun beni ve bebeğimi..ben iyi niyetle beni ve bebeğimi beğenen insanların nazar değdireceğini inanmıyorum..............
Kötü niyetle bakanların da kötü niyeti bana ve bebeğime geçmez kendilerine geçer diye düşünüyorum............
Annem de çok kızıyor...herkeze söyleme gösterme diye..
kızlar benim karnım bu hafta birden fırladı feci bişekilde hemde
evt canım nazara bende inanırım ve gerçekten bazı insanların evinde nazara gelebiliyoruz.buna bende çok kez şahit oldum.Ve bebeşiniz olduğu zaman daha da kendini belli edecek.oğlumla bir yerlere giderdim eve gelince çatlayana kadar ağlardı nazar duasını okuduktan sonra mışıl mışıl uyurdu.kızlar nazar gercekten var olan bırsey zaten peygamber efendımızın bu hususta hadısı serıfı var!
bende esımın teyzesıne gıttıgımde ınanın o hun ölu gıbı gelıyorum eve
ay hamılelık ne kadar yakısmıs ay gobegın ne kadar seker vs. artık gıtmıyorum mecbur kalmadıkca
hatta bu bebegımı ınanın esımın aılesıne yenı soyledım hepsı sok oldu nıye solemedın sımdıye kadar dedıler
bende o ankı psıkolojım solememekten yana ıdı bu yuzden gec söledım dedım a.s
EVET TATLIM İYİCE ALIŞTIK ARTIK HERKEZİN YOKLUĞU HİSSEDİLİYOR.....hoşgeldin melekcim
alıştık artık birbrimize burada olmayınca eksiklik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?