siz maşallah göbişleri büyütün... ben acayip hastayım diye zayıfladım süzüldüm bile..boğazlar davul ve salya sümüğüm hapşu hapşu ölüyoruz valla hastalıktan ailecek :çok üzgünüm:
Günaydın herkese. Kızlar aramızda şeker yüklemesi yapılan ve detaylı 4 boyutluya giren oldumu?
günaydın güzel annelerŞeniz
bende dün akşam gittim kızımı görmeye çok şükür iyiydi çileğim:asigim:
doktor amcası heryerini ölçtü inceledi, uzun bacaklı manken gibi bi kız olacak dedi:asigim::lepi:
adını da koyduk kızımın:asigim:AYBALA :asigim:
çok hareketli son 2 gündür hep kıpırtı halinde annesinin içini rahatlatıyo:sm_cool:
acıkıncada bir tekme:dance:
babası da elini koyduğunda hissediyor artık çok şükür yaa bu harika bir duygukaydirigubbakcemile5:lepi:
Rabbim benim aybalamı ve tüm yavrusunu bekleyenlerinde kuzucuklarını sağlıkla kucağına alabilmeyi nasib eder inşallahhhh:Saruboceq:
günaydın kızlar . geceleri benim gibi nefessiz kalıp boğulma hissiyle uyanan varmı acaba
Kıslar bahsetmiştim 8 aylık olan bir arkadaşım var doktoru ona kesinlikle sağa veya sola doğru yat sırt üstü yatma sende tıkanırsın bebekte oksijensiz kalır demiş sağ veya sol yanınıza yatmaya çalışın sırt üstü ileriki aylarda tehlikelide oluyormuş. Bilgilerinizeee
kızlar gazenfer özcan vefat etmıs duydunuzmu ben dun aksam ızledım cok uzuldum gercekten mekanı cennet olsun:çok üzgünüm:
bende nazara cok ınanırım bu yuzden cok dıkkat edıyorum
bebegım hakkında kımseye bılgı vermıyorum artık kaydirigubbakcemile
canım ben istanbul ikitelli de özel batı bahat hastanesıne gıdıyorum
doktorum reşat bahata.s
canım çok geçmiş olsun...inş sağlığına en kısa zamanda kavuşursunsiz maşallah göbişleri büyütün... ben acayip hastayım diye zayıfladım süzüldüm bile..boğazlar davul ve salya sümüğüm hapşu hapşu ölüyoruz valla hastalıktan ailecek :çok üzgünüm:
Ay benim kız biraz sinirli mi yoksa çok mu arhatına düşküğn oalcak bilmiyorum.
Valla sabahları uyanı işe gelirken biraz kızıyor.kasıyor kendini bende de hareket ederken hissettiryor.
Işe geliyorum bilgisayarda çalışırekn malum karnımın üstüne eğiliyorum biraz.
O zaman da ağrı yapıyor. Naıl biraz gevşiyorum sırtımı düzeltiyorum o zaman ben burdayım diyor.
Ay yavrum benim dün görüdüğüm 4 boyutluda ki elini yüzüne sürmesi hiç çıkmıyor aklımdan yavrucuğum benim allah nazardan korusun hepimizn kini de.
tünaydınlaaaaaar hihoyyyt
görümcem orada çalışan Ahmet Bey isimli bir kadın doğ.uzm.gidiyor çok memnun ondan ve evlendikten sonra ilk jinekolojik muayenemi de o yapmıştıağlamıştım
canım duyduğumu/bildiğimi paylaşmasam en büyük kötülüğü yaptığımı düünürdüm , o yüzden yazayım dedim .. bir dr. arkadaşım var ki oraya giden Allah kimseyi buraya doğum yapmak için düşürmesin , Allaha emanet bebekler burada demişti benneyaptımki
bunun yanı sıra takiplerini ataköy hast.de yaptırıp doğum için B.Bhatı seçen çok yakın bir ark. var , memnundu o .. ben sadece bir çok hast.de bir şekilde bulunmuş bir dr.un gözlemini paylaşmak istedim ..
sağol cnm...nane limon içe içe zaten tansiyon düşecek diye korkuyorum her bardağa yarım limon sıkıyorum ama faydası yokCADIARZUeşim aradı az önce işten sevk alyım sana dedi yok dedim atlatırım dedim ama bu hafta iyi olamazsam mecbur gidicem doktora.kendi doktorumu aradım bana kulak burun boğaza git ve ilaçları bana söyle dedi.yerimsenibenCanım ıhlamur + elma kabuğu+kuşburnu kurusu kaynat balla tatlandır sık sık iç canım rahatlamana yardımcı olacaktır
Birde kesinlikle terlemen lazım yorgan battaniye ne varsa gömül içine iyice bir ter at değiştir çamaşırlarını inan rahatlatıcak seni Geçmiş olsunnnna.s.
yerim ben o fıstığıııııııııııııııııııııııııııııı delikafadulden
dünkü usg niz süper geçmiş ve kızın olacakmışşşşşşşşşşşşşşşş:lepi: :içelim: :hooray: :teytey: :dance: hihoyyyt
benim paşa da epk düşkün keyfine ne zaman gitsek görüşe hep bağdaş kurmuş oturuyor maymun elleriyle felan oynuyo , bazen bi kıpırdanıyor huzursuz danam diye seviyorum ben de onu :roflol:
evet ahmet beye bende bır kaç kez muayene oldum doktorları gercekten mukemmel ama hastane hakkında hep guzel seyler duydum
zaten tavsıye uzerıne oraya gıdıyoruma.s
ılk dogumumu kırazlıdakı özel medıcıne hospıtalde yaptım tam bır felakettı ordan cıkamayacagımı zannettım bır an senağlama
ama etrafımdakı bır cok kısı o hastanenın cok ıyı oldugunu soluyo annemde buna dahıl:bbo:
allaha emanetız artık hayırlısı neresıyse orası olsun:Saruboceq:
haklısın canım .. görümcem oradaki çocuk dr. olan ihsan beye götürüyor çocuklarını , çok memnun kendisinden ..
dr. arkadaşım bu konuda o civarda medical park b. evlerin daha iyi olduğunu söylemişti özellikle y.doğan yoğun bakım ünitesi olan bir yer seçin demişti yerimseniben
bir ark. incirli ethicada yaptı doğumunu , hastane ve odanın konforu çok iyidi , ilgi de süper demişti ark. .. üstelik doğum ücreti olarak bir çok hast.ye göre çok uygun yapmıştı yerimseniben
Allah sağlıklıca ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin mis kokulularımızı :Saruboceq:
kızlar ben cuma gününe kadar yokum kendinize iyi bakın tamammı merak etmeyin:) anneme gidiyorum 2 gece kalayım özledim 1ay oldu kalmadım:asigim: hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın aklım burdayken inşallah orda kalabilirim iyi olun huzurlu durayım:):1hug:Şeniz Allaha emanetsiniz canlarım:Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun...inş sağlığına en kısa zamanda kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?