2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

siz maşallah göbişleri büyütün... ben acayip hastayım diye zayıfladım süzüldüm bile..boğazlar davul ve salya sümüğüm hapşu hapşu ölüyoruz valla hastalıktan ailecek :çok üzgünüm:

özellikle renkli gözlülerin nazarı daha çok değermiş diye duydum ben...
Ve iyi niyetle bakıldığında nazar değeceğini düşünmüyorum nedense

Canım ıhlamur + elma kabuğu+kuşburnu kurusu kaynat balla tatlandır sık sık iç canım rahatlamana yardımcı olacaktır
Birde kesinlikle terlemen lazım yorgan battaniye ne varsa gömül içine iyice bir ter at değiştir çamaşırlarını inan rahatlatıcak seni Geçmiş olsunnnna.s.

kıskanarak kötü bakanların nazarları değiyor bence de .ben hemen anlıyorum bana baş ağrısı yapıyor .

Ay benim kız biraz sinirli mi yoksa çok mu arhatına düşküğn oalcak bilmiyorum.
Valla sabahları uyanı işe gelirken biraz kızıyor.kasıyor kendini bende de hareket ederken hissettiryor.
Işe geliyorum bilgisayarda çalışırekn malum karnımın üstüne eğiliyorum biraz.
O zaman da ağrı yapıyor. Naıl biraz gevşiyorum sırtımı düzeltiyorum o zaman ben burdayım diyor.
Ay yavrum benim dün görüdüğüm 4 boyutluda ki elini yüzüne sürmesi hiç çıkmıyor aklımdan yavrucuğum benim allah nazardan korusun hepimizn kini de.

kımın ıyı nıyetle baktıgını bılemeyız
ama kötu nıyetle bakanları hıssedıyorum bazen özellıkle esımın teyzesı kendı teyzem eltım ve kayılvalıdem bu ınsanlarla goruşmuyorum
sadece hamılelıgımde degıl normal yasantımdada mecbur kalırsam

tünaydınlaaaaaar hihoyyyt

Günaydın herkese. Kızlar aramızda şeker yüklemesi yapılan ve detaylı 4 boyutluya giren oldumu?

canım şeker yüklemesi yapılmadı bana henüz , ama takibimin yapıldığı 2 dr.umun da usg aletleri 4 boyutlu olduğu için bir daha ayrıntılı/detaylı diye bir usg ye girmeyeceksmişim , burada herşey görülüyor , tüm kemikleri parmakları , beyin lopları , midesivs. görülüyor , bundan detaylısı yok dedi ..

maşallah küçük çilek aybalaya çok sevindim canım güzel haberlerle dönmene hihoyyyt

günaydın kızlar . geceleri benim gibi nefessiz kalıp boğulma hissiyle uyanan varmı acaba

geçmiş olsun canım , ben çok sıkıldığımda , ağlamak isteyip ağlayamadığımda yada kendimi tuttuğumda , bir de sırt üstü yattığımda olur .. yatmadan yarım saat kadar önce felan biraz havalandırsan odanı belki işe yarar yerimseniben

saol tatlım , bunu öğrendiğiiz iyi oldu kaydirigubbakcemile5
ama ben istesem de sırt üstü yatamıyorum , bazen uyandığımda kendimi o şekilde yatar vaziyette buluyorum , sonra rahatsız olup dönüyorum hemen yerimseniben genelde sola doğru yatıyorum ..

kızlar gazenfer özcan vefat etmıs duydunuzmu ben dun aksam ızledım cok uzuldum gercekten mekanı cennet olsun:çok üzgünüm:

biliyorum canım , dün dizi izlerken alt yazı geçmişti akşam 9 felan gibi benneyaptımki
mekanı cennet olsun :Saruboceq:

bende nazara cok ınanırım bu yuzden cok dıkkat edıyorum
bebegım hakkında kımseye bılgı vermıyorum artık kaydirigubbakcemile

aynen canım yerimseniben kaydirigubbakcemile5

canım ben istanbul ikitelli de özel batı bahat hastanesıne gıdıyorum
doktorum reşat bahat
a.s

doğum yapan arkadaşım ve hem kendisi hem de çocuklarının rutin kontrolleri için giden görümcem çok memnun
bu kadarı yeter sanırım delikafadulden

Son düzenleme:

yerim ben o fıstığıııııııııııııııııııııııııııııı delikafadulden
dünkü usg niz süper geçmiş ve kızın olacakmışşşşşşşşşşşşşşşş :lepi: :içelim: :hooray: :teytey: :dance: hihoyyyt
benim paşa da epk düşkün keyfine ne zaman gitsek görüşe hep bağdaş kurmuş oturuyor maymun elleriyle felan oynuyo , bazen bi kıpırdanıyor huzursuz danam diye seviyorum ben de onu :roflol:

evet ahmet beye bende bır kaç kez muayene oldum doktorları gercekten mukemmel ama hastane hakkında hep guzel seyler duydum
zaten tavsıye uzerıne oraya gıdıyoruma.s
ılk dogumumu kırazlıdakı özel medıcıne hospıtalde yaptım tam bır felakettı ordan cıkamayacagımı zannettım bır an senağlama
ama etrafımdakı bır cok kısı o hastanenın cok ıyı oldugunu soluyo annemde buna dahıl:bbo:
allaha emanetız artık hayırlısı neresıyse orası olsun:Saruboceq:

sağol cnm...nane limon içe içe zaten tansiyon düşecek diye korkuyorum her bardağa yarım limon sıkıyorum ama faydası yokCADIARZUeşim aradı az önce işten sevk alyım sana dedi yok dedim atlatırım dedim ama bu hafta iyi olamazsam mecbur gidicem doktora.kendi doktorumu aradım bana kulak burun boğaza git ve ilaçları bana söyle dedi.yerimseniben

ay ben senin o dananınıı ısırıırm ben.varya pek bir rahat oalcka gör d bak.
ablamın 2 oğuı var allah bağışlasın.
biri karnında çok vurur tekmelerdi.hala 18 yaşadaı maşallah hala aynı eli bacağı nereye koyacaını bilmez.
gece bile deli yatar ki hiç sorma.
diğeri uffaklkık çok kasarmış kendini anne karnında, miniğim benim ablam hiç istemdeiği bir şeyi yapamazdım .yorulduysam yolun ortasında tak diye kalırdım ,yürütmezdi diyor.
şimdi yine istemediği hiç bir şeyi yaptıramıyouz ,allahtan çok sevcen yavrum.öğretmeni boyu küçüçük siniri dev gbi canı isterse bana bile kafa tutuyor diyor.
yani anne karnında karakterleri azıcık belli oluyor.
:)))))
çok sağol canım iyiysi usg dün.inşallah hep iyi şeyler olur hayatımzıda.

beyaz melek hoş geldin canım:) öykümüzde sende iyisin maşallah size hergün hepimizden önce geldiğin için alıştık valla aranıyo belli oluyosun hemenŞeniz

haklısın canım .. görümcem oradaki çocuk dr.una götürüyor çocuklarını , çok memnun kendisinden ..
dr. arkadaşım bu konuda o civarda medical park b. evlerin daha iyi olduğunu söylemişti özellikle y.doğan yoğun bakım ünitesi olan bir yer seçin demişti yerimseniben
bir ark. incirli ethicada yaptı doğumunu , hastane ve odanın konforu çok iyidi , ilgi de süper demişti ark. .. üstelik doğum ücreti olarak bir çok hast.ye göre çok uygun yapmıştı yerimseniben
Allah sağlıklıca ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin mis kokulularımızı :Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar ben cuma gününe kadar yokum kendinize iyi bakın tamammı merak etmeyin:) anneme gidiyorum 2 gece kalayım özledim 1ay oldu kalmadım:asigim: hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın aklım burdayken inşallah orda kalabilirim iyi olun huzurlu durayım:):1hug:Şeniz Allaha emanetsiniz canlarım:Saruboceq:

fatıhtekı madıcal parkı bana cok tavsıye ettıler hatta kuzenım 2 dogumunuda orada yaptı secıl hanıma ama doktorların ıyı olmadıgını soyledı
bende zaten sırf resat bey ıcın batı bahata gıdıyorum çok çok ıyı oldugunu soyledıler bakalım hayırlısı olsuna.s

güle güle git gel canım bebışe ıyı bak seni özlicez:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…