ay ben senin o dananınıı ısırıırm ben.varya pek bir rahat oalcka gör d bak.
ablamın 2 oğuı var allah bağışlasın.
biri karnında çok vurur tekmelerdi.hala 18 yaşadaı maşallah hala aynı eli bacağı nereye koyacaını bilmez.
gece bile deli yatar ki hiç sorma.
diğeri uffaklkık çok kasarmış kendini anne karnında, miniğim benim ablam hiç istemdeiği bir şeyi yapamazdım .yorulduysam yolun ortasında tak diye kalırdım ,yürütmezdi diyor.
şimdi yine istemediği hiç bir şeyi yaptıramıyouz ,allahtan çok sevcen yavrum.öğretmeni boyu küçüçük siniri dev gbi canı isterse bana bile kafa tutuyor diyor.
yani anne karnında karakterleri azıcık belli oluyor.
:)))))
çok sağol canım iyiysi usg dün.inşallah hep iyi şeyler olur hayatımzıda.
kızlar ben cuma gününe kadar yokum kendinize iyi bakın tamammı merak etmeyin:) anneme gidiyorum 2 gece kalayım özledim 1ay oldu kalmadım:asigim: hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın aklım burdayken inşallah orda kalabilirim iyi olun huzurlu durayım:):1hug:Şeniz Allaha emanetsiniz canlarım:Saruboceq:
Canım benim ya teşekkür ederim tatlım...Şenizbeyaz melek hoş geldin canım:) öykümüzde sende iyisin maşallah size hergün hepimizden önce geldiğin için alıştık valla aranıyo belli oluyosun hemenŞeniz
kızlar ben cuma gününe kadar yokum kendinize iyi bakın tamammı merak etmeyin:) anneme gidiyorum 2 gece kalayım özledim 1ay oldu kalmadım:asigim: hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın aklım burdayken inşallah orda kalabilirim iyi olun huzurlu durayım:):1hug:Şeniz Allaha emanetsiniz canlarım:Saruboceq:
bende üniversite bittiğinden beri çalışıyorum.......
Işim çok rahat ama ben evde olmayı özledim çok..son 2-3 ay daha sabredeyim ondan sonra uzun bi süre evde olacağım çok şükür
Günaydınlarrrrrrrrr
çok tuhaf bir gece yaşadım ben .. sabaha karşı genelde tuvalet ihtiyacıyla uyanır sonra sağa sola döner tekrar uyurdum . yine öyle oldu fakat bu kez uyuyamadım , çünkü hem çok sıkışıktım hem de uyanmadan hemen o saniyelerde ilginç bir rüya gördüm .. birisine Bademi anlatıyordum , çok üzülmüştüm , derdimi paylaşır gibiydim , o da bana dediki , herkes çok üzüldüm diyor , yaygaralar kopuyor , bunun ona faydası yok , hadi kalk birazdan ezan okunacak yasin oku onlar için dedi ... ve ben inanılmaz bir tuvalet hissiyle uyandım , saate baktım 5.30 , ya ezan okundu yada okunacak bu sıralar diye dşündüm .. sonra bekledim biraz galiba okunmuş ben yatayım en iyisi yasini sabah okuyayım dedim , bir ağırlık vardıki üzerimde sormayın .. yatar yatmaz ne ağırlık kaldı ne uyku , kalktım tırnaklarımdaki ojeleri sileyim derken ezan okundu , tüylerim üperdi .. Allah kabul etsin okudum yasin ve devamındaki sureleri ..
sizleri de unutmadım yerimseniben buradan nickleri aklıma gelen hepiniz için de dua ettim ..
sonra bir uyku geldi size anlatamam ,daha yatağa girmeden gözlerim kapanıyordu , uyudum ve 10 gibi uyandım ..
ama hala bir tuhafım .. Allah hayırlara çıkarsın hepimizin sonunu ..
canım bilmez miyimmmmm kaydirigubbakcemile5
biz de 4 senedir uğraşıyoruz .. yapılan yumurta takipleri çeşitli testler ve mikroenjeksiyondan başka şansımızın olmadığını öğrendiğim o gün .. ilk zamanlar nasıl hevesliydim , sanki ilk denememde en olmadı 2.sinde kessssin olacaktı .. olmadı nitekim :1no2:
yavaş yavaş kırılan umutlar , eşimin ameliyat olmasına rağmen halen normal gebelik elde edemeyişimiz , aradan 1 sene geçip de 3. deneme ve son olur inşallah bu deyip bahçecide soluk alıp ondan da bir sonuç alamayınca ve dahası yum.top.iş.den sonra küçük bir iç kanama geçirip de yaşadığımız korkular .. sonra herşeyi atışım bir kenara ve histeroskopi derken laparoskopi ameliyatı oluşum ve kimse paniklemesin ve durduk yerde tedavi olacağımı öğrenmesin diye kimseye söylemeden altından kalkmaya çalışmamız .. yeni bir tedavi olumlu sonuçlandı derken filmin burada mutlu sonla bitmeyip daha bir action ve gerilim haline dönüşmesi kaydirigubbakcemile3
erol beyi duymuştum ben basından felan , iyi bir dr.muş sanırım .. ama sizin kısmetinizde doğal yoldan gelecek bir melek varmış , inşallah yaşanılan tüm o sıkıntı dolu günleri unutturacak size , hepimize :1rolleyes: :Saruboceq:
swethome maşallah tatlı yavruna çok şükür herşey yolunda..tebrikler...
Bu arada ben şeker,cikulata,tatlı,.çok severdim...ama hamile kaldığımdan bu yana çok tiksindim...sevmiyorum artık..........geçen kayınvalidem bize bisürü çikulata almış evde öylece duruyor açmadım bile..eskiden olsa 1 saat içinde hepsi biterdi...
Ben de tam tersi eskiden yemediğim tatlılara şimdi bayılıyorum. :icecream:
gidin bakalım canım ,2 hafta oluyor sen görmeyeli epeyce büyümüştür
ben 10 martta gidicem çok var daha
Bugün sağlık ocağına gittim. Badem'in durumunu anlattım. İlk 2 ay içinde rahim ağzı kontrolü yapılmalıymış. Bu arada doğum öncesi rahim kasılır. Eğer dikkat etseydi anlardı anlamaması mümkün değil dedi. 27.Şubatta detaylı ultrasona gireceğim. En son ikili testte rahimin kapalı olduğunu söylemişlerdi. Rahim yoluna falan bakmışlardı ultrasonla. Sizler de mutlaka ilk dr randevunuzda sorun. Bir daha böyle üzücü birşey yaşamayalım.
Çok önemli bişey daha var. Genelde ilk 3 aydan sonra ani tansiyon yükselmesi ile bebeklerin kalbi durabiliyor. Bundan çok korkuyordum. Sağlık ocağında idrar testini bu yüzden yapıyorlarmış. Genelde dr'lar atlıyor ama çok önemli. İleriki hamilelikte bebeğin ölmesine veya olumsuz gelişmesine neden oluyor dedi hemşire. İdrarda protein bakılmalıymış. Bunu da yaptırın arkadaşlar.
kızlar hepinize merabalar bu sabah çok kötü rüyalar gördüm. sabahtır rüya yorumlarını evirip çevirip okuyom hepsindede düşükten bahsediyo.moralim çok bozuk.korkmaya başladım.bugün aşı olmaya gidecektim onada gidemedim.
canım sağlık ocağına ki hemşirler şansına çok iyi çıkmışlar senin.
maşallah uyarıalrı dikkate değer.be daha sağlık ocğaı ile tanışamadım
onalr beni aramadı bende ,evin yakınında var mı onu bilmiyorum ama işyerine yakın bir tane var ona gitsem mi acaba diye düşünüyorum.ne yapcağıma karar verebilmiş değilim.sizce ne yapsam.acaba ,siz böyle oradaki tahlil ve tetkikleri söyleyinc ecanım istyor hmen gitmek ,kayıt olmak felan ama .neden yapmıyorum onu da bilmiyorum
Rahim kasılması nasıl bişey olujyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?