2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hehehe miskin olacak benimki kaygısız olucak kaydirigubbakcemile3
hiiiiiiç annesine babasına çekmeycek yaramazlıkta , innnnnnnşallah :Saruboceq:
çünkü ben 5-6 yaşlarımda , 5. katta otururken balkonun dışında gezerdim , balkonun demirleri de Allaha emanet , incecik parmaklık ... hep ağaçlarda , merdiven şeklindeki elektrik direklerinde gezerdim kafamçokkarıştı
eşimse misafirliğe gittiği evin bir odasnı yakmış evin kızıyla :1shok: kaydirigubbakcemile3
bir de onun kulağının dibine gelip bir şeyler söyleyen ve onun dikkatini dağıtmaya çalışan bir arkadaşını çekip kulağına bir bağırmış çocuğun kulak zarını patlatmış :1shok: kaydirigubbakcemile3
o yüzden biz alimden zalim , zalimden alim doğarmış sözüne inanıp , uslu bir oğlumuz olacağına inanıyor ve dua ediyoruz bu yönde kaydirigubbakcemile3

canım güle güle git gel :1hug:
inşallah iyi vakit geçirirsiniz
bu arada ruh halin dikkatimi çekti , uykuluymuşsun mirmirmirmir iyi uyuyorsun dimi artıkın ???

görümcem orada çalışan Ahmet Bey isimli bir kadın doğ.uzm.gidiyor çok memnun ondan ve evlendikten sonra ilk jinekolojik muayenemi de o yapmıştı ağlamıştım
canım duyduğumu/bildiğimi paylaşmasam en büyük kötülüğü yaptığımı düünürdüm , o yüzden yazayım dedim .. bir dr. arkadaşım var ki oraya giden Allah kimseyi buraya doğum yapmak için düşürmesin , Allaha emanet bebekler burada demişti benneyaptımki
bunun yanı sıra takiplerini ataköy hast.de yaptırıp doğum için B.Bhatı seçen çok yakın bir ark. var , memnundu o .. ben sadece bir çok hast.de bir şekilde bulunmuş bir dr.un gözlemini paylaşmak istedim ..
[/QUOTE]

CANIM ÖNCELİKLE ÜSTÜME VAZİFE OLMAYARAK YAZDIĞIN BU YAZI DAN DOLAYI RAHATSIZ OLSUĞUMU BELİRTMEK İSTİYORUUM............
BİZLER HEPİMİZ HAMİLEYİZ.........İYİ VEYA KÖTÜ KENDİMİZE EN DOĞRU VE EN İYİ GELEN VE MADDİ KOŞULLARIMIZA UYAN HASTA VE HASTANELERE GİDİYORUZ...
KİMİMİZ MEMNUN KALIR AYNI DOKTORDAN KİMİMİZ HİÇ MEMNUN KALMAZ...
KİMİ HASTANEYE HAYRAN KALIR KİMİNİ NE YAPSAN MEMNUN EDEMEZSİN...SENİN BİR ARKADAŞIN MEMNUN OLMADI DİYE HÜZÜNYILI...VEYA Bİ BAŞKA ARKADAŞ TA MEMNUN KALMAYACAK DİYE BİŞEY YOK...
LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKATLİŞ OLALIM............
UYARACAKSAK TA ÇOK SAĞLAM KAYNAKLARIMIZ VARSA O ŞEKİLDE UYARALIM VEYA ONA EN TATLI BİÇİMDE UYARIDA BULUNALIM....
BENCE KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE HASTANE VE DOKTORLARI KÖTÜLEYEREK KİMSEYİ BOŞ YERE STRESE SOKMAYA HAKKIMIZ YOK...........

BELKİ SENİN GİTTİĞİN HASTANE VE DOKTOR HAKKINDA DA ÇOK OLUMSUZ ELEŞTİRİLER VARDIR ORDAN DA MEMNUN OLMAYANLAR VARDIR...

HİÇKİMSEYİ TAM OLARAK MEMNUN EDEMEZSİN....
4/4 LÜK YERLERE BİLE KUSUR BULMAYA ÇALIŞAN HASTALAR ÇIKAR BUNU ENGELLEYEMEYİZ....

KUSURA BAKMA BUNLARI YAZDIM İÇİN..........AMA RAHATSIZ OLDUM BU TUTUMUNDAN

görümcem orada çalışan Ahmet Bey isimli bir kadın doğ.uzm.gidiyor çok memnun ondan ve evlendikten sonra ilk jinekolojik muayenemi de o yapmıştı ağlamıştım
canım duyduğumu/bildiğimi paylaşmasam en büyük kötülüğü yaptığımı düünürdüm , o yüzden yazayım dedim .. bir dr. arkadaşım var ki oraya giden Allah kimseyi buraya doğum yapmak için düşürmesin , Allaha emanet bebekler burada demişti benneyaptımki
bunun yanı sıra takiplerini ataköy hast.de yaptırıp doğum için B.Bhatı seçen çok yakın bir ark. var , memnundu o .. ben sadece bir çok hast.de bir şekilde bulunmuş bir dr.un gözlemini paylaşmak istedim ..
[/QUOTE]

Canım benim ablamda iki doğumunu ahmet beyde yaptı çok rahattı çok memnundu çok iyi der her zaman Cengiz bey varmış aynı hastanede o biraz tembel geldi bana hemen sezeryana alıyo sütün için hemen mama öneriyo biraz hazırcı gibi geldi bana Ama Ahmet beyin iyi olduğunu duydum hep ona gidenler hep memnun kuzenim Cengiz beyde doğum yaptı sezeryan oldu keşke Ahmet bey takip etseydi beni der hep pişmandır doktorundan yani:dilcikar:

beyaz melek hoş geldin canım:) öykümüzde sende iyisin maşallah size hergün hepimizden önce geldiğin için alıştık valla aranıyo belli oluyosun hemenŞeniz
Canım benim ya teşekkür ederim tatlım...Şeniz

ben de seni özlüyeceğim iki gün kendine iyi bak....
meleklerine de iyi bak..öptümŞeniz

cumartesi günü doktora gidiyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
şimdiden heycanlıyım..dayanamadım doktorcumu aradım kızımı özledim dedim o da gel haftasonu bakalım öykü hanıma dedi...
cumartesi günü saat 4 gibi gideceğim kızlar kontrole...

gidin bakalım canım ,2 hafta oluyor sen görmeyeli epeyce büyümüştür

ben 10 martta gidicem çok var daha

ahahaha senden önce doğuracaktım tickera göre :roflol:
dr. önce cinsiyetiyle ilgili bir şeyler söylediler mi dedi , biz de söylediler ama bir de siz söyleyin dedik , iyi o zaman erkek bu dedi ve ispatlanmış oldu umuyoruz :1rolleyes:
aynı şehirde olup görüşemediğime yandığım oldun .. şiir gibi konuştum dimi sırnaşık şey

Artık değişmez herhalde. Damadım kesinleşti demek:)

bende üniversite bittiğinden beri çalışıyorum.......
Işim çok rahat ama ben evde olmayı özledim çok..son 2-3 ay daha sabredeyim ondan sonra uzun bi süre evde olacağım çok şükür

Ben de 8 yıldır aynı yerdeyim her hakkımı kullanacağım inşallah. Hatta 6 ay ücretsiz izin bile istemeyi düşünüyorum. Mümkün olursa birdaha da hiç gitmeyeceğim. Kendi işimi yapmak istiyorum artık da eşim benim kadar cesur değil. Bazen ona da kızıyorum. klava:

Sağol canım. Allah razı olsun.

Açıkçası ben bu kadar uğraşmazdım gibi geliyor. Bizim de olmadı. Eşime olmazsa ne yapalım olmasın diyordum. O 2 kez ameliyat oldu diye tüp bebek, aşılama yapmaya karar vermiştim. Bana kalsa bu eve taşındığımızda çocuk odası olarak kullanılan odayı bilardo odasına dönüştürecektim. 6 haftalık hamileyken düşük tehdidi olduğunda biraz üzüldüm tabi. Eşim bu sefer bana herşey 2 hafta öncesi gibi olacak Ben 2 hafta önce de çok mutluydum dedi. Düşündüm mantıklı geldi. Şimdi karnımda kızım hareket ettikçe daha farklı bir sevgi, istek oluştu. Gerçekten herşeye değer gibi geliyor. Doğduğunda onun için çıldırmaktan korkuyorum.delikafadulden

gidin bakalım canım ,2 hafta oluyor sen görmeyeli epeyce büyümüştür

ben 10 martta gidicem çok var daha

evet canım 2 hafta oldu kızımı özledim çokk...
senin çok varmış gerçekten nasıl sabrediyorsun maşallah ya...:1hug:
10 martta 20 haftalık mı olacağız..
ayrıntılıya gidecekmisin...........
benim belki kendi doktorum yapar..aslında dışarı yollarım dedi ama ben başka dokttorlara güvenemiyorum pek....................kendi doktoruma yaptırırım belkikaydirigubbakcemile5

güzelim ayrıntılı hk hiç bişi demedi dr acaba yönlendirmiyecek mi beni soracağım
evet tam 20+2 oluyoruz bitanem
aslında senin hiç gerek yok 3 ve 4 boyutludan detaylıca bakıyor zaten

Bugün sağlık ocağına gittim. Badem'in durumunu anlattım. İlk 2 ay içinde rahim ağzı kontrolü yapılmalıymış. Bu arada doğum öncesi rahim kasılır. Eğer dikkat etseydi anlardı anlamaması mümkün değil dedi. 27.Şubatta detaylı ultrasona gireceğim. En son ikili testte rahimin kapalı olduğunu söylemişlerdi. Rahim yoluna falan bakmışlardı ultrasonla. Sizler de mutlaka ilk dr randevunuzda sorun. Bir daha böyle üzücü birşey yaşamayalım.
Çok önemli bişey daha var. Genelde ilk 3 aydan sonra ani tansiyon yükselmesi ile bebeklerin kalbi durabiliyor. Bundan çok korkuyordum. Sağlık ocağında idrar testini bu yüzden yapıyorlarmış. Genelde dr'lar atlıyor ama çok önemli. İleriki hamilelikte bebeğin ölmesine veya olumsuz gelişmesine neden oluyor dedi hemşire. İdrarda protein bakılmalıymış. Bunu da yaptırın arkadaşlar.

kızlar hepinize merabalar bu sabah çok kötü rüyalar gördüm. sabahtır rüya yorumlarını evirip çevirip okuyom hepsindede düşükten bahsediyo.moralim çok bozuk.korkmaya başladım.bugün aşı olmaya gidecektim onada gidemedim.

canım sağlık ocağına ki hemşirler şansına çok iyi çıkmışlar senin.
maşallah uyarıalrı dikkate değer.be daha sağlık ocğaı ile tanışamadım
onalr beni aramadı bende ,evin yakınında var mı onu bilmiyorum ama işyerine yakın bir tane var ona gitsem mi acaba diye düşünüyorum.ne yapcağıma karar verebilmiş değilim.sizce ne yapsam.acaba ,siz böyle oradaki tahlil ve tetkikleri söyleyinc ecanım istyor hmen gitmek ,kayıt olmak felan ama .neden yapmıyorum onu da bilmiyorum

Ne gördün? Bende rüya tabiri kitabı var. Genelde doğru çıkıyor.
Hem üst üste görülen kabuslar genelde evham ve yenilen yemeklerden kaynaklanıyormuş. Bir de ben tuvalete sıkıştığımda uykumu açamazsam kabus görürüm. Kötüye yorma canım.

bilgi için tşkler ipekcim
evet rahim ağzı yetmezliği ve yüksek tansiyondan malesef bebekler sağlıklı olsalarda erken doğum oluyor bademin ki gibi .

Neresi kolayına gelirse oradakine git. Mesela idrar tahlili için sabah 9-10 gibi gitmek gerekiyormuş. Ben iş yerinin oradakine gideceğim. Farketmez ki. Önemli olan değerlerin ölçülsün.

Rahim kasılması nasıl bişey olujyor kızlar

Şiddetli regl ağrısı gibi diyorlar. Benim arada sızlama şeklinde ağrılarım oluyor. Doğum sancısı öyle başlıyor demişti bir akrabam. Çok dolaşınca da sızlama olurmuş. Valla karışık bir şey. Ama eğer kasılma olsa anlarız diye düşünüyorum. Allah korusun hepimizi ve meleklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…