2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

evet canım malesef
bu arada bazen bende senın gıbı hıssedıyorum özellıkle ayaktayken ve gecelerı ıdrar keseme tekme atıyo yaramaz korkmuyorum degıl acıkcası bısey olmaz allahın ıznıyle

evet canım malesef
bu arada bazen bende senın gıbı hıssedıyorum özellıkle ayaktayken ve gecelerı ıdrar keseme tekme atıyo yaramaz korkmuyorum degıl acıkcası bısey olmaz allahın ıznıyle

Olacakların önüne geçilemiyor. Herşeyi her an kayafa takmamaya çalışıyorum. Ama tedbirli olmaya da gayret ediyorum. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Artık Allaha emanet meleklerimiz. Sahibi bilir ne diyelim. :Saruboceq:

Badem düşük tehdidine ve erken doğuma karşı günde 99 kez elimizi karnımıza koyarak Ya mübdi denmesinin faydası olduğunu yazmıştı. Ben düşük tehdidi olduğunda her gün aklıma geldikçe yaptım. Çok şükür bişey olmadı. Şimdi de yapacağım. Yazık kızcağız yazdığı şeyi yaşadı.

Ben zaten hamileliğimin ilk gününden beri kocaman bir ekranda 3 ve 4 boyutlu usg de görüyorum kızımı............
Başka yerde bu kadar net ve uzun görebilirmiyim bilmem

evet canım malesef

merak etme allahın izniyle hiç bişey olmaz annem hep şey der bu haftalarda kız bebekler rahmin daha alt tarafında dururlarmış eski insanların lafları ama tecrübe sonuçtahihoyyyt

Ben zaten hamileliğimin ilk gününden beri kocaman bir ekranda 3 ve 4 boyutlu usg de görüyorum kızımı............

Tabi canım sen şanslısın. Ben dr'umu çok seviyorum. O yüzden değiştirmek istemiyorum. Onun imkanına göre kendimi ayarlıyorum.

şimdi bi arkadaşım özelden msj yollamış.beni rüyasında görmüş çok tatlı uzun siyah saçlı bi kızım olmuş hastaneye beni ziyaretine gelmiş...
Pembe balonlarla süslü çok güzel bir odaymış ve odada
hoşgeldin öykü su
yazıyormuş..bana aa adını öykü su mu koydun demiş...ben de evet hayat öyküsü su gibi olsun kızımın demişim..........
çok etkilendim ya..........

ipemiğicum ilgin ve emeğin için çoookk teşekkürler ama neden orda 20 hafta yazıyo 15 hafta olnması gerekmezmi

ohh ne güzell walla canım yine görcen kızını benim de az kaldıı :)) 3 mart :))))

canım bildiklerini paylaştığın için tşk. bende 3 martta giricem ayrıntılı ya bakalım nasılmış minik oğlum.. sağlık ocağında yaptırdığım idrar testimde benim de protein negatiff iyi bişeymiş yanii ne güzell hihoyyyt

canım seninde bebeğin sağlıkla gelsin inşallah

benimde dün adet ağrısı gibi ağrım oldu ama bugun yok.gerçi dünde adet günümdü belki de ondandır

kesinlikle ilsucum regl günümde benimde aynı ağrılarım oluyo bu çok normal diye biliyorum..

bazen vajınadan sızı şeklinde ağrım oluyo 3 martta gittiğimde konuşayımm dr umla sağol canımm korktumm şimdii :1shok:

Ay bu arada bizde tickerımızı değiştirdik becerebilmişim yaşasınnn :teytey:

çok güzell olmuş ticker ın :1hug:

öykü su
nasıl sizce

aynen bende 3 ve 4 boyutlu görüyorum oğlumu normalle de bakıyo dr um. ama ayrıntılı yı çok merak ediyorum daha uzun bakacağız oğluşumaa bi de güzell haberler aldık mıı doğruu alışverişee :teytey:

öykü ismi çook güzell kızına da çok yakışır eminim su ismi bana hep hoş gelmiştir zaten ikisi de hoş isimler... yakışırrr :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…