birde sizden bişi rica edebilirmiyim ben daha çok acemi olduğum dan ticker falan yapmayı beceremiyorum biri bana yapabilirse çoookk sevinirim
Ah canım acı tecrübelerin oldu. Onlar şimdi bize ışık tutuyor. Hayat gerçekten ne garip.
Benim bebek sanki çok aşağıda gibi geliyor. Gerçi sürekli yer değiştiriyor ama bazen o kadar aşağı iniyor ki korkuyorum bişey olacak diye. İdrar keseme tekme attığını hissediyorum mesela. Bir sonraki dr randevumda bu konuların hepsini konuşacağım kısmetse.
Sat'ın kaç canım? Cİnsiyeti belli mi veya tercih ettiğin bir renk var mı?
evet canım malesef
bu arada bazen bende senın gıbı hıssedıyorum özellıkle ayaktayken ve gecelerı ıdrar keseme tekme atıyo yaramaz korkmuyorum degıl acıkcası bısey olmaz allahın ıznıyle
sat 1 kasım cnm ama cinsiyet daha belli değil ama mavi olabilir ilgin için çookk saol:sm_cool::sm_cool:
evet canım malesef
bu arada bazen bende senın gıbı hıssedıyorum özellıkle ayaktayken ve gecelerı ıdrar keseme tekme atıyo yaramaz korkmuyorum degıl acıkcası bısey olmaz allahın ıznıyle
Ben zaten hamileliğimin ilk gününden beri kocaman bir ekranda 3 ve 4 boyutlu usg de görüyorum kızımı............
Başka yerde bu kadar net ve uzun görebilirmiyim bilmem
melekcim çok istediğin kızınla inşallah bir ömür boyu mutlu olursun ben daha bugün aranıza katıldım öykü su güzel bi isim ama bence öykü öok daha güzel bu benim naçisane fikrim:asigim:öykü su
nasıl sizce
cnm çok saol bi bakim inşallah becerebilirim
cumartesi günü doktora gidiyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
şimdiden heycanlıyım..dayanamadım doktorcumu aradım kızımı özledim dedim o da gel haftasonu bakalım öykü hanıma dedi...
cumartesi günü saat 4 gibi gideceğim kızlar kontrole...
Bugün sağlık ocağına gittim. Badem'in durumunu anlattım. İlk 2 ay içinde rahim ağzı kontrolü yapılmalıymış. Bu arada doğum öncesi rahim kasılır. Eğer dikkat etseydi anlardı anlamaması mümkün değil dedi. 27.Şubatta detaylı ultrasona gireceğim. En son ikili testte rahimin kapalı olduğunu söylemişlerdi. Rahim yoluna falan bakmışlardı ultrasonla. Sizler de mutlaka ilk dr randevunuzda sorun. Bir daha böyle üzücü birşey yaşamayalım.
Çok önemli bişey daha var. Genelde ilk 3 aydan sonra ani tansiyon yükselmesi ile bebeklerin kalbi durabiliyor. Bundan çok korkuyordum. Sağlık ocağında idrar testini bu yüzden yapıyorlarmış. Genelde dr'lar atlıyor ama çok önemli. İleriki hamilelikte bebeğin ölmesine veya olumsuz gelişmesine neden oluyor dedi hemşire. İdrarda protein bakılmalıymış. Bunu da yaptırın arkadaşlar.
arkadaşlar buraya daha yeni üye oldum ağustos annesi olmama rağmen sizin sohbetlerinizi daha en başından itibaren takip ediyorum okadar güzel şeyler paylaşıyosunuzki sizi tebrik etmeden geçemedim allah hepinizin gönlüne göre versin hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliiyorum
benimde dün adet ağrısı gibi ağrım oldu ama bugun yok.gerçi dünde adet günümdü belki de ondandır
kızlar rahım kasılmasını anlatayım sıze
rahmınız sertlesır tas gıbı olur dokununca karnınıza hıssedersınız ıste bu rahım kasılması
sancı ıse alttan vurur vajınadan sızı gıbı baslar daha sonra acıyo dönusur arada bır makata vurur makatta gerılır
bazen yalnızca makat gerılır acır buda hemaroiddir
Ay bu arada bizde tickerımızı değiştirdik becerebilmişim yaşasınnn :teytey:
Ben zaten hamileliğimin ilk gününden beri kocaman bir ekranda 3 ve 4 boyutlu usg de görüyorum kızımı............
Başka yerde bu kadar net ve uzun görebilirmiyim bilmem
öykü su
nasıl sizce
ipemiğicum ilgin ve emeğin için çoookk teşekkürler ama neden orda 20 hafta yazıyo 15 hafta olnması gerekmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?