2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım boşuna stres yapma
rüyalarımız günlükhayattan etkilendiğimiz olaylar sonucu da oluyor biliyorsundur
sonuçta rüya

arkadaşlar buraya daha yeni üye oldum ağustos annesi olmama rağmen sizin sohbetlerinizi daha en başından itibaren takip ediyorum okadar güzel şeyler paylaşıyosunuzki sizi tebrik etmeden geçemedim allah hepinizin gönlüne göre versin hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliiyorum

benimde dün adet ağrısı gibi ağrım oldu ama bugun yok.gerçi dünde adet günümdü belki de ondandır

kızlar rahım kasılmasını anlatayım sıze
rahmınız sertlesır tas gıbı olur dokununca karnınıza hıssedersınız ıste bu rahım kasılması
sancı ıse alttan vurur vajınadan sızı gıbı baslar daha sonra acıyo dönusur arada bır makata vurur makatta gerılır
bazen yalnızca makat gerılır acır buda hemaroiddir

dr istedikçe gidiyorum canım söylüyorum sağlık ocağında ki dr a hemen yapıyor tahlilleriimi
sağlık ocağım işyerimle yanyana sanslıyım o konuda
ama kaydım yok henüz

Ne güzel. Demek dışarıdan da güzel görünüyormuş. Demek o yüzden her gün yazılanları kontrol etmeden geçemiyormuşuz. :dance:
Çok sağol canım. Kendine ve bebeğine dikkat et. Arada uğra. Temmuz annesi olman şart değil zaten. Hem biz de belki haziranda anne oluruz kim bilir.

Canım ben detaylı usg ye geçen ctesi girdim aynı hastanede başka doktor baktı farklı bi rusg ile baktı gibi geldi bana ve yorumlar önemli dedi benim ilk yeğenim yarık dudak doğmuştu aslında bu durum genelde anlaşılıyormuş ama doktorlar bencillik edip farklı bir doktora göndermek istemiyorlar ve gözden kaçabiliyor dedi doktor yani bir ikinci gözün görmesinde her hangi bir sakınca yok hatta faydası var dedi Bence sizlerde detaylı usg ye farklı bir doktorla görünün derimyerimseniben

Canım moralini bozma hemen,hayırolsun de fazla takılma rüyalar bazen gerçekten saçma olabiliyo hiç canını sıkma :teselli:

benimde dün adet ağrısı gibi ağrım oldu ama bugun yok.gerçi dünde adet günümdü belki de ondandır

evet ağrılar insanı korkutuyor
sabah ta benim sancım vardı çok korktum
ama hamileliğin kaçıncı ayında başladığını bilmiyorum ama
rahim kasları doğum için kendini hazırlarmış bazı bölgelerinde kasılma olurmuş bebekte o kasılmalardan kaçarmış
nerde okuduğumu hatırlamıyorum böyle bişey duyan varsa paylaşabilirmi

bunu bende okudum sanırım gebelık.org sıtesındea.s

saol ipeğimucum sizde kendinize ve bebklerinize dikkat edin hepinizi çok yakından tanıyyorum artık biliyomusunuz hele o bebklerinizin cinsiyetlerinin belirlendiği dönemler varya o yazıları heyecanlı bir roman gibi takip ettim.çok keyiflisiniz keyfiniz hiç bozulmasın

Ah canım acı tecrübelerin oldu. Onlar şimdi bize ışık tutuyor. Hayat gerçekten ne garip.
Benim bebek sanki çok aşağıda gibi geliyor. Gerçi sürekli yer değiştiriyor ama bazen o kadar aşağı iniyor ki korkuyorum bişey olacak diye. İdrar keseme tekme attığını hissediyorum mesela. Bir sonraki dr randevumda bu konuların hepsini konuşacağım kısmetse.

ayrıntılı ultrasyonda bebeğin bir hastalığı tespit edildi diyelim anne karnında nasıl müdahele edilecek ki .sonuçta doğunca da göreceğiz öyle bişi varsa .yine de içimiz rahatlasın diye giriyoruz işte.

Evet 21. haftadan sonra bebek hareketleri kısmında yazıyordu. Ben de okudum. Bebekler bu kasılmalardan kaçtıkları için hareket edermiş. Yoksa bizim kara kaşımıza kara gözümüze değil.benneyaptımki

birde sizden bişi rica edebilirmiyim ben daha çok acemi olduğum dan ticker falan yapmayı beceremiyorum biri bana yapabilirse çoookk sevinirim

Ben bebeğimi büyük ekranda daha uzun ve daha net görmek için gidiyorum ne yalan diyeyim. AKlıma kötü brşey getirmiyorum. Ne zaman kötü birşey düşünsem başıma gelir. Kendini doğrulayan kehanet midir nedir bilmem. O yüzden içimi hep rahat tutmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…