kızlar hepinize merabalar bu sabah çok kötü rüyalar gördüm. sabahtır rüya yorumlarını evirip çevirip okuyom hepsindede düşükten bahsediyo.moralim çok bozuk.korkmaya başladım.bugün aşı olmaya gidecektim onada gidemedim.
ben 2 hafta önce idrar tahlili yaptırmıştım protein := negatif diyordu .
arkadaşlar buraya daha yeni üye oldum ağustos annesi olmama rağmen sizin sohbetlerinizi daha en başından itibaren takip ediyorum okadar güzel şeyler paylaşıyosunuzki sizi tebrik etmeden geçemedim allah hepinizin gönlüne göre versin hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliiyorum
evet canım 2 hafta oldu kızımı özledim çokk...
senin çok varmış gerçekten nasıl sabrediyorsun maşallah ya...:1hug:
10 martta 20 haftalık mı olacağız..
ayrıntılıya gidecekmisin...........
benim belki kendi doktorum yapar..aslında dışarı yollarım dedi ama ben başka dokttorlara güvenemiyorum pek....................kendi doktoruma yaptırırım belkikaydirigubbakcemile5
kızlar hepinize merabalar bu sabah çok kötü rüyalar gördüm. sabahtır rüya yorumlarını evirip çevirip okuyom hepsindede düşükten bahsediyo.moralim çok bozuk.korkmaya başladım.bugün aşı olmaya gidecektim onada gidemedim.
dr istedikçe gidiyorum canım söylüyorum sağlık ocağında ki dr a hemen yapıyor tahlilleriimi
sağlık ocağım işyerimle yanyana sanslıyım o konuda
ama kaydım yok henüz
benimde dün adet ağrısı gibi ağrım oldu ama bugun yok.gerçi dünde adet günümdü belki de ondandır
evet ağrılar insanı korkutuyor
sabah ta benim sancım vardı çok korktum
ama hamileliğin kaçıncı ayında başladığını bilmiyorum ama
rahim kasları doğum için kendini hazırlarmış bazı bölgelerinde kasılma olurmuş bebekte o kasılmalardan kaçarmış
nerde okuduğumu hatırlamıyorum böyle bişey duyan varsa paylaşabilirmi
kızlar rahım kasılmasını anlatayım sıze
rahmınız sertlesır tas gıbı olur dokununca karnınıza hıssedersınız ıste bu rahım kasılması
sancı ıse alttan vurur vajınadan sızı gıbı baslar daha sonra acıyo dönusur arada bır makata vurur makatta gerılır
bazen yalnızca makat gerılır acır buda hemaroiddir
evet ağrılar insanı korkutuyor
sabah ta benim sancım vardı çok korktum
ama hamileliğin kaçıncı ayında başladığını bilmiyorum ama
rahim kasları doğum için kendini hazırlarmış bazı bölgelerinde kasılma olurmuş bebekte o kasılmalardan kaçarmış
nerde okuduğumu hatırlamıyorum böyle bişey duyan varsa paylaşabilirmi
ayrıntılı ultrasyonda bebeğin bir hastalığı tespit edildi diyelim anne karnında nasıl müdahele edilecek ki .sonuçta doğunca da göreceğiz öyle bişi varsa .yine de içimiz rahatlasın diye giriyoruz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?