- 18 Şubat 2009
- 288
- 29
- 98
- 42
cnm ırazın anlamı ne
Canım çok değişik bi isim Bera ben ilk duydum mesela ne demek Eymen Bera?
bende tuana istiyorum .
kaynanamlar hiç beğenmedi ismi :)
merhaba nasılsınız.benim moralim çok bozuk.pazartesi doktora gitmiştim.doktor bende amniyotik bant gördü.ne olduğunu bilmediğim için ve de doktor erken dönemde önemli artık pek önemi yok dediği için bende o anda önesemedim.dün internette araştırdım.kötü birşeymiş.doktoru aradım sordum.önemli değil panik yapmayın dedi ama gel görki benim içim rahat etmedi.bugün başka doktora gidicem.randevum 17.10 da.
merhaba nasılsınız.benim moralim çok bozuk.pazartesi doktora gitmiştim.doktor bende amniyotik bant gördü.ne olduğunu bilmediğim için ve de doktor erken dönemde önemli artık pek önemi yok dediği için bende o anda önesemedim.dün internette araştırdım.kötü birşeymiş.doktoru aradım sordum.önemli değil panik yapmayın dedi ama gel görki benim içim rahat etmedi.bugün başka doktora gidicem.randevum 17.10 da.
uzun zamandır görünmüyordun canım hoşgeldin tebrik ederim oğluşun için :) sağlıkla gelsin inşallahmeraba arkaslar :))
dun bızde ayrıntılı ultrasyon ıcın doktora gıttık cok sukur hersey yolunda
ılk defa bebegımı bu kadar uzun sure (1 saatte yakın)ve renklı olarak gordum cok çikin bişeydi babası kılıklı :))))ınsan gercekten bakmaya doyamıyor neysekı cdsını aldık ozledığım zamanlar ıcın ıyı olucak.
Veeee..sonunda cınsıyetımızıde ogrendık erkek olucakmıs :)))saglıcakla gelsın kuzularımız...
Severkende artık oğluşum paşam çınar'ım dıye bılıyoruz :))
meraba arkadaslar :))
ılk defa bebegımı bu kadar uzun sure (1 saatte yakın)ve renklı olarak gordum cok çikin bişeydi babası kılıklı :))))ınsan gercekten bakmaya doyamıyor neysekı cdsını aldık ozledığım zamanlar ıcın ıyı olucak.
Veeee..sonunda cınsıyetımızıde ogrendık erkek olucakmıs :)))saglıcakla gelsın kuzularımız...
Severkende artık oğluşum paşam çınar'ım dıye bılıyoruz :))
veeee..sonunda cınsıyetımızıde ogrendık erkek olucakmıs :)))saglıcakla gelsın kuzularımız...
severkende artık oğluşum paşam çınar'ım dıye bılıyoruz :))
veeee..sonunda cınsıyetımızıde ogrendık erkek olucakmıs :)))saglıcakla gelsın kuzularımız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?