2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım çok değişik bi isim Bera ben ilk duydum mesela ne demek Eymen Bera?

canım eymen isminin anlamı
1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayetıyle ün kazandı!
bera isminin anlamı
1. Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. el-Bera' b. Azib: Ashabdandır. (Küfe-691). Bedir gazası dışında bütün savaşlara katıldı. Rey ve Kazvin'i fethetti. Kufe'de vefat etti.

eger kararımız degısmezse eymen bera atik olucak oğlumun ısmı ınsallah:asigim:

merhaba nasılsınız.benim moralim çok bozuk.pazartesi doktora gitmiştim.doktor bende amniyotik bant gördü.ne olduğunu bilmediğim için ve de doktor erken dönemde önemli artık pek önemi yok dediği için bende o anda önesemedim.dün internette araştırdım.kötü birşeymiş.doktoru aradım sordum.önemli değil panik yapmayın dedi ama gel görki benim içim rahat etmedi.bugün başka doktora gidicem.randevum 17.10 da.

Aaay bu isim karmaşaıs var ya bebk doğunca hiç anlamı olmaycak ama ben bebeğimi bazen nil kızım diye seviyorum yinede.
Bek nil diye yazınca oynadı fıstıkım
benim kayınvalide bir ara kararlı idi , sanki ismi keni kaoyacakmış gibi laflar felan atıyordu ama hiç oralı olmadım tabi.:)))
istediği ekim aslında diğer torunu eylül bununda ekim olamsını felan düşünüyor.bazen bana gerçekten ekim koymayacak mısın diyor bende tabi ki koymayacağım aa hiç sevmem diyorum.gözleri bir tuhaf bakıyor:)))
ama sevmem hem ben kuzeni ile uyumlu isim olsun isesem benim bıcır bir kız yiğenim var hastayım güzel kıızmıza onun adına uydururum değil mi ama ?????
Tabi ben deiism bulamdık diye geçiştiryorum.:)))))
sanki bebek ile ilgileniyroalmış gibi bir de ismine karışıoyorlar ya delioluyorum .allah ta cesaretleri bu kadar.:)

Selsin korkam canım öenmli değil dediyse öenmli değildir.ç
merak ettim ben de bakıyorum şimdi ne dmek diye.
üzme kendini sakın ha,her söylenilen doğru değil ya canım.bak günelrdir kıvranıyorudm içten içe benimn ki geçti çok şükür senin ki de gecçecek

canım hemen moralını bozma lutfen doktorun onemlı degıl dedıyse degıldır merak etme

Selsincim bende şimdi baktım netten inşallah hiç bir zararı olmadan bebeğine kaybolur bu hastalık allah şifa versin canı gönülden dua edicem arkadaşım ama doktorun kötü birşey görseydi söylerdi bunuda aklından çıkarma hayırlı haberlerini bekliyoruz canım git gel bakalım öteki doktor ne diyecek

meraba arkadaslar :))
dun bızde ayrıntılı ultrasyon ıcın doktora gıttık cok sukur hersey yolunda
ılk defa bebegımı bu kadar uzun sure (1 saatte yakın)ve renklı olarak gordum cok çikin bişeydi babası kılıklı :))))ınsan gercekten bakmaya doyamıyor neysekı cdsını aldık ozledığım zamanlar ıcın ıyı olucak.
veeee..sonunda cınsıyetımızıde ogrendık erkek olucakmıs :)))saglıcakla gelsın kuzularımız...
severkende artık oğluşum paşam çınar'ım dıye bılıyoruz :))

Son düzenleme:

Canım kalbini ferah tutmaya çalış ama başka doktorada görünmende fayda var tabi birde diğer doktorun görüşü al bakalım
Neymiş bu arada canım bizide aydınlatırmısın :teselli:

uzun zamandır görünmüyordun canım hoşgeldin tebrik ederim oğluşun için :) sağlıkla gelsin inşallah

çok güzel hayırlı olsun bebişim.
Allah mesut bahtşyar etisn bebeni.
Canım ya bana 20 dakika fela sürdü ancak ayrıntılı acaba eksik baktıalr neden ki

Hadi gözün aydın arkadaşım paşa annesi oldun sende süper ya Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inş. detaylı usg çok güsel bişey her yerine bakıyosun süper yaaadelikafadulden

selsinciğim ben arastırdım evet pek iyi şeyler yazmıyor ama gerçek tanı için doppler ultrasyondan bakılması gerekirmiş .bazı rahimdeki yapışıklıklarda amniyotik bant olarak görülebilirmiş .

gözun aydın canım demek paşa annesı oluyosun sende hadı hayırlısı:1hug:

canım tebrik ederim
allah sağlıkla doğmak nasip etsin
bi oğlan daha bence eşitlendi
bebekler :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…