2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Benim kız acıktı. Hareket bile etmiyor garibim. Birşeyler atıştıracağım. Sonra görüşürüz. Kendinize iyi bakın annişler.

benım oğlusumun ısmı yıne askıya alındı annem ıyı dusun dıyıp duruyo aklımı karıştırdı yıne. eymen bera ısmınde kararlıydık ama esımınde fıkrını degıştırdıkaydirigubbakcemile

melekcim ben su ismini sevmiyorum aslında
can naz su isimlerin yanına geldiği zaman
hoşuma gitmiyo tabi sen bilirsin
ben daha hiç düşünmedim eşim demir ve aslan isimlerine takmış durumda
bakalım daha çok zamanımız var

öyku guzel bence su benımde hosuma gıtmıyor acıkcası ama naz ısmıne bayılıyorum:asigim:

bende naz ismne bayılıyorum
genç kızlığımdan beri severdim
inşallah ikinci bebişim kız olursa ikinci ismini naz koyacağım
benim soyadımda erdoğan
mustafa kemal erdoğan pek uymuyor ama napalım

melekcim ben su ismini sevmiyorum aslında
can naz su isimlerin yanına geldiği zaman
hoşuma gitmiyo ama öykü kibar ve güzel isim tabi sen bilirsin
ben daha hiç düşünmedim eşim demir ve aslan isimlerine takmış durumda
güçlü olsun oğlumuz diyo
bakalım daha çok zamanımız var:CüvCüv:

Ama isimlerden konuşunca ben de hevesleniyorum fakat keisnbir isimde karar veremedik.
Sadece nil ismi var aklımızda.onada tam olur diye daha kararlı değiliz.

inşallah canımm senin bebişin cinsiyeti belli mi ?

13 haftalıkken gitmiştim daha belli değildi şimdi de 6 martta gidicem o zaman kesin belli olur dedi dr bakalım 6 martı 4 gözle bekliyorum ama ben hmile olduğumdan bu yana hep erkek hissediyorum hayırlısı olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil sadece fazla merak benimki o kadar

Ama isimlerden konuşunca ben de hevesleniyorum fakat keisnbir isimde karar veremedik.
Sadece nil ismi var aklımızda.onada tam olur diye daha kararlı değiliz.

bende bayılıyorum nil ismine kızım olsaydı nil erva koymayı dusunuyoduk
nil erva atik:asigim:
ama nasıp erkekmıs bırgun kızım olursa ya nil erva yada naz koymak istiyorum:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…