2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

cm mehtap hanımmı dedi ,korkma cnm o dediyse güven ona ama için rahat etsin başkasınada görün geçmiş olsun bu arada ilk kez duydum bi araştırıyim.

tatlım cok tebrık ederım.a.s.
henuz gırdım kk ya. senı ve yazdıklarını gorunce cok sevındım bırtanem.:1hug:
masallah oglusuna.

cnm tebrik ederim sağ sağlimm büyüt oğluşunu.

kıslar bu arada cok fazla gıremıyorum artık kk ya.nasılsınız?
bu aralar herseyden etkılenır oldum.en ufak bırsey benı cok tedırgın edıyor.:çok üzgünüm:
ınsallah herkes ıyıdır.gecmısı okuyamadım.

uzun zamandır görünmüyordun canım hoşgeldin tebrik ederim oğluşun için :) sağlıkla gelsin inşallah

canım cok tsk edrım :))sagol.hepimizin yavruları saglıkla gelsın :))

çok güzel hayırlı olsun bebişim.
Allah mesut bahtşyar etisn bebeni.
Canım ya bana 20 dakika fela sürdü ancak ayrıntılı acaba eksik baktıalr neden ki

canım cok sagol :))tsk edım.senınde sonucların guzel cıkmıs cok sevındım :))
ben kıbrıstayım burda bıraz daha farklı ve yavaslar.korkma sakın herseyıne bakmıslardır.
bızım turkıyedı doktorların tecrubesı ve el pratıklıgı daha ıyı endıselenme canım.

Hadi gözün aydın arkadaşım paşa annesi oldun sende süper ya Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inş. detaylı usg çok güsel bişey her yerine bakıyosun süper yaaadelikafadulden

canım tsk edrım :))sagol.sende endıselenme kalbını ferah tut Allahın ızınıyle ve annesının duasıyla bıse olmaz.

ınsallah canım.:Saruboceq:
sag salım gorursun prensını.:1hug:

canım benım cok sagol senı gordugume sevındım ınankı özlemısım söle bi sarılayım sana:1hug:
son zamanlarda bende etkılendım acıkcası ınan ruyalarıma gırdı hep okuduklarım
allahım yolu yarıladık hepımız sag saglım yavrularımızı kucagımıza alalım ınsallah:Saruboceq:

bebişimm sana bişi sorabilirmiyim sen galiba 20 haftalık hamilesin ve cinsiyetini yeni mi öğrendin yoksa daha önce dr bi yorumda bulunmuşmuydu benim de 15 haftalık 18 . haftam da öğrencem de merak işte hayırlı olsun oğlunu sağlıklı olarak dünyaya getirip büyütürsün inşallah

canım benım..bende senı ozlemısım tatlım.Şeniz
hamılelık donemı zaten cok duygusal bır donem oldugu ıcın maalesef herseyden tedırgın olup,etkılenebılıyoruz.
ınsallah tum bebısler saglıklı bır sekılde dunyaya gelır.:Saruboceq:

Canım eymen ismini bende çok beğeniyorum anlamıda güzel ahlaklı demek dimi,sahabilerden birininde adıymış aynı zamanda.Çok güzel bence bende düşünebilir miyim

KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM YAKLAŞIK YARIM SAATTİR..........
BELİM SANIRIM BÖBREK KISMIMDA FELAKET Bİ SANCIM VAR.........
BAŞIM DÖNÜYOR ELLERİM TİTRİYOR............
REVİRDE BİRAZ UZANDIM GEÇMEDİ........
WC YE GİTTİM...RESMEN SÖYLEMESİ AYIP KÜÇÜK İDR.YAPARKEN BÖBREKLERİME ACAYİP AĞRI GİRDİ VE SAĞ KASIĞIMA UZUN SÜRE DOĞRULAMADIM........AKLIMA HERTÜRLÜ FELAKET SENARYOSU GELDİ..........AĞLADIM...
NE OLDU ACABA ÇOK ENDİŞELENDİM...ŞİMDİ KISMEN BİRAZ DAHA İYİYİM AMA YİNE SAĞ VE SOL KASIĞIMA AĞRILAR GİRİYOR.....
ÇOK ÜZGÜNÜMsenağlama

yok canım kusura bakmadım .. ben zaten hiç bir zaman afaki şeyler yazmadım burada yada emin olmadığım hiç bir şeyi paylaşmadım ..
senin lanse etmeye çalıştığın gibi olumsuz bir şeyi paylaştığımı düşünmüyorum ..
o hastane hakkında kendime ait olumsuz görüşleri yazmış olsaydım haklısın derdim ..
zaten oraya hasta olarak ya da doğum için giden ne kadar tanıdığım varsa hepsinin olumlu görüşlerini paylaştım dikkat edersen , bu bir ...
oradaki başka bir kadın doğum uzmanından ve çocuk dr.undan da görümcemin memnun olduğunu yazmıştım , bu iki ....
bana dikkatli olalım derken ben de senin dikkatli okuduğunu düşünmüyorum , o hastane hakkında olumsuz yorum yapan kişi benim bir uzman DOKTOR arkadaşım , bu da üç ..
bizler hasta yada refakatçileri olarak hastanelerin sadece görsel yönüne dikkat eder dr. yada hemşireler ne sıklıkla odaya ziyerete geliyor ve güler yüzlüler mi değiller mi , hijyen olayı nasıl , bunlara bakar ve hastanenin notunu veririz .. oysaki ben bir doktorun bir uzmanın gözünden hastane hakkındaki yorumunu paylaşıtım o hastaneye giden hüzün yılı arkadaşımla ..

diyelim ki ben bir uzmanın olumsuz görüşünü paylaşarak hata ettim .. Allah aşkına siz böyle bir şeyi bilseniz ve bir arkadşınızın da oraya gittiğini öğrenseniz bunu paylaşmaz mıydınız kendisiyle ? yazdıklarımın bir yerinde herhangi bir dikte var mıydı diye baktım defalarca ..... yok .. sadece var olan bir gerçeği paylaştım , o kadar .. masumane bir paylaşımdı , bu kadar abartılacak bir şey değildi

ha bir de , forum üyelerinin dikkat etmesi gereken kurallar gibi bir listede büyük harf kullanımının yasak olduğunu , yazın dilinde bunun " bağırmak " olduğunu yazıyordu .. bağırdığını felan düşündüğümden değil elbette büyük olasılıkla dikkat çekmek içindir ama yine de bilgine ..

gereksiz gerginliklere yer olmamalı burada diye düşünüyorum
hepimize keyifli paylaşımlar

Son düzenleme:
Ay sağol bebişim vallahi içimi rahatlattın.
Birde zaten ayrıntlı da biizm sonucu açıklmadan az önce yaptığpı çekiminde dki sorunarlı anlatmaay başladı ,çekim yapan amacamız yüreğimiz hop etti.
Sorun görünce başka bir arkadaşa yönlendirdik ,tek başıma böyle bir şeye söz söylemek istemedim dedi.
Bende daha ayrıntılı bakılna damarlarına kadar gösteren varmış on amı dedim.
Bu da gösteriyor işte.herşeyi dedi bana .ama sorun büyük olunca başka birnden deaha teyit alsınlar istedim dedi.
Ben zaten o anda biz de de sorun avr mı dedim. Ama korkarak ,çünkü o an bunları bize niye anlatıyor ki diye düşünmüştüm.
Korkmayın dedi.sorun yok.
Tabi ben tekrar iki elini de görüdk değil mi dedim.görüdk kokrma söyledin diye iyice baktım hiç sorun korkma dedi.
Inşallah öyledir.
Ya varya içinde bir canlı büyüyor.
Teknoloji gelişteikçe ,herşeye bir isim konuyor ve korkular birbirini izliyor.
Allahım korktuğumuza uğratmasın hiç birimizi de.

canım cok gecmıs olsun tatlım.
acaba kum felan mı dokuyorsun?
eger agrı gecmıyorsa doktorunu ara canım belkı ıdrar tahlılı ıster.
arada bır benımde kasıklar sancıyor.bende de kum cıkmıstı doktorum kumdan olabılıcegını soyledı.
aklına kotu bırsey getırme lutfen.ınsallah bırseycıkler yoktur.

Doktorun önemli olsa hiç öyle der miydi sana endişe etme bence,bebişinide üzme canım

Gözünaydınnnnn,bi paşa daha geliyor hadi bakalım .Kaç kız kaç erkek oldu bu arada sayıyı bilen var mıı

canım korkma hemen geçmesse doktora gidersin
ama bendede ara ara oluyo zaten özellikle geceleri
lavaboya gittiğimde ağrılar giriyo :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…