cm mehtap hanımmı dedi ,korkma cnm o dediyse güven ona ama için rahat etsin başkasınada görün geçmiş olsun bu arada ilk kez duydum bi araştırıyim.merhaba nasılsınız.benim moralim çok bozuk.pazartesi doktora gitmiştim.doktor bende amniyotik bant gördü.ne olduğunu bilmediğim için ve de doktor erken dönemde önemli artık pek önemi yok dediği için bende o anda önesemedim.dün internette araştırdım.kötü birşeymiş.doktoru aradım sordum.önemli değil panik yapmayın dedi ama gel görki benim içim rahat etmedi.bugün başka doktora gidicem.randevum 17.10 da.
tatlım cok tebrık ederım.a.s.meraba arkadaslar :))
dun bızde ayrıntılı ultrasyon ıcın doktora gıttık cok sukur hersey yolunda
ılk defa bebegımı bu kadar uzun sure (1 saatte yakın)ve renklı olarak gordum cok çikin bişeydi babası kılıklı :))))ınsan gercekten bakmaya doyamıyor neysekı cdsını aldık ozledığım zamanlar ıcın ıyı olucak.
veeee..sonunda cınsıyetımızıde ogrendık erkek olucakmıs :)))saglıcakla gelsın kuzularımız...
severkende artık oğluşum paşam çınar'ım dıye bılıyoruz :))
meraba arkadaslar :))
ılk defa bebegımı bu kadar uzun sure (1 saatte yakın)ve renklı olarak gordum cok çikin bişeydi babası kılıklı :))))ınsan gercekten bakmaya doyamıyor neysekı cdsını aldık ozledığım zamanlar ıcın ıyı olucak.
veeee..sonunda cınsıyetımızıde ogrendık erkek olucakmıs :)))saglıcakla gelsın kuzularımız...
bızde mart 7 de gıdecegız ayrıntılı ıcın ınsallah yavrumu sag saglım gorurum:Saruboceq:
ınsallah canım.:Saruboceq:bızde mart 7 de gıdecegız ayrıntılı ıcın ınsallah yavrumu sag saglım gorurum:Saruboceq:
uzun zamandır görünmüyordun canım hoşgeldin tebrik ederim oğluşun için :) sağlıkla gelsin inşallah
çok güzel hayırlı olsun bebişim.
Allah mesut bahtşyar etisn bebeni.
Canım ya bana 20 dakika fela sürdü ancak ayrıntılı acaba eksik baktıalr neden ki
Hadi gözün aydın arkadaşım paşa annesi oldun sende süper ya Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inş. detaylı usg çok güsel bişey her yerine bakıyosun süper yaaadelikafadulden
ınsallah canım.:Saruboceq:
sag salım gorursun prensını.:1hug:
canım benım..bende senı ozlemısım tatlım.Şenizcanım benım cok sagol senı gordugume sevındım ınankı özlemısım söle bi sarılayım sana:1hug:
son zamanlarda bende etkılendım acıkcası ınan ruyalarıma gırdı hep okuduklarım
allahım yolu yarıladık hepımız sag saglım yavrularımızı kucagımıza alalım ınsallah:Saruboceq:
benım oğlusumun ısmı yıne askıya alındı annem ıyı dusun dıyıp duruyo aklımı karıştırdı yıne. eymen bera ısmınde kararlıydık ama esımınde fıkrını degıştırdıkaydirigubbakcemile
[
CANIM ÖNCELİKLE ÜSTÜME VAZİFE OLMAYARAK YAZDIĞIN BU YAZI DAN DOLAYI RAHATSIZ OLSUĞUMU BELİRTMEK İSTİYORUUM............
BİZLER HEPİMİZ HAMİLEYİZ.........İYİ VEYA KÖTÜ KENDİMİZE EN DOĞRU VE EN İYİ GELEN VE MADDİ KOŞULLARIMIZA UYAN HASTA VE HASTANELERE GİDİYORUZ...
KİMİMİZ MEMNUN KALIR AYNI DOKTORDAN KİMİMİZ HİÇ MEMNUN KALMAZ...
KİMİ HASTANEYE HAYRAN KALIR KİMİNİ NE YAPSAN MEMNUN EDEMEZSİN...SENİN BİR ARKADAŞIN MEMNUN OLMADI DİYE HÜZÜNYILI...VEYA Bİ BAŞKA ARKADAŞ TA MEMNUN KALMAYACAK DİYE BİŞEY YOK...
LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKATLİŞ OLALIM............
UYARACAKSAK TA ÇOK SAĞLAM KAYNAKLARIMIZ VARSA O ŞEKİLDE UYARALIM VEYA ONA EN TATLI BİÇİMDE UYARIDA BULUNALIM....
BENCE KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE HASTANE VE DOKTORLARI KÖTÜLEYEREK KİMSEYİ BOŞ YERE STRESE SOKMAYA HAKKIMIZ YOK...........
BELKİ SENİN GİTTİĞİN HASTANE VE DOKTOR HAKKINDA DA ÇOK OLUMSUZ ELEŞTİRİLER VARDIR ORDAN DA MEMNUN OLMAYANLAR VARDIR...
HİÇKİMSEYİ TAM OLARAK MEMNUN EDEMEZSİN....
4/4 LÜK YERLERE BİLE KUSUR BULMAYA ÇALIŞAN HASTALAR ÇIKAR BUNU ENGELLEYEMEYİZ....
KUSURA BAKMA BUNLARI YAZDIM İÇİN..........AMA RAHATSIZ OLDUM BU TUTUMUNDAN
canım cok gecmıs olsun tatlım.KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM YAKLAŞIK YARIM SAATTİR..........
BELİM SANIRIM BÖBREK KISMIMDA FELAKET Bİ SANCIM VAR.........
BAŞIM DÖNÜYOR ELLERİM TİTRİYOR............
REVİRDE BİRAZ UZANDIM GEÇMEDİ........
WC YE GİTTİM...RESMEN SÖYLEMESİ AYIP KÜÇÜK İDR.YAPARKEN BÖBREKLERİME ACAYİP AĞRI GİRDİ VE SAĞ KASIĞIMA UZUN SÜRE DOĞRULAMADIM........AKLIMA HERTÜRLÜ FELAKET SENARYOSU GELDİ..........AĞLADIM...
NE OLDU ACABA ÇOK ENDİŞELENDİM...ŞİMDİ KISMEN BİRAZ DAHA İYİYİM AMA YİNE SAĞ VE SOL KASIĞIMA AĞRILAR GİRİYOR.....
ÇOK ÜZGÜNÜMsenağlama
merhaba nasılsınız.benim moralim çok bozuk.pazartesi doktora gitmiştim.doktor bende amniyotik bant gördü.ne olduğunu bilmediğim için ve de doktor erken dönemde önemli artık pek önemi yok dediği için bende o anda önesemedim.dün internette araştırdım.kötü birşeymiş.doktoru aradım sordum.önemli değil panik yapmayın dedi ama gel görki benim içim rahat etmedi.bugün başka doktora gidicem.randevum 17.10 da.
meraba arkadaslar :))
KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM YAKLAŞIK YARIM SAATTİR..........
BELİM SANIRIM BÖBREK KISMIMDA FELAKET Bİ SANCIM VAR.........
BAŞIM DÖNÜYOR ELLERİM TİTRİYOR............
REVİRDE BİRAZ UZANDIM GEÇMEDİ........
WC YE GİTTİM...RESMEN SÖYLEMESİ AYIP KÜÇÜK İDR.YAPARKEN BÖBREKLERİME ACAYİP AĞRI GİRDİ VE SAĞ KASIĞIMA UZUN SÜRE DOĞRULAMADIM........AKLIMA HERTÜRLÜ FELAKET SENARYOSU GELDİ..........AĞLADIM...
NE OLDU ACABA ÇOK ENDİŞELENDİM...ŞİMDİ KISMEN BİRAZ DAHA İYİYİM AMA YİNE SAĞ VE SOL KASIĞIMA AĞRILAR GİRİYOR.....
ÇOK ÜZGÜNÜMsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?