2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım benim ablamda iki doğumunu ahmet beyde yaptı çok rahattı çok memnundu çok iyi der her zaman Cengiz bey varmış aynı hastanede o biraz tembel geldi bana hemen sezeryana alıyo sütün için hemen mama öneriyo biraz hazırcı gibi geldi bana Ama Ahmet beyin iyi olduğunu duydum hep ona gidenler hep memnun kuzenim Cengiz beyde doğum yaptı sezeryan oldu keşke Ahmet bey takip etseydi beni der hep pişmandır doktorundan yani:dilcikar:[/QUOTE]

doğumu orada yapan arkadaşım doğumdan 1 sene önce bir kürtaj yaptırmıştı yine o hastanede ve Ahmet beyde , o da çok memnundu ondan ..

Melekcim idrar yollarında iltihap olabilir mi acaba,sen doktorunu ara bence sor bakalım çok geçmiş olsun canım

melekcim kum olabilir büyük ihtimalle
benimde olmuştu ibilyorsun ayni anlattığın şekilde olmuştu ağrılarım

kesinleşti canımmmmm :1hug: hihoyyyt
nerelerdesin sen ????
merak ettirme bu kadar kendini Şeniz

cnm geçmiş olsun idrar yolunu yada böbreğini üşütmüş olabilirsin idrar tahlili yaptır bence

kızlar elif koyucam kızımın adını manası çok büyük sizce çokmu demode bide yanına hangi isim yakışır sizce

Bebişim tebrik ederim .
insan doyamaz tabiki bakmaya
masallah oğlun geliyormuş .

canım cok tsk edrım :))
bütün kuzucuklarımaza masallah :))

gözun aydın canım demek paşa annesı oluyosun sende hadı hayırlısı:1hug:

canım tsk edırım :))cok sagol.Şeniz

canım tebrik ederim
allah sağlıkla doğmak nasip etsin
bi oğlan daha bence eşitlendi
bebekler :CüvCüv:

tsk edrım canım :))amin.
yavrularımızı saglıkla kucagımıza aldığımız gunlerıde gormek nasıp olur ıns.
eee artık ..pasalarımıza guzel kızlarımızdan bıtanesı nasıp olur artık :))

tatlım cok tebrık ederım.a.s.
henuz gırdım kk ya. senı ve yazdıklarını gorunce cok sevındım bırtanem.:1hug:
masallah oglusuna.

Şenizcok sagol bıtanem tahmının tuttu.
Allah kalbıme gore verdı erkek annesı olmayı cok ıstemıstım.
asker esı olduktan sonra asker annesıde olmayıda ıns Allah nasıp edr.

cnm tebrik ederim sağ sağlimm büyüt oğluşunu.

cok sagol canım :)):1hug:

sağol tatlım paylaşımın için Şeniz
geçenlerde , hani çok öksürdüğüm gün , çok ağlamıştım dr.a gittiğimde ve tansiyonum 13.8e çıkmıştı , ki genelde 10 yada 9a 6dır .. o gün çok korktum ve h.sonu prensimi görünce rahatladım .. inşallah bu h.sonu da buradaki dr.umuzla var kontrolümüz ..
bana ilk haftalarda yapılan o bisssürü şeyin bakıldığı kan testinden başka test yapılmadı , bunu dr.uma sorsam mı acaba bu hafta :uhm:

canım dr una güven mutlaka için sıkılmıştır anlayabiliyorum ama bebişi düşün sıkma canını :1hug:

ayy maşallah bi paşa daha geliyooorrrr
çok güzell canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına darısı başımıza inşallah bizde güzell haberler alırız ayrıntılı da...:Saruboceq:

inşallah allahım gönlüne göre verir canım mutkala en önemlisi sağlıklı olmasııa.s.

tatlım cok tebrık ederım.a.s.
henuz gırdım kk ya. senı ve yazdıklarını gorunce cok sevındım bırtanem.:1hug:
masallah oglusuna.

rosem merhaba cnm nasılsın? uzun zamandır yoksun bebiş nasıll annesi tekmeliyo muu artık?

canımmmmmmmm bebişimmmmmmmmmmm çok sevindim artık öğrenebidiğineeee Şeniz
yaşasın oğluşuma rakadaş geliyor bir tane dahaaa delikafadulden
sağlıcakla ve zamanında gelsin paşanız aranıza :Saruboceq:

Canım eymen ismini bende çok beğeniyorum anlamıda güzel ahlaklı demek dimi,sahabilerden birininde adıymış aynı zamanda.Çok güzel bence bende düşünebilir miyim

canım tabıkıde koyabılırsın cok memnun olurum tatlım:1hug:

canım bende aynı belırtılerı yasıyorum dun gecedır ama ben üsüttüm oyuzden gece ustum acık yatmısım malesef bol sıcak sıvı al cok faydası oluyo gecmıs olsun canım

kızlar elif koyucam kızımın adını manası çok büyük sizce çokmu demode bide yanına hangi isim yakışır sizce

elıf ısmını her zaman begenmısımdır sade elıf yada elıf sena cok hoş canım

canım çok teşekkür ederizzzŞeniz
bence her bebek aynı olmuyor kimi daha az hareketli olabiliyor ama ben inanıyorum ki doğduklarında nasıl olacaklarsa karnımızda da öyle oluyorlar
Yiğitim o kadar çok hareketliydi ki gece uykudan uyandırdığını bilirim tekmesiyle-tatlicadiarzu- Bazen kendini öyle bir gererdi ki karnımda ayağını tutardık babası korkardı şimdi ayağı karnını delip çıkacak derdi:roflol: ve oğlum aşırı hareketli tv izlerken bile ya amuda kalkar ya bişey yapar yani durduğu yerde duramıyo koca danam benim:teytey:

demetçim kızma kardeşine...
Aybalanı yerim senin geçmişi okudum maşallah oktordan iyi haberlerle gelmişsin çok mutlu oldum...
Allah korusun yavrularımızı

teşekkürler teyzesiii:1hug:
Ablalar hem çok sever hemde arada kızabilerklava:kaydirigubbakcemile3Şeniz

HEPİNİZE BENİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK MUTLU ETTİNİZ BENİ SİZİ ÇOK SEVİYORUMŞeniz

bizde seni çok seviyoruz meleğimmmma.s.

canım benim çok merak ettik işin olsada gir yaz ki merak etmeyelim senin hep burda olmana alıştık o yüzden meraklandık:sm_confused:

yer teyzesi öyküsünüüüüüüŞeniz işin ne annesi sizde sabaha kadar oynarsınız gündüz yatar uyursunuz anne kız:lepi::1hug:
maşallah öykümeeeeee:asigim:

kızlar gazenfer özcan vefat etmıs duydunuzmu ben dun aksam ızledım cok uzuldum gercekten mekanı cennet olsun:çok üzgünüm:

Allah rahmet eylesin inşallahbenneyaptımki
çok sevdiğim bir sanatçıydı Allah ailesine sabırlar versin:Saruboceq:

özellikle renkli gözlülerin nazarı daha çok değermiş diye duydum ben...
Ve iyi niyetle bakıldığında nazar değeceğini düşünmüyorum nedense

nazar kesinlikle var ve inanın bana bazen iyi niyetle sevgiyle bakılsa bile nazar değiyor mesela benim eşimin bana nazarı çok değer tabi onun da elinde değil:sm_confused:
Bibirgün çay doldurdum eşime fincanım tabağından tutuyorum resmen fincan tabağı ortadan 2 ye ayrıldı ve çay olduğu gibi döküldü meğerse o sırada eşim beni izliyormuş o kadar korktu ki canım yaa nasıl özürler diliyokaydirigubbakcemile3
yani diyeceğim kızlar nazar var ve sadece kötü niyetle olmuyor siz her şüphelendiğinizde "MAŞALLAH LA KUVVETİ İLLA BİLLAH" derseniz Allah ın izniyle o nazar anında bozulur.Bu peygamber efendimizin( s.a.v.) söylediği bir sözmüş ve ben sürekli bunu söylerima.s

kızlar benim karnım bu hafta birden fırladı feci bişekilde hemde

maşallah canım benim elbette ki büyüyecek artık 5. ayın içindeyiz :1hug:

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve doktoruna danışmadan da lütfen ilaç kullanma:1no2:

yerim onun elleriniiiiiŞeniz
canım çok sevindim yavrunun iyi olmasına :1hug:

tünaydınlaaaaaar hihoyyyt

maşallah küçük çilek aybalaya çok sevindim canım güzel haberlerle dönmene hihoyyyt

teşekkürler teyzesiiiiiŞeniz:içelim:

Güle güle canım Allah a emanet ol kendine ve kızçene iyi bak emiŞeniz

oleyyyyyyyyhihoyyytkaydirigubbakcemile5

güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmŞeniz

hoşgeldin canım ne farkeder 1 ay önce 1 ay sonrahihoyyyt
sağlıkla alırsın kucağına yavrunu inşallahhhhhh:1hug:

Ay bu arada bizde tickerımızı değiştirdik becerebilmişim yaşasınnn :teytey:

çok şeker olmuş canımkaydirigubbakcemile5

öykü su
nasıl sizce

ben su adını oldum olası severim ve oğlum bi ara ya yağmur ya su olsun kardeşimin adı diye tutturmuştu babasıda illa ki ıslak bi isim olmak zorundamı demişti:roflol:

canım benim doktoruna güven bence ve lütfen üzülüp kuzucuğunu da üzme:1no2:
inan bana kötü birşey de olsa doktorlar pat diye söylüyorlar fakat sen yinede git ve içini rahatlat inşallah iyi haberlerle döneceksin dualarım seninle canım benim:Saruboceq:Şeniz

canım çok sevindim tebrik ediyorum paşamızı ve cici annesinia.s.

canım iyi şeyler düşün ki iyi olsun içindeki evhamlardan kurtul ve yavrunu kucağına aldığını hayal et hep inan kokusu burnuna gelecek:asigim:

çok fazla giremesen bile arada gel ve biz iyiyiz de içimiz rahat etsinŞeniz

bızde mart 7 de gıdecegız ayrıntılı ıcın ınsallah yavrumu sag saglım gorurum:Saruboceq:

inşallah canım Şeniz
bende doktorcuğuma bahsettim ayrıntılıyı fakat dediki bu cihazdan daha ayrıntılısı yok fakat için rahat edecekse seni benim hocama göndereyim, fakat ben başka bir doktor baksın istemiyorum bilmiyorum ne yapacağım henüz:sm_confused:

bebişim tebrik ederim tatlım........sağlıkla kuccağına almanı dilerim oğlunu..çok sevindim iyi haberlerini aldığıma

canım sana 2li 3lü yapılmadımı 13 haftada yapılıyo sanırım

ayy ben çok kötü oldum midem bulanmaya başladı...........
Eşimi arıayım en iyisi..bu akşam annemlere gidecektik...........
Napsam karar veremedim..karnımda felaket bi basıç hissi var

bende de oluyor o sızlama hissi benneyaptımki özellikle de 1 saatten fazla ayakta kaldığımda oluyor bu .. danıştığım tüm kadın doğ.uzmanları hareketsizliğe bağlamışlardı .. slow motion bir hayat tarzım olmuştu bu düşük tehdidi yüzünden kaydirigubbakcemile3 o yüzden hareket edemedim pek ve ne zamanki dışarı çıksam , en basitinden alışveriş merkezine alışverişe gitsek bile hemen yorulup karnımda sızlamalar batmalar olurdu , şimdilerde daha azaldı , hayatıma hareket kattım artık ayol , dr. tavsiyesi üzerine yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…