görümcem orada çalışan Ahmet Bey isimli bir kadın doğ.uzm.gidiyor çok memnun ondan ve evlendikten sonra ilk jinekolojik muayenemi de o yapmıştıağlamıştım
canım duyduğumu/bildiğimi paylaşmasam en büyük kötülüğü yaptığımı düünürdüm , o yüzden yazayım dedim .. bir dr. arkadaşım var ki oraya giden Allah kimseyi buraya doğum yapmak için düşürmesin , Allaha emanet bebekler burada demişti benneyaptımki
bunun yanı sıra takiplerini ataköy hast.de yaptırıp doğum için B.Bhatı seçen çok yakın bir ark. var , memnundu o .. ben sadece bir çok hast.de bir şekilde bulunmuş bir dr.un gözlemini paylaşmak istedim ..
KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM YAKLAŞIK YARIM SAATTİR..........
BELİM SANIRIM BÖBREK KISMIMDA FELAKET Bİ SANCIM VAR.........
BAŞIM DÖNÜYOR ELLERİM TİTRİYOR............
REVİRDE BİRAZ UZANDIM GEÇMEDİ........
WC YE GİTTİM...RESMEN SÖYLEMESİ AYIP KÜÇÜK İDR.YAPARKEN BÖBREKLERİME ACAYİP AĞRI GİRDİ VE SAĞ KASIĞIMA UZUN SÜRE DOĞRULAMADIM........AKLIMA HERTÜRLÜ FELAKET SENARYOSU GELDİ..........AĞLADIM...
NE OLDU ACABA ÇOK ENDİŞELENDİM...ŞİMDİ KISMEN BİRAZ DAHA İYİYİM AMA YİNE SAĞ VE SOL KASIĞIMA AĞRILAR GİRİYOR.....
ÇOK ÜZGÜNÜMsenağlama
ahahaha senden önce doğuracaktım tickera göre :roflol:
dr. önce cinsiyetiyle ilgili bir şeyler söylediler mi dedi , biz de söylediler ama bir de siz söyleyin dedik , iyi o zaman erkek bu dedi ve ispatlanmış oldu umuyoruz :1rolleyes:
aynı şehirde olup görüşemediğime yandığım oldun .. şiir gibi konuştum dimi sırnaşık şey
Artık değişmez herhalde. Damadım kesinleşti demek:)
Sağol canım. Allah razı olsun.
Açıkçası ben bu kadar uğraşmazdım gibi geliyor. Bizim de olmadı. Eşime olmazsa ne yapalım olmasın diyordum. O 2 kez ameliyat oldu diye tüp bebek, aşılama yapmaya karar vermiştim. Bana kalsa bu eve taşındığımızda çocuk odası olarak kullanılan odayı bilardo odasına dönüştürecektim. 6 haftalık hamileyken düşük tehdidi olduğunda biraz üzüldüm tabi. Eşim bu sefer bana herşey 2 hafta öncesi gibi olacak Ben 2 hafta önce de çok mutluydum dedi. Düşündüm mantıklı geldi. Şimdi karnımda kızım hareket ettikçe daha farklı bir sevgi, istek oluştu. Gerçekten herşeye değer gibi geliyor. Doğduğunda onun için çıldırmaktan korkuyorum.delikafadulden
:
WC YE GİTTİM...RESMEN SÖYLEMESİ AYIP KÜÇÜK İDR.YAPARKEN BÖBREKLERİME ACAYİP AĞRI GİRDİ VE SAĞ KASIĞIMA UZUN SÜRE DOĞRULAMADIM........AKLIMA HERTÜRLÜ FELAKET SENARYOSU GELDİ..........AĞLADIM...
NE OLDU ACABA ÇOK ENDİŞELENDİM...ŞİMDİ KISMEN BİRAZ DAHA İYİYİM AMA YİNE SAĞ VE SOL KASIĞIMA AĞRILAR GİRİYOR.....
ÇOK ÜZGÜNÜMsenağlama
Bebişim tebrik ederim .
insan doyamaz tabiki bakmaya
masallah oğlun geliyormuş .
gözun aydın canım demek paşa annesı oluyosun sende hadı hayırlısı:1hug:
canım tebrik ederim
allah sağlıkla doğmak nasip etsin
bi oğlan daha bence eşitlendi
bebekler :CüvCüv:
tatlım cok tebrık ederım.a.s.
henuz gırdım kk ya. senı ve yazdıklarını gorunce cok sevındım bırtanem.:1hug:
masallah oglusuna.
cnm tebrik ederim sağ sağlimm büyüt oğluşunu.
kızlar elif koyucam kızımın adını manası çok büyük sizce çokmu demode bide yanına hangi isim yakışır sizce
Bugün sağlık ocağına gittim. Badem'in durumunu anlattım. İlk 2 ay içinde rahim ağzı kontrolü yapılmalıymış. Bu arada doğum öncesi rahim kasılır. Eğer dikkat etseydi anlardı anlamaması mümkün değil dedi. 27.Şubatta detaylı ultrasona gireceğim. En son ikili testte rahimin kapalı olduğunu söylemişlerdi. Rahim yoluna falan bakmışlardı ultrasonla. Sizler de mutlaka ilk dr randevunuzda sorun. Bir daha böyle üzücü birşey yaşamayalım.
Çok önemli bişey daha var. Genelde ilk 3 aydan sonra ani tansiyon yükselmesi ile bebeklerin kalbi durabiliyor. Bundan çok korkuyordum. Sağlık ocağında idrar testini bu yüzden yapıyorlarmış. Genelde dr'lar atlıyor ama çok önemli. İleriki hamilelikte bebeğin ölmesine veya olumsuz gelişmesine neden oluyor dedi hemşire. İdrarda protein bakılmalıymış. Bunu da yaptırın arkadaşlar.
merhaba nasılsınız.benim moralim çok bozuk.pazartesi doktora gitmiştim.doktor bende amniyotik bant gördü.ne olduğunu bilmediğim için ve de doktor erken dönemde önemli artık pek önemi yok dediği için bende o anda önesemedim.dün internette araştırdım.kötü birşeymiş.doktoru aradım sordum.önemli değil panik yapmayın dedi ama gel görki benim içim rahat etmedi.bugün başka doktora gidicem.randevum 17.10 da.
meraba arkadaslar :))
dun bızde ayrıntılı ultrasyon ıcın doktora gıttık cok sukur hersey yolunda
ılk defa bebegımı bu kadar uzun sure (1 saatte yakın)ve renklı olarak gordum cok çikin bişeydi babası kılıklı :))))ınsan gercekten bakmaya doyamıyor neysekı cdsını aldık ozledığım zamanlar ıcın ıyı olucak.
veeee..sonunda cınsıyetımızıde ogrendık erkek olucakmıs :)))saglıcakla gelsın kuzularımız...
severkende artık oğluşum paşam çınar'ım dıye bılıyoruz :))
13 haftalıkken gitmiştim daha belli değildi şimdi de 6 martta gidicem o zaman kesin belli olur dedi dr bakalım 6 martı 4 gözle bekliyorum ama ben hmile olduğumdan bu yana hep erkek hissediyorum hayırlısı olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil sadece fazla merak benimki o kadar
tatlım cok tebrık ederım.a.s.
henuz gırdım kk ya. senı ve yazdıklarını gorunce cok sevındım bırtanem.:1hug:
masallah oglusuna.
kıslar bu arada cok fazla gıremıyorum artık kk ya.nasılsınız?
bu aralar herseyden etkılenır oldum.en ufak bırsey benı cok tedırgın edıyor.:çok üzgünüm:
ınsallah herkes ıyıdır.gecmısı okuyamadım.
tsk edrım canım :))amin.
yavrularımızı saglıkla kucagımıza aldığımız gunlerıde gormek nasıp olur ıns.
eee artık ..pasalarımıza guzel kızlarımızdan bıtanesı nasıp olur artık :))
Canım eymen ismini bende çok beğeniyorum anlamıda güzel ahlaklı demek dimi,sahabilerden birininde adıymış aynı zamanda.Çok güzel bence bende düşünebilir miyim
ÇOK ÜZGÜNÜMsenağlama
kızlar elif koyucam kızımın adını manası çok büyük sizce çokmu demode bide yanına hangi isim yakışır sizce
merhabalar kızlar ve kuzular,
demet maşallah aybalaya da sana da.
ya kızlar bu hareketler konusu beni de biraz endişelendiriyor.
ilk hissettiğimde 2 hafta önce acaip kuvvetliydi ve hemen babamıza da hissettirdik. ama iki haftadır o kadar kuvvetli vurmuyor. babamız heyecanla bekkliyor.
hem fazla da hareket etmiyor. günde 1 veya 2 defa hissediyorum. ayrıca tekme aralıkları da uzun oluyor.
benim kuzum çok mu sakin acaba yoksa merak mı etmem gerekiyor bunun nedenini.
canlarım merhaba............
Kusura bakmayın merakta bıraktım sizi...patronlarımız burdaydıııbilgisayarım onlara karşı açık duruyordu görmesinler diye yazamadım şimdi gittiler çooook şükür..rahatım artık kimseler yok.............
Ben ve öykü gayet iyiyiz ve muhteşem şekilde artık kızımı hissediyorum pır pır kızım benim....pıt pıt solda atıyo sonra bi kayma hissediyorum diyer tarafa çoook hafiff bi tekme gibi dokunuş..süper süper maşallah meleğime..
demetçim kızma kardeşine...
Aybalanı yerim senin geçmişi okudum maşallah oktordan iyi haberlerle gelmişsin çok mutlu oldum...
Allah korusun yavrularımızı
HEPİNİZE BENİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK MUTLU ETTİNİZ BENİ SİZİ ÇOK SEVİYORUMŞeniz
kızlar benim kızımmm çok yaamaz olacak bunu hissediyorum demedi demeyin..............
şimdiden allah sakınsın nazardan çok hareketli bu birrrrrrrrrrrrrrr
bide gündüz sanırım sürekli uyuyor pek hareker etmiyor.....
Gece saat 7-8 gibi bi başlıyo sabaha kadar pıt oraya pıt buraya karnım inip çıkıyo resmen ya.....demek ki ne olacak..................
Gündüz uyuyup gece sabaha kadar beni başında asker edecek
kızlar gazenfer özcan vefat etmıs duydunuzmu ben dun aksam ızledım cok uzuldum gercekten mekanı cennet olsun:çok üzgünüm:
kız melek onun için uykusuz kalmaya değer be kızzzhihoyyytcanım benim maşallah ama herkese söyleme kızzzzCADIARZUben kime bebeğim sağlıklı şöyle böyle desem inan o gece ağrıdan uyuyamıyorum herkes bir olmuyor canım benim Allah korusun bende inanmaya başladım nazara valla kaldırdım bebeğimin fotolarını sositososito
özellikle renkli gözlülerin nazarı daha çok değermiş diye duydum ben...
Ve iyi niyetle bakıldığında nazar değeceğini düşünmüyorum nedense
kızlar benim karnım bu hafta birden fırladı feci bişekilde hemde
siz maşallah göbişleri büyütün... ben acayip hastayım diye zayıfladım süzüldüm bile..boğazlar davul ve salya sümüğüm hapşu hapşu ölüyoruz valla hastalıktan ailecek :çok üzgünüm:
Ay benim kız biraz sinirli mi yoksa çok mu arhatına düşküğn oalcak bilmiyorum.
Valla sabahları uyanı işe gelirken biraz kızıyor.kasıyor kendini bende de hareket ederken hissettiryor.
Işe geliyorum bilgisayarda çalışırekn malum karnımın üstüne eğiliyorum biraz.
O zaman da ağrı yapıyor. Naıl biraz gevşiyorum sırtımı düzeltiyorum o zaman ben burdayım diyor.
Ay yavrum benim dün görüdüğüm 4 boyutluda ki elini yüzüne sürmesi hiç çıkmıyor aklımdan yavrucuğum benim allah nazardan korusun hepimizn kini de.
tünaydınlaaaaaar hihoyyyt
maşallah küçük çilek aybalayaçok sevindim canım güzel haberlerle dönmene hihoyyyt
teşekkürler teyzesiiiiiŞeniz:içelim:
kızlar ben cuma gününe kadar yokum kendinize iyi bakın tamammı merak etmeyin:) anneme gidiyorum 2 gece kalayım özledim 1ay oldu kalmadım:asigim: hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın aklım burdayken inşallah orda kalabilirim iyi olun huzurlu durayım:):1hug:Şeniz Allaha emanetsiniz canlarım:Saruboceq:
cumartesi günü doktora gidiyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
şimdiden heycanlıyım..dayanamadım doktorcumu aradım kızımı özledim dedim o da gel haftasonu bakalım öykü hanıma dedi...
cumartesi günü saat 4 gibi gideceğim kızlar kontrole...
arkadaşlar buraya daha yeni üye oldum ağustos annesi olmama rağmen sizin sohbetlerinizi daha en başından itibaren takip ediyorum okadar güzel şeyler paylaşıyosunuzki sizi tebrik etmeden geçemedim allah hepinizin gönlüne göre versin hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliiyorum
Ay bu arada bizde tickerımızı değiştirdik becerebilmişim yaşasınnn :teytey:
öykü su
nasıl sizce
merhaba nasılsınız.benim moralim çok bozuk.pazartesi doktora gitmiştim.doktor bende amniyotik bant gördü.ne olduğunu bilmediğim için ve de doktor erken dönemde önemli artık pek önemi yok dediği için bende o anda önesemedim.dün internette araştırdım.kötü birşeymiş.doktoru aradım sordum.önemli değil panik yapmayın dedi ama gel görki benim içim rahat etmedi.bugün başka doktora gidicem.randevum 17.10 da.
meraba arkadaslar :))
dun bızde ayrıntılı ultrasyon ıcın doktora gıttık cok sukur hersey yolunda
ılk defa bebegımı bu kadar uzun sure (1 saatte yakın)ve renklı olarak gordum cok çikin bişeydi babası kılıklı :))))ınsan gercekten bakmaya doyamıyor neysekı cdsını aldık ozledığım zamanlar ıcın ıyı olucak.
veeee..sonunda cınsıyetımızıde ogrendık erkek olucakmıs :)))saglıcakla gelsın kuzularımız...
severkende artık oğluşum paşam çınar'ım dıye bılıyoruz :))
kıslar bu arada cok fazla gıremıyorum artık kk ya.nasılsınız?
bu aralar herseyden etkılenır oldum.en ufak bırsey benı cok tedırgın edıyor.:çok üzgünüm:
ınsallah herkes ıyıdır.gecmısı okuyamadım.
bızde mart 7 de gıdecegız ayrıntılı ıcın ınsallah yavrumu sag saglım gorurum:Saruboceq:
sağol tatlım paylaşımın için Şeniz
geçenlerde , hani çok öksürdüğüm gün , çok ağlamıştım dr.a gittiğimde ve tansiyonum 13.8e çıkmıştı , ki genelde 10 yada 9a 6dır .. o gün çok korktum ve h.sonu prensimi görünce rahatladım .. inşallah bu h.sonu da buradaki dr.umuzla var kontrolümüz ..
bana ilk haftalarda yapılan o bisssürü şeyin bakıldığı kan testinden başka test yapılmadı , bunu dr.uma sorsam mı acaba bu hafta :uhm:
Şiddetli regl ağrısı gibi diyorlar. Benim arada sızlama şeklinde ağrılarım oluyor. Doğum sancısı öyle başlıyor demişti bir akrabam. Çok dolaşınca da sızlama olurmuş. Valla karışık bir şey. Ama eğer kasılma olsa anlarız diye düşünüyorum. Allah korusun hepimizi ve meleklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?