sağol cnm bi arkadaşım çok eski ayyyyyyy koyulurmu diyince moralim bozuldu sizlere sorayım dedim.Canım elif ismi çok güzel çok severim ben,hiçte demode değil böyle düşünme bence klasik isimler daha güzel.
ayy ben çok kötü oldum midem bulanmaya başladı...........
Eşimi arıayım en iyisi..bu akşam annemlere gidecektik...........
Napsam karar veremedim..karnımda felaket bi basıç hissi var
bende de oluyor o sızlama hissi benneyaptımki özellikle de 1 saatten fazla ayakta kaldığımda oluyor bu .. danıştığım tüm kadın doğ.uzmanları hareketsizliğe bağlamışlardı .. slow motion bir hayat tarzım olmuştu bu düşük tehdidi yüzünden kaydirigubbakcemile3 o yüzden hareket edemedim pek ve ne zamanki dışarı çıksam , en basitinden alışveriş merkezine alışverişe gitsek bile hemen yorulup karnımda sızlamalar batmalar olurdu , şimdilerde daha azaldı , hayatıma hareket kattım artık ayol , dr. tavsiyesi üzerine yerimseniben
canım sana 2li 3lü yapılmadımı 13 haftada yapılıyo sanırım
bugün 3lü test sonucumuda aldım kızlar gerçi doktoruma gösteremedim ama risk gözlenmedi yazıyor.şeker yükleme yapılmıştı bana erken biliyorum ama babam şeker hastası diye erkenden yapalım demişti doktor onda da sorun çıkmadı çok şükür,6.aydan sonra yeniden yapılacak.bide tam kan sayımı yapıldı,kanım 1,5 ayda 37 den 33 e düşmüş şok oldum napcam bilmiyom elevit kullanıyorum ama ayrıca kan hapı falan mı verir acaba.
Allahım bana bişey olsun ama bebeğime olmasın ne olur..........
ZEHİRLENMİŞMİYİMDİR Kİ BEN YA.........
AMA BİŞEY DE YEMEDİM.......
SABAH TAN 4 MİNİK CHERİ DOMATES 2 ÇITIR SALATA VE 1 DİLİM BEYAZ PEYNİR.............
ÖĞLEN ÇOK AZ NOHUR VE 2 YEMEN KAŞIĞI PİLAV...........
EE BAŞKA DA LOKMA KOYMADIM AĞZIMA BANA NE OLDU........
NAZARA MI GELDİM YOKSA.........................:1shok:
ZEHİRLENMİŞMİYİMDİR Kİ BEN YA.........
AMA BİŞEY DE YEMEDİM.......
SABAH TAN 4 MİNİK CHERİ DOMATES 2 ÇITIR SALATA VE 1 DİLİM BEYAZ PEYNİR.............
ÖĞLEN ÇOK AZ NOHUR VE 2 YEMEN KAŞIĞI PİLAV...........
EE BAŞKA DA LOKMA KOYMADIM AĞZIMA BANA NE OLDU........
NAZARA MI GELDİM YOKSA.........................:1shok:
evet canım pek gıremıyorum bu aralar kk ya.rosem merhaba cnm nasılsın? uzun zamandır yoksun bebiş nasıll annesi tekmeliyo muu artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?