2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ay ozaman benımkıde hareketsızlıkten oluyo bende alısverıse faln gıttıgımde nefes nefese kalıyorum:1rolleyes:

kızlar gezmeğe gittim bugün az önce geldim insanın aklı burda klıyor üstümü çıkarmadan oturdum hemen bugün ben nazar olmazsam iyidir nazardan konuşulmuş bugün ilk defa hamile bluzu giydim kırmızı birde makyaj filan yaptım karnımda bayağı bir çıkmış bu arada ayyy hamilelik ne kadar yakışmış işte kızda çirkinleşir insan derlr sen dahada güzelleşmişsin bir daha en iyisi süslenmiyeyim bari bi nazar boncuğu alayım takayım üstümüde değiştirmiyorum eşim görsün gelince akşam arkadaşım kot jile getirdi hediye giydim adam bayıldı ağlayacaktı nerdeyse

bugün 3lü test sonucumuda aldım kızlar gerçi doktoruma gösteremedim ama risk gözlenmedi yazıyor.şeker yükleme yapılmıştı bana erken biliyorum ama babam şeker hastası diye erkenden yapalım demişti doktor onda da sorun çıkmadı çok şükür,6.aydan sonra yeniden yapılacak.bide tam kan sayımı yapıldı,kanım 1,5 ayda 37 den 33 e düşmüş şok oldum napcam bilmiyom elevit kullanıyorum ama ayrıca kan hapı falan mı verir acaba.

canım sana 2li 3lü yapılmadımı 13 haftada yapılıyo sanırım

2li yapıldı canım , şükür temiz çıktı :Saruboceq:
3lü testi bu hafta yapıcaz sanırım , ctesi günü kontrolüm var 16+6 olucaz .. yanlış bilmiyorsam 3lü test 16-18 . haftalar arası yapılıyor , geç kalmış olmuyorum diye düşünüyorum , senin fikrin ne bu konuda ??
geç değil diiimi canım ??

canım rısk gözlenmedı dıyosa bı sorun yoktur ınsallah
degerın dusmus sanırım ayrıca kan hapı verıcek doktorun bende kan surubu ıcıyorum sabah ac karna portakal suyu ıle bırlıkte

ZEHİRLENMİŞMİYİMDİR Kİ BEN YA.........
AMA BİŞEY DE YEMEDİM.......
SABAH TAN 4 MİNİK CHERİ DOMATES 2 ÇITIR SALATA VE 1 DİLİM BEYAZ PEYNİR.............
ÖĞLEN ÇOK AZ NOHUR VE 2 YEMEN KAŞIĞI PİLAV...........
EE BAŞKA DA LOKMA KOYMADIM AĞZIMA BANA NE OLDU........
NAZARA MI GELDİM YOKSA.........................:1shok:

Allahım bana bişey olsun ama bebeğime olmasın ne olur..........

Canım sakinleş biraz neler düşünüyosun öyle,bi hava al dışarı çık rahatlarsın belki,içini sıkma sakın ama ağrın devam ederse doktorunu ara mutlaka.Hadi toparlan bakim salma kendini kızın seni çok seviyor annesi at bi tekme bakim annene öykücüm ::)))

tekmeleri hissetme olayına gelince 16.haftada hissediyordum ara ara hatta doktorum bebeişin ayaklarının hissttiğim yerde olduğunu söyledi ama artık tekmelemiyor sanki,nazar değdirdim kendi kendime bugün bi ara bi kere vurdu sanki o kadar,babamız her gece göbişimin başında nöbet tutuyo ama ı ıh daha zamanı gelmedi heralde.

canım nazar degıldır merak etme bence açlıktandırkaydirigubbakcemile3
hem sen nazara ınanmıyosun bısey olmaz ınsallah
:1rolleyes:

canım anlattıklarından ya kum döküyorsun ya taş düşürüyorsun bol bol su iç yapacak başka bi şey yok ama istersen doktora git bir tahlil yaptır kesinleşsin

artı sana bişey olursa yavrun ne yaparklava:

rosem merhaba cnm nasılsın? uzun zamandır yoksun bebiş nasıll annesi tekmeliyo muu artık?
evet canım pek gıremıyorum bu aralar kk ya.
ıyıyız cok sukur teyzesı.sız nasılsınız?
benım bebıs henuz tekmelemeye baslamadı.
sadece hareketlerını hıssedıyorum eskıden oldugu gıbı.
sen hıssetmeye basladınmı canım?

kıslar bu arada benım gobek delıgım kocaman olmus.delikafadulden
sızınkıde oylemı acaba?

lavobaya gittim istifra ettim zaten midem boştu..............sırf safra........
biraz rahatladım açılır gibi oldum............
yok ilsucum 3 yemek kaşığı nohut anca aldım bıraktım pek yemedim........
1 muz vardı yanımda onun yedim şimdi de biraz daha iyi gibiyim.kızım hareket ediyor ...ama sancım hala var ama deminki gibi değil...bi süre beklerim olmazsa arar doktorumu giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…