2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ay ozaman benımkıde hareketsızlıkten oluyo bende alısverıse faln gıttıgımde nefes nefese kalıyorum:1rolleyes:

olabilir canım , dengeli yaşamalıymışız .. ist.da kontrolümü yapan dr.um demişti ki " ne kadar gezer - ayakta kalırsan o kadar dinlen ve bunu orantılı yap .. sürekli yatma bu iyi bir şey değil " ...
biz bazen abartıyoruz galiba vur deyince dr.lar kaydirigubbakcemile3
düşün yataktan çıkmamak ve sıkılmamak için y.odasına tv almıştık , laptopı da ona bağladık felan , hey Allaaahım , meğer ne meraklıymışım tembelliğe , bir dönüm bostan yan gel yat osman olmaya kaydirigubbakcemile3

ben ce de dikkat et canım , gözler zaten üzerinde bir de cicileri çekip üstüne cıstak cıstak gidince tüm enerjileri çekiyorsun kendine yerimseniben derlerki kem gözle bakan gözden çok sverek , imrenerek , içi kaynayarak bakan gözden daha çok gelirmiş nazar ve o yüzden en çok anneden nazar değermiş çocuğuna ... annemin lafı ve hakkaten ne zaman ablam yeğenimle ilgili güzel ko0mik şeyler anlatsa , bizim içimiz gider , resmen çimiz kaynayarak severdik ve prensesim o gün hasta olurmuş benneyaptımki

çok sevindim canım her iki test sonucunun da iyi çıkmasına :lepi:
bence dr.un en doğrusunu söyleyecektir canım a.s

rozem seni de özlemiştim canım kusura bakma pek yazamadım..arada uğra ihmal etme..
olsun canım sorun degıl.
ugramaya calısırım ama bu aralar dedıgım gıbı bıraz evhamlı bır hale bürundum.:bbo:
canım eger sende kum varsa bol bol su ıc doktorum bana cok su ıcmemı soyledı.benımde arada bır kasıklarda sancı oluyor.

kızlar elif koyucam kızımın adını manası çok büyük sizce çokmu demode bide yanına hangi isim yakışır sizce

canım asla demode olmayacak isimlerden elif de fakat benim bildiğim elif adı çok ağır bir ad ve tek başına koymamak gerekiyor diye duymuştum
benim tanıdığım çok elif var ve çok fazla yıldızları düşük oluyor yanında nazar olan biri olsa ona da geçiyor istersen yanına başka bir isim daha bul derim ben yinede sen bilirsin :sm_confused:Şeniz
bende zeynep adına bayılıyorum ama erkek kardeşim oldum olası kızım olursa zeynep koyacağım dediği için ben koyamadım -tatlicadiarzu-

canım kendi kendini oku ya da eşine okuttur erkeklerin okuması çok yarıyor dikkat et kendine :1hug:
dün kızlar bana gelmişti bana da aynını söylediler kız çirkinleştirir derler sen daha bi güzelleşmişsin dediler:lepi:kaydirigubbakcemile3

canım sevindim test sonuçlarının iyi çıkmasına kansızlık önemli sadece elevitteki yetmez düşükse bak ben demir hapı kullandığım halde doktor kan takabiliriz sana 2 ünite dedi lütfen dikkat etkaydirigubbakcemile5

kıslar bu arada benım gobek delıgım kocaman olmus.delikafadulden
sızınkıde oylemı acaba?

benim ki aynı duruyor:sm_confused:

oncelıkle tsk ederım canım :))ben yenı oğrendım.normalde askerı hastanede bakılıyorum ve doktorum ne olduğunu gorsede soylememıstı yanılma payı rıskını almadığı ıcın ayrıntılıda oğrenmemı ıstedı.sımdı dısarda baska doktor tarafından cınsıyetımızı oğrendım.ama normalde bır cok arkadasımız daha onceden oğrendıler.18.haftadanda olduğuna gore dusuk bır yanılma payı olsada sende oğrenebılırsın..

gecmıs olsun canım.lutfen endıselenme
gebelıgın basında bır cok test yaptırıyoruz bı sorun olsaydı ıdrar testınde cıkardı.
bazen ne kadar dıkkatlı beslensekte yedıklerımızde ozellıkle yesıllıklerde kum toprak gıbı seyler bu gıbı durumlara sebeb olabılıyor veya usuttuğumuz zamanlar..
ara ara olabılcek bır durum.bol bol su tuketmeye dınlenmeye calış.

canım benım cok haklısın..
artık cok bılınclı anneler olarak bebeklerımıze bakıyor buyutuyoruz hıc bır seyden eksık kalmamak ıcın butun ınce ayrıntılara kadar dalıyoruz.bu durumun bızlere faydası ve zararı tartısmaya acık bır konu.ben hersey bır kenara, annelerın hıslerıne cok guvenırım sende annesın ve hıslerının kuvvetlı olduğuna emınım a.s bebegının saglıgı konusunda ters bır durum olsa bunu hıssedersın ve yerınde duramazsın.bence melegın cok saglıklı endıselenme tatlım:1hug:

Gözünaydınnnnn,bi paşa daha geliyor hadi bakalım .Kaç kız kaç erkek oldu bu arada sayıyı bilen var mıı

tsk ederım canım :))sagol..

Allahım bana bişey olsun ama bebeğime olmasın ne olur..........

bence kötü şeyler düşünme , bebeğin iyidir .. hem hareketlerini de hissettiğini yazmışsın
ne sana ne de ona bir şey olmayacak , böyle düşünme..
panik yaparak , kötü düşünerek tansiyonunu yükseltirsin , bu da hiç iyi bir şey değil ..
kendine ve bebğine yardımcı ol ve iyi şeyler düşün derim ..
böbreklerinde ağrı olduğunu da yazmıştın idrarını yaparken , comebaby de ağrılarla gitti dr.a , belki apandist olabilirsin dedi dr. ama idrar sonucuna göre bakteri çıkmış ve antibiyotik kullanacakmış .. belki senin de öyle olmuştur ve en kötü ihtimalle kum döküyorsundur diye düşünelim ..
daha fazla olumsuz düşünüp kendini yorma derim ben ve yineliyorum tansiyonunu yükseltme bu yüzden bence ..
geçmiş olsun çok ......

iyi akşamlar kızlar nasılsınız beyaz melekçim şu anda nasılsın canım tansionun düşmüştür sancın içinde hemen git idrar tahlili yaptır

kıslar netten gobekle ılgılı su bılgılerı buldum bıraz ıcım rahatladı.

hamılelık ve gobek delıgınde agrı:)
Göbek deliği ağrısı bir başkasından duyduğunuzda kulağa komik gelebilir ama hamilelik sırasında böyle bir ağrıdan yakınan kadınların sayısı hiç de az değildir.

Hamilelik ilerleyip rahim büyüdükçe karın gerilmeye başlar. Bu gerilmenin doğal sonucu olarak göbek deliğinde de gerilme meydana gelir. Gebelik 20 hafta civarına ulaştığında hem arkadan rahimin baskısı hem de gerilme nedeni ile göbek deliğinde hassasiyet meydana gelebilir. Ayrıca büyümesi sırasında karnı kaplayan kaslarda hafif bir ayrılma meydana gelebilir. Bu ayrılma da göbek deliğindeki hassasiyete neden olabilir.

Gebelik ve rahim büyümeye devam ettikçe hassasiyet azalır ancak göbekte meydana gelen değişimler devam eder. Hamilelik öncesinde çukur bir göbek deliğiniz olsa bile bu düzleşebilir. Hatta gebeliğin sonlarına doğru göbek deliğiniz dışarıya doğru çıkıntı yapabilir. Bazı kadınlar zaten şiş olan karınlarındaki bu ek çıkıntıyı eğlenceli bulurken bazı kadınlar da özellikle ince kıyafetler giyildiginde dışarıdan belli olmaması için küçük bir yara bandı ile bastırmayı tercih ederler. Böyle bir uygulamanın herhangi bir zararı yoktur.

Göbek deliğindeki bu zararsız değişimler genelde doğumdan sonra kaybolurlar

ben çıkıyorum şimdi kızlar hepiniz kendinize iyi bakın....
allaha emanet olun.........
herkeze iyi akşamlar...........senağlama

ay bende öleyım ınankı
karsımda televızyon yanımda laptop uzanıyorum bı saga bı sola arada bı acıkıyorum mutfaga kosuyorum hafta sonları cıkıyorum ıste oda alısverış ıcın

gün içinde oturuyor yada dinlenerek geçiriyorsak zamanımızı arada ( 2 saatte 1 felan ) kalkıp 5-10 dak. küçük yürüyüşler yapmalıymışız .. kan basıncımız arttığı için bu yürüyüşler rahatlatıp ve pıhtılaşma vs. gibi durumları da önlermiş yerimseniben

neden oyle oldu acaba?delikafadulden
gercı doguma yakın gobek delıgı dısarıya dogru cıkarmıs ama tedırgın oldum sımdı.delikafadulden[/COLOR][/B][/QUOTE]

benimkide büyümüş özellikle dün dikkatimi çekti genişlediği için sanırım :)

güle güle canım kendine ve öykümüze dikkat et bol bol su iç :a015:

bende biraz oğluşumun yanına gideyim birazdanda mama yeriz iyi akşamlar kızlar kendinize ve kuzularınıza iyi bakınŞeniz

canım benimm bizde çok şükür iyiyiz.. benim oğlum da biraz miskin tekme atmıyo ama hareketlerini hissediyorum kuzumun...

canım geçmiş olsun çok üzüldüm eminim kötü bişey yoktur tatlım iyi düşün iyi olsun ama üzme kızımızı...

canım verdiğin bilgiler için teşekkürlerr ne çok bilmediğimiz şey varmış böyleee

canım okadarcık hareket edıyorum evın ıcınde yoksa ıyıce tembellesırım
sımdı bıde esım evde olmayınca herseyımı kendım yapıyorum malum

ayyyy star dust güldürdün beni ilahi cıstak cıstak spor arkadaşlarım salona çağırdılar beni özlemişler hemde merak ediyolar karnım çıktımı cinsiyeti bellimi filan birde bebek tebriğine gidecektim hadi biraz kendime bakayım dedim genelde evde oturunca makyaj yapmayı özlemişim ama bidaha yapmıyayım bari gerçi hepsi severek iyi niyetli sölediler ama dediğin gibi sevenin nazarı daha çok değermiş

canım okadarcık hareket edıyorum evın ıcınde yoksa ıyıce tembellesırım
sımdı bıde esım evde olmayınca herseyımı kendım yapıyorum malum

ben bu bilginin olduğu yazıyı okuyuncaya kadar sadece yemek ve wc için kalkıyordum da
sanırım ruhum miskin anacım naaapiiiim kaydirigubbakcemile3
e boncuğum da bana çekecek galiba , ben hep miskinliği için babasına çekmiş derdim , şimdi düşünüyorum da ne zaman gitsek kontrole bağdaş kurmuş elleriyle felan oynuyor böceğimmmm :asigim:

kız benim oğlumda ultrasonda ağzını açıp kapatıyodu o anı unutamıyorum ya,şimdi benimkide mi babasına çekmiştir acep,babasıda bazen uyurken sanki bişeyler yiyomuş gibi ağzını oynatıyoda :)))) ay çok gülüyorum onun o haline bigün bi salatalık falan tıksam nasıl olur acaba yiyomuş uyurken :dance:.Aman boğulmasında kocacım allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…