ay ozaman benımkıde hareketsızlıkten oluyo bende alısverıse faln gıttıgımde nefes nefese kalıyorum:1rolleyes:
kızlar gezmeğe gittim bugün az önce geldim insanın aklı burda klıyor üstümü çıkarmadan oturdum hemen bugün ben nazar olmazsam iyidir nazardan konuşulmuş bugün ilk defa hamile bluzu giydim kırmızı birde makyaj filan yaptım karnımda bayağı bir çıkmış bu arada ayyy hamilelik ne kadar yakışmış işte kızda çirkinleşir insan derlr sen dahada güzelleşmişsin bir daha en iyisi süslenmiyeyim bari bi nazar boncuğu alayım takayım üstümüde değiştirmiyorum eşim görsün gelince akşam arkadaşım kot jile getirdi hediye giydim adam bayıldı ağlayacaktı nerdeyse
bugün 3lü test sonucumuda aldım kızlar gerçi doktoruma gösteremedim ama risk gözlenmedi yazıyor.şeker yükleme yapılmıştı bana erken biliyorum ama babam şeker hastası diye erkenden yapalım demişti doktor onda da sorun çıkmadı çok şükür,6.aydan sonra yeniden yapılacak.bide tam kan sayımı yapıldı,kanım 1,5 ayda 37 den 33 e düşmüş şok oldum napcam bilmiyom elevit kullanıyorum ama ayrıca kan hapı falan mı verir acaba.
olabilir canım , dengeli yaşamalıymışız .. ist.da kontrolümü yapan dr.um demişti ki " ne kadar gezer - ayakta kalırsan o kadar dinlen ve bunu orantılı yap .. sürekli yatma bu iyi bir şey değil " ...
biz bazen abartıyoruz galiba vur deyince dr.lar kaydirigubbakcemile3
düşün yataktan çıkmamak ve sıkılmamak için y.odasına tv almıştık , laptopı da ona bağladık felan , hey Allaaahım , meğer ne meraklıymışım tembelliğe , bir dönüm bostan yan gel yat osman olmaya kaydirigubbakcemile3
ay bende öleyım ınankı
karsımda televızyon yanımda laptop uzanıyorum bı saga bı sola arada bı acıkıyorum mutfaga kosuyorum hafta sonları cıkıyorum ıste oda alısverış ıcın
olsun canım sorun degıl.rozem seni de özlemiştim canım kusura bakma pek yazamadım..arada uğra ihmal etme..
kızlar elif koyucam kızımın adını manası çok büyük sizce çokmu demode bide yanına hangi isim yakışır sizce
kızlar gezmeğe gittim bugün az önce geldim insanın aklı burda klıyor üstümü çıkarmadan oturdum hemen bugün ben nazar olmazsam iyidir nazardan konuşulmuş bugün ilk defa hamile bluzu giydim kırmızı birde makyaj filan yaptım karnımda bayağı bir çıkmış bu arada ayyy hamilelik ne kadar yakışmış işte kızda çirkinleşir insan derlr sen dahada güzelleşmişsin bir daha en iyisi süslenmiyeyim bari bi nazar boncuğu alayım takayım üstümüde değiştirmiyorum eşim görsün gelince akşam arkadaşım kot jile getirdi hediye giydim adam bayıldı ağlayacaktı nerdeyse
bugün 3lü test sonucumuda aldım kızlar gerçi doktoruma gösteremedim ama risk gözlenmedi yazıyor.şeker yükleme yapılmıştı bana erken biliyorum ama babam şeker hastası diye erkenden yapalım demişti doktor onda da sorun çıkmadı çok şükür,6.aydan sonra yeniden yapılacak.bide tam kan sayımı yapıldı,kanım 1,5 ayda 37 den 33 e düşmüş şok oldum napcam bilmiyom elevit kullanıyorum ama ayrıca kan hapı falan mı verir acaba.
kıslar bu arada benım gobek delıgım kocaman olmus.delikafadulden
sızınkıde oylemı acaba?
benımkı hem genıslemıs hemde buyumus.delikafaduldenbenim ki aynı duruyor:sm_confused:[/B]
bebişimm sana bişi sorabilirmiyim sen galiba 20 haftalık hamilesin ve cinsiyetini yeni mi öğrendin yoksa daha önce dr bi yorumda bulunmuşmuydu benim de 15 haftalık 18 . haftam da öğrencem de merak işte hayırlı olsun oğlunu sağlıklı olarak dünyaya getirip büyütürsün inşallah
KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM YAKLAŞIK YARIM SAATTİR..........
BELİM SANIRIM BÖBREK KISMIMDA FELAKET Bİ SANCIM VAR.........
BAŞIM DÖNÜYOR ELLERİM TİTRİYOR............
REVİRDE BİRAZ UZANDIM GEÇMEDİ........
WC YE GİTTİM...RESMEN SÖYLEMESİ AYIP KÜÇÜK İDR.YAPARKEN BÖBREKLERİME ACAYİP AĞRI GİRDİ VE SAĞ KASIĞIMA UZUN SÜRE DOĞRULAMADIM........AKLIMA HERTÜRLÜ FELAKET SENARYOSU GELDİ..........AĞLADIM...
NE OLDU ACABA ÇOK ENDİŞELENDİM...ŞİMDİ KISMEN BİRAZ DAHA İYİYİM AMA YİNE SAĞ VE SOL KASIĞIMA AĞRILAR GİRİYOR.....
ÇOK ÜZGÜNÜMsenağlama
Ay sağol bebişim vallahi içimi rahatlattın.
Birde zaten ayrıntlı da biizm sonucu açıklmadan az önce yaptığpı çekiminde dki sorunarlı anlatmaay başladı ,çekim yapan amacamız yüreğimiz hop etti.
Sorun görünce başka bir arkadaşa yönlendirdik ,tek başıma böyle bir şeye söz söylemek istemedim dedi.
Bende daha ayrıntılı bakılna damarlarına kadar gösteren varmış on amı dedim.
Bu da gösteriyor işte.herşeyi dedi bana .ama sorun büyük olunca başka birnden deaha teyit alsınlar istedim dedi.
Ben zaten o anda biz de de sorun avr mı dedim. Ama korkarak ,çünkü o an bunları bize niye anlatıyor ki diye düşünmüştüm.
Korkmayın dedi.sorun yok.
Tabi ben tekrar iki elini de görüdk değil mi dedim.görüdk kokrma söyledin diye iyice baktım hiç sorun korkma dedi.
Inşallah öyledir.
Ya varya içinde bir canlı büyüyor.
Teknoloji gelişteikçe ,herşeye bir isim konuyor ve korkular birbirini izliyor.
Allahım korktuğumuza uğratmasın hiç birimizi de.
Gözünaydınnnnn,bi paşa daha geliyor hadi bakalım.Kaç kız kaç erkek oldu bu arada sayıyı bilen var mıı
Allahım bana bişey olsun ama bebeğime olmasın ne olur..........
ay bende öleyım ınankı
karsımda televızyon yanımda laptop uzanıyorum bı saga bı sola arada bı acıkıyorum mutfaga kosuyorum hafta sonları cıkıyorum ıste oda alısverış ıcın
ben çıkıyorum şimdi kızlar hepiniz kendinize iyi bakın....
allaha emanet olun.........
herkeze iyi akşamlar...........senağlama
evet canım pek gıremıyorum bu aralar kk ya.
ıyıyız cok sukur teyzesı.sız nasılsınız?
benım bebıs henuz tekmelemeye baslamadı.
sadece hareketlerını hıssedıyorum eskıden oldugu gıbı.
sen hıssetmeye basladınmı canım?
ben çıkıyorum şimdi kızlar hepiniz kendinize iyi bakın....
allaha emanet olun.........
herkeze iyi akşamlar...........senağlama
kıslar netten gobekle ılgılı su bılgılerı buldum bıraz ıcım rahatladı.
hamılelık ve gobek delıgınde agrı:)
Göbek deliği ağrısı bir başkasından duyduğunuzda kulağa komik gelebilir ama hamilelik sırasında böyle bir ağrıdan yakınan kadınların sayısı hiç de az değildir.
Hamilelik ilerleyip rahim büyüdükçe karın gerilmeye başlar. Bu gerilmenin doğal sonucu olarak göbek deliğinde de gerilme meydana gelir. Gebelik 20 hafta civarına ulaştığında hem arkadan rahimin baskısı hem de gerilme nedeni ile göbek deliğinde hassasiyet meydana gelebilir. Ayrıca büyümesi sırasında karnı kaplayan kaslarda hafif bir ayrılma meydana gelebilir. Bu ayrılma da göbek deliğindeki hassasiyete neden olabilir.
Gebelik ve rahim büyümeye devam ettikçe hassasiyet azalır ancak göbekte meydana gelen değişimler devam eder. Hamilelik öncesinde çukur bir göbek deliğiniz olsa bile bu düzleşebilir. Hatta gebeliğin sonlarına doğru göbek deliğiniz dışarıya doğru çıkıntı yapabilir. Bazı kadınlar zaten şiş olan karınlarındaki bu ek çıkıntıyı eğlenceli bulurken bazı kadınlar da özellikle ince kıyafetler giyildiginde dışarıdan belli olmaması için küçük bir yara bandı ile bastırmayı tercih ederler. Böyle bir uygulamanın herhangi bir zararı yoktur.
Göbek deliğindeki bu zararsız değişimler genelde doğumdan sonra kaybolurlar
gün içinde oturuyor yada dinlenerek geçiriyorsak zamanımızı arada ( 2 saatte 1 felan ) kalkıp 5-10 dak. küçük yürüyüşler yapmalıymışız .. kan basıncımız arttığı için bu yürüyüşler rahatlatıp ve pıhtılaşma vs. gibi durumları da önlermiş yerimseniben
canım okadarcık hareket edıyorum evın ıcınde yoksa ıyıce tembellesırım
sımdı bıde esım evde olmayınca herseyımı kendım yapıyorum malum
ben bu bilginin olduğu yazıyı okuyuncaya kadar sadece yemek ve wc için kalkıyordum da
sanırım ruhum miskin anacım naaapiiiim kaydirigubbakcemile3
e boncuğum da bana çekecek galiba , ben hep miskinliği için babasına çekmiş derdim , şimdi düşünüyorum da ne zaman gitsek kontrole bağdaş kurmuş elleriyle felan oynuyor böceğimmmm :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?