2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hele hele babasıyla konuşurken daha çok pır pır hareketleniyo.........
kızım benim babasına düşkün olacak belli ki....tanıyo şimdiden...
eşimde bi kasılıyorki sormayın.........deli adam yolda gördüğü herkeze benim kızım olacak diyo.......
çok küçüklüğünden beri en büğük hhayaliymiş kız evlat sahibi olmak..çok şükür allaha.........

beyazcım canım millete kafayı takma ablamın arkadaşının kardeşi doğum yaptı 15 gün önce bebeğimiz 3kilo 100 gram doğdu anne o kadar sorunlu bi hamilelik geçirdi ki 6.5 ay hiç birşey yiyemedi yerdiysede çıkardı 7. 8. ayda tam düzelmişti 9. ay böbreğinden rahatsızlandı tekrar yiyemedi kendiside inanılmaz zayıftı halada zayıf 9 ay boyunca en fazla 4-5 kilo almıştır ama bak bebişi sağlıklı ve kilosu gayet güzel sen hiç kafanı yorma normal şekilde beslen yeter

Maşallah göbeğinize benimde çıksa artık çok hevesleniyorum.Kaç kilo aldınız acaba ben daha bir kilo aldım o yüzden göbeğimde çok büyük değil.
cnm benim zaten kilom fazlaydı hiç kilo almadım daha hatta doktorun tartısına göre 3 kilo vermişim . evdeki tartıda aynıyım. ilk bebek te 5 ay bitti ben öyle hamile kıyafeti giydim geç çıkmıştı karnım ama ondan sonra tutamadım baya aldım bunda inş bende almıycam

Merhaba bebeğinin hareketlerini net olarak her gün hissediyormusun.Ben çok fazla hissedemiyorum da.Arada ve çok nette değiller.

OLABİLİR TATLIM HİSSEDEMEMEN DE NORMAL BU HAFTADA ARADA HİSSEDEBİLİRSİN...
AMA BEN HERGÜN HİSSEDİYORUM 4-5 KEZ....BELKİ DAHA DA ÇOKKK
22.HAFTADAN SONRA DA HİSSETMEZSEN HERGÜN O ZAMAN DOKTORA DANIŞIRSINyerimseniben

canım teşekkür ederim sağoll bende atlattım aşıyı walla iyi oldu. hemşire de söyledi biraz ağrı olabilir diye napalımm olcak o kadar bu arada maşalla göbeğine ve bebeğinee

Bahsettiğiniz ne aşısı herkese yapılıyor mu?Bana dr um bişey sölemedi de.:uhm:
canım dr um banada söylemedi ama sağlık ocağına kayıt olunca oradan çağırıyorlar

bende yarın doktora gittiğimde sorucam
aşı olayını yaptır derse giderim

canım bu aşının bi zararı yok bencede yaptır ben dr uma soırdum yaptırabilirsin dedi

kızımı görmeye 1 gün kaldı ayyy prensesim benim..
mis kokulu kızım:ecrin_bebek:

hihoyyytayyy ne güzell yaa benim çoook varr inşallah güzell haberlerle git gel kızını gör...

maşallah negüzel görünüyo..a.s.benimde artk belli olyoo haiften hafiften :dance:
buda kuzum elini emiyor
oyyy şu şirinliğe maşallah.Rabbim nazarlardan korusunn :asigim:
günaydın güzel anneler nasılsınız bugün
mrb.canım nasılsın görüşmeyeli :teytey:
Bende hıssedıyorum artık
özellıkle saat 4 gıbı kudurmaya baslıyor:)
bende artık hergün hissediyorum hihoyyythihoyyyt
kıpır kıpır maşallah ama babamıza nazlanıyo nezaman elini koysa duruyo kuzumm
doğsunda ben ona gösteririm diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarr banada sağlık ocağından bazı yiyecekleri yasakladılarr...
dr um beni hiç tartmadı ama tedavim sırasında tartılmıştım 83 düm. tam 8 kilo almışımmm :çok üzgünüm:
çok dikkat etmem lazım hiç dikkat etmedim çok kafama takıldı walla acayip üzüldümm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…