ayyy süper bişey ama artık iyice hissediyorum hareketlerini..........
ama ...............çok hareketli bakalım doğunca nasıl olcak
Bugun kalçalarım ve kemık cok sızlıyor
cnm benim zaten kilom fazlaydı hiç kilo almadım daha hatta doktorun tartısına göre 3 kilo vermişim . evdeki tartıda aynıyım. ilk bebek te 5 ay bitti ben öyle hamile kıyafeti giydim geç çıkmıştı karnım ama ondan sonra tutamadım baya aldım bunda inş bende almıycamMaşallah göbeğinizebenimde çıksa artık çok hevesleniyorum.Kaç kilo aldınız acaba ben daha bir kilo aldım o yüzden göbeğimde çok büyük değil.
Merhaba bebeğinin hareketlerini net olarak her gün hissediyormusun.Ben çok fazla hissedemiyorum da.Arada ve çok nette değiller.
ilsu kalsiyum eksikliğinden dolayı kemik ağrın olabilir bol kalsiyum al
oo herkes uyuyo heralde hüzün yılı geçmiiş olsun ayakları sıcak tutmak önemli. eyetekiner oh sende atlatmışsın aşıyı . tetanoz aşısı akşamında birazcık kolda ağrı yapabiliyor ama dayanılmayacak kadar değil . bende şimdi göbek ekleyecem inş.
canım dr um banada söylemedi ama sağlık ocağına kayıt olunca oradan çağırıyorlarBahsettiğiniz ne aşısı herkese yapılıyor mu?Bana dr um bişey sölemedi de.:uhm:
bende yarın doktora gittiğimde sorucam
aşı olayını yaptır derse giderim
kızımı görmeye 1 gün kaldı ayyy prensesim benim..
mis kokulu kızım:ecrin_bebek:
maşallah negüzel görünüyo..a.s.benimde artk belli olyoo haiften hafiften :dance:
oyyy şu şirinliğe maşallah.Rabbim nazarlardan korusunnbuda kuzum elini emiyor
mrb.canım nasılsın görüşmeyeli :teytey:günaydın güzel anneler nasılsınız bugün
bende artık hergün hissediyorum hihoyyythihoyyytBende hıssedıyorum artık
özellıkle saat 4 gıbı kudurmaya baslıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?