- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
kızlarr banada sağlık ocağından bazı yiyecekleri yasakladılarr...
dr um beni hiç tartmadı ama tedavim sırasında tartılmıştım 83 düm. tam 8 kilo almışımmm :çok üzgünüm:
çok dikkat etmem lazım hiç dikkat etmedim çok kafama takıldı walla acayip üzüldümm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Canım bızımlede paylasır mısın neleri yasakladı
ya cnm sıkılma o kadar ben kızıma hamileyken 21 kilo aldım ama 4-5 ayda hepsi gitti hatta fazladan 1 kiloda verdim. Bebiş emerse çok daha çabuk veriliyo cnm kilolar.
kızlarr banada sağlık ocağından bazı yiyecekleri yasakladılarr...
dr um beni hiç tartmadı ama tedavim sırasında tartılmıştım 83 düm. tam 8 kilo almışımmm :çok üzgünüm:
çok dikkat etmem lazım hiç dikkat etmedim çok kafama takıldı walla acayip üzüldümm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
eyetkiner gerçekten hiç fazla kilolu durmuyorsun ama yinede dikkat et hamileliğimin başında ben diyetisyene gittim çok kilolu olduğum halde günde 4 dilim ekmek verdi ama makarna pilav hiç yok listede hergün sebze yemeği ve et veya atvuk balık bile var onları yapsam kilo alırdım ben o kadar yemiyorum ki sabahları sıcak suyla kayısı yiyorum bağırsaklarım hiç çalışmıyor çünkü ve saat 4 gibide keten tohumlu yoğurt ve bir meyve muhakkkak sanırım sayesinde kilo almıyorum
canımcım eğer fazla kilo almış olsaydın dr.un fark eder ve mutlaka uyarırdı diye düşünüyorum ..
bundan sonra biraz daha dikkat etsen ya da dr.un sevk ederse diyetisyene de gidebilirsin .. ama " bebeğinizi beklerken sizi ne bekler " diye bir kitap var ansiklopedi gibi kaydirigubbakcemile3 orada diyordu ki kilo alımı ile ilgili , bu zamana kadar alınan kilolar için yapılacak bir şey yok ve kilo vermeye çalışmak iyi değilmiş bebek için .. sadece düzenli , az ve sık yemek yenilirse ve kalsiyum-protein-vitamin- mineraller hatta belli miktarda karbonhidrat alımıyla daha düzenli ve kontrollü kilo alınabilirmiş bu süreçte ..
bir de bir çok anne adayı hamileliklerinde çok kilo alırmış ama doğumdan sonra çabuk verirlermiş , çünkü bazıların vücudu hamilelikte çok su tutarmış .. belki sende de böyle bir durum söz konusudur tatlım ..
üzülme hemen , kıyamam sanaaaa :teselli: Şeniz
Kıslar bu annecik82 sanırım virüs yüklü sayfasına felan sakın girmeyin bence
merhabalar.nasılsınz.1 saat sonra doktorda olucam.bana dua edin arkadaşlar
eyetkiner gerçekten hiç fazla kilolu durmuyorsun ama yinede dikkat et hamileliğimin başında ben diyetisyene gittim çok kilolu olduğum halde günde 4 dilim ekmek verdi ama makarna pilav hiç yok listede hergün sebze yemeği ve et veya atvuk balık bile var onları yapsam kilo alırdım ben o kadar yemiyorum ki sabahları sıcak suyla kayısı yiyorum bağırsaklarım hiç çalışmıyor çünkü ve saat 4 gibide keten tohumlu yoğurt ve bir meyve muhakkkak sanırım sayesinde kilo almıyorum
merhabalar.nasılsınz.1 saat sonra doktorda olucam.bana dua edin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?