2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ya cnm sıkılma o kadar ben kızıma hamileyken 21 kilo aldım ama 4-5 ayda hepsi gitti hatta fazladan 1 kiloda verdim. Bebiş emerse çok daha çabuk veriliyo cnm kilolar.

Canım bızımlede paylasır mısın neleri yasakladı

tabii ki tatlım..
makarna ve pilav yasak
tatlılar yasak
ekmek günde 2 dilim dedi...
acıktıkça meyve ve taze sebze yemeliymişim bi de ....

sanırım ben tatlıyı çok kaçırıyorumm :çok üzgünüm:
ama böyle olmasına çok üzüldüm yaa :çok üzgünüm:zaten tombiktim daha tombik oldum sanırım ama aslında o kadar göstermiyorum neden tartıda böyle çıktım anlamadımm CADIARZU

herkese teşk. ederim hepimizin bebeklerini korusun RABBİM aslında fotoyu çekeli haftası olacak ama koymaya çekiniyordum kilo fazlam nedeniyle ama ha gayret dedim hihoyyyt

kızlar akşam bende ablam için göbüşümü sadece kilotla çektim kıyafetsiz dahada fırladı

eyetkiner gerçekten hiç fazla kilolu durmuyorsun ama yinede dikkat et hamileliğimin başında ben diyetisyene gittim çok kilolu olduğum halde günde 4 dilim ekmek verdi ama makarna pilav hiç yok listede hergün sebze yemeği ve et veya atvuk balık bile var onları yapsam kilo alırdım ben o kadar yemiyorum ki sabahları sıcak suyla kayısı yiyorum bağırsaklarım hiç çalışmıyor çünkü ve saat 4 gibide keten tohumlu yoğurt ve bir meyve muhakkkak sanırım sayesinde kilo almıyorum

ya cnm sıkılma o kadar ben kızıma hamileyken 21 kilo aldım ama 4-5 ayda hepsi gitti hatta fazladan 1 kiloda verdim. Bebiş emerse çok daha çabuk veriliyo cnm kilolar.

sağol canım teşekkürler inşallah bundan sonra fazla almam ben ekmek pek yemem zaten ama tatlıyı çok kaçırıyorum canım istiyooo tutamıyorumm klava:
ama dikkat edicem aldığım kilolar normal doğum düşündüğüm için de sıkıntı yaratabilir onun için 2 kere daha dikkat etmem lazım

canımcım eğer fazla kilo almış olsaydın dr.un fark eder ve mutlaka uyarırdı diye düşünüyorum ..
bundan sonra biraz daha dikkat etsen ya da dr.un sevk ederse diyetisyene de gidebilirsin .. ama " bebeğinizi beklerken sizi ne bekler " diye bir kitap var ansiklopedi gibi kaydirigubbakcemile3 orada diyordu ki kilo alımı ile ilgili , bu zamana kadar alınan kilolar için yapılacak bir şey yok ve kilo vermeye çalışmak iyi değilmiş bebek için .. sadece düzenli , az ve sık yemek yenilirse ve kalsiyum-protein-vitamin- mineraller hatta belli miktarda karbonhidrat alımıyla daha düzenli ve kontrollü kilo alınabilirmiş bu süreçte ..
bir de bir çok anne adayı hamileliklerinde çok kilo alırmış ama doğumdan sonra çabuk verirlermiş , çünkü bazıların vücudu hamilelikte çok su tutarmış .. belki sende de böyle bir durum söz konusudur tatlım ..
üzülme hemen , kıyamam sanaaaa :teselli: Şeniz

canımm çok teşekkürler a.s. banada et tavuk balık ihmal etme zaten ye dedi. ama yine de moralim bozulduu :çok üzgünüm:

canım benimmm çok sağoll verdiğin bilgiler için söylediğin kitaptan bende de var pek fırsat bulamamıştım akşama biraz bakayım. sağoll tatlımm.. inşallah bundan sonra almam gerektiği kadar alırım fazlasını almam inşallahh... :Saruboceq:

Canım sen nasıl doyuyosun ya,ben ölürüm açlıktan duramıyorum zaten ama meyve falan yemeye çalışıyorum hep tutuyorum kendimi.Yinede senin dediklerinle hayatta doymam fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…