2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kızlar bişey sorucam benim son 10 gündür filan akıntım vardı 2 gündür tamamen kesildi kupkuru sizler ne durumdasınız

Benim akıntım çok yoğun bir şekilde devam ediyor. genelde beyaz bazen sarı bazende açık pembe geliyor. Gün geçtikçe yeni yeni belirtilerle karşılaşıyorum. Artık normali ne anormali ne bilemiyorum canım.

merhaba kızlar benimde sat 24 ekim .bişey sormak istiyorum bu gün kan testi yaptırdım değerim 65.51 çıktı adetim 4 gün geçti sizlerin kan değerleri nasıldı çokmu düşük ya kafam takıldı

Canım herkesin değerleri farklı olabilir. Benimki biraz yüksekti. Adetimi 3 gün geçince yaptırmıştı. 990 çıkmıştı. Ama değeri 10 çıkanda var 1000 çıkanda var. Bu tamamen döllenme zamanıyla alakalı bişey. Sanırım seninki geç döllenme olmuş.

kızlar slm bugün biraz daha içim rahatlayarak yazıyorum.dr a gittim lekelenme çokkk azaldı usg yle baktı çok az bir bölge var kanamalı oda keseye zarar veremez dedi kese artık yolunda görünüyor herşey dedi bebeimi bile gördüm kalbi atıyordu inşallah hiç durmaz.ilk bebeğim beni bıraktığı için korkum da var ama korkmak istemiyorum.allah yardımcımız olsun.inşallah bebişleinizi görürsünüz en kısa zamanda.

Ilsucum slm canım nolur takma kafana belirtiler başlar en kısa zamanda stres yapma bizler ilkini düşük yaptığımız için bunda daha dikkatli olmlıyız.evham yapıp bebişi etkilemeyelim değilmi?inşallah bu kez her şey yolunda olur.

canım çok sevindim gözün aydın o korkuyu bende yaşamıştım. Kesenin arka tarafında kanama böldesi vardı ama benim bir kere lekelenmem oldu. Sonra hep açık pembe akıntı şeklinde geldi. Kanama bölgesi en son gittiğimde gözükmedi. Bende anlamadım akıntıyla attı yada kurudu. Hatta sırf daha net görebilmek için hiç istemediğim halde vajinal ultrasona girdim. Pembe akıntı çok nadiren devam ediyo 2 günde bir bir iki kere şeklinde doktorum normal dedi. Bende göre göre alıştım artık panik yapmıyorum.

Meltemcim benim hiç açık renk olmadı koyu kahve gibi.doktor pembe renkli kanama olmadıkça korkma dedi.allahım şu kritik ayları atlatmayı nasip etsin.birde mide bulantısından beslenemiyorum dedim oda ilk 3 ay okadar önemli değil meyve,ceviz falan ye süt çok önemli değil şimdi içemiyorsan dedi.

pembe renkli kanama deyip benim yüreğimi hoplatma. Benim hiç kanamam olmadı çok şükür. Normalde beyaz bir akıntı geliyor ya benim o bazen dediğim gibi 2 günde bir 1-2 defa çok açık pembe şeklinde geliyor. Doktorum çok normal dedi. Bazı gebelerin böyle sorunları olabiliyomuş. Aslında işin gerçeği şu: Allah bebeklerimize ömür verdiyse, yiyecek ekmekleri varsa 9 ayı kanamayla geçirsekte o bir şekilde dünyaya gelir. Bizim çoğumuzun ilk gebeliği bazılarımız kötü tecrübeler yaşamış o yüzden fazla panik yapıyoruz. Biz elimizden geldiğince dikkat edicez. Gerisi Allaha kalmış. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın.

canım sen doğru hatırlıyorsundur ben bi karar veremedim çok şaşkınım inan bu günlerde tekrardan değiştireyim cetvelimi seninle aynız çünkü 18 ekim takılmıştı aklıma ama değil daha önce idi doğru diyorsun sanırım

senin değerin güzel yükselmiş ben seninde ikiz olabileceğinden şüpheliyim herşeyimiz aynı bakarsın buda aynı olur:1hug:

draje slm inşallah hamişsidir.bende mart annesiydim olmadı temmuz annesi olmak kısmetmiş nşallah.

çok sevindim sibelcim Allah korusun bebeklerimizi..bende mart annesiydim olmadı inşallah bu sefer Rabbim tamamına erdirsin temmuz annesi olalım..

kaç gündür migrenim tuttu baş agrısından ve bulantıdan çıkamadım yataktan...
şimdi daha iyiyim..perşembe günü bebeğimi görmeye gidicem dört gözle bekliyorum..

slm kızlar...bugün bebişimin kalp atışını duyduk(7.haftam)harika bir duygu.allah herkese yaşatsın bu duyguları inşalllah...bu arada bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.hiç bi sıkıntım yok(nazar değmesinde:) doktoruma söyledim bugün,daha ne istiosun süper işte dedi:)hepimiz inşallah sorunsuz hamilelikler geçiririz arkadaşlar..

2009 TEMMUZ AYI ANNELERİ

menekşeak............1 temmuz
derin......................1 temmuz
hurrem_s...............2 temmuz
yeşimnur...............2 temmuz
scaarlet.................3 temmuz
swethome.............3 temmuz
bebişimm..............3 temmuz
bittertubi...............3 temmuz
ebkube.................3 temmuz
nilayyy.................4 temmuz
dilara80................4 temmuz
ahududulu.............5 temmuz
bluee....................5 temmuz
gamze:)................5 temmuz
nur_84..................6 temmuz
fidulya...................6 temmuz
sibel07..................8 temmuz
aybike...................8 temmuz
babaylon................9 temmuz
nazlıbahar..............9 temmuz
serraxi...................9 temmuz
ayşegül41..............12 temmuz
rosem....................13 temmuz
eyetkiner................13 temmuz
_cankız_.................13 temmuz
meltemkılıç.............14 temmuz
akdas.....................16 temmuz
celine07..................17 temmuz
hüzün_yılı...............17 temmuz
özleeeemm35...........18 temmuz
istiridyeyim_incimsin........21 temmuz
aşina....................21 temmuz
beyaz melek............22 temmuz
nar..........................23 temmuz
_badem_.................23 temmuz
osmak.....................23 temmuz
comebaby...............25 temmuz ikiz annesi
nnazann.................25 temmuz
ilsu.........................26 temmuz
_ASLI_..................30 temmuz
sakaleynmaster.......31 temmuz
BTRKLC...................?
serapkayra...............?
asistantrus...............?
marchandize............?
NEŞELİ:)).................?
jasmincin..................?
AYŞEGÜL41.............?

masallah guzel hamışlerımıze

merhaba arkadaşlar cumartesi günü dokotra gittim daha öncede keseyi görmüştüm ama bu kez bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum müthiş bi duyguydu öncesinde korkularım vardı ya bebeği göremezsem diye ama gördüm rabbime şükürler olsun 7+ 5 günlük olduk doktora göre, benim hesabıma göre 3 gün geriden gidiyoruz. benimde arada karnım ve kasıklarım ağrıyordu doktora sorduğumda bana progesteron verdi ne olur olmaz biz kullanalım dedi ama herşeyin gayet iyi gittiğini kalp atım sayısınında çok iyi olduğunu söyledi kararsız kaldım hapı kullanıp kullanmamakta ne yapayım bana yardımcı olun VE İNŞALLAH HEPİNİZ BEBEKLERİNİZİN KALP ATIŞLARINI DUYARSINIZ VE O MUCİZEYİ YAŞARSINIZ:CüvCüv:

hüzün yılı canım benı de eklermısın?????ALLAH nasıp ederse 28 temmuzda gelıyo bebısım belkıde bebıslerım:Saruboceq:ınsallah hayırlısıyla hepımız kucagımıza alırız...........

hüzün yılı canım benı de eklermısın?????ALLAH nasıp ederse 28 temmuzda gelıyo bebısım belkıde bebıslerım:Saruboceq:ınsallah hayırlısıyla hepımız kucagımıza alırız...........

hoşgldin canım
hayırlı uğurlu olsun.
sağlıkla gelsin.:)))
inşallah allahım kucağımıza almayıda nap eder lotusum.
darısı isteyen arkadaşlarımıza olsuna.s. :Saruboceq:

canım geçmiş olsun dikkat et dinlen bol bol güzel haberlerini bekliyoruz bebişine ve kendine iyi bakyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…