Kızlar bişey sorucam benim son 10 gündür filan akıntım vardı 2 gündür tamamen kesildi kupkuru sizler ne durumdasınız
merhaba kızlar benimde sat 24 ekim .bişey sormak istiyorum bu gün kan testi yaptırdım değerim 65.51 çıktı adetim 4 gün geçti sizlerin kan değerleri nasıldı çokmu düşük ya kafam takıldı
kızlar slm bugün biraz daha içim rahatlayarak yazıyorum.dr a gittim lekelenme çokkk azaldı usg yle baktı çok az bir bölge var kanamalı oda keseye zarar veremez dedi kese artık yolunda görünüyor herşey dedi bebeimi bile gördüm kalbi atıyordu inşallah hiç durmaz.ilk bebeğim beni bıraktığı için korkum da var ama korkmak istemiyorum.allah yardımcımız olsun.inşallah bebişleinizi görürsünüz en kısa zamanda.
Meltemcim benim hiç açık renk olmadı koyu kahve gibi.doktor pembe renkli kanama olmadıkça korkma dedi.allahım şu kritik ayları atlatmayı nasip etsin.birde mide bulantısından beslenemiyorum dedim oda ilk 3 ay okadar önemli değil meyve,ceviz falan ye süt çok önemli değil şimdi içemiyorsan dedi.
canım 12. gün kan testi yaptırmıştım ve 660 çıkmıştı.Yanlız benim embriyolar 5.gün transfer edildicomebaby canım benim sen transfer olduktan ne zaman sonra kan testi yaptırdın ve değerin kaç çıkmıştı:)))
canım sen doğru hatırlıyorsundur ben bi karar veremedim çok şaşkınım inan bu günlerde tekrardan değiştireyim cetvelimi seninle aynız çünkü 18 ekim takılmıştı aklıma ama değil daha önce idi doğru diyorsun sanırımComebaby canım senin son adet 16 ekim değilmi?? benim son adet 16 ekim..ikimizinde aynı gün başlamadı mı tedavi? hatta aynı gün adet gördük ve 3.gün başladı tedavimiz..yanlış mı hatırlıyorum??benneyaptımki
draje slm inşallah hamişsidir.bende mart annesiydim olmadı temmuz annesi olmak kısmetmiş nşallah.
hüzün yılı canım benı de eklermısın?????ALLAH nasıp ederse 28 temmuzda gelıyo bebısım belkıde bebıslerım:Saruboceq:ınsallah hayırlısıyla hepımız kucagımıza alırız...........
çok sevindim sibelcim Allah korusun bebeklerimizi..bende mart annesiydim olmadı inşallah bu sefer Rabbim tamamına erdirsin temmuz annesi olalım..
kaç gündür migrenim tuttu baş agrısından ve bulantıdan çıkamadım yataktan...
şimdi daha iyiyim..perşembe günü bebeğimi görmeye gidicem dört gözle bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?