kızlar randevu aldım pazartesi saat 6da ayrıntılı ultrasona gidecez
merhabalar.nasılsınz.1 saat sonra doktorda olucam.bana dua edin arkadaşlar
gaydincim sen detaylı ultroson çektirmiştin değilmi.nelere baktılar.ne kadar sürüyor.renklimi
Ay ne güzel gelince detaylı anlatırsın cnm bende salı günü sabah detaylı için randevu aldım. İple çekiyorum...
canım inş bi sorun yoktur..rahat olmaya çalış dualrım seninle canımmmerhabalar.nasılsınz.1 saat sonra doktorda olucam.bana dua edin arkadaşlar
kızlar randevu aldım pazartesi saat 6da ayrıntılı ultrasona gidecez
ne güzel bebişinle uzun uzun hasret gidereceksin..çok güzel olyu her yerini görüyorsun ve daha önce göremediğin harekelerinide görebiliyorsunn :dance:
bu arada hangi dr.a gidiyorsun canım emine hanım mı bakacak yoksa senide yönlendirdimi?
inş güzel haberlerle dönersin canım
bu sorunu ilk dr un nasıl farketmedi selsin ya eğer varsa böyle bi durum
başta bu bant görünmüyormuş galiba.ilerleyen haftalarda görünmeye başlıyormuş.19 haftadan sonra belli olmaya başlıyabiiyormuş internetten okuduğumuz.doktora gidince sorucamherşeyi. size haber veririm.
emine hanım yönlendirdi canım recep beye gidecez cd falan veriyor mu canım ya
çok iyi bi dr. canım..başka bi dr görmesi daha iyi olur.
evet canım hem cd hemde bi çok çıktı veriyo..
inş bende 23 haftada tekrar gidecem hihoyyythihoyyyt
selsincim sorun ne canım ben geçmişi kaçırdım galiba
canım bizede 23. hafta demişti eşim yurt dışına gideceği için emine hanım babamızda görsün dedi bu hafta gidecez
canı bende amniyotik bant görüldü.internetten okuduğm kadarı ile kötü birşey.ama doktor sorun yok dedi.ama içim rahat etmiyor başka bir doktora daha gidicem.
Kızlar dün gece sabah olmak bilmedisenağlamao kadar ağrım sızım olduki gribim ve boğazlarım davul gibi olmuştu artı sırtımın ağrısına resmen ızdırap çektim.Ağlamak bile bi nebze iyi geliyordu...Neyseki sabah oldu eşim işe gitmedi özelden randevu aldık doktora gittik 5 tane ilaç yazdı ve kendi doktoruma götürdüm ilaçları tamam sakınca yok kullan dedi.Eve gelir gelmez de bir uyuşumuşum ki az önce uyandımkafamçokkarıştıbebeğim ilaçtan başka bişi tatdı almadı bugünsenağlamave ben gerçekten çok rahatsızımsenağlamaKendinize lütfen çok iyi bakın hemen aniden hasta oluyorsunuz ve hiç anlamdan birden kendiniiz acilde buluyorsunuz:bbo:Allah sağlıktan sıhhatten ve huzurrdan ayrımasın kimseyisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?