2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Selsincim stres yapma tatlım nasıl farketti doktorr tam olarak normal usg de mi.....
Ne dedi..........allah korusun ya

evet canım normal usgde.bebeğin her yeri oluşmuş bundan sonra bir sorun olmaz dedi ama benim içim rahat etmiyor.ben biraz evhamlı bir tipim.öbür doktorumda evhamlı olduğumu biliyor.belki o yüzden söyledmedi.yada görmedi bilmiyorum artık.ben çıkıyorum şimdi.

Canım sen nasıl doyuyosun ya,ben ölürüm açlıktan duramıyorum zaten ama meyve falan yemeye çalışıyorum hep tutuyorum kendimi.Yinede senin dediklerinle hayatta doymam fisfisfis
sırnaşık şeyneden öyle deddinki şimdi valla benim kuzu sanırım sağlıklı beslenmek isteyecek hep doğunca bütün yeme alışkanlığım değişti delikafaduldençay kahve kesinlikle içmiyorum yeni yeni papatya çayı tabii şkersiz içiyorum halbuki daha evel çayımı kahvemi kesinlikle işekersiz içemezdim .bebk beni meyveye ve salata ya yöneltti günde ikki öğün muhakak meyve yiyorum . haftanın yedi günü çorba muhakka içiyorum .ne diyim bebeğin hikmeti bana kilo almamı istemiyo heraldekaydirigubbakcemile2

şimdi baktım internette araştırdım ya çok üzüldüm umarım önemsizdir bebeğin neresine geliyormuş canım bu bant

ben şimdi biraz araştırdım amniyotik bantı sanırım sanada erken dönemde söylenmişti bu bak burda ne diyor inş. doktorun yanılmıştır Benzer durumlar
Erken gebeliklerde ultrasonografilerde amniyotik band benzeri yapılar sıklıkla saptanırlar. Ancak bu yapılar ikinci trimesterda kaybolurlar. Büyük olasılıkla band olarak değerlendirilen bu yapılar amniyon zarının kıvrıntılarıdır. İlk trimesterda ultrasonda görülen bu yapılar nedeni ile hemen amniyotik band sendromu tanısı koymak doğru değildir

merhabalar.nasılsınz.1 saat sonra doktorda olucam.bana dua edin arkadaşlar

canım , inşallah güzel ve sağlıklı haberlerle döneceksin :Saruboceq: :1hug:

çok çok geçmiş olsun canım a.s.
bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah ..

Beyaz Melekcim, bu klasik sismanlatma teorisidir. psikolojik olarak anne adayini etkileyip bol bol yedirmek. O yuzden orta yasli neslimiz top gibi. annemlere bakiyorum ki biz Ic Anadoluluyuz hepsi yusyuvarlak. bebege yarasin diye yemisler yemisler yemisler.

Canim vitaminlerini aliyorsan- dogal ya da haplardan- saglikli besleniyorsan bence kafaya takma. Burada da oyle degil mi? Sen daha 10 haftalikken kocamandi gobisin. Simdi biz karalar mi baglasaydik vay bizim yok bizim bebek minik kalacak diye.

Soyle de bir durum var. bebek zamaninda gelisiyor. ama eger sen takviye etmezsen kendini senin vucudun zayif duser. Gunde bir hamilenin yemesi gereken eyler var. mesela kalsiyum. 5 porsiyon. yiyorsan uzulme, demir, iste diger vitaminler. istersen hepsini yazarim gunluk ihtiyac ne kadar. ona gore diyetisyene gidersin. (diyetisyene her zaman zayiflamak icin gidilmez)

Selsin korkam canım 2 doktor sana bir şey yok demiş ama için rahat etmesi için gerekirse 3 doktora daha git.
Canım selmatle git selametle gel.
Güzel ve müjdeli haberler ile gel inşallah.
Allah kötüüsnden korusun

herkese gunaydın
kıbele ve sıbel masallah gobuşlerınıze allah nazarlardan saklasına.s.

KİBELECİM MASALLAH GÖBÜŞÜNEDE BEBİŞİNE VE SANA
BÜYÜMÜYOR DİYORDUN BİRDEN TAVAN YAPMIŞ SENİNKİ sırnaşık şey

Kıslar günaydın
Derincim,Demresu,Sibel04, Kibele harikasınız valla 41 kere maşallah hepinize 4. aydan sonra artık göbişlerin büyümesi durmaz hepimiz kocaman olucaz tabi zevkle dimi:lepi::lepi:

KİBELE canım maşallah göbüşüne canım bayağı belli oluyor

kibele bence oğlun olacak içime öyle doğdu göbüşünü görünce.......

Kizlar cok tesekkurler. Bir hafta kaldi cinsiyeti ogrenmeye.

CANIM BEN ZATEN SÜREKLİ BİR DİYETİSYENLE GÖRÜŞÜYORUM..EŞİMİN AMCASININ KIZI DİYETİSYEN ACIBADEMDE..O YARDIMCI OLUYO SAĞOLSUN..ONA GÖRE DE DOKTORUMA GÖRE DE SÜPER GİDİYORMUŞUM..........
YALNIZ 10.HAFTADAKİ ŞİŞLİK MUHTEMELEN GAZ ŞİŞLİĞİ............
ÇÜNKÜ NERDEYSE 18 HAFTALIK OLDUK ŞİMDİ HALA AYNI GÖBEK HATTA BİRAZ DAHA KÜÇÜĞÜ..AMA DAHA SERTİ...kaydirigubbakcemile5

ctesi günü 4 boyutlu ultrasona gircem inşallah,peki birde ayrıntılı ultrason varmış benim doktorum gerek yok normal ultrasonda herşey tam görülüyo dedi ama yaptırmak istiyorum farklı şeyler di mi 4 boyutlu ile ayrıntılı ultrason?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…