Selsincim stres yapma tatlım nasıl farketti doktorr tam olarak normal usg de mi.....
Ne dedi..........allah korusun ya
sırnaşık şeyneden öyle deddinki şimdi valla benim kuzu sanırım sağlıklı beslenmek isteyecek hep doğunca bütün yeme alışkanlığım değişti delikafaduldençay kahve kesinlikle içmiyorum yeni yeni papatya çayı tabii şkersiz içiyorum halbuki daha evel çayımı kahvemi kesinlikle işekersiz içemezdim .bebk beni meyveye ve salata ya yöneltti günde ikki öğün muhakak meyve yiyorum . haftanın yedi günü çorba muhakka içiyorum .ne diyim bebeğin hikmeti bana kilo almamı istemiyo heraldekaydirigubbakcemile2Canım sen nasıl doyuyosun ya,ben ölürüm açlıktan duramıyorum zaten ama meyve falan yemeye çalışıyorum hep tutuyorum kendimi.Yinede senin dediklerinle hayatta doymam fisfisfis
merhabalar.nasılsınz.1 saat sonra doktorda olucam.bana dua edin arkadaşlar
Kızlar dün gece sabah olmak bilmedisenağlamao kadar ağrım sızım olduki gribim ve boğazlarım davul gibi olmuştu artı sırtımın ağrısına resmen ızdırap çektim.Ağlamak bile bi nebze iyi geliyordu...Neyseki sabah oldu eşim işe gitmedi özelden randevu aldık doktora gittik 5 tane ilaç yazdı ve kendi doktoruma götürdüm ilaçları tamam sakınca yok kullan dedi.Eve gelir gelmez de bir uyuşumuşum ki az önce uyandımkafamçokkarıştıbebeğim ilaçtan başka bişi tatdı almadı bugünsenağlamave ben gerçekten çok rahatsızımsenağlamaKendinize lütfen çok iyi bakın hemen aniden hasta oluyorsunuz ve hiç anlamdan birden kendiniiz acilde buluyorsunuz:bbo:Allah sağlıktan sıhhatten ve huzurrdan ayrımasın kimseyisenağlama
[ı]herkeze günaydın,,,,
bu gün daha iyiyim..ama akşam çok korktum....
Annemlerdeydik akşam gider gitmez biraz uzandım bi bardak süt içtim...
Annem çok üzüldü........çok zayıflamışsın hiç kilo almamışsın dedi...
Beebek küçücük doğcak zor bakçaksın yemek ye falan dedi ama canım bişey yemek istemedi...........
Sonra alt komşuya indik annemlerin ap.süperdir çok iyi dostlukları var...
H.ablamız da hamileymiş 16 haftalıkmış oda.........
Onu bir gördüm şok oldum........kocamandı göbüşü çok iyi gözüküyordu.........
Diyer tüm komşular bana senin hiç belli değil çok zayıfsın hiç kilo almamışsın popon elin ayağın incecik biraz göbğin var dediler.bak h....ablanın kocaman 6 kilo almış dediler..............çok üzüldüm resmen boğuldum.............zaten rahatsızdım............
Içim çok kötü oldu..........ve ben kilo vermişim 800 gram kadar....
çok tedirginim şimdi..............[/ı]
herkese gunaydın
kıbele ve sıbel masallah gobuşlerınıze allah nazarlardan saklasına.s.
KİBELECİM MASALLAH GÖBÜŞÜNEDE BEBİŞİNE VE SANA
BÜYÜMÜYOR DİYORDUN BİRDEN TAVAN YAPMIŞ SENİNKİ sırnaşık şey
Kıslar günaydın
Derincim,Demresu,Sibel04, Kibele harikasınız valla 41 kere maşallah hepinize 4. aydan sonra artık göbişlerin büyümesi durmaz hepimiz kocaman olucaz tabi zevkle dimi:lepi::lepi:
KİBELE canım maşallah göbüşüne canım bayağı belli oluyor
kibele bence oğlun olacak içime öyle doğdu göbüşünü görünce.......
Beyaz Melekcim, bu klasik sismanlatma teorisidir. psikolojik olarak anne adayini etkileyip bol bol yedirmek. O yuzden orta yasli neslimiz top gibi. annemlere bakiyorum ki biz Ic Anadoluluyuz hepsi yusyuvarlak. bebege yarasin diye yemisler yemisler yemisler.
Canim vitaminlerini aliyorsan- dogal ya da haplardan- saglikli besleniyorsan bence kafaya takma. Burada da oyle degil mi? Sen daha 10 haftalikken kocamandi gobisin. Simdi biz karalar mi baglasaydik vay bizim yok bizim bebek minik kalacak diye.
Soyle de bir durum var. bebek zamaninda gelisiyor. ama eger sen takviye etmezsen kendini senin vucudun zayif duser. Gunde bir hamilenin yemesi gereken eyler var. mesela kalsiyum. 5 porsiyon. yiyorsan uzulme, demir, iste diger vitaminler. istersen hepsini yazarim gunluk ihtiyac ne kadar. ona gore diyetisyene gidersin. (diyetisyene her zaman zayiflamak icin gidilmez)
kızlar ılerleyen haftalarda idrar testi yapılıyormus. onda neye bakıyorlar bılıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?