Şu anda bütün kemiklerim batıyo,gözlerim yanıyo,boğazım acıyoo(( . Ne yapıcam ben ya evime gidip yatmak istiyorum bi tek.İçebileceğim bişey var mı bildiğiniz herşeyide midem almıyo ya off senağlama
Şu anda bütün kemiklerim batıyo,gözlerim yanıyo,boğazım acıyoo(( . Ne yapıcam ben ya evime gidip yatmak istiyorum bi tek.İçebileceğim bişey var mı bildiğiniz herşeyide midem almıyo ya off senağlama
bana niye kimse cevap yazmıyor?
oley biri beni gördü,yorumun için sağol gaydincim
Kıslar iyi akşamlar kaçtım ben başım tuttu
günaydın kızlar nasılsınız ben bugün dr a gideceğim için mide bulantımla güne merhaba dedim.Psikolojik olmalı.
bu arada kibelecim göbişin maşallah çok şeker allah nazarlardan korusun ve çok yakışmış...
Kibele maşallah hiç kilolu durmuyosun sende sadece göbiş var süper...
selam kızlar tuvalete gittikten sonra alt tarafında acı yada ağrıya benzer şeyler hisseden varmı idrar yolu enfeksyonu olsa yaparken ağrı yanma olur diye biliyorum benim tuvaletten çıktıktan sonra oluyor iki gündür takıldı kafama :çok üzgünüm:
Bugun kalçalarım ve kemık cok sızlıyor
nar ve kibele göbişleriniz çok güzel maşallah geçmişe doğru gidiyorumda
kızlarr banada sağlık ocağından bazı yiyecekleri yasakladılarr...
dr um beni hiç tartmadı ama tedavim sırasında tartılmıştım 83 düm. tam 8 kilo almışımmm :çok üzgünüm:
çok dikkat etmem lazım hiç dikkat etmedim çok kafama takıldı walla acayip üzüldümm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu arada ben bebişin tekmelerini hala duymuyorumağlamak istiyorumsenağlama
ctesi günü 4 boyutlu ultrasona gircem inşallah,peki birde ayrıntılı ultrason varmış benim doktorum gerek yok normal ultrasonda herşey tam görülüyo dedi ama yaptırmak istiyorum farklı şeyler di mi 4 boyutlu ile ayrıntılı ultrason?
ben 71.6 ile hamile kaldım bulantılardan 70 e kadar düştüm ilk 3 ay şu an 73.6 yım,nasıl takıyorum kafama ama durduramıyorum şu boğazımı,ya sizce de çok mu almışım nolur çok derseniz valla yemicem artık yararsız şeyler,tatlı gibi:1no2:
benim ist.daki dr.umun da usg aleti 4 boyutlu ve daha yeni geldi , daha ileri sistem olduğunu düşünüyorum . çünkü İmirdeki dr.umun da usg aleti 4 boyutlu ama onunki görüntüyü dondurup geri sarma vs. yapamıyor ve dr.um demişti ki bundan ayrıntılısı yok , bebeğin kemikleri , parmakları izleniyor , iç organları izleniyor , kalbi , idrar kesesi , midesi hepsi gözlendi , ayrıntılı denilen usg de bundan fazlasına bakılmıyor zaten demişti ..aynısını buradaki dr.um da derse sanırım girmiycem ayrıntılı denilen usg ye ..
SAĞOL CANIM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN.
bence gayet iyi kilo durumun
bir çoğumuza göre ve hatta literatürlerdeki bilgilere inat az bile almışsın .. 18. haftan bitiyor ve hamileliğinin başından beri sadece 2 kilo almışsın
canın ne istiyorsa kararında yedikten sonra hiç bir şeyin zararı yok canım .. hamileliği yaşantımız boyunca sınırlı yaşayacağız zaten , bir de onu dozu abartılmış kısıtlamalarla cendereye almanın alemi yok diye düşünüyorum . bir de anne ne tarz beslenirse çocuk da aynı tarz yemek yer ve o yüzden yemek felan seçermiş . mazallah çok dikkat edersen bebek de yemek seçmeye ve yemezse felan sonra çocuğum niye yemek yemiyor diye hayıflanmak var ..
eltimin ilk gebeliği tüp bebekti ve hastalanmıştı ilk haftalarında ve hastalığı yüzünden çok tuzlu yiyemedi ve sonrasında da onu yemedi bunu yemedi oğluna halen daha yemek yedirmekte zorlanır .. ama ikinci çocuğu olan kızında hiç bir şeyi kısmadı , rahat bir hamilelik de geçirdi kendilinden gelen bir hamilelik olduğu için .. o yüzden kızında hiç bir sorun yaşamıyor yemek yedirmekte felan ..
hele hele görümcem ve kızları kaydirigubbakcemile3 ne verirsen yiyorlar , çünkü anne hamileyken herşeyden ve canı çektiğinden istediği kadar yediği için kaydirigubbakcemile3
bence çok iyisin , ne yapıyorsan ayyyynen devam kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?