2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Şu anda bütün kemiklerim batıyo,gözlerim yanıyo,boğazım acıyoo (( . Ne yapıcam ben ya evime gidip yatmak istiyorum bi tek.İçebileceğim bişey var mı bildiğiniz herşeyide midem almıyo ya off senağlama

melekcim taktığın şeye bak canım ya keşke hiç kilo almasak dengeli beslendikten sonra hiçbir sorun olmaz bak ebru şallıya kadında sadece göbek kilo aldı taş gibi şu an.,
ben 71.6 ile hamile kaldım bulantılardan 70 e kadar düştüm ilk 3 ay şu an 73.6 yım,nasıl takıyorum kafama ama durduramıyorum şu boğazımı,ya sizce de çok mu almışım nolur çok derseniz valla yemicem artık yararsız şeyler,tatlı gibi:1no2:

bende 67 le hamile kaldım şuan 17. haftam bitti 70 kiloyum bebekler ikiz dr. normal diyor ama bu aydan sonra ayda 2 şer 3 er kilo alınıyormuş

iyi akşamlar annecik..................
bir günü daha bitirdik çok şükür...
meleklerimize 1 gün daha yaklaştık

geçmiş olsun canım bol bol vitamin alman lazım portakal suyu iç iyi gelir enerjini toplarsın...

Kıslar iyi akşamlar kaçtım ben başım tuttu

İyi akşamlar gaydin

Demresu canım tatlıyı fazla kaçırmamaya bak,ben çok sevmiyorum allahtan işime geldi.Gaydinin dediği gibi meyve sebze ve et ağırlıklı beslen.Sütü mutlaka iç aman bırakma dişlerinede zarar verir sonra,peynir ceviz fındık balık hepsini yemeye bak.Ben bu saydıklarımı yiyorum ve 3 kilo aldım.Hamurişinide canım isterse yiyorum dayanamıyorum çünkü ama aşırıya kaçmadan.Doktorum bana pilav ve makarnayı çok yeme dedi,aklında olsun seninde canım. kaydirigubbakcemile5

cok tesekkurler canim.

Kibele maşallah hiç kilolu durmuyosun sende sadece göbiş var süper...

cok tesekkurler canim. 1 kg almisim sevindim. arkadasta tartilmistim . 2.5 kg aldim gorunuyordum moralim bozulmustu. hep ayni tartida tartilmak lazim.

canim idrar yolu enfeksiyonu ya da mantar olabilir. doktorunla gorus bence ihmal etme sakin.

Canim masllah gobisine. kocaman olmus.

Bugun kalçalarım ve kemık cok sızlıyor

Ilsucum oturma seklinden olabilir mi? belin kesinlikle desteklenmesi lazimmis. Aksama kadar masa basi isin varsa her satate bir soyle kalk 5 dakika dolan. ayakkabilarinda da olabilir sorun. hepsini gozden gecir bence.

nar ve kibele göbişleriniz çok güzel maşallah geçmişe doğru gidiyorumda

Canim hani ben aman bir sey olmaz ye demeyecegim. eger tatliyi cok seviyorsan hani tatilya dayanamiyorsan kendini baska seylerden kis biraz. dedigi gibi doktorun makarna pilav vs ye ama abartmadan ye. bu aylar onemli. cunku ilerki aylarda buzdolabina yapisik geziyormus insanlar. bastirilamayan bir aclik duygusu oluyormus. o yuzden ben olmasi gerektiginden fazla almissan uzuluyorum. yemeyi birakmiyorum ama aksamlari 5 cikolata yiyecegime 1 tane yiyorum(kucuk cikolata haaa). canim istese bile bir isirik aliyorum mesela hepsini yemek yerine.

bu arada ben bebişin tekmelerini hala duymuyorumağlamak istiyorumsenağlama

Canim ben de yeni yeni hissetmeye basladim. zaten tekma degil o his bence. nasil tarif etsem. yarim litrelik pet siseyi yarisina kadar su doldur. kucagina koy. arabada hani fren yaptikca su saga sola sallanir ya kucaginda bacaklarinda hissettigin o his gibi bir his. carpma hissi.

benim ist.daki dr.umun da usg aleti 4 boyutlu ve daha yeni geldi , daha ileri sistem olduğunu düşünüyorum . çünkü İmirdeki dr.umun da usg aleti 4 boyutlu ama onunki görüntüyü dondurup geri sarma vs. yapamıyor ve dr.um demişti ki bundan ayrıntılısı yok , bebeğin kemikleri , parmakları izleniyor , iç organları izleniyor , kalbi , idrar kesesi , midesi hepsi gözlendi , ayrıntılı denilen usg de bundan fazlasına bakılmıyor zaten demişti ..aynısını buradaki dr.um da derse sanırım girmiycem ayrıntılı denilen usg ye ..

geçmiş olsun canımcım a.s. Şeniz nane-kekik vb. baharat türü bitkilerin çay gibi demlenilerek içilmemesi gerektiğini söylemişti görüştüğüm iki dr. da , yine sen bilirsin , dikkat et derim bu bitkilere yerimseniben
ılık bol limonlu suyu balla tatlandırarak içersen boğazların rahatlar belki yerimseniben

bence gayet iyi kilo durumun
bir çoğumuza göre ve hatta literatürlerdeki bilgilere inat az bile almışsın .. 18. haftan bitiyor ve hamileliğinin başından beri sadece 2 kilo almışsın
canın ne istiyorsa kararında yedikten sonra hiç bir şeyin zararı yok canım .. hamileliği yaşantımız boyunca sınırlı yaşayacağız zaten , bir de onu dozu abartılmış kısıtlamalarla cendereye almanın alemi yok diye düşünüyorum . bir de anne ne tarz beslenirse çocuk da aynı tarz yemek yer ve o yüzden yemek felan seçermiş . mazallah çok dikkat edersen bebek de yemek seçmeye ve yemezse felan sonra çocuğum niye yemek yemiyor diye hayıflanmak var ..
eltimin ilk gebeliği tüp bebekti ve hastalanmıştı ilk haftalarında ve hastalığı yüzünden çok tuzlu yiyemedi ve sonrasında da onu yemedi bunu yemedi oğluna halen daha yemek yedirmekte zorlanır .. ama ikinci çocuğu olan kızında hiç bir şeyi kısmadı , rahat bir hamilelik de geçirdi kendilinden gelen bir hamilelik olduğu için .. o yüzden kızında hiç bir sorun yaşamıyor yemek yedirmekte felan ..
hele hele görümcem ve kızları kaydirigubbakcemile3 ne verirsen yiyorlar , çünkü anne hamileyken herşeyden ve canı çektiğinden istediği kadar yediği için kaydirigubbakcemile3
bence çok iyisin , ne yapıyorsan ayyyynen devam kaydirigubbakcemile5

ben geldim kızlarr size bakayım dedim ama pek ilerlememiş sanırım muhebbet :))))

kibele canım çok haklısın kesinlikle hemşirede haklı söylemesi ve uyarması da hoşuma gitti. ben amannn doğumdan sonra veririm diyenlerden değilim sağlıklı beslenmek ve çok kilo almamak istiyorummm.. canım tatlı isteyince meyve yiyeceğim kendimi şartladım artıkk..

bu arada eve gider gitmez aldığım aleti deneyeceğim size yazarım kızlarr umarım memnun kalırım...

CANIM YA ÇOK TATLISIN NASILDA UZUN YAZMIŞSIN VALLA MORAL BULDUM,KİLOLU HAMİLE KALDIĞIM İÇİN HERKES NE ZAMAN YARIM DÜNYA OLCAM DİYE BAKIYOR,İLK BAŞLARDA ÇOK KİLO ALMAYIP HATTA VERİNCE DEDİMKİ KORKTUĞUM BAŞIMA GELMİYECEK AMA KİLO ALMAYA BAŞLAYINCA HER TARTIYA ÇIKIŞIMDA AĞLAYASIM GELİYO:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…