2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

HAFTADA 1 BAZEN 2 KERE BALIK YİYORUM AMA GENELDE TON BALIĞI,BİDE ŞİMDİ SARDALYA KONSERVE KEŞFETTİM ODA GÜZEL OLUYO,SÜTÜ GENELDE GÜNDE 1 BARDAK İÇİYORUM,CEVİZ ATIYORUM AĞZIMA HERGÜN,HER AKŞAM MEYVE YEMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUM...ŞÖYLE BİR OKUYUNCA NEDEN KİLO ALIYORUM DEMEMEK LAZIM HALE BAKsırnaşık şey

Olur mu hiç bunlar yemen gereken şeyler,beyaz melek alabalığın çok faydalı olduğunu söylüyodu,bende hamsi yiyorum bol bol :)))) eşim yapıyo sağolsun.Diğerleri hergün benimde yediğim şeyler bunun yanında daha neler var yeterki tatlıyı,hamurişini çok kaçırmayalım :jeyyar:

maşallah nar'cım karnın ne güzel büyümüş allah nazarlardan saklasın inşallah
sağol cnm ayrıca yediklerin gayet normal bende sadece ton balık yiyebiliyorum cevizden tiksindim ağzıma süremiyorum malesef . ne güzel ki daha bilinçlisiniz şu anda benim ilk hamileliğimde daha tecrübesiz ve bilgi edinebileceğim pek kaynak yoktu yada ben araştırmadım .kontrollü bi şekilde ilerlersek fazla da kiloo almadan inş. temmuzu görürüzyerimseniben

slm anneler
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsuna.s.
selsin üzüldüm canım sanada umarım bi sorun yoktur
geçen haftadan beri pc nin remi yandığından yeni girebiliyorum buraya
starduştcum çok özledim seni ben Şeniz
eyetkiner senide Şeniz
ve tanıdığım diğer anneleride Şeniz

kızlar selam herkese maşallah göbüşler büyüyor benimde baya büyüdü ve kilo alıyorum.veeee bebeğimi çok iyi hissetmeye başlaım allhım onların eksikliğini göstermesin.

canım sana aynen katılıyorum. bir yerde okumuştum ayrıca bir anne ne yerse hamileliğinde bebeğin içerisinde bulunduğu amniyon sıvısı o tadı alıyormuş. biliyorsunuz kızlar bebeklerimiz bu sıvıyı içiyorlar devamlı. ve sıvının tadına alışıyorlarmış bu şekilde. doğal olarak ne kadar çeşitli beslenirsek bebeklerimiz de alışır her tada.

kızlar ton balığı çok faydalı değil diye biliyorum. fazla fosfor birikimi oluyormuş balıklarda ve hamilelikte çok fazla tüketilmesini uygun bulmuyorlar. benim okuduğum bi makalede ayda 2 defa en fazla diyordu yanlış hatırlamıyorsam. araştırdınız mı siz bu konuyu.

Canim ton baligi haftada 2 kutu en fazla.

canim cevizi omega 3 icin yiyorsan, gunde 2 tane ceviz yeterli. ama zaten sardalye ya da ton yiyorsan cevizi yemen gerekmiyor. ceviz tam bir kilo deposu. emin ol digerleri kilo yapmaz ama ceviz feci kilo yapiyor.

aaa Aşkolsun beğenmemmi pek kimseyi göremeyince meraklandım bende haftanın son çalışma günü daha relax başlamamız lazım herkesin bi gözükmesi gerekir diye düşündüm ama yoğun galiba arkadaşlar neyse gelirler elbet
Sen nasılsın dün akşam sinemaya gittim ben 10 gibi çıktık resmen oturduğum yerde yorulmuşum ya eve zor attım kendimi hemen yattım artık geçe kalmıcam filmde felan erken gideyim olmuyo böyle yoruluyoruzmirmirmirmir Ay Melek son dönemde nasıl olucaz kim bilir hemen yoruluruz herhalde kafamçokkarıştı

günaydın güzel anneler.
bebekler ne durumda ,
benim minik kızım oynamamakta inat ediyor

Günaydın sweathome canımcım bence senin fıstık hareket ediyo ama sen fark edemiyosun böyle kendini dinle bakalım mesela benimki süte bayılıyo süt içeyim sonra başlıyo harekete sende bi kaç bişiy yiyerek dene kendini elini karnına koy bebetonun olduğu yere damar atıyo gibi olacak ritmik değil ama vurup kaçöıcak sankim
Kontrolün ne zaman canım senin

BU MUBAREK CUMA GÜNÜNDE EDİLEN HER DUANIZ GERÇEK OLSUN...........
KEŞKE DİYEREK HAYALİNİ KURDUĞUNUZ TÜM DÜŞÜNCELERİNİZ GERÇEKLEŞSİN...
MELEKLER BEBEKLERİMİZİ KORUSUN....
ŞU MUBAREK CUMA GÜNÜ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,,,BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIP UZUN YILLAR AİLECE MUTLU VE SAĞLIKLI VE HUZURLU OLMAYI DİLİYORUM HEPİMİZE...
CUMANIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:

Amin İnşallah:Saruboceq:

öyküyü çok özledim kızlar ya güzel kızım benim....
aynı bana benziyor ama...::))
yarın kızımı görmeye gideceğim..........
randevum taaa saat 4,30 da falan.............
doktordan çıkınca da bebişime oda bakacağız 3-4 yerde ondan sonra hemencik eve geleceğimm yazarım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…