İyi akşamlar gaydin
Demresu canım tatlıyı fazla kaçırmamaya bak,ben çok sevmiyorum allahtan işime geldi.Gaydinin dediği gibi meyve sebze ve et ağırlıklı beslen.Sütü mutlaka iç aman bırakma dişlerinede zarar verir sonra,peynir ceviz fındık balık hepsini yemeye bak.Ben bu saydıklarımı yiyorum ve 3 kilo aldım.Hamurişinide canım isterse yiyorum dayanamıyorum çünkü ama aşırıya kaçmadan.Doktorum bana pilav ve makarnayı çok yeme dedi,aklında olsun seninde canım. kaydirigubbakcemile5
HAFTADA 1 BAZEN 2 KERE BALIK YİYORUM AMA GENELDE TON BALIĞI,BİDE ŞİMDİ SARDALYA KONSERVE KEŞFETTİM ODA GÜZEL OLUYO,SÜTÜ GENELDE GÜNDE 1 BARDAK İÇİYORUM,CEVİZ ATIYORUM AĞZIMA HERGÜN,HER AKŞAM MEYVE YEMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUM...ŞÖYLE BİR OKUYUNCA NEDEN KİLO ALIYORUM DEMEMEK LAZIM HALE BAKsırnaşık şey
sağol cnm ayrıca yediklerin gayet normal bende sadece ton balık yiyebiliyorum cevizden tiksindim ağzıma süremiyorum malesef . ne güzel ki daha bilinçlisiniz şu anda benim ilk hamileliğimde daha tecrübesiz ve bilgi edinebileceğim pek kaynak yoktu yada ben araştırmadım .kontrollü bi şekilde ilerlersek fazla da kiloo almadan inş. temmuzu görürüzyerimsenibenmaşallah nar'cım karnın ne güzel büyümüş allah nazarlardan saklasın inşallah
teşkler cnm nasılsın iyileştinmi biraznar canım masallah göbusun cok seker:asigim:
bence gayet iyi kilo durumun
bir çoğumuza göre ve hatta literatürlerdeki bilgilere inat az bile almışsın .. 18. haftan bitiyor ve hamileliğinin başından beri sadece 2 kilo almışsın
canın ne istiyorsa kararında yedikten sonra hiç bir şeyin zararı yok canım .. hamileliği yaşantımız boyunca sınırlı yaşayacağız zaten , bir de onu dozu abartılmış kısıtlamalarla cendereye almanın alemi yok diye düşünüyorum . bir de anne ne tarz beslenirse çocuk da aynı tarz yemek yer ve o yüzden yemek felan seçermiş . mazallah çok dikkat edersen bebek de yemek seçmeye ve yemezse felan sonra çocuğum niye yemek yemiyor diye hayıflanmak var ..
eltimin ilk gebeliği tüp bebekti ve hastalanmıştı ilk haftalarında ve hastalığı yüzünden çok tuzlu yiyemedi ve sonrasında da onu yemedi bunu yemedi oğluna halen daha yemek yedirmekte zorlanır .. ama ikinci çocuğu olan kızında hiç bir şeyi kısmadı , rahat bir hamilelik de geçirdi kendilinden gelen bir hamilelik olduğu için .. o yüzden kızında hiç bir sorun yaşamıyor yemek yedirmekte felan ..
hele hele görümcem ve kızları kaydirigubbakcemile3 ne verirsen yiyorlar , çünkü anne hamileyken herşeyden ve canı çektiğinden istediği kadar yediği için kaydirigubbakcemile3
bence çok iyisin , ne yapıyorsan ayyyynen devam kaydirigubbakcemile5
HAFTADA 1 BAZEN 2 KERE BALIK YİYORUM AMA GENELDE TON BALIĞI,BİDE ŞİMDİ SARDALYA KONSERVE KEŞFETTİM ODA GÜZEL OLUYO,SÜTÜ GENELDE GÜNDE 1 BARDAK İÇİYORUM,CEVİZ ATIYORUM AĞZIMA HERGÜN,HER AKŞAM MEYVE YEMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUM...ŞÖYLE BİR OKUYUNCA NEDEN KİLO ALIYORUM DEMEMEK LAZIM HALE BAKsırnaşık şey
sağol cnm ayrıca yediklerin gayet normal bende sadece ton balık yiyebiliyorum cevizden tiksindim ağzıma süremiyorum malesef . ne güzel ki daha bilinçlisiniz şu anda benim ilk hamileliğimde daha tecrübesiz ve bilgi edinebileceğim pek kaynak yoktu yada ben araştırmadım .kontrollü bi şekilde ilerlersek fazla da kiloo almadan inş. temmuzu görürüzyerimseniben
canım sana aynen katılıyorum. bir yerde okumuştum ayrıca bir anne ne yerse hamileliğinde bebeğin içerisinde bulunduğu amniyon sıvısı o tadı alıyormuş. biliyorsunuz kızlar bebeklerimiz bu sıvıyı içiyorlar devamlı. ve sıvının tadına alışıyorlarmış bu şekilde. doğal olarak ne kadar çeşitli beslenirsek bebeklerimiz de alışır her tada.
kızlar ton balığı çok faydalı değil diye biliyorum. fazla fosfor birikimi oluyormuş balıklarda ve hamilelikte çok fazla tüketilmesini uygun bulmuyorlar. benim okuduğum bi makalede ayda 2 defa en fazla diyordu yanlış hatırlamıyorsam. araştırdınız mı siz bu konuyu.
Günaydın kimsecikler yok hayırdır inş....
günaydın güzel anneler.
bebekler ne durumda ,
benim minik kızım oynamamakta inat ediyor
BU MUBAREK CUMA GÜNÜNDE EDİLEN HER DUANIZ GERÇEK OLSUN...........
KEŞKE DİYEREK HAYALİNİ KURDUĞUNUZ TÜM DÜŞÜNCELERİNİZ GERÇEKLEŞSİN...
MELEKLER BEBEKLERİMİZİ KORUSUN....
ŞU MUBAREK CUMA GÜNÜ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,,,BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIP UZUN YILLAR AİLECE MUTLU VE SAĞLIKLI VE HUZURLU OLMAYI DİLİYORUM HEPİMİZE...
CUMANIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?