BU MUBAREK CUMA GÜNÜNDE EDİLEN HER DUANIZ GERÇEK OLSUN...........
KEŞKE DİYEREK HAYALİNİ KURDUĞUNUZ TÜM DÜŞÜNCELERİNİZ GERÇEKLEŞSİN...
MELEKLER BEBEKLERİMİZİ KORUSUN....
ŞU MUBAREK CUMA GÜNÜ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,,,BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIP UZUN YILLAR AİLECE MUTLU VE SAĞLIKLI VE HUZURLU OLMAYI DİLİYORUM HEPİMİZE...
CUMANIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:
Günaydın sweathome canımcım bence senin fıstık hareket ediyo ama sen fark edemiyosun böyle kendini dinle bakalım mesela benimki süte bayılıyo süt içeyim sonra başlıyo harekete sende bi kaç bişiy yiyerek dene kendini elini karnına koy bebetonun olduğu yere damar atıyo gibi olacak ritmik değil ama vurup kaçöıcak sankim
Kontrolün ne zaman canım senin
BU MUBAREK CUMA GÜNÜNDE EDİLEN HER DUANIZ GERÇEK OLSUN...........
KEŞKE DİYEREK HAYALİNİ KURDUĞUNUZ TÜM DÜŞÜNCELERİNİZ GERÇEKLEŞSİN...
MELEKLER BEBEKLERİMİZİ KORUSUN....
ŞU MUBAREK CUMA GÜNÜ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,,,BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIP UZUN YILLAR AİLECE MUTLU VE SAĞLIKLI VE HUZURLU OLMAYI DİLİYORUM HEPİMİZE...
CUMANIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:
Günaydın kızlar bu hafta hep tedirigin geçti benim için sürekli bi gerginlik var bacak aramda çatıyı oluşturan kemikler doğuma hazırlıyormuş kendini ama ilk defa böyle farlı bişey hissediyorum korkuyorum hayırlısıyla nolmale dönmek istiyorum artık adım atarken canım acıyo zaten dinlenmeye vaktim yok yoruldum ya
SELSİN neyaptı acaba dün dr a gitmişti merak ediyorum
günaydın kızlar dün dr gittim eve geç geldiğimiz için yazamadım oğlumuzun durumu maşallah iyi.dün renkli olarak gördük. hareketlerini hissedeme sebebimi daha iyi anladım. beyfendin uyuyordu. arada elini yüzünü getirip rahatsız etmeyin dermişçesine bir hali vardı. 17+4 günlük 171gr olmuş gelişimi bir hafta önden gidiyormuş. 56 kilo da hamile kalmıştım 59.5 kilo olmuşum dr um iyi dedi.3 lü test için kan aldılar haftaya sonucum çıkacak.şimdi sabırsızlıkla sonucumu bekliyorum vitamin olarak eleviti kullan dedi kullanamadığımı söyledim solgar verdi.bende böyle oğlumun gün içerisinde resimlerini de sizlere gösteririm teyzeleri..cinsiyetimiz içinde %100 erkek dedi dr.
evt canım ya yüz ifadeleri çok tatlı oluyorlar.vallahi ben şimdiden özledim.maşallah pransine canımcanım benim yaaaa nasılda hareket ediyorlar değilmi bende geçen hafta renklide gördüm kızımı hareketleri gözümün önünden gitmiyor :ecrin_bebek:
günaydın kızlar dün dr gittim eve geç geldiğimiz için yazamadım oğlumuzun durumu maşallah iyi.dün renkli olarak gördük. hareketlerini hissedeme sebebimi daha iyi anladım. beyfendin uyuyordu. arada elini yüzünü getirip rahatsız etmeyin dermişçesine bir hali vardı. 17+4 günlük 171gr olmuş gelişimi bir hafta önden gidiyormuş. 56 kilo da hamile kalmıştım 59.5 kilo olmuşum dr um iyi dedi.3 lü test için kan aldılar haftaya sonucum çıkacak.şimdi sabırsızlıkla sonucumu bekliyorum vitamin olarak eleviti kullan dedi kullanamadığımı söyledim solgar verdi.bende böyle oğlumun gün içerisinde resimlerini de sizlere gösteririm teyzeleri..cinsiyetimiz içinde %100 erkek dedi dr.
günaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun inşallah hepimiz için
Rabbim sıkıntıta olanları ferahlatsın
Derdi olanlara derman versin
Borçlu olanlara eda nasib etsin
Hasta olanlara şifa nesib etsin
Herkesin tüm arzuları gerçek olsun
Rabbim tüm yarattıklarının şerrinden hepimizi korusun ..
Evlerimize mutluluk, sağlık ve huzur versin ...
Evlat hasretiyle yananlara evlat nasib etsin
Yavrusuna kavuşmak için gün sayanlara ( bizim gibi ) SAĞLIKLA YAVRULARINA KAVUŞABİLMEYİ NASİB ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?