2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Amin canım bu güsel dilekleri Mevlam kabul etsin inş.:sm_cool:

canım çok daha hareketli idi.
bilmiyorum ne oldu.ben kontrole yeni gittim.zaten salı günü.
ama yenisine bir ay var daha .ama ben arada sağlık ocağına gideceğim inşallah.
yada evimin yakınında kocamn doğum ve çocuk hastanesi var.eğer çok kafaya takarsam gidip orada acilde, baktırırım diye düşünüyorum.
dün işyerinin yakınınd aki sağlık ocağına gittim.
ama ev adresine göre evin oradakine giymem gerekiyormuş.
yoksa o sağlık ocağındakiler zor duurmda kalırmış dedi.
ben de kuzu kuzu tamam dedim.
:))))
yani aslıdna orada utandım bari kalbini dinleyin diyecektim.
birde , hemen aşımı yaapcaktı ben boş boğazlık yapıp ta evin adresini de söyleyince kaldıııı:1no2:

amin canım
amin
rabbim kimseyi gönlü buruk,boynu bükük,eli boş bırkamasın.

Günaydın kızlar bu hafta hep tedirigin geçti benim için sürekli bi gerginlik var bacak aramda çatıyı oluşturan kemikler doğuma hazırlıyormuş kendini ama ilk defa böyle farlı bişey hissediyorum korkuyorum hayırlısıyla nolmale dönmek istiyorum artık adım atarken canım acıyo zaten dinlenmeye vaktim yok yoruldum ya

Bende baktım ilsu akşam..
Girmemiş bende selsini merak ettim çokkk
inşallah önemli bişey olmaz............
Biran önce gelsin lütfen iyi haberlerle

Herkese günaydın arkadaşlar temmuzun kaçında doğumuz benim 25 temmuz görünüyor ama nasip bakalım hangi gün olur kaydirigubbakcemile2

O acıyı ben de çekiyorum canım özellikle akşamları adım atarken resmen topallıyorum ani kramplar giriyor sol kalçamdan bacağıma doğru :sm_confused:

günaydın kızlar dün dr gittim eve geç geldiğimiz için yazamadım oğlumuzun durumu maşallah iyi.dün renkli olarak gördük. hareketlerini hissedeme sebebimi daha iyi anladım. beyfendin uyuyordu. arada elini yüzünü getirip rahatsız etmeyin dermişçesine bir hali vardı. 17+4 günlük 171gr olmuş gelişimi bir hafta önden gidiyormuş. 56 kilo da hamile kalmıştım 59.5 kilo olmuşum dr um iyi dedi.3 lü test için kan aldılar haftaya sonucum çıkacak.şimdi sabırsızlıkla sonucumu bekliyorum vitamin olarak eleviti kullan dedi kullanamadığımı söyledim solgar verdi.bende böyle oğlumun gün içerisinde resimlerini de sizlere gösteririm teyzeleri..cinsiyetimiz içinde %100 erkek dedi dr.

günaydın güzel anneler hayırlı cumalar benim bu gün misafirim var yine pek katılamayacağım dünde temizlik yaptım giremedim ama bugün belim ağrıyor alışmışım tembel tembel oturmaya

maşallah pransine canım canım benim yaaaa nasılda hareket ediyorlar değilmi bende geçen hafta renklide gördüm kızımı hareketleri gözümün önünden gitmiyor:ecrin_bebek:

günaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun inşallah hepimiz için
Rabbim sıkıntıta olanları ferahlatsın
Derdi olanlara derman versin
Borçlu olanlara eda nasib etsin
Hasta olanlara şifa nesib etsin
Herkesin tüm arzuları gerçek olsun
Rabbim tüm yarattıklarının şerrinden hepimizi korusun ..
Evlerimize mutluluk, sağlık ve huzur versin ...
Evlat hasretiyle yananlara evlat nasib etsin
Yavrusuna kavuşmak için gün sayanlara ( bizim gibi ) SAĞLIKLA YAVRULARINA KAVUŞABİLMEYİ NASİB ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sibelcim gözün aydın çok sevindim senin adına MAŞALLAH PRENSİNE

:Saruboceq::Saruboceq:AMİNNNNNNNN CANIM ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…