günaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun inşallah hepimiz için
Rabbim sıkıntıta olanları ferahlatsın
Derdi olanlara derman versin
Borçlu olanlara eda nasib etsin
Hasta olanlara şifa nesib etsin
Herkesin tüm arzuları gerçek olsun
Rabbim tüm yarattıklarının şerrinden hepimizi korusun ..
Evlerimize mutluluk, sağlık ve huzur versin ...
Evlat hasretiyle yananlara evlat nasib etsin
Yavrusuna kavuşmak için gün sayanlara ( bizim gibi ) SAĞLIKLA YAVRULARINA KAVUŞABİLMEYİ NASİB ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar dün dr gittim eve geç geldiğimiz için yazamadım oğlumuzun durumu maşallah iyi.dün renkli olarak gördük. Hareketlerini hissedeme sebebimi daha iyi anladım. Beyfendin uyuyordu. Arada elini yüzünü getirip rahatsız etmeyin dermişçesine bir hali vardı. 17+4 günlük 171gr olmuş gelişimi bir hafta önden gidiyormuş. 56 kilo da hamile kalmıştım 59.5 kilo olmuşum dr um iyi dedi.3 lü test için kan aldılar haftaya sonucum çıkacak.şimdi sabırsızlıkla sonucumu bekliyorum vitamin olarak eleviti kullan dedi kullanamadığımı söyledim solgar verdi.bende böyle oğlumun gün içerisinde resimlerini de sizlere gösteririm teyzeleri..cinsiyetimiz içinde %100 erkek dedi dr.
demetçim paylaşımın için çok teşekkürler çok güzel bir yazıydı
Ya kızlar geçen hafta 2 gün arka arkaya hissettim hareketini ama bir haftadır hissetmiyorum çok endişeliyim normalmi acaba
Selsin gelmedi çok endişeliğim içime bir sıkıntı girdi ne oldu acaba..
selsin dün 22.51 de girmiş kadınlar klubüne ama yazmadı . şimdi profiline baktım.hayırlı haberler getirir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?