2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

aminnnnnnnnnnnnn canım ne güzel dualar böyle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın annecikler,
dualarınıza amin diyorum ben de.
sibel canım senin de gözün aydın oğluşun sağlıklı bi şekilde geliyormuş.
ben gittiğimde ayak parmaklarını çok net görmüştüm. dr zoomladığında bacaklarına doğru kasıp gerginleştirmişti yavru kuzum. çıtır çıtır ısırmak istiyorum şimdi ben o ayakları. kimse kendi bebeğine kıyamaz. eminim doğunca bırak ısırmayı dokundurmam bile kimseye incinecek diye.
minicik o daha...
ama boğum boğum bacakları olsun istiyorum....

aminnnnnnnnnnnnnn diyen ağzınıza sağlık canlarımmmmmmmŞeniz

kızlar bakın bi yazı okudum ve o kadar hoşuma gitti ki hakikaten ne kadar doğru yaa biz şu anımızın tadını çıkartalım yavrularımızla... Allah ın izniyle ömrü olana zaman su gibi akıp gidiyorşutarafagitti

HAFTANIN ÖNERİSİ
Endişeli, bardağın boş yarısını gören bir anne veya baba adayımısınız? Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.

Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...

cnm gözün aydın sağlıkla gelsin oğluşun.

Ya kızlar geçen hafta 2 gün arka arkaya hissettim hareketini ama bir haftadır hissetmiyorum çok endişeliyim normalmi acaba

demetçim paylaşımın için çok teşekkürler çok güzel bir yazıydı

rica ederim bitanem ne demekkkŞeniz

hoşuma giden her şeyi paylaşıyorum sizlerle:lepi:

Ya kızlar geçen hafta 2 gün arka arkaya hissettim hareketini ama bir haftadır hissetmiyorum çok endişeliyim normalmi acaba

nur az önce şu yazıyı okudum tamda senin soruna uyuyor kaydirigubbakcemile5

21. GEBELİK HAFTASI (20+0, 20+6. GÜNLER)

Bebek haraketleriniz bir iki hafta önce başladı ve bu haftadan itibaren bebeğinizin oynama sıklığı ve hareketlerin hissedilebilirliği artacak. Bu süreçte siz zaman zaman bebeğinizin "daha az oynadığını" hissederek endişeye kapılabilirsiniz. Bilmeniz gereken, bu haftalarda bebek hareketlerinin tutarsız olduğudur. Hareketler bebeğiniz büyüdükçe ve beyin dokusu geliştikçe daha anlamlı ve daha istikrarlı olacaktır. İleri gebelik haftalarında bebeğinizin seslere, yediklerinize ve hatta sizin konuşmanıza tepki verdiğini görecek ve bu duyguyu çok seveceksiniz.

Hurrem ve demet teşekkür ederim duyarlılığınız için . Bu forumu çok seviyorum ben birbirimizi en iyi anlayanlarız. Evet normal diyo nettede ama işte annelik korku oluyo ister istemez ama iyiki sizler varsınız.

Beynim zonkluyor......................
Bu gün geçmek bilmiyor....
Hava çok güzel dışarı çıkmak istiyorum burda boğuluyorummmmmmmmmmmmmmm

selsin dün 22.51 de girmiş kadınlar klubüne ama yazmadı . şimdi profiline baktım.hayırlı haberler getirir inş.

Günaydın kızlar ....

Hayırlı cumalarımız olsun....... Bu mübarek saatlerde edinlen tüm dualar kabul olsun.......

Rabbim meleklerimizi korusun sağlık sıhhat versin.....

Bende oğlumun hareketlerini hissediyorum... çok güzel bir şey... Ya iş te şimdi hamilelik dedikleri güzel şey bu diyorum.......

Bulantılarımda geçti..... :) çok güzel maşşallah deyim kendime ... :))

çok şükür allahım bun günlere gelemyi bizlere nasip etti...... Inşallah yavrularımızın güzel günlerini görmeyide nasip eder.......

Sibel04 canım paşana Allah sağlık sıhhat versin ne güsel sağlıkla ilerliyor hep böyle devam eder inş. Tüö bebekler sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inş. Mevlam:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…