2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepimize hayırlı cumalar

günaydın canım hoşgeldinŞeniz

Beynim zonkluyor......................
Bu gün geçmek bilmiyor....
Hava çok güzel dışarı çıkmak istiyorum burda boğuluyorummmmmmmmmmmmmmm

canım öykünü düşün onu kokladığını düşün ve o sıkıntıyı at içindenklava:Şeniz

hoşgeldin, aminnnnnnn güzel dileklerineeee:Saruboceq::lepi:

KIZLAR PAMUK KIZIMA İSİM BULDUM BEN ÇOK BEĞENİYORUM AMA BENDEN BAŞAK KİMSE BEĞENMEDİ Çok üzgünüm çoook AMA BEN ONU GİZLİDEN GİZLİYE ÖYLE SEVİYORUM BAHAR OLSUN İSİTİYORUM İSMİ BAHAR GİBİ Bİ KIZ OLSUN GİTTİĞİ HERYERE RENK KATSIN CANLILIK GETİRSİN SİZCE NASIL SİZİN YORUMLARINIZDA ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN

canım coook guzel bır ısım anlamı hele cok cok guzel hayırlısı olsun tatlımyerimseniben

gunaydin kizlar.

hurremcim benim adimda bahar, kizimin da gobek adi bahar olacak insallah. dolayisiyla kendisi cok sevdigim bir isimdir :))

hayırlı cumalar annişler.

sanada hayırlı cumalar...

canım bence çok güzel bahar :lepi:

insan söyleyince bile içi coşkuyla doluyor:sm_cool:

selsin izne çıkmıştı kızlar bu hafta evde yani
çok merak ediyorum onu ya inş güzel haberle döner aramıza

bahar ismi de güzel anlamı da cnım senin kararın önemli
ona bakarsan çoğumuzun çevresi koyacağımız isme bir kulp buluyor

günaydın kızlar
benim için güzel ,keyifli bi günhihoyyyt
inşallah hepimiz için öyle devam eder
işlerim yoğun giremiyorum pek
bende bugün doktora gidicem 3 de:CüvCüv:
oğluşum iyidir inşallah ağrılarım azaldı
zaten maşşallah çokda hareketli
bence rahatı yerinde

hihoyyyt TEŞEKKÜR EDERİZ TEYZELERİ YA MORAL VERDİNİZ VALLA BEN DE ÇOK BEĞENDİM AMA İLK BEĞENEN SİZ OLDUNUZ EŞİMDE SICAK BAKIYOR AMA AİLELER BEĞENMEDİ :sm_confused: BEN BU GAZLA KESİN BAHAR KOYARIM KIZIMIN ADINI SİZLERİ SEVİYORUMMM a.s.

sen ne ıstıyorsan onu koy bence aldırma. senın ıcınden gelen olsun. aıleler karısmak zorunda degıl zaten. bazen onları ılgılendırmyeen cok seye karısıyolar ama aldırmamak lazım

canım bence çok güzel isim
prenses için bundan kibar isimmi olur :CüvCüv:

Hepinize günaydınnn,gece 21.30 a kadar çalıştım maalesef eve gidip bi çorba içip uyudum.Sabah kalktığımda daha iyiydim sadece boğaz ağrım kalmış yine çorba içtim sıcak iyi geldi.Şimdide bol bol portakal suyu içiyorum umarım dünkü gibi olmam.Allah kimseye vermesin hastalık.Sizler nasılsınız güzel anneler yerimseniben

Güzel canım bende beğendim benim kızım olsaydı kesinlikle HAYAT koyardım benim lakabımda Hayattır arkadaşlar arasında çok hoşuma gider anlam felan derdin yok ap açık ortada yerimseniben

güzel canım bende beğendim benim kızım olsaydı kesinlikle hayat koyardım benim lakabımda hayattır arkadaşlar arasında çok hoşuma gider anlam felan derdin yok ap açık ortada yerimseniben

evet canım ya anlamlı isimleri bende çok severim duyduğunuda alıp götürecek bazen seni biyerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…