Günaydınlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepimize hayırlı cumalar
Beynim zonkluyor......................
Bu gün geçmek bilmiyor....
Hava çok güzel dışarı çıkmak istiyorum burda boğuluyorummmmmmmmmmmmmmm
Günaydın kızlar ....
Hayırlı cumalarımız olsun....... Bu mübarek saatlerde edinlen tüm dualar kabul olsun.......
Rabbim meleklerimizi korusun sağlık sıhhat versin.....
Bende oğlumun hareketlerini hissediyorum... çok güzel bir şey... Ya iş te şimdi hamilelik dedikleri güzel şey bu diyorum.......
Bulantılarımda geçti..... :) çok güzel maşşallah deyim kendime ... :))
çok şükür allahım bun günlere gelemyi bizlere nasip etti...... Inşallah yavrularımızın güzel günlerini görmeyide nasip eder.......
KIZLAR PAMUK KIZIMA İSİM BULDUM BEN ÇOK BEĞENİYORUM AMA BENDEN BAŞAK KİMSE BEĞENMEDİ Çok üzgünüm çoook AMA BEN ONU GİZLİDEN GİZLİYE ÖYLE SEVİYORUM BAHAR OLSUN İSİTİYORUM İSMİ BAHAR GİBİ Bİ KIZ OLSUN GİTTİĞİ HERYERE RENK KATSIN CANLILIK GETİRSİN SİZCE NASIL SİZİN YORUMLARINIZDA ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN
KIZLAR PAMUK KIZIMA İSİM BULDUM BEN ÇOK BEĞENİYORUM AMA BENDEN BAŞAK KİMSE BEĞENMEDİ Çok üzgünüm çoook AMA BEN ONU GİZLİDEN GİZLİYE ÖYLE SEVİYORUM BAHAR OLSUN İSİTİYORUM İSMİ BAHAR GİBİ Bİ KIZ OLSUN GİTTİĞİ HERYERE RENK KATSIN CANLILIK GETİRSİN SİZCE NASIL SİZİN YORUMLARINIZDA ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN
hayırlı cumalar annişler.
selsin izne çıkmıştı kızlar bu hafta evde yani
çok merak ediyorum onu ya inş güzel haberle döner aramıza
hihoyyyt TEŞEKKÜR EDERİZ TEYZELERİ YA MORAL VERDİNİZ VALLA BEN DE ÇOK BEĞENDİM AMA İLK BEĞENEN SİZ OLDUNUZ EŞİMDE SICAK BAKIYOR AMA AİLELER BEĞENMEDİ :sm_confused: BEN BU GAZLA KESİN BAHAR KOYARIM KIZIMIN ADINI SİZLERİ SEVİYORUMMM a.s.
bahar ismi de güzel anlamı da cnım senin kararın önemli
ona bakarsan çoğumuzun çevresi koyacağımız isme bir kulp buluyor
güzel canım bende beğendim benim kızım olsaydı kesinlikle hayat koyardım benim lakabımda hayattır arkadaşlar arasında çok hoşuma gider anlam felan derdin yok ap açık ortada yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?