ben henüz hiç görmedim rüyamda
Ben de henüz görmedim çünkü çok bir ütopya çok büyük bir hayal,erişilmez rüya gibi geliyor bana henüz bebek...
Allahım inşallah kucağımıza almayı nasib eder hepimize...
Ben o tatlı meleği kucağıma aldıktan sonra inanabilicem sanırım..Şu anda bile sanki ben hamile değilmişim de başkası hamile benim hamileliğim olsa olsa hayal olurdu gibime geliyor..Sanki dışardan film gibi izliyorum..Gerçekten mi Allahım gerçekten mi diyorum kendi kendime...:1rolleyes::asigim:
Ya kızlar temmuz anneleri içinde en büyük bebiş benimki sanırım zaten doğumda 1 temmuz aslında doktorum sezeryan olacağı için haziranın son haftası olur muhtemelen dedi
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım benimde şu an bulantılarım var ve anneme gidiyorum bugün evden çıkayım hava çok güzel annemde gün var benimdfe 14 temmuz aslında ama drum 1 temmuzda sezeryanla alırız dedi inşşşşşşşşşşşş yarabbim görelim o günleri
günaydın derincim, sen de bebiş için çok bekleyenlerden misin yoksa?
Arkadaşlar merhaba yeniden..Bende biraz iştahsizlık olduğunu düşünüyorum..Bir bardak meyve suyu içtim bir de 2 tane kakaolu bisküvi..Sanki çok yemişim gibi hissediyorum kendimi..Eğer bir bisküvi daha yersen kusarmışım gibi geliyor...:bbo: Sizde de böyle oluyor mu?
evt canım sende hoşgeldin 11 sene bekledim tam 2 sefer tüp bebek yaptık olmadı yüce allahım kendiliğinden verdi çok şükür daha 5 ay önce denemiştik ama allah ol demeyince olmuyo hepinizi öptüm çıkıyorum:enbuyukkk:a.s.:teytey::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?