benim dr bi görse söyleyecekde göremiyor adamıda çatlattım her gittiğimde sormaktankaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar dün dr gittim eve geç geldiğimiz için yazamadım oğlumuzun durumu maşallah iyi.dün renkli olarak gördük. hareketlerini hissedeme sebebimi daha iyi anladım. beyfendin uyuyordu. arada elini yüzünü getirip rahatsız etmeyin dermişçesine bir hali vardı. 17+4 günlük 171gr olmuş gelişimi bir hafta önden gidiyormuş. 56 kilo da hamile kalmıştım 59.5 kilo olmuşum dr um iyi dedi.3 lü test için kan aldılar haftaya sonucum çıkacak.şimdi sabırsızlıkla sonucumu bekliyorum vitamin olarak eleviti kullan dedi kullanamadığımı söyledim solgar verdi.bende böyle oğlumun gün içerisinde resimlerini de sizlere gösteririm teyzeleri..cinsiyetimiz içinde %100 erkek dedi dr.
KIZLAR PAMUK KIZIMA İSİM BULDUM BEN ÇOK BEĞENİYORUM AMA BENDEN BAŞAK KİMSE BEĞENMEDİ Çok üzgünüm çoook AMA BEN ONU GİZLİDEN GİZLİYE ÖYLE SEVİYORUM BAHAR OLSUN İSİTİYORUM İSMİ BAHAR GİBİ Bİ KIZ OLSUN GİTTİĞİ HERYERE RENK KATSIN CANLILIK GETİRSİN SİZCE NASIL SİZİN YORUMLARINIZDA ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN
kızlar benimde dün aksam vajinamdan bir ağrı girdi ki çok kötü oldum hemen uzandım dinlenince geçti .çok korktum.sizde de benzzer ağrılar oluyor mu
bu da benim sağlık ocağı ve tetanoz maceram ..............
sağlık ocağına gittim bugün , aile hekimimiz kayıt açtırmam için bir toplum sağlığı merkezine yönlendirdi ve kendisnin değil başka bir hekimin hastası olacağımı , kendi hasta sayısının çok oduğunu felna söyledi ( ben de bayılıyordum zaten onun hastası olmaya yada oraya gelmeyeklava: ) söylediği yeri bulana kadar canım çıktı .. taksi bekle , taksi geçmez .. mecburen yürü - minübüse bin , yok ot fotokopisi çöp fotokopisi , sonra bakarlarki " siz İst.dan gelmişsiniz , İst. henüz aile hekimliğine geçmedi , o yüzden geldiğiniz sağlık ocağına gidin , aile hekiminiz size kayıt açsın " .. beni gönderen o dr.a ne kadar kızdığımı anlatamam , çünkü adama ilk defa ve İst.dan geldiğimi , orada böyle bir uygulama olmadığını ve bunun benim ilk kaydım olacağını söylememe rağmen bir dünya yol gidip dönmeme sebep oldu kötükedihüso
neyse geldim tekrar sağlık ocağına , kaydımı yaptı hemen dr. ve hemşiresi , hemşire tansiyonumum ölçtü 13-8 çıktı yine :1shok: en son bebeğim için çok endişelendiğim o gün çok ağlamıştım ve o gün çıkmıştı 13-8 .. genelde 10-6 yada 9-5 gibidir .. biraz aç olduğumu , yorulduğumu , 2 saatten fazladır bu işlem için oraya burya gittiğim ve ayakta kaldığımı ( bu yüzden ve dr. savsaklığı yüzüden sinir olduğumu söylemedim) , ondan olup olmayacağını sorduğumda dr. olabileceğini ama tuzlu ve hamur işinden uzak durmamı söyledi .. ayrıca fazla yorulmadan hareket edip genelde dinlenerek geçirirsem günümü sıkıntı yaşamayacağımı da ekledi ..
bu arada gelmişken tetanoz aşını da yapalım dediler a.s
eyetekinerrrrrrr , hürremssssssss yedim sizi , yandı benimki yawfsss
hemşire aşı kartı verdi , aklıma gelen herşeyi sordum , dr. da hemşiresi de çok ilgiliydiler sağolsunlar .. doğumdan sonra çağırıyorlarmış , bakalım emzirebiliyor muyum bebeği felan diye , eğitimini veriyorlarmış bilmeyenlere yerimseniben
ben de sıramı savdım , kalanlara kolay gele hihoyyyt
aynı haftayız canım senle benim bebek inatla 1 aydır göstermiyor inşallah seninki gösterir
selam kızlar pek giremedim bu aralar geçmişide okuyamadım...
yarın detay ultrasona giricem bebeğimi 5 hafta sonra görücem inşallah iyi haberlerle gelirim..
çok heyecanlıyım oğlumu çok özledim offf sabah olmaz bana..
canım bugün benim doktorum aradı beni ne zamandı ayrıntılı ultrasonun diye sordu..heyecanını çok iyi anlıyorum canım eminimki güzel haberlerle gelceksin geçen pzar geceside ben ayakta geçirdim:) annelik böyle bişey işte daha şimdiden panikteyiz bi doğduklarında ne oluruz kim bilirdelikafadulden yarın doktordan gelir gelemz yaz merak ederim ben ayrıntılı usg gireceksin ben girmicem doktorumda gerek görmedi sen bi gir bakalım bi farkı varmı :1rolleyes: bende şimdi 5 haftayı doldurucam öyle gidicem doktora nasıl geçecek zamanmirmirmirmir
nilayyycım inş canım hayırlısı ile git güzel haberlerle dön. güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canım. Allaha emanet ol.
arkadaşlar burun kanması normaldi dimi hamilelikte .. öyle şakır şakır kanamıyor . sade sağ deliğim sanki burnum akacakmış gibi oluyor ve bir peçeteye silmek için zorlayınca biraz biraz kan geliyor .. sonra yine aynısı oluyor , zannediyorumki burnum akacak bu kez , çünkü ılık ılık değil soğuk geliyor sıvı .. sabahları burnumu temizlediğimde de sağ burnumdan ( çok afedersiniz ) kanlı gelirdi ne geliyorsa kafamçokkarıştı
bir de bugün tansiyonum çıkmıştı 13-8e ondan olabilir mi , başımda da hafif bir ağırlık var :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?