2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

tebrik ederim. Maşallah paşamıza.

Ben de Bahar ismini çok beğenirim. Sen de beğeniyorsan herkesi boşver. Mesela ben kızımın adını Alin İpek koyacağım. Alin ismini aile büyükleri istemiyor. Eşim bana 14 sene önce bir kart atmıştı. Hayatımın aşkı diye başlıyordu. Bitirirken de Ali'n diye yazmıştı. Biz de kızımız olursa ismini Alin koyarız demiştik. Kimseyi de takmam valla.

kızlar benimde dün aksam vajinamdan bir ağrı girdi ki çok kötü oldum hemen uzandım dinlenince geçti .çok korktum.sizde de benzzer ağrılar oluyor mu

Bende olmuyor galiba. Dikkat et. Doktoruna mutlaka sor canım.

aynı haftayız canım senle benim bebek inatla 1 aydır göstermiyor inşallah seninki gösterir

Benim de azıcık yandı. Ama asıl sonrasında 3 gün kolum ağrıdı. Geçmiş olsun canım.

Confuse ve Selsin çok geçmiş olsun kızlar.

selam kızlar pek giremedim bu aralar geçmişide okuyamadım...
yarın detay ultrasona giricem bebeğimi 5 hafta sonra görücem inşallah iyi haberlerle gelirim..
çok heyecanlıyım oğlumu çok özledim offf sabah olmaz bana..

heyecanını çok iyi anlıyorum canım eminimki güzel haberlerle gelceksin geçen pzar geceside ben ayakta geçirdim:) annelik böyle bişey işte daha şimdiden panikteyiz bi doğduklarında ne oluruz kim bilirdelikafadulden yarın doktordan gelir gelemz yaz merak ederim ben ayrıntılı usg gireceksin ben girmicem doktorumda gerek görmedi sen bi gir bakalım bi farkı varmı :1rolleyes: bende şimdi 5 haftayı doldurucam öyle gidicem doktora nasıl geçecek zamanmirmirmirmir

nilayyycım inş canım hayırlısı ile git güzel haberlerle dön. güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canım. Allaha emanet ol.

selam hanımlar.kaç gündür okuyorumda bir aşı dalgasıdır gidiyo.ya anlamadığımaşı olmakta ne varki. bide size aşı olmanızı söleyen kişiler zaten ya doktor ya ebe ya hemşire.daha ötesi varmı.bebeğiniz için yanlış bişyse sölerlermi hiç.ben 5.aşımı olacam önümüzdeki hafta. geçen doğumdan 3 aşımı tamamladım.artı doğumdan sonrada 4.yaptık ve şimdi sonuncudayım.eğer 5 aşıyı tmamlarsam bir dahaki gebeliklerde aşı sorunum olmayacak.malum tetanoz aşısı bi 3 gün beş gün uyuşukluk yapacak elbet.ya hanımlar siz 9 aylık zorlu bi sürece girdiniz.ve sonunda o çocuğu doğurmak var(inşallah)onun yanında bi aşının acısı sorun mu?

canım bugün benim doktorum aradı beni ne zamandı ayrıntılı ultrasonun diye sordu..
yarın dedim çok önemli o ultrason ne zamana randevu verdiğimi unuttum dosyana baktım zamanın gelmiş dedi..benimki 3lü teste gerek görmemişti..
evet sende geçen hafta heyecandan uyuyamamıştın:)
canım aslında 5 hafta çabuk geçti Allahıma şükür bebeğim kıpır kıpır içim rahatlıyor o hareket ettikçe...inşallah yarın mutlu mutlu dönücez saat 13:15 e randevum..
eve gelince yazarım size..
iyi geceler canım...
nilayyycım inş canım hayırlısı ile git güzel haberlerle dön. güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canım. Allaha emanet ol.

çok saol tatlım güzel haberlerle döneceğim inşallah...

arkadaşlar burun kanması normaldi dimi hamilelikte .. öyle şakır şakır kanamıyor . sade sağ deliğim sanki burnum akacakmış gibi oluyor ve bir peçeteye silmek için zorlayınca biraz biraz kan geliyor .. sonra yine aynısı oluyor , zannediyorumki burnum akacak bu kez , çünkü ılık ılık değil soğuk geliyor sıvı .. sabahları burnumu temizlediğimde de sağ burnumdan ( çok afedersiniz ) kanlı gelirdi ne geliyorsa kafamçokkarıştı
bir de bugün tansiyonum çıkmıştı 13-8e ondan olabilir mi , başımda da hafif bir ağırlık var :bbo:

Yok canım tansiyondan değil. Hamilelikte kan hacmi arttığı için ve kılcal damarlar şiştiği için burun kanaması olurmuş. Bende de oluyor zaman zaman. Hatta ben hamile kaldığımdan beri burnumdan nefes alamıyorum. Geceleri de horlamaya başlamışım. Net'ten normal olduğunu okudum. İçin rahat olsun beterin beteri var.
Ben de bu akşam baktım gözümün altında birsürü yağ bezesi çıkmış. Kollestrolüm kendimi bildim bileli yüksek. 300'lerden aşağı hiç düşmez. Babamdan miras kaldı. Dün akşam da resmen sırtımda ağrı hissettim. Bu aralar nefesim de daralıyor. Kalp krizi mi geçireceğim yoksa.naniknanik
Şaka bir yana pazartesi kollestol testi yaptıracağım. yediğim yumurta ve etlerin bedeli kötü olabilir allah korusun.

herkese gunaydın
bugun ıstanbulda cok soguk ve yagmurlu bır hava var
ama bıs yınede gezmeye gıdıcez babamızın ısten gelmesını beklıyoruz:asigim:

herkese günaydın kıslar hüzün yılı dedğin gibi acayip bi fırtına var dışarda camlara vuran yağmur sesine ve rüzdarın sesine kalktım çok dikkatli ol üşütmeyesin :ecrin_bebek:

Günaydın kızlar karlı bir sabaha uyandık pamuk kızımla sıkı sıkı giyinip işe geldik :)

Hepinize günaydınnnn,az önce kar yağıyodu burda :bbo:havada soğuk.cemrede düştü ama şubat kendini gösteriyo yinede.Sizler nasılsınız güzel anneler umarım herkes iyidir a.s.

günaydın güzel anneler aman dikkat edin kendinize grip olmayın bizimde kaç gündür burası yağmur dolu fırtına bugün çok şükür sakin bir hava var

Derincim sana bişi sorcam
sanırım sende de vajina ağrısı oulyodu
dr a sordun mu tehlikesi var mı diye
su sıralar sanki benimkide arttı
korkuyorum

Ilsucum ben dün bahsetmiştim benim bir haftadır acayip ağrım var adım atarken bile canım acıyor baskı ve kasılma gibi bir ağrı hala geçmedi netten baktım çatımız kendini doğuma hazırlarken olurmuş bu ağrı tehlikeli birşey değil yazıyordu özellikle 21.ve 22. Haftada feci oluyor

günaydın tatlı anneler...
nasılsınız bakalım kızım ve ben bu gün epey uyuduk hava çok soğuk dışarıda lapa lapa kar var...
bu gün kraliçemi meleğimi nartanemi nurtanemi görmeye gideceğim onu çok özledim çokdelikafadulden
heycandan içim içime sığmıyor ama taaa 4 - 4.30 gibi gideceğim doktoruma
zaman geçmek bilmiyor....
birazdan ablamla çarşıya çıkacağız..kar vız gelir bize ve bebişlerimize..........delikafadulden
bebişlere bişey bakacağız....kaydirigubbakcemile5
abla kardeş ordan doktora geçeceğiz 4 gibi.................
hem kızımı hem de yeğenimi göreceğim oleyyyhihoyyyt
içime doğdu yeğenim de kız bence................hihoyyyt

günaydın güzel anneler.bebişerimizle beraber güzel bir gün geçirmek dileğiyle.benimde bebeğimin üçlü test sonucu iyi çıktı.çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim.hepimizin bebekleri sağlıcakla gelsin kucaklarımıza..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…