2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydınlarrr...

dün giremedim kk ne. izinliydim taşınmaya karar verdik güzell bi ev bulmuşken kaçırmak istemedik evi toplamaya çalıştık oğluşumla
o kadar çok yoruldum ki anlatamam kolum da çok ağrı yaptı bana bugün daha iyiyim ama..
umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım da...

ilsucum korkma canım evet geçen hafta sonu çok fazla ağrıyordu vajinam dr geçmezse hafta içi göreyim seni demişti allaha şükür bu hafta okadar şiddetli olmadı ama dün oldu bütün gün anlam veremedim vajinadanmöı diğer taraftanmı farklı bişeydi hemoroitmi var çözemedim yani bebek ağırlaştıkça olurmuş canım korkma bide çalışıyosun ama eve gidince arasıra uzan komşum kızlarda olur demişti seninde kız belkide ondandır

inşallah iyi haberlerle dönersiniz canım gelir gelmez yaz merakta kalmayalım ablanda güzel haberlerle döner inşallah:Saruboceq:

maşallah size herşey yolunda allah sağ sağlim almayı nasip etsin canıma.s.

canım aman dikkat et yormadan ağır bişeyler kaldırmadan eyilip doğrulmalarına dikkat et hayırlı olsun yeni eviniz uğur getirsin bolluk bereket inşallah:1hug:

beyaz melek hadi canım bebişini göreceksin yine ne mutlu sana sık sık gidebiliyorsun druna bende çok özledim kızımı daha bir haftaoldu göreli ama daha 10 gün var görmeme ayrıntılıya gireceğim birde yakından göreceğim kızımı inş iyi haberlerle dönerim izmirden zaten inş herşey iyi olursa ordan hemen alışverişe zor tutuyorum kendimi birtek çıtçıtlı bady aldım o kadar

sitede problem vardır eyetkiner bizim siteden yap istersen

tamam canım sağoll bakayım ben hemen güzell bi tickerr

canım aman dikkat et yormadan ağır bişeyler kaldırmadan eyilip doğrulmalarına dikkat et hayırlı olsun yeni eviniz uğur getirsin bolluk bereket inşallah:1hug:

çok teşekkürler canım bebeğim uğurlu geldi istediğim gibi bi ev.
dikkat ediyorum 1 saat iş yarım saat yatışş...:)))))

melekcim ablalı kardeş yiğenler gezin alışveriş edin bakaklım
ay ablanınki daha minnacıktır çok güzel bi heyecan gerçekten de

beyaz melek canım bana sitenin adresini özelden yazarmısın sakıncası yoksa buradan da yazabilrsin..
bu arada meleğini görmeye gidecekmişsin ne güzell...
güzell haberlerle gel cnm...

canım aynısı az önce banada oldu hatta dun gecede merak etme gayet normal
ılk hamılelıgımde de oluyodua.s

içimi rahatlattınız.
kızlar yoksa dr a gideceğim artarsa resmen acıyor ya sanki birisi sıkıyor içine doğru:))))

Ilsu benim de oluyor canım...çok baskı ve ağrı var alta doğru..bu gün soracağım doktoruma ben de...sana söylerim
akşama yazaım saat 5-6 gibi ancak gelirim eve...............
O saatlerde burda olun beni yalnız bırakmayın canlarım

Derincim sana bişi sorcam
sanırım sende de vajina ağrısı oulyodu
dr a sordun mu tehlikesi var mı diye
su sıralar sanki benimkide arttı
korkuyorum

İlsu'cum bence dr'unu ara sen her ihtimale karşın. Büyük olasılıkla psikolojik veya önemsiz birşeyden kaynaklanıyordur. Ama dr da teyit etsin bence. 2 günden uzun süren aynı tarz ağrılar için dr'a haber vermek gerekiyormuş. 17 haftalık bebeğin ağırlığı 200 gr. Suyu v.s. ne kadar olacak ki baskısı olsun bence. Tamam kızlar daha aşağılara yerleşiyor galiba ama artık bebişler çok hareketli. Hep aynı yerde durmuyor ki. Benimki 5 dk'da 3 rotasyon değiştirebiliyor ben de şaşırıyorum. Hareketlerini hissedene kadar sen tedbiri elden bırakma derim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…