günaydın tatlı anneler...
nasılsınız bakalım kızım ve ben bu gün epey uyuduk hava çok soğuk dışarıda lapa lapa kar var...
bu gün kraliçemi meleğimi nartanemi nurtanemi görmeye gideceğim onu çok özledim çokdelikafadulden
heycandan içim içime sığmıyor ama taaa 4 - 4.30 gibi gideceğim doktoruma
zaman geçmek bilmiyor....
birazdan ablamla çarşıya çıkacağız..kar vız gelir bize ve bebişlerimize..........delikafadulden
bebişlere bişey bakacağız....kaydirigubbakcemile5
abla kardeş ordan doktora geçeceğiz 4 gibi.................
hem kızımı hem de yeğenimi göreceğim oleyyyhihoyyyt
içime doğdu yeğenim de kız bence................hihoyyyt
günaydın güzel anneler.bebişerimizle beraber güzel bir gün geçirmek dileğiyle.benimde bebeğimin üçlü test sonucu iyi çıktı.çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim.hepimizin bebekleri sağlıcakla gelsin kucaklarımıza..:ecrin_bebek:
günaydınlarrr...
dün giremedim kk ne. izinliydim taşınmaya karar verdik güzell bi ev bulmuşken kaçırmak istemedik evi toplamaya çalıştık oğluşumla
o kadar çok yoruldum ki anlatamam kolum da çok ağrı yaptı bana bugün daha iyiyim ama..
umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım da...
Derincim sana bişi sorcam
sanırım sende de vajina ağrısı oulyodu
dr a sordun mu tehlikesi var mı diye
su sıralar sanki benimkide arttı
korkuyorum
sitede problem vardır eyetkiner bizim siteden yap istersen
canım aman dikkat et yormadan ağır bişeyler kaldırmadan eyilip doğrulmalarına dikkat et hayırlı olsun yeni eviniz uğur getirsin bolluk bereket inşallah:1hug:
Ilsucum ben dün bahsetmiştim benim bir haftadır acayip ağrım var adım atarken bile canım acıyor baskı ve kasılma gibi bir ağrı hala geçmedi netten baktım çatımız kendini doğuma hazırlarken olurmuş bu ağrı tehlikeli birşey değil yazıyordu özellikle 21.ve 22. Haftada feci oluyor
ilsucum korkma canım evet geçen hafta sonu çok fazla ağrıyordu vajinam dr geçmezse hafta içi göreyim seni demişti allaha şükür bu hafta okadar şiddetli olmadı ama dün oldu bütün gün anlam veremedim vajinadanmöı diğer taraftanmı farklı bişeydi hemoroitmi var çözemedim yani bebek ağırlaştıkça olurmuş canım korkma bide çalışıyosun ama eve gidince arasıra uzan komşum kızlarda olur demişti seninde kız belkide ondandır
canım aynısı az önce banada oldu hatta dun gecede merak etme gayet normal
ılk hamılelıgımde de oluyodua.s
Eyetkiner özelden yazdım tatlım
çok teşekkürler canım yaptımm olduu ama o kadar çok seçenek varki tam bakamadım evde rahat bakarım artık ama bu da güzell olmuş dimii :asigim:
Derincim sana bişi sorcam
sanırım sende de vajina ağrısı oulyodu
dr a sordun mu tehlikesi var mı diye
su sıralar sanki benimkide arttı
korkuyorum
ticker nasıl yapılıyor ben yapamadım yardımcı olur musunuz?
tabii cnm istersen sana site adresini vereyim özelden sen yap ya da sat ı söyle ben sana yapayımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?