2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

slm kızlar mutlu hafta sonları hihoyyyt
beyaz melek nasıl oldun moralin iyi sanırım bugün düzeldin artık
stardust cum geçmiş olsun canım bu haftalarda vücuttaki kan basıncı çok olduğu için kanamalar bazı annelerde olabiliyormuş endişelenme canımcım
ilsu bendede oluyor arada bende druma sordum normal ama çok şiddetlenirse gel dedi
eyetkiner sende yoktun ortalıkda dün valla merak ettim seni ben hatta bugünde görmeseydin yazacaktım özeline
hepinize tek mesajla yetişmeye çalışıyorum kusura bakmayın kızlar kaydirigubbakcemile3
bugün günlerden beri ilk defa çok rahat uyudum gece ve baş ağrısı olmadan kalktım bu sabah (tahtaya vuruyorum şuanda)kaydirigubbakcemile3
bugün annem geliyorr çok mutluyum o yüzden hihoyyythihoyyyt

kızlar günaydın bu gece uyutmadı benim yavru kuşum

Beni de sabahları uyandırıyor. Çok erken kalkıyor çok. :1no2: Ama anladım onun derdini. Göbeğimin altına zaten hamile yastığı koyuyorum bu arada bu yastık resmen hayatımı kurtardı. Sırt ağrım hemen kesildi. Şimdi 5 dk yastıksız yatsam sırtım başlıyor ağrımaya.
Kızım rahat uyusun diye o tekme atınca bacağımın arasına da yastık koyuyorum duruyor meleğim. İçeride kendine yer açmaya çalışıyor herhalde. Bu sabah resmen jimnastik yaptı. Tüm vücudu hareket etti. Ben de ona yardımcı oldum

günaydın kızlar güzel hafta sonları
ben çok mutluyum kocaccım bugün yanımda
nöbeti yok
oğluşumda tekmeliyor acıktı heralde kuzum

kızlar hepinizi öpüyorum görşz...
dr gidenler iyi haberlerle dönsünler bekliyoruz haberlerini

çok şirin olmuş canım tebriklerrr. ama satına göre 19 haftalıksın sanırım bu site 1 hafta önden gidiyoırrr... bende yapmıştım sana ama bu daha güzell olmuşş işte oldğum için ancak bu kadar oluyoo :))))

Herkese günaydın başım ağrıyo bugün gece uyuyamadım sağ sol yana yatmaktan uyuştu hertarafım arada sırt üstü buluyorum kendimi ipeğimu cnm sen nerden aldın hamilelik yastığını benimde kullanmam lazım ondan yoksa uyku haram oldu bana

evet haklısın 19 haftalık bir hafta ileride gösteriyor.hem iştesin hem bunla ilgileniyorsun bravo sana.herkes iki işi aynı anda yapamaz.a.s.

günaydın canım.aynı sıkıntı ben de var.erken başlamadı mı uykusuzluk.şimdi uyuyamıyoruz ilerki aylarda ne yapacaz.Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

günaydın canım.aynı sıkıntı ben de var.erken başlamadı mı uykusuzluk.şimdi uyuyamıyoruz ilerki aylarda ne yapacaz.Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

Reklam gibi olacak ama Bebefox'tan 10 TL'ya aldım. Ondan öncesinde 3 gün sırt ağrım olmuştu. Kullanmaya başlayınca kesildi. Göbekler büyüdüğü için vücudun ağırlık merkezini değiştiriyor. Sırt ağrıları bu yüzden oluyor galiba. Herkes geçmiş olsun. Alana kadar ince bir yastıkla karnınızı destekleyin bari.

teşekkürler canım.ben Samsunda yaşıyorum bebefox yok burda ya ben duymadım.başka mağzalarda vardır herhalde bakmak lazım.

ben şimdi kaçıyorum kzlar ablam çıkmış ben de çıkayım...
bakalım bbeebelere neler alacağız...............
ordan da doktora gideceğim
umarım iyi haberlerle dönerim size........................
akşama burda olun görüşürüz..z
ni kopardım eşimden................
normalde akşamları pek istemiyor ben de girmiyorum bütün gün ordasın akşamları da benimle ol diye...........:asigim:
ama cumartesi pazar serbest...........
akşama görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…