kızlar günaydın bu gece uyutmadı benim yavru kuşum
tabii cnm istersen sana site adresini vereyim özelden sen yap ya da sat ı söyle ben sana yapayımm..
ecetuba hoşgeldin tickerin çok cici olmuş
evet haklısın 19 haftalık bir hafta ileride gösteriyor.hem iştesin hem bunla ilgileniyorsun bravo sana.herkes iki işi aynı anda yapamaz.a.s.çok şirin olmuş canım tebriklerrr. ama satına göre 19 haftalıksın sanırım bu site 1 hafta önden gidiyoırrr... bende yapmıştım sana ama bu daha güzell olmuşş işte oldğum için ancak bu kadar oluyoo :))))
Herkese günaydın başım ağrıyo bugün gece uyuyamadım sağ sol yana yatmaktan uyuştu hertarafım arada sırt üstü buluyorum kendimi ipeğimu cnm sen nerden aldın hamilelik yastığını benimde kullanmam lazım ondan yoksa uyku haram oldu bana
ipeğimu hamile yastığın nasıl canım senin şekil olarak merak ettim şu uzun olan yastıklardanmı
evet haklısın 19 haftalık bir hafta ileride gösteriyor.hem iştesin hem bunla ilgileniyorsun bravo sana.herkes iki işi aynı anda yapamaz.a.s.
Herkese günaydın başım ağrıyo bugün gece uyuyamadım sağ sol yana yatmaktan uyuştu hertarafım arada sırt üstü buluyorum kendimi ipeğimu cnm sen nerden aldın hamilelik yastığını benimde kullanmam lazım ondan yoksa uyku haram oldu bana
günaydın canım.aynı sıkıntı ben de var.erken başlamadı mı uykusuzluk.şimdi uyuyamıyoruz ilerki aylarda ne yapacaz.Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
canım napimmmm kopamıyorum buradann :)))))
Reklam gibi olacak ama Bebefox'tan 10 TL'ya aldım. Ondan öncesinde 3 gün sırt ağrım olmuştu. Kullanmaya başlayınca kesildi. Göbekler büyüdüğü için vücudun ağırlık merkezini değiştiriyor. Sırt ağrıları bu yüzden oluyor galiba. Herkes geçmiş olsun. Alana kadar ince bir yastıkla karnınızı destekleyin bari.
teşekkürler canım.ben Samsunda yaşıyorum bebefox yok burda ya ben duymadım.başka mağzalarda vardır herhalde bakmak lazım.
günaydın canım.aynı sıkıntı ben de var.erken başlamadı mı uykusuzluk.şimdi uyuyamıyoruz ilerki aylarda ne yapacaz.Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?