Beni de sabahları uyandırıyor.Çok erken kalkıyor çok. :1no2: Ama anladım onun derdini. Göbeğimin altına zaten hamile yastığı koyuyorum bu arada bu yastık resmen hayatımı kurtardı. Sırt ağrım hemen kesildi. Şimdi 5 dk yastıksız yatsam sırtım başlıyor ağrımaya.
Kızım rahat uyusun diye o tekme atınca bacağımın arasına da yastık koyuyorum duruyor meleğim. İçeride kendine yer açmaya çalışıyor herhalde. Bu sabah resmen jimnastik yaptı. Tüm vücudu hareket etti. Ben de ona yardımcı oldum
reklam gibi olacak ama bebefox'tan 10 tl'ya aldım. Ondan öncesinde 3 gün sırt ağrım olmuştu. Kullanmaya başlayınca kesildi. Göbekler büyüdüğü için vücudun ağırlık merkezini değiştiriyor. Sırt ağrıları bu yüzden oluyor galiba. Herkes geçmiş olsun. Alana kadar ince bir yastıkla karnınızı destekleyin bari.
Canım internetten de sipariş veriliyor. Aslında çok basit birşey. Sert bir süngeri kesmişler. Kılıfa geçirmişler. Dur bir araştırayım sana.[/QUOTE
canım o kadar basit yani.kendimiz de yapabiliriz aslında.
teşekkür derim araştırdığın için eline koluna sağlık.
canım sabaha karşı 4te başlıyor kıpırdanmaya herhlde yatışımdan rahatsız oluyor bugün resmen tekmeledi
[
canım keşke özelden link verseydin biliyosun başka sitelerin linkini veremiyoruz inşallah banlanma felan olmaz msj sil yada değiştir derimbenneyaptımki
İPEĞİMU ÇOK TEŞEKKÜRLER CNM . İNŞALLAH MIŞIL MIŞIL UYURUZ.kaydirigubbakcemile5
Bacak arana yastık koy canım. Belki durur o zaman.
Nur bunlar doğunca da o saatlerde kaldıracaklar bizi değil mi? O zaman yastık kafi gelmeyecekkafamçokkarıştı
işte durum orda çok vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?