2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım sabaha karşı 4te başlıyor kıpırdanmaya herhlde yatışımdan rahatsız oluyor bugün resmen tekmeledi

cnm teşekkürler istanbulda nerde var acaba bebefox' un şubeleri

Benzer ürünler değişik markalarda da var ama şimdi baktım çok pahalı. Bebefox ist.'da Nişantaşında var. Net'te başka şubeleri de vardı ama şimdi bulamadım. Biraz daha bakacağım.

Son düzenleme:
[Bu adreste satıyorlar. Beni banlayacaklar
Benzer ürünler değişik markalarda da var ama şimdi baktım çok pahalı. Bebefox ist.'da Nişantaşında var. Net'te başka şubeleri de vardı ama şimdi bulamadım. Biraz daha bakacağım.[/QUOTE]

teşekkür derim araştırdığın için eline koluna sağlık.

Son düzenleme:
bende yastık yapıcam kendime ama şuan için rahatsız değilim yatağımdanda memnunum yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
canım sabaha karşı 4te başlıyor kıpırdanmaya herhlde yatışımdan rahatsız oluyor bugün resmen tekmeledi

Bacak arana yastık koy canım. Belki durur o zaman.
Nur bunlar doğunca da o saatlerde kaldıracaklar bizi değil mi? O zaman yastık kafi gelmeyecekkafamçokkarıştı

Zaten herkes alıntı yapmış. Diğer linkleri de kaldıramam.:))
Farketmez artık. Bir şekilde istediğim kişilere yine ulaşırım:)

işte durum orda çok vahim

En korktuğum şey uykusuzluktur benim. Direkt sinirlerim bozulur. Tabi kızım için kalkmak nasıl olacak bilmiyorum. İnşallah huysuz olmazlar. Hamilelikte rahat olmak bebeğin doğduktan sonraki davranışları için çok önemliymiş. Stresli hamilelik geçiren annelerin bebekleri de huysuz olurmuş. Mümkür olduğunca relax olmak lazım.

Evet komşum kahvaltı hazırladı beni çağırıyor. Kızım da sürekli tekme atıyor. Acıktı herhalde. Görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…