2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gözün aydın olsun bebeğin çok sağlıklı.ayrıca çok geçmiş olsun taş düşürmek çok can acıtıymış.şimdi hamilesin ay çok zordur.Allah şifa versin..

cnm maşşallah ii olmasına çok sevindimmhihoyyyt ayrıca inş kumdur ve en kısa zamanda dökersinnnn:CüvCüv:

nilaycım bebeğine maşallah sana da gçmiş olsun canım. inş en kısa sürede en acısız ve sorunsuz şekilde atlatırsın böbrek sorununu.

nilaycım tebrik ederim maşallah oğluna..........
sağlıkla gelsin annesi
allah nazardan korusun

gözün aydın olsun bebeğin çok sağlıklı.ayrıca çok geçmiş olsun taş düşürmek çok can acıtıymış.şimdi hamilesin ay çok zordur.Allah şifa versin..

hepiniz saolun kızlar inşallah dediğiniz gibi kumdur taş gerçekten çok zor ve ağrılı oluyor..
bebeğim iyi olsun ben her ağrıyı çekmeye razıyım önemli olan önce oğlum..

melekcim çok sevindim kızının iyi olmasına maşallah güzeller güzeline sağlıkla gelsin annesine:))

hoşgeldinnnn canım .
yesinler o tombiş öyküyü
canım masallah baya iyi kilo almış öykü 2 haftada demekki iyi beslenebiliyormuş bak ..
resimerini de gördüm baya hereşyi ortada pozcu resmen:)))
ablan naptı peki ?

Nilaycım gözün aydin temiz çıkmış ayrıntılın
seninki epeyce delikanlı olmuş herşeyi meydanda artk
kime benzettiniz siz sana mı babaya mı,?
kum dökmekte zorda inş taş falan değildir o sancılı olur geçmiş olsun

sağol ilsucum...
Bebişte bende kilo almışık........
Ablam da keseyi gördüler çok şükür 5+3 çıktı herşey normal gibi.......
15 gün sonra kalp atışları için çağırdı

canım artık kilo alınıcak tabiki
biz almasak bile bebiş alır suyu falan derken kilo artışı çok normal

beyazmelek canim bebisin coook tatli masallah.. ayy pardon oykumuz:) super pozlar vermis allah nazardan saklasin.. iyi olmaniza cok sevindim

nilayyyycim senin de bebisin masallahi var. dilerim bobreklerinde de ciddi bisi cikmaz. kum dokuyosundur umarim.

beyaz melek ve nilay maşşallah bebişlerinize çok tatlı çıkmışlar....

bende görebilsem kuzumu çok ösledimmirmirmirmir neredeyse 1 aydır görmüorumm allahtan haftaya aşım var sağlık ocağında kalbinide dinlicez biraz rahatlarım en azından yoksa martın 6 sına kdr nasıl dayanırımmmm:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…