merhaba kızlar bebeğimi gördüm bugün Allahıma şükür detay ultrasonda herşey çok iyi çıktı sağlıklı bir oğluşum var her bir taraflarına baktı doktor amcamız..:)))pipiside uzaydan bile görünür kesin erkek dedi:)))
bir kaç gündür böbreğim ağrıyordu dr idrar tahlili istedi malesef ya taş düşürüyorum yada kum döküyorum..pazartesi günü böbreklerimden ultrasona giricem..
bu yaşıma kadar 16 tane taş düşürdüm malesef benim bünyem yapıyor bir keresinde idrar yolum açılmadığı için ameliyat olmuştum..
offf inşallah kumdur ve dökerim en kısa zamanda...taş hamilelikte tehlikeliymiş((
cnm maşşallah ii olmasına çok sevindimmhihoyyyt ayrıca inş kumdur ve en kısa zamanda dökersinnnn:CüvCüv:
nilaycım bebeğine maşallahsana da gçmiş olsun canım. inş en kısa sürede en acısız ve sorunsuz şekilde atlatırsın böbrek sorununu.
canım ben buralardayım ama sen yoksun iyisindir umarım hayırdır ders felanmı çalışıyosun ondanmı giremiyosun özledim seni 1 haftadır fazlada girip yazmıyosun durmuyosun bile ben buralardayımsengözlerimebaksanabŞeniz
maşallah canım oğluşuna herşey yolunda bebişler iyi olsunda biz her acıya katlanırız dimi ama dikkat et inşallah kumdur canım böbrek ağrısı hiç çekmedim ama çekenler doğum sancısı gibi diyolar allah yardımcın olsun inşallah sonuç iyi çıkar geçmiş olsun canıma.s.
nilaycım tebrik ederim maşallah oğluna..........
sağlıkla gelsin annesi
allah nazardan korusun
gözün aydın olsun bebeğin çok sağlıklı.ayrıca çok geçmiş olsun taş düşürmek çok can acıtıymış.şimdi hamilesin ay çok zordur.Allah şifa versin..
işte oğluşum kızlar:)))
selam ben geldim biraz geç kaldık.........,
öykümü gördüm çok ama çok tatlıydı maşallah yavrukuşum benim...
bize gülümsedi ağzını açtı elini ağzına götürdü......
doktorum kemik yapısı çok düzgün elleri falan çok güzel olacak dedi...
çok şükür........
bize kalbini gösterdi 4 odacıklıydı allaha şükür....
352 gramolmuş benim öyküm kızlar maşallah..
ben de kilo almışım doğal olarak 55 kiloyum şu an....
toplamda 3 kilo almış oldum.....................
53 kiloyla başlamıştık..............
sağlık olsun...doktorum kilomun gayet iyi hatta az olduğunu söyledi.......
tansiyonum da 9-6 çıktı...........
haftaya kan ve idrar tahlillerimiz var hayırlısıyla
rutin hemogram falan......
şimdi çok yoruldum biraz dinleneyim resmini de eklerim.......kaydirigubbakcemile2
siz nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?