2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

cumartesi pazar günü bizim topik çok sessiz oluyo diğer topiktekiler baya bi yoğun:) sanırım 6. aylarımız bittikten sonra bizdede yoğunluk olur kimse çıkmaz burdan şuan rahat dönemdeyiz herkes biyerlere kaçıyokaydirigubbakcemile

slm kızlar nasılsınız ?
ya benım sımdıden gece yatıs sorunlarım basladı kızımda bole olmamıstım 7.aydan sonra baslamıstı gecelerı kramplar gırmeye falan oğlus bıraz zorlu olcak sanırım sımdıden kramplar falan basladı

mrb kızlar keyifler nasıl uzun zamandır giremiiorummm umarım herkes iidir geçmişide okuyamadım baya bi yazmışınız..... mutlu günler hepinize....

kimsecikler yokkkksenağlama doktora gidenleride merak ettim iyice yeter artık fazla gezmeyin eve gelinde yazın ne oldu ne bittinasıl geçti gününüz:dilcikar:

ipeğimu canım benim de sırt ağrım var. sanırım gece dönmekten oluyor. senin yastık nasıl?hangisinden?

merhabaaa
bugün çok boşş yine kimsecikler kalmamış ben işteyim çok yoğundum çarşamba toplantım var ona hazılanıyorum...

umarım herkes iyidir...

Kizlar hepinize merhaba, okuyamiyorum bir kac gundur. insallah hersey yolundadir. Dilaracigimi goremedim uzun zamandir? yok mu?

merhaba kızlar sizlere bişey soracağım bu kim demeden önce ben sat a göre 31 temmuz doktora göre 2 ağustos annesiyim.bazılarınızla aynı haftayız ama önde gidenlere sorum üçlü testinde problem olup amniyosentez yapılan ve sonucunu alan varmı.pazartesi banada yapılıcak endişeliyim yardımcı olurmusunuz.

merhaba kızlar bebeğimi gördüm bugün Allahıma şükür detay ultrasonda herşey çok iyi çıktı sağlıklı bir oğluşum var her bir taraflarına baktı doktor amcamız..:)))pipiside uzaydan bile görünür kesin erkek dedi:)))
bir kaç gündür böbreğim ağrıyordu dr idrar tahlili istedi malesef ya taş düşürüyorum yada kum döküyorum..pazartesi günü böbreklerimden ultrasona giricem..
bu yaşıma kadar 16 tane taş düşürdüm malesef benim bünyem yapıyor bir keresinde idrar yolum açılmadığı için ameliyat olmuştum..
offf inşallah kumdur ve dökerim en kısa zamanda...taş hamilelikte tehlikeliymiş((

cnm maşşallah ii olmasına çok sevindimmhihoyyyt ayrıca inş kumdur ve en kısa zamanda dökersinnnn:CüvCüv:

nilaycım bebeğine maşallah sana da gçmiş olsun canım. inş en kısa sürede en acısız ve sorunsuz şekilde atlatırsın böbrek sorununu.

Kizlar hepinize merhaba, okuyamiyorum bir kac gundur. insallah hersey yolundadir. Dilaracigimi goremedim uzun zamandir? yok mu?

canım ben buralardayım ama sen yoksun iyisindir umarım hayırdır ders felanmı çalışıyosun ondanmı giremiyosun özledim seni 1 haftadır fazlada girip yazmıyosun durmuyosun bile ben buralardayımsengözlerimebaksanabŞeniz

maşallah canım oğluşuna herşey yolunda bebişler iyi olsunda biz her acıya katlanırız dimi ama dikkat et inşallah kumdur canım böbrek ağrısı hiç çekmedim ama çekenler doğum sancısı gibi diyolar allah yardımcın olsun inşallah sonuç iyi çıkar geçmiş olsun canıma.s.

canım bizden amniosentez yaptıran olmadı gerek kalmadı çok şükür. sadece bikaç arkadaşımızın testlerinde problem var gibi oldu onlar da ayrıntılı ultrasona girip bebişlerinin sağlıklı olduklarını gördüler amniyosentez yaptırmadılar.
inş senin bebişin de sağlıklıdır. sorun çıkmaz canım. sağlıkla kucağına versin Rabbim.
bir de bildiğim kadarıyla amniyosentez sonucu 3 haftada falan çıkıyor. stres yapma kendine beklerken. iyi şeyler düşün bebeğini üzme canım

selam ben geldim biraz geç kaldık.........,
öykümü gördüm çok ama çok tatlıydı maşallah yavrukuşum benim...
bize gülümsedi ağzını açtı elini ağzına götürdü......
doktorum kemik yapısı çok düzgün elleri falan çok güzel olacak dedi...
çok şükür........
bize kalbini gösterdi 4 odacıklıydı allaha şükür....
352 gramolmuş benim öyküm kızlar maşallah..
ben de kilo almışım doğal olarak 55 kiloyum şu an....
toplamda 3 kilo almış oldum.....................
53 kiloyla başlamıştık..............
sağlık olsun...doktorum kilomun gayet iyi hatta az olduğunu söyledi.......
tansiyonum da 9-6 çıktı...........
haftaya kan ve idrar tahlillerimiz var hayırlısıyla
rutin hemogram falan......
şimdi çok yoruldum biraz dinleneyim resmini de eklerim.......kaydirigubbakcemile2
siz nasılsınızz

canım hoş geldin maşallah öykümüze kocaman olmuş allah sağlıkla gelsin yavrun maşallah kilosuda yerine herşey yolunda :lepi::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…