beyaz melek maşallah bebişine. sağlıkla tamamlamayı nasib etsin Rabbim.
kontrolden geldiiiiiiiikkkkkkkkkkkk hihoyyyt
oğluşum pek sakindi bugün teyzeleri , yine bağdaş kurmuş ağam benim , canı isterse arada bir elini kolunu oynattı .. dr.umuz açmışın , keşke çikolata yeseydn dedi , açtım .cokacimcoook. bir daha ki gtmeye inşallah ..
7 martta gidicess bi daha :dance:
16,5 cm olmuş boyumuz , 152 gr. da ağırlığımız
rahim ağzının kontrolünü rica ettim , transvajinal bakıldı , normali 25 mm imiş benim 41 mm , çok iyi dedi
ama plesanta biraz aşağıda , o yüzden istirahate devam dedi benneyaptımki
yine yatak odaına konuşlandım bu yüzden ..
:roflol: canım geçmiş olsun vallahi iyi bir macera yaşamışsın ben olsam boğardım. sen yine sabretmişsin.ama yine işini halledebilmişsin en güzel yanı bu.tekrar geçmiş olsuncanım a.s
kıyamam yaa kaydirigubbakcemile3 ama gerçekten acımadı benimki yapılırken sonra çıktı acısı akşamına tutuldu kolum 3 gün kaldıramadım üstüne yatamadım sende atlatmışsın geçmiş olsun canım :1hug:
b
star_dust hadi geçmiş ola canımm..şu dr.lar varya insani çileden çıkartıyoklava:neyseki işin olmuş zor olsada :1hug::
Benim de azıcık yandı. Ama asıl sonrasında 3 gün kolum ağrıdı. Geçmiş olsun canım.
Confuse ve Selsin çok geçmiş olsun kızlar.
Yok canım tansiyondan değil. Hamilelikte kan hacmi arttığı için ve kılcal damarlar şiştiği için burun kanaması olurmuş. Bende de oluyor zaman zaman. Hatta ben hamile kaldığımdan beri burnumdan nefes alamıyorum. Geceleri de horlamaya başlamışım. Net'ten normal olduğunu okudum. İçin rahat olsun beterin beteri var.
Ben de bu akşam baktım gözümün altında birsürü yağ bezesi çıkmış. Kollestrolüm kendimi bildim bileli yüksek. 300'lerden aşağı hiç düşmez. Babamdan miras kaldı. Dün akşam da resmen sırtımda ağrı hissettim. Bu aralar nefesim de daralıyor. Kalp krizi mi geçireceğim yoksa.naniknanik
Şaka bir yana pazartesi kollestol testi yaptıracağım. yediğim yumurta ve etlerin bedeli kötü olabilir allah korusun.
günaydınlarrr...
dün giremedim kk ne. izinliydim taşınmaya karar verdik güzell bi ev bulmuşken kaçırmak istemedik evi toplamaya çalıştık oğluşumla
o kadar çok yoruldum ki anlatamam kolum da çok ağrı yaptı bana bugün daha iyiyim ama..
umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım da...
slm kızlar mutlu hafta sonları hihoyyyt
beyaz melek nasıl oldun moralin iyi sanırım bugün düzeldin artık
stardust cum geçmiş olsun canım bu haftalarda vücuttaki kan basıncı çok olduğu için kanamalar bazı annelerde olabiliyormuş endişelenme canımcım
ilsu bendede oluyor arada bende druma sordum normal ama çok şiddetlenirse gel dedi
eyetkiner sende yoktun ortalıkda dün valla merak ettim seni ben hatta bugünde görmeseydin yazacaktım özeline
hepinize tek mesajla yetişmeye çalışıyorum kusura bakmayın kızlar kaydirigubbakcemile3
bugün günlerden beri ilk defa çok rahat uyudum gece ve baş ağrısı olmadan kalktım bu sabah (tahtaya vuruyorum şuanda)kaydirigubbakcemile3
bugün annem geliyorr çok mutluyum o yüzden hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?