2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

maşallah kuzularınıza . nilaycım sanada geçmiş olsun. ben kum döktüm o bile beterdir bilirim. taş inşallah değildir.sıkma canını allah yanımızda....

sılacım herkez geçmişi okuyodur oyüzden çünkü bizim topik hakkaten hızlı ilerliyo biraz ucunu kaçırdınmı zor yetişiliyo merak etmebi saate herkez gelir.

beyaz melek nilayyyy bebekleriniz çok güzel ve net cıkmış.allahım nazarlardan korusun maşallah.benim ki cinsiyetini göstermiyor o kadar meraklanıorum ki belli olsada birşeyler alsam diyorum ama hep kontrollerde dönüyor arkasını bacaklarınıda sıkı sıkı kapatıyor ne yapsak göstermiyorrrrrrrrrr

kikoleyim seninkinin cinsiyeti belli mi bizim gibi aynı haftada olan 4 kişi var seninle beraber 5 kiişi oluyoruz.allah bilirde herkesin cinsiyetleri hep kız oldu.herhalde bi ben varım daha cinsiyetini öğrenemeyen

nilaycım maşallah paşamıza delikanlı gibi sergiliyor demekki herşeyini.sanada çok geçmiş olsun canım inşallah kolayca atlatırsın bu defa.kendine dikkat et.

melekcim seninde prensesine maşallah çok güzel pozlar yakalamışsınız bende salı gününü iple çekiyorum kızımı çok özledim 3 haftadır görmüyorum.işalah güzel haberlerle dönerim

kontrolden geldiiiiiiiikkkkkkkkkkkk hihoyyyt
oğluşum pek sakindi bugün teyzeleri , yine bağdaş kurmuş ağam benim , canı isterse arada bir elini kolunu oynattı .. dr.umuz açmışın , keşke çikolata yeseydn dedi , açtım .cokacimcoook. bir daha ki gtmeye inşallah ..
7 martta gidicess bi daha :dance:
16,5 cm olmuş boyumuz , 152 gr. da ağırlığımız
rahim ağzının kontrolünü rica ettim , transvajinal bakıldı , normali 25 mm imiş benim 41 mm , çok iyi dedi
ama plesanta biraz aşağıda , o yüzden istirahate devam dedi benneyaptımki
yine yatak odaına konuşlandım bu yüzden ..

kızlar ya dünden beri kızım hiç hareketli değil dünde bütün gün toplasan 4 kere felan hissettim bugünde aynı çok merak ettim :çok üzgünüm: inşallah iyidir bebişim:çok üzgünüm:

canım hoş geldin oğluşunun iyi olduğuna sevindim maşllah prensimize korkma canım bende kızımda 6. ayımda eşi aşağıdaydı hep doğuma kadarda öyleydi ama hiç yatmadım istirat etmedim kafamıda takmadım üstelikte çalışıyordum allahın izniyle hiç bişeycik olmaz içini ferah tutŞeniz

Teşekkür ederim dilaya usg konusunda şanslıyım çokk küçüklüğünden beri hep önce 2 boyutlu sonra da renkli bakıyoruz...
Bebeğim bu gün güldü bize.......
Doktorum da çok hareketli bakın size güldü farketti geldiğinizi dedi

herkese iyi geceler bu gece rahat uyursunuz mışıl mışıl bebişlerini görenler beyaz melek sayfada bitek sen açık gözüküyosun hadi canım iyi geceler tatlı rüyalar bende yatayım uykum gelmişken yoksa bi daha zor uyuyorum Şeniz

:roflol: canım geçmiş olsun vallahi iyi bir macera yaşamışsın ben olsam boğardım. sen yine sabretmişsin.ama yine işini halledebilmişsin en güzel yanı bu.tekrar geçmiş olsuncanım a.s

b
star_dust hadi geçmiş ola canımm..şu dr.lar varya insani çileden çıkartıyo klava:neyseki işin olmuş zor olsada :1hug:
:

teşekküler kızlar a.s.

Benim de azıcık yandı. Ama asıl sonrasında 3 gün kolum ağrıdı. Geçmiş olsun canım.

Confuse ve Selsin çok geçmiş olsun kızlar.

benim kolum çok ağrıyor hala , yatamam bugün de sola sanırım :1no2: neyse kaldı 2 gün hihoyyyt

çok geçmiş olsun canım , sen de dikkat et .. ptesi sağlıklı haberlerini bekliyorum a.s.

bak sen dayak isiyon eytekinerimmmm klava:
niye yorup duuyosun kendni de oğluşu da , kır bacağını otur azıcık :1hug:Şeniz

sağol canımcımmmmmmmmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…